2012/2013 metu pranasyste

Pradėjo Benamis, spalio 08, 2012, 22:50:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Stai kokia zinute Skype programoje gavo mano draugas, o kadangi zino, kad panasiais dalykais as domiuosi, atsiunte man i pasta :)

Šia informacija mes gavome dar Liepos mėnesį iš Tibeto. Perduokite ją savo šeimos nariams, giminaičiams ir draugams, bei visiems tiems, kuria šia informacija sugebės priimti.

Įžymusis Šambalos Orakulas pranešė apie besiartinantį Žemes perėjimą per galaktine "Nuline Juosta".

1. 2012/2013 ruduo bei žiema Tibete bei visame šiauriniame pusrutulyje bus šiltesne nei pries tai buvusioji.

Gruodžio 21-aja prasides įmanomas Žemes perėjimas per galaktine nuline juosta drauge su visa saules sistema.

Tai tokia aplinkos būsena, kuomet gesta ir tiesiog negali sklisti jokios energijos, bei kai elektromagnetinio lauko netenka visi daiktai ir objektai.

2. Praktiškai Gruodzio 21 diena, keletą minučių pries 10 valanda ryto Maskvos laiku, visoje Žemėje pasidarys absoliuciai tamsu ir absoliučiai tylu. Jokia šviesa, elektra, joks ryšys, netgi garsas, nebegalės egzistuoti.

3. Šita tamsa bus palydima kosminiais sprogimais, iliuziniais šviesos blyksniais, ir tai tęsis keletą dienų, maždaug tris - keturias.

Šito išsigasti nereikia.

4. Po to saules šviesa vėl atsiras. Pasaulis vėl pasidarys matomas. Žemes gyvunai iš anksto pajus artėjančia "kosmine tamsa" ir pasislėps savo sleptuvese. Žmones miestuose nepajus nieko, todėl kils panika bei bus aukų.

Galime netekti iki 10% žmonijos.

5. Jums reikia iš anksto pasiruošti šiai ciklu kaitai, pabaigti pradėtus 2012-uju darbus, susilaikyti nuo nauju užmoju, gražinti skolas.

6. Gruodžio 20-a diena jums geriausia pasiimti savo vaikus, visus dokumentus, grynuosius pinigus ir išvažiuoti iš miestu į gamta. Pasiruošti produktu atsargas 2 mėnesiams, kadangi elektra atsistatines ilgokai.

Reikia tureti vandens atsargų, medienos pasišildyti ir žvakių pasisviesti. Taipogi reikia tureti krosnele maistui gaminti, nes Gruodžio 21-a diena elektra laidais tekėti nustos.

Ryšys bei televizija issijungs. Per "tamsos dienas" akylai uždenkite langus ir per juos nežiūrėkite, netikėtite savo akimis ir ausimis, ką galbūt išvysite ar išgirsite (mano pastaba: čia kalbama apie galimas haliucinacijas, kurios atrodys labai tikros). Jokiu būdu neikite į gatve. Geriausia medituoti, melstis ir stiprinti save, arba tiesiog eiti miegoti.

Jeigu vis dėl to atsiras reikalas išeiti iš namų, toli eiti negalima nes galima lengvai pasiklysti. Dėl šviesos atspindziu nebuvimo ant jokių daiktu, orientacija išnyks ir nebus įmanoma įžiureti net savo rankos.

Bet išsigasti nereikia.

7. Vel astiradus šviesai neskubekite grįžti į miestus, geriausia iki pavasario likti gamtoje. Pilnas Žemes išėjimas iš "nulines juostos" laukiamas kažkur 2013-uju vasario 7 diena. Tuomet dalinai atsistatys elektra bei transportas.

Kovo pabaigoje pasaulis bus pilnai atsistates ir vėl pradės skraidyti lėktuvai, važinėti traukiniai.

8. Žemes Valdžia jau yra gavusi pranešimus iš įvairių šaltiniu apie "nuline juosta", taciau padeti savo piliečiams nesugebės, arba tiesiog neuzsinores. Visos apsaugos ir evakuacijos sistemos nesuveiks del šviesos, elektros, ryšio nebuvimo. Turite pasitikėti tik pačiais savimi.

9. Po Žemes perėjimo per "Galaktine nuline juosta" žmonių požiūris bei gyvenimas išsivalys ir taps dvasingesnis. Žmones pradės daugiau galvoti apie amžinasias vertybes. Išsivysčiusiose bei besivystančiose salyse atsiras įvairiausi mokslo-dvasiniai apmokymai, sveikatos bei asmenybes tobulinimo sistemos.

Tai bus pats didžiausias posūkis žmonijos sąmonėje daugeliui amžių į priekį.

Domas

Cituoju vieno protingo žmogaus atsaka į šia žinutę: "Įdomu sužinot, kas per Orakulas, iš penktos dimensijos, nes Šambala penktos dimensijos požeminis Atlantų miestas. Kas jį girdėjo?
Ar girdėjote, ar skaitėte kur nors, kad tie Atlantai ar Lemūriečiai kada nors baugintų žmoniją, lieptų ką nors kaupti ir slėptis? Kaip tik atvirkščiai. Daugiau moko suprasti savo vidų, domėtis savimi, nes viskas yra ten, atsikratyti įvairių baimių, patikėti savo dieviškumu. Tik ten rasime saugumą, o ne bunkeriuose. Taigi darykite išvadas patys, jūsų teisė rinktis. Jai jūs to bijote, vadinasi nepakankamai dar rašiau, ar neatidžiai skaitėt. Parašysiu dar..., kaip visada dabar rašau būtent apie tai paskutiniame straipsnyje.
Per galaktinę nulinę juosta, kaip čia išsireiškė, arba dar vadinama fotonine, arba dar galaktikos centro spindulį, Saulės sistema juda jau nuo 1950 metų ir išeis iš tos juostos tik 2100 metais kažkur. Nepoliarizuota energija eina iš galaktikos centro nuolat. Tai keičia Žemės elektromagnetinį lauką. O gruodžio 21 vyks visai kito kosminio ciklo pikas. tai yra precesinio išlyginimo, arba žemės ašies išlyginimo. Tai vėlgi bus papildomai spinduliuojama nepoliarizuota energija iš kvazarų, esančių Šaulio žvaigždyne, kas dalinai vyksta ir dabar. O kas parašyta pas "orakulą"....? O ką sako jūsų širdis?....
Žinoma, jei jūs pasiduosite tokiems pranešimams, taip ir bus, nes mintys realizuosis, o ypač kolektyvinės sąmonės. Ką pasiklosi ant to ir išsimiegosi. Mes ir esam tos ateities kūrėjai. Kuriam ją kas sekundę. Gyvenkit dabartimi ir paleiskit tas ateities baimes ir aplamai baimes ir negatyvą. Galvokite apie meilę, nes jūs meilės energijos sukurti, tik ten ir grįšime, žinoma kas norės, kas jau atsižaidė dualybe ir tragedijomis. Sėkmės jums savo evoliucijos kelyje, nenuklyskite kartais į šunkelius, kurie nėra būtini..." taip, kad nereikia labai įtikėti tuo, nes mintys materelizuojasi. :)

Benamis2

Ką gi, viska perskaičiau,įdomu tikrai,geriausiai ištikruju (jei tai nutiks) medituoti ir melstis,taipogi būti su šeima,bet kaipgi prožektoriai? ar šeip žebtuvėliai? Praktiškai jie turėtu veikti.Ar gi ne taip?

BloodyMary

Labai įdomu. Labai norėčiau, kad taip nutiktų. Būtų įdomus nuotykis :D


astropasaulis

Tai sukrėstų visą žmoniją. Vieni išprotėtų, kiti tikrai nusižudyti. Mane neramina tai, kad daugelis stengsis kovoti tik dėl savo gyvybės, o kiti, kuriems rūpės ir kiti žmonės, jų bus tikrai nedaug. Jei taip ir nutiktų - pamatysime realų šviesos skleidėjų darbą. Jiems bus svarbiausia išgelbėti kitus, o apie save net nepagalvos. :)

paragraf 78

Įtarimą kelia jau vien frazė "žymus Šambalos Orakulas". Orakulai egzistavo senovės Graikijoje, kitur ši praktika nebuvo sutinkama. Be to jau jei kalba orakulas, tai jis kalba myslėmis ir jas nelengva atspėti, galima įvairiai interpretuoti. O čia rašoma tiesiai šviesiai.
Abejotinas tekstas.

Asasinas

Ar įsivaizduojat kaip turėtų atrodyti absoliuti tamsa? Jokio atspindžio, nieko. Na savotiška juodoji skylė. :)
Arba absoliuti šviesa, kai taip šviesu, jog nieko nematai.

.L.U.T.H.O.R.

Aš prieš keletą metų kaip tik skaičiau, kai ale kirsim tą juostą, tai ne tamsa bus visur o viskas šviest pradės, visos dalelės ir net tamsiausioje oloje bus šviesu :D

astropasaulis

Mane neramina tai, jeigu nieko neįvyks, tai niekas nebetikės niekuo paranormaliu. Tai juk turbūt didžiausio masto pranašystė?

eternal.bliss

koks skirtumas kas kuo tikės?
gal kaip tik atsijotų kas žino o kas ne.

Nežinukas

Citata iš: Šešėlis  spalio 22, 2012, 19:18:28
Aš prieš keletą metų kaip tik skaičiau, kai ale kirsim tą juostą, tai ne tamsa bus visur o viskas šviest pradės, visos dalelės ir net tamsiausioje oloje bus šviesu :D


Ir tai sako Šešėlis? Šiurpu...

Nežinukas

Citata iš: Asasinas  spalio 22, 2012, 19:15:19
Ar įsivaizduojat kaip turėtų atrodyti absoliuti tamsa? Jokio atspindžio, nieko. Na savotiška juodoji skylė. :)
Arba absoliuti šviesa, kai taip šviesu, jog nieko nematai.


Taip nebūna, o jei būna, tai taip ar taip - vistiek nieko nebematai...

astropasaulis

Mane vis dažniau kamuoja bemiegės naktys, tiesiog negaliu užmigti. Kas keisčiausia, kad visa dieną nesijaučiu pavargęs ir neatrodau neišsimiegojęs ar ,,nedamiegojęs". Ar tai susiję su didėjančiomis vibracijomis?

Beelzebub

Gal tau tiesiog nemiga?

Aukštyn