DNR - tai kodas. Kas jį sukodavo?

Pradėjo a.t.sielis, birželio 19, 2019, 16:27:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Įdomiai padarytas filmukas, formatas kaip tik anomalijai:



Gyvybės pagrindas - informacija. Iš kur kilo informacija?

Lamaluzas

Man keista kad mokslininkai viskam ko nesupranta atsuka akla aki ir atideda tai prie 'magijos ir kitu prasimanymu'. Netgi ir pati magija yra paremta ciklais ir desniais. Zmogaus atradimai ir protas ribotas, didele tikimybe kad 'kurejas' tai tiesiog dar vienas mums sunkiai suvokiamas bet visiskai realus reiskinys.

Hermione

Citata iš: Lamaluzas  birželio 20, 2019, 17:55:54Man keista kad mokslininkai viskam ko nesupranta atsuka akla aki ir atideda tai prie 'magijos ir kitu prasimanymu'. Netgi ir pati magija yra paremta ciklais ir desniais. Zmogaus atradimai ir protas ribotas, didele tikimybe kad 'kurejas' tai tiesiog dar vienas mums sunkiai suvokiamas bet visiskai realus reiskinys.
Visiskai jums pritariu. Bet bijau kad tokie jau tie zmones ir taip visada buvo ir bus

sherylweiss

Sheryl Weiss, tikroji gyvenimo istorija:
Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kurie kenčia nuo santykių problemų. Mano vyras mane paliko prieš 3 metus. Buvau sužeistas ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau internete ir aptikau puslapį, kuriame pamačiau, kaip daktaras Ola padeda kitiems žmonėms, turintiems panašių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man padarė specialų burtą. Mano nuostabai, vyras grįžo namo po 24 valandų. Taip mes vėl susitikome ir mano šeimoje daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
Taip pat galite susisiekti su daktaru Ola per WhatsApp: +27 63 597 0874 arba el. paštu: drola.banjo@gmail.com dėl visko, ką išgyvenate, nesvarbu, ar tai jūsų santuokos verslas, ar darbas. Aš esu gyvas jo darbo liudijimas, šis žmogus yra puikus.

Aukštyn