Amerika netiki Didžiuoju Sprogimu

Pradėjo paragraf 78, balandžio 23, 2014, 19:58:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Is kur jus traukiate tokius faktus apie storas ir senas bobas neisivaizduoju. Pasakojimu yra tiek is jaunu merginu, tiek is senesnios kartos zmoniu, bet teigti, kad apie tai kalba vien tik storos, senos nusivylusios namu seimininkes neteisinga.

paragraf 78

nesakiau kad tik tokios ir kalba, sakiau paprastai tokios kalba. Kiek žiūrėjau apie tai visokių dokumentekų tai nei viename nemačiau kad kalbėtų kokia graži jauna mergiotė, visos storos ir šlykščios bobos buvo :) ir tai ne faktas, tai nuomonė susidaryta žiūrint dokumentinius filmus :)

czech-kuolis

Citata iš: paragraf 78  balandžio 23, 2014, 20:23:27
Tik neužsiveskime diskutuoti, ar teisinga yra evoliucijos teorija, nes tema ne apie tai.

Šiaip LT švietimo sistema mano akimis žiūrint yra kiek geresnė nei JAV. Jau vien tai, kad amerikiečiai dažnai apart Amerikos kitų šalių nežino, daug ką pasako.

O tai apie ką tema, parodyt kokie durni amerikiečiai? Ne visi čia forume žino, pvz, kiek nutolus Čikaga nuo Britanijos, bet toks žinių trūkumas kažkodėl downplayinamas kaip klaida. Gal ir amerikiečiai čia suklydo, juk visi klysta...

O dėl švietimo sistemos - norėtųsi tuo tikėti, bet 2012 m., kiek suprantu naujausio PISA (Programme for International Student Assessment!) tyrimo rezultatai rodo, kad 15 mečių lietuvių rezultatai ne tai, kad prastesni už vidurkį, bet prastesni net už JAV. Matematikoje ir gamtos moksluose 1 ir 2 punktais,  o skaityme ryškiai pirmauja Amerika. Ateityje bus bėdų... :-[

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 23, 2014, 20:03:40
Jeigu tai teorija, tai iš tikro, velniaižin ar ji teisinga. Šiaip primityvi teorija - kaip viskas atsirado? Ogi, va, buvo energijos sankaupa ir ji sprogo.


Gerai, kad yra ir neprimityvių teorijų:


Supera

Kad ir mum gresia bėdos tai akivaizdu. Mano sesė dabar kaip tik dvyliktotė, tai pasakojo, kad daugiau nei pusė abiturientų Lietuvių kalbėjimą pirko. Net per žinias rodė, kad vaikai ne tik kokius referatus perka bet ir eilinius namų darbus.

Aukštyn