Charlie charlie

Pradėjo Ignas1992, gegužės 27, 2015, 20:39:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ignas1992

Citata iš: paragraf 78  gegužės 30, 2015, 10:18:42
O kodėl manai, kad čia dvasių pasaulio apraiška? Turi dvasių skyrimo dovaną ar šiaip nusprendei nes kažkas taip pasakė?


Atleisk, bet nelabai supratau kurioje vietoje radai problemą? Juk rašiau, kad nežinau ar tikra čia ar ne.

paragraf 78

Nematau problemos, tiesiog klausiu :) nes tu labai konkrečiai parašei, kad su dvasių pasauliu žaisti negalima, todėl ir klausiu kodėl negalima? Kodėl manai kad čia gali būti dvasių pasaulis

house_armin

Vai baisu tai baisu. Dvasios visokios ten, vaiduokliai... vaikai zaidzia… blogai baigsis tokiais rimtais "charlio" zaidimais uzsiminejant.

Ignas1992

Citata iš: paragraf 78  gegužės 30, 2015, 10:46:07
Nematau problemos, tiesiog klausiu :) nes tu labai konkrečiai parašei, kad su dvasių pasauliu žaisti negalima, todėl ir klausiu kodėl negalima? Kodėl manai kad čia gali būti dvasių pasaulis


Na, kaip minėjai nesu ekspertas, bet iš to ką kažkada esu skaitęs ar girdėjęs žinau, jog dvasios, demonai ar bet kas kitas ką pasikvieti gali pasilikt. Abejoju, jog čia teigiamas dalykas. Šiuo konkrečiu atveju, jeigu tai iš tikrųjų tikra ir niekas už kadro nepučia su šiaudeliu, kad pajudintų pieštuką, manau galima daryt išvadą, jog žmonės išsikviečia "charlie" ir jis judina tą pieštuką. Bet dar kartą pabrėžiu, jog neteigiu, jog visa tai tikra

paragraf 78

Citata iš: Ignas1992  gegužės 30, 2015, 11:21:36
dvasios, demonai ar bet kas kitas ką pasikvieti gali pasilikt. Abejoju, jog čia teigiamas dalykas.


O kodėl gali pasilikti?

Ignas1992

Toks vaizdas kad bandai pagaut kvailelį, kuris tiesiog domisi šitais dalykais, ir parodyt kad juos dalykus išmanai geriau :)

paragraf 78

Citata iš: Ignas1992  gegužės 30, 2015, 12:04:37
Toks vaizdas kad bandai pagaut kvailelį, kuris tiesiog domisi šitais dalykais, ir parodyt kad juos dalykus išmanai geriau :)


Tada blogas vaizdas :) man tiesiog įdomu kodėl taip manai. O parodyt... na tai mažiausiai man rūpi kad kažką parodyt. Tie kas valdomas kompleksų tegul rodo, o man šiaip įdomu kaip mąstai ir tiek. Taip kad nedarykime offtopiko :)

Ignas1992

Aš tikrai nesiruošiu kapstyt ir kalbėt apie tokius dalykus labai giliai, kai apie visą tai nusimanau paviršutiniškai.

Sharikovas

Tai, kad cia senas zaidimas, dar mano tevai budami vaikais zaisdavo, as su draugais budamas gal pirmoje ar antroje klaseje irgi buvau pasidares lentele su raidem ir prieblandoje, prie zvakiu judindavom adata su siulu. Tada buvo smagu ir mistiska, bet visiskai aisku, kad netikra. Mano patarimas jaunimui butu isviso neskaityti delfio, pakankamai buka karta ir taip.

Synkas

Gabrieliau, girdejau zadejai pabandyti ta charlie su piestuku ir nufilmuot :) gal jau bandei? ;)

nereikalinga

Bėje taip , tarp kitko , pagalvojau. Gal būt tai tikrai tik žaidimas.Bet juk šiuo kažkaip labiau užsikrėtė, žinoma tai laikina, ir dar geriau, jei tai jokių pasekmių neduotų. Pažaidi ir palieki kaip atsibodusį žaislą. Bet juk ši manija užsiima ne vienintelė mūsų šalis. Blogis, na gal ne blogis, bet tuo kuo nerekomenduojama ir nevertėtų užsiimti plečiasi intencyviau, nei gėris. Na, tai mano pastebėjimas. Juk kai ištinka mums nelabai kažkas malonaus, kas kelia grėsmę, ne tik vienetui, o gal būt šaliai, tai būtų karas. Kai vyko didieji neramumai Ukrainoje, popiežius kvietė pasaulį melsti Dievo taikos. Gal kas mintimis, sau, nesireiškiant ir pasimeldė daugiau už taiką, nei paprastai. Juk sako , kuo daugiau meldžiančiųjų, tuo yra tvirtesnė malda. Yra ir kitokių panašių tam dalykui, bet aš juk ne apie tai, dabar, ir tema , ne apie tai. Taip kad, masė didelė užsiimanti šiuo žaidimu, kad netaptų kažkuo per "stipru" nei reiktų. Nes ir žiniasklaida daug kur jau rašo, apie tai kad nerekomenduojama, net krikščioniškieji puslapiai ragina tuo neužsiimti, net kai kur buvo pateikti egzorcistų puslapis, jei tarkim prireiktų šios pagalbos .

paragraf 78

Citata iš: Synkas  gegužės 30, 2015, 16:00:43
Gabrieliau, girdejau zadejai pabandyti ta charlie su piestuku ir nufilmuot :) gal jau bandei? ;)


Dar nebandžiau :) bet planuoju tai padaryti :)

.L.U.T.H.O.R.

Jei ir nebuvo Čarlio, tai dabar atsiras :D

Synkas

Kiek supratau sitas zmogus uzsiiminejo charlie charlie iskvietimu, ir atseit poto jam pradejo seseliai rodytis, bet ne pats pastebejo is pradziu o komentatorius.

1:23 (ziureti i duris) kaip jis perziurejo ta video, kur pasake komentatorius kad ten seselis


0:59 (ziureti i duris) cia tas video originalus



Ka jus manote? :D as turiu nuomone kas cia yra, bet pirma noriu jusu nuomones :)

Benamis

Perziurejus kitus jo irasus, tai matosi, kad vaikinukas siek tiek moka redaguoti video, pvz.:



(Nuo 1:04).

Maza to, siek tiek sufeilino su tuo seseliu, nes noreta padaryti ispudi, kad jis stovi tarsi uz duru, taciau matosi, kaip seselio konturai "uzlenda" ant duru.

Aukštyn