Pasiūlymas

Pradėjo DragonSeeker, kovo 01, 2012, 13:34:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

DragonSeeker

Pastebėjau, kad nėra poros skilčių, kurias tikėjausi išvysti (o gal praleidau pro akis? Bet manau, kad ne). Taigi mano pasiūlymas būtų kiekvienoje skiltyje (kaip NSO, magija ir t.t.) "įrengti" po dvi papildomas temas. Viena būtų skirta filmams, kita knygoms. Jos apimtų ne tik tikrą mokslinę ar dokumentinę medžiagą, bet ir kitokio tipo susijusią literatūrą, bei kita. Žinoma, pateikiant knygą ar filmą reiktų pridurti tai dokumentika, rimtas veikalas ar tiesiog pramoginis reikalas kaip kad "Skambutis" (filmas). Manau tai palengvintų darbą ieškant po temas kažkokių rekomendacijų.

Benamis

Subkategorijos (tokios kaip pvz. NSO, Magijos skiltyse) yra pridedamos beveik kiekviena diena :) Taigi manau, kad turetu kazkas panasaus greitas atsirasti :)

O kol ju nera, apie knygas, filmus diskutuojama cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=11.0 :)

DragonSeeker

Taip, aš jau mačiau tą temą, bet ji neapima to, ką norėjau savo pasiūlimu apibrėžti. :)

Anomalija

Tikrai apie tai pagalvosime :)

OKULTISTE

O aš manau, kad tvarkinga ir yra, kad papildomų šiukšlių kiekvienoje temoje neprikrauna, o yra viena vieta, kur visokie filmai, visokios knygos forumo tematika... Jei atsirastų ki9ekvienoje vietoje tokios pat temos, tai kaip pirstelėjimai atrodytų...

paragraf 78

Baisu kad per tuos skirstymus forumas neišsiplėstų iki begalybės :)

DragonSeeker

Nemanau, kad išsiplėstų, bet pagalbinės temos pasitarnautų. Ieškodama literatūros įvairiais būdais tam tikra tematika ne kartą esu nusvilus, bet jei kažkas ieško tam tikros literatūros, manau forumas galėtų ją pasiųlyti. Nereiktų rašyti, klausti, laukti atsakymo, tiesiog iš sąrašo išsirenki ir skaitai/žiūri.

Linas

Mano manymu nereikia kolkas tų išplėtimų. Forumas dar netaip lankomas, nėra daug temų, tad tos subkategorijos liks tuščios  :-\

Benamis

Mano manymu galima pvz. sukurti "lipnias temas" pavadinimu Knygos, kur butu diskutuojama apie knygas. Tada nereiketu kurti atskiru subkategoriju :)

Aukštyn