Teko uždaryti mokyklą: mokinius ir mokytojus terorizuoja vaiduokliai?

Pradėjo Benamis, balandžio 25, 2016, 23:10:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Viena is idomesniu naujienu.

Trumpam teko uždaryti vieną Malaizijos rytinėje teritorijoje esančią mokyklą. Tokių veiksmų imtasi mokiniams ir mokytojams ėmus skųstis dėl mokykloje klaidžiojančios piktosios dvasios - mįslingo tamsaus silueto, skelbia „The Independent".

Mokykla, esanti Kota Baru mieste, buvo trumpam uždaryta ketvirtadienį. Sprendimas priimtas po trijų masinių isterijos priepuolių. Skelbiama, kad juodą mįslingą figūrą trečiadienį mokyklos patalpose savo akimis matė 50 moksleivių ir 11 mokytojų - visus juos ir ištiko isterija. Keli moksleiviai teigia tariamą vaiduoklį išvydę mokyklos valgykloje, matę jį koridoriuose ir klasėse, skelbia „Straits Times".



Mokykla, kurioje mokosi 1044 moksleiviai ir dirba 84 mokytojai, duris vėl atvėrė sekmadienį. Spręsti problemai mokyklos vadovybė pasitelkė islamo ekspertus, mokslininkus ir šamanus.

Nepaisant pastangų, problema niekur nedingo. Anot „Free Malaysia Today", mokyklos bendruomenė ir toliau skundėsi girdimais riksmais ir mįslingais vaizdiniais.

2012 metais Pasaulio sveikatos organizacija skelbė, kad masinę isteriją ir haliucinacijas mergaičių mokyklose Afganistane sukėlė apnuodijimas psichotropinėmis medžiagomis. Tai buvo Talibano sąmokslas.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai dėl keistų reiškinių tenka uždaryti mokyklas. 1962 metais dėl nevaldomo juoko epidemijos teko uždaryti mokyklą Ugandoje, Tanganikos mieste. Vienoje Filipinų vidurinėje mokykloje 2013 metais taip pat nevyko pamokos - mokiniai tvirtino, kad juos apsėdo piktosios dvasios.

Daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/hot/kilus-panikai-teko-uzdaryti-mokykla-mokinius-ir-mokytojus-terorizuoja-piktoji-dvasia.d?id=71071240

Klausimai:

1) Nezinau koks pragyvenimo lygis Malaizijoje, bet nejaugi niekas neturi telefonu kuriais galetu nufilmuoti?

2) Kodel mokykla nepastato kameru koridoriuose ir pan.? Velgi nezinau kokia ten pas juos situacija su pinigais.

Kakadu

Labas rytas,,,, o pas mane vaiduokliai jau materizuojasi ;D  ;D

Aukštyn