Keistos lenteles ir nutikimai sename malune

Pradėjo Arnas, rugsėjo 24, 2015, 20:37:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Arnas

rugsėjo 24, 2015, 20:37:33 Redagavimas: rugsėjo 24, 2015, 20:44:18 by Benamis
Sveiki. Taigi noriu pasidalinti yspudziais ir paklausti(suzinoti uzfiksuotu keistu lenteliu reiksmes). Su draugais syky nusprendeme aplankyti laukuose apleista maluna, apipinta keistais pasakojimais is vietiniu zmoniu suzinojome ,kad tame malune del keliu mirciu dedasi keisti dalykai.

Suzinoje pilna jo istorije nusprendeme ten nuvykti, aisku y tokias vietas vykstan kas be ko apsirupinome foto yranga pasikroveme fotoparata ir iskeliavome ten , kai ten nuvykome buvo pilnai suteme valandu buvo kazkur nuo 11-12h nuvyke ten apziurejome maluna is isores ir nusprendeme uzeiti vidun uzeje vidun iskart pajutome keista savijauta, yeidami y maluna palikome atviras duris, vejo nebuvo, naktis buvo tamsi, buvo isties tamsu apsidairia pirmame aukste pradejome daryti foto (tame malune 3 aukstai yra ir ketvirtas ,bet tenais patekti galima tik kopiciomis) padare foto pirmame aukste kilome aukstyn ir kai uzkilome aukstyn prasidejo keisti dalykai (patikslinu fotoparatas buvo pilnai pakrautas ) antrame aukste bedarydami foto uzmateme kazkokias lenteles su katinu skaiciais ir zodziais isvedzioti laidai ir tiap tesiasi nuo 1 auksto iki 3 buvo labai ydomu kas ten do lenteles, uzkilome aukstyn y 3 auksta padareme foto ten, gryzome y antra auksta ir fotoparatas pradejo issikraut iskart kai nulipome y antra nukrito iki puses ir nespejus padaryti nuotraukos, issikrove pilnai fotoparatas ,iskart pagalvojome ,kad issikraut negalejo kazkas yvyko keisto.

 Kagi issitraukeme telefonus pradejome daryti foto telefonais ,kai pradejau daryti foto kai spaudziau fotkinimo mygtuka staiga pro telefono ekrana prabego labai staigiai kazkoks sviesulys (labai greitai) pasidare visiskai nejauku ,bet kai sakoma nebegsi ,kai penkiu metu vaikas is ten vistiek nusprendeme ten vykti zinodami istorija ir kai sakoma isbusim iki galo. Paskiau tam paciame aukste dariau foto kad y fona yeitu draugas ir kai su telefonu nusprendziu fotkint vis priesingo telefono puse aptikdavo veida (telefono funkcija kur aptinka veida ir pradeda automatiskai fokusuot) tai buvo neilgai kokias 4sekundes ir pradingo) per daug stengimes nepanikuoti ,nes geriau islikti ramiems draugas pastoviai sita minejo.

Kagi nusprendėme is ten eiti vistiek fotoparatas issikroves ,o su telefonais daug foto ir nedareme lipdami y pirma auksta pamateme ,kaip durys uzsidare jau  buvo(nors y eidami palikom adaras) bet negirdejome jokio garso ar kazko panasaus vejo nebuvo visiskai ir ziurejome savaime niekaip neuzsivertu kagi nusprendeme palikti maluna iseidami as ejau pirmas ir dariau foto yra uzgaudyta keliatas foto kai uz DRAUGO matosi zmogaus siluetas veidas(nuotraukos uzgaudytos iseinant ir dariau foto neatsisukdamas  ,nusprendeme su draugais tu foto neviesinti jeigu kam ir kiltu noras nuvykti y maluna ar pamatyti foto reiketu susitikti ir tiek tiesiog susirasyti asmeniskai ,kai sakoma nenorim ,kad tokios foto sklistu interneto platybese ir pns. suprantu ,kad cia toks forumas apie tokios dalykus ,bet musu pagrindinis TIKSLAS SUZINOTI YKELSIU FOTO TU LENTELIU REIKSMES AR PNS KAS JOS APSKRITAI REISKIA AR KA SU JOMIS DARO??  ( konfidencialios nuotraukos ).

Taigi pratesiu pasakojima isejome viskas is maluno sedome vaziuoti atgal namo pusiaukeleje aisku daug ka aptarinejome ir nuotraukas ir siaip buvo jau apie ka pasneket, link namu jau ir fotoparatas ysijunge ir rode pilna pakrovima 100 procentu , taigi yspudziu ko tai tikrai paliko. TAIGI LABIAUSIAI YDOMU KAS TEN DO LENTELES??

Benamis

Turim, bet nerodysim. Kas per logika zmoniu as nesuprantu?

Citata iš: Arnas  rugsėjo 24, 2015, 20:37:33nenorim ,kad tokios foto sklistu interneto platybese ir pns.
Ar tu cia rimtai? Jus bent isivaizduojate kokios nuotraukos ir vaizdo irasai sklindai interneto platybese? Nejaugi galvojat, kad jusu nuotraukos sukels globalini soka zmonems?

Zodziu, kai nematau uzfiksuoto fakto, tai sunku ka nors ir vertinti.

Sekmes randant zmones kurie nores susitikti su jumis asmeniskai.

ArnasJur

Cia tos lenteles kur uzfiksavome

Benamis

Idomios nuotraukos.

Ten kur laidas veda (antroje nuotraukoje), jis prie kazko prijungtas? Elektra ar pan? Ir kur link jis veda?

Visažinis

Kas iš kitos pusės tos lentos su katinu?

Citata iš: Arnas  rugsėjo 24, 2015, 20:37:33uz DRAUGO matosi zmogaus siluetas veidas
Gal galima nuotrauką į studiją? Jeigu nenori viešinti draugo veido tai tiesiog gali uždengti juodu kvadratu. Mane domina pats siluetas, ar tai kartais nebus akivaizdi pareidolija.

ArnasJur

Tas laidas iseina pro langa bet ten sitaip privedziota nuo pirmo iki 3 auksto ten elektros senai nera atjungta, mes patys irgi neysivaizduojame kas ten yra kad tikrinimo koki budai del veliu ar kvietimosi budas koks ar kas ten net neysivaizduojame

Visažinis

Įdomi tema. Tik dabar pastebėjau, kad tos lentėles su katinus, tai dvi skirtingos lentelės, o ne viena ir ta pati.

Pasikartosiu su savo klausimais:

Kas iš kitos pusės tos lentos su katinu?

Citata iš: Arnas  rugsėjo 24, 2015, 20:37:33uz DRAUGO matosi zmogaus siluetas veidas
Gal galima nuotrauką į studiją? Jeigu nenori viešinti draugo veido tai tiesiog gali uždengti juodu kvadratu. Mane domina pats siluetas, ar tai kartais nebus akivaizdi pareidolija.

paragraf 78

Panašu, kad čia kokios nors malūne veikusios aparatūros veikimo indikatorių lentelės, prie kurių arba patys darbuotojai prirašinėjo linksmų pavadinimų arba kas nors kitas atlydęs mistikos ieškotojas pasilinksmino. :)

Visažinis

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 24, 2015, 21:27:36Panašu, kad čia kokios nors malūne veikusios aparatūros veikimo indikatorių lentelės, prie kurių arba patys darbuotojai prirašinėjo linksmų pavadinimų arba kas nors kitas atlydęs mistikos ieškotojas pasilinksmino. :)
Man irgi panašiai atrodo, todėl labai įdomu kas iš kitos lentelių pusės. Nes jeigu ši teorija teisinga, ten turėtų būti išvedžioti laidai.

ArnasJur

Ka paaiskinsite prie sitos nuotraukos tarp vieno ir kito zmogaus kas matosi tapdury kokybe nekokia nes fotkinau eidamas ir neziurejas. priminsiu fotoparatas jau buvo issikroves pakankamai kai pradejom fotkint ir telefonai keistai pradejo sest kaip niekada

ArnasJur

Dar priminsiu kad pilnaties nebuvo lauke tamsu siluetas matosi patalpos iki sienu po 5 metrus viduje galima sakyti ore veidrodziu nera stiklu nera langu nera atspindziu jokiu tikrai nebuvo

Visažinis

Šios nuotraukos nevertinsiu, nors man čia akivaizdi pareidolija: https://lt.wikipedia.org/wiki/Pareidolija - pats nemėgtu, kai visur ją kiša, bet šiuo atveju man atrodo, kad tai būtent tai ir yra.

Aš tik paklausiu 3 kartą:

Kas iš kitos pusės tos lentos su katinu? Gal turi nuotraukas iš apačios?

ArnasJur

uz lenteles foto neturim bet ten yra laidai is lempuciu kur sueina y kruva ir finise sueina y viena laida

ArnasJur

Ykelsiu foto dar viena ir nemanau kad pasakysit kad cia
Pareidolija ..

ArnasJur

desineje puseje uzfiksuotas

Aukštyn