Ar sielos po mirties viena kita atpažįsta

Pradėjo WakeupLT, lapkričio 05, 2018, 00:48:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

CitataVakar kalbu su 55 metų žmogum, pasakoju, kad fizinė realybė neegzistuoja, nesant stebėtojo ir kad atomas yra 99 ir 12 devintukų po kablelio tuščias, jis į mane žiūri grynai kaip į durną, ir tokių žmonių 95 procentai
nesupratau 99 is 12 9?
CitataElteide, visą tą info esu girdėjęs, apmąstęs, bet sakau, tu pagalvok, dabar tau faina, kai tu ale tai supranti, bet jei tu kitam gyvenime gimsi, kaip sakai, be rankų, be kojų, irgi sakysi, kad su rinkinuku gimei? Ką tokiem žmonėm sakyt? 'Nepergyvenk, kad gimei be kojų, be rankų, akla ir kurčia, nekreipk dėmesio, tavo siela tobulėja?' Aišku, draugiškai viską rašau, pasvarstant, bet lengva kalbėt tam, kam lengva kalbėt.
na gimiau sveika ..tiesa, vėliau gavau dovanų kabutėse:) vertinu tai kaip spyrį į minkštąją judėt kur reik..

tu sakai kad materijos  kaipo nėra , ji iliuzija , tai ko pergyvent?

boba

@WakeupLT, na nepergyvenk tikrai tavęs netraukiu per dantį. Tai aš čia esu šio forumo kvailelė( na bet savo pozicijas, prisipažystu, tikrai moku atstovėti. ) :)

WakeupLT

99 procentai, kablelis 999999999999 atomo sudaro tuštuma. Tai kaip gali egzistuot fizinis pasaulis. Jis yra tik smegenyse dekoduojamas iš bangų. Fizikoje įrodyta, kad visatoj viskas yra banga ir jis elgiasi kaip banga, o kai yra stebėtojas, sąmonė, bangos virsta dalelėmis ir taip dekoduojamos mūsų galvoj, kaip, pavyzdžiui, paukštis. Bet tokio dalyko, kaip paukštis nėra, tos bangos, tam tikro dažnio mums taip galvoj dekoduojamos, panašiai kaip iš kur mes matom vaizdą per tv? Jis laidais ateina. Kaip dažnai sako, gyvename iliuzijoj, hologramoj. Pergyvenu todėl, kad esu kompiuteris ir esu praradęs ryšį su Dievu, įkalintas penkiose juslėse. :) Viskas yra nemokama, ta pati energija elektros. Kodėl Teslą sutrypė su jo išradimais visais, iš cheminės lentelės net panaikino eterį, kaip cheminį elementą ir vis bukina žmones kuo toliau, tuo baisiau. :)

WakeupLT

Boba, linkėjimai. :) Ačiū.

elteide

Blogis yra tame, kad nu mūsų slepia tikras žinias , raktus į dangaus karalystę, kaip įeiti į rojų...esmę...kad žmonija yra viena siela , kad siela yra dviejų polių , kaip ką daryti reiktų...

elteide

Citata iš: WakeupLT  lapkričio 07, 2018, 14:00:1299 procentai, kablelis 999999999999 atomo sudaro tuštuma. Tai kaip gali egzistuot fizinis pasaulis. Jis yra tik smegenyse dekoduojamas iš bangų. Fizikoje įrodyta, kad visatoj viskas yra banga ir jis elgiasi kaip banga, o kai yra stebėtojas, sąmonė, bangos virsta dalelėmis ir taip dekoduojamos mūsų galvoj, kaip, pavyzdžiui, paukštis. Bet tokio dalyko, kaip paukštis nėra, tos bangos, tam tikro dažnio mums taip galvoj dekoduojamos, panašiai kaip iš kur mes matom vaizdą per tv? Jis laidais ateina. Kaip dažnai sako, gyvename iliuzijoj, hologramoj. Pergyvenu todėl, kad esu kompiuteris ir esu praradęs ryšį su Dievu, įkalintas penkiose juslėse. :) Viskas yra nemokama, ta pati energija elektros. Kodėl Teslą sutrypė su jo išradimais visais, iš cheminės lentelės net panaikino eterį, kaip cheminį elementą ir vis bukina žmones kuo toliau, tuo baisiau. :)
aga..sako /sakė kad kosmose vakumas ...dėl to nesklinda jame garsas , bet kodėl sklinda šviesa ?, juk ji irgi bangomis sklinda, o bangoms reikia dalelių kaip ir garsui, kad sklistų..tai dabar surado mikro daleles buzonus , gibonus ir tt.

WakeupLT

Įdomu, kas čia sakė. Gal NASA. Nu, su nasa ten irgi pilna įdomių bajerių. Aiškus, viskas visur gali būt suklastota, bet šiaip paklausius daug tų kosmonautų, pažėjus NASA video, pasidaro labai įdomu, kokiam ten kosmose jie yra ar tiesiog vandens rezervuaruose kino studijose. :)

WakeupLT

Elteide, tai mano pagrindinis klausimas ir yra tai, ką tu sakai, tik aš dar domiuosi tais slepiniais ir kuo toliau, tuo aiškiau piešiasi, kad kažkas suinteresuotas mūsų nėjimu namo, o vis grįžimu čia, į žemę. :) Aš ir juos vadinu karmos valdovais. :)

elteide

#23
lapkričio 07, 2018, 15:11:04 Redagavimas: lapkričio 07, 2018, 15:47:21 by elteide
dėl tų mikro naujų dalelių tai kalba mokslininkai, ypač iš Cern
WakeupLT , tu nori pasakyt, kad kosmoso/visatos /multivisatų nėra?
NASA , aišku, gali daug ko nesakyti ir net meluoti , o tie vandens rezervuarai, tai kosmonautai turi juk kažkur praktikuotis..
....
karmos valdovai kas jie?
kaip jie gali turėt galią reinkarnacijom? žmogų , mane priverst reinkarnuotis o nesusijungt su Dievu?
....


ieškojau tau citatos iš biblijos vienos , kad pasaulis ilgai nebus, kad yra laiko tarpas duotas, kas vyks į pabaigą ..plus tokie kaip check pointai pataisymui ir radau , kad  šios dienos eilutė , kuri apie Dievo dieną šneka, apie ką tu rašei anksčiau :):
 
Citatavisą paveikslą dedant, nuo senovės laikų, piramidžių paveikslų, įrašų visų, gnostikų, kabalų įrašų, smulkiai nagrinėjant tas pačias biblijas, kai sako, kodėl neiti po mirties į šviesą, nes Liuciferis vaizduojamas kaip šviesa, kad tikroji diena biblijoje tai yra naktis ir reikia po mirties eiti intuityviai į tamsą ir taip toliau.
2 Petro 3,10
O Viešpaties diena ateis kaip vagis naktį. Tada dangūs praeis su smarkiu ūžesiu, elementai sutirps karštyje, ir žemė su savo kūriniais sudegs.

 nėra ji naktis , ten kažką gal netaip supratai...idomu būtų plačiau sužinot ...


o čia ieškota citata:
Apr 11,3 Aš duosiu galią savo dviem liudytojams, ir jie, apsivilkę ašutinėmis, pranašaus tūkstantį du šimtus šešiasdešimt dienų".
Apr 11,4 Jie yra du alyvmedžiai ir du žibintuvai, stovintys žemės Dievo akivaizdoje.
Apr 11,5 Ir jei kas panorės juos skriausti, iš jų burnos išsiverš ugnis ir praris jų priešininkus. Jei kas norės jiems kenkti, tas irgi taip žus.
Apr 11,6 Jiedu turi valdžią užrakinti dangų, kad jų pranašavimo dienomis nelytų lietus, ir turi valdžią vandenis paversti krauju ir ištikti žemę bet kokia neganda, kada tik panorės.

 tai link pabaigos ...

WakeupLT

Ačiū už mintis. Mano surinkta informacija yra visokia, aš gal tik taip egoistiškai sau atmetu, kad mes mėsos gabalai ir kai mirštam - viskas. Tas man per niekur nesusiveda. O karmos valdovai ar vadint galim, kaip norim, tai ir yra ta paslaptis, anot daugelio žmonių, kad kai mes mirštam, mus pagauna ta balta šviesa, ten ištrinama atmintis, parodo, ką mes blogo pridarėm ir meta atgal. Tai pagal tradicinius karmos suvokėjus, tai yra normalu, nes daug kas, kas buvo near death experience pas tą pačią Dolores Canon, mato visi vienodai, dangų, rojų ir pastoviai tu reinkarnuojies. Jiem tai normalu, nors jie ir jau gal milijontąjį kartą reinkarnuojasi ir tikisi, kad kažkada išpirks šitą karmą, nes karmos išpirkimas gaunasi, kad tu turi nuo gimimo požeminėj uoloj apsigyvent, bet ir ten po mirties tau pasakys, kad tu kirmėlių karalystę sumindei ir padarei kompostą. O kiti hipnozėse ar savo sielos prisiminimuose mato net iš kokio žvaigždyno su kokia misija atvykę ir teigia, kad karma yra pagrindinė apgaulė, nes jei tu kaip siela darai kažką, tai tu darai meilės vardu su pilnu ryšiu su Dievu, o šiuo atveju mes nukirsti esam ir nieks nežino už ką. Kažkas pradeda sukt biznį, sakosi, kad labai nušvitę yra ir viską žino, bet šių klausimų gavus, jie naudojasi savo turimu autoritetu ir vadina kitus durnais, nors patys gal durni yra, nes nėra pasiekė tokio tankio informacijos. Ir juokinga: karma - priežasties ir pasėkmės visatos dėsnis. Baudžiavos dėsnis čia, nes žemėj esant išpirkt karmą yra neįmanoma jokiais būdais, nėra, kaip tu sakai,
Jokių raktų, mes turim rankioti iš neaišku kur info, tai faktas, kad kažkam tai yra aktualu ir paranku. Nu, kaip ir gaunasi sukimas ratais, bet kad taip gaunas narpliojant tą karmą.

boba

Na aš jau sakiau, dabar kartojuosi, kad Dievas( priežastis) pasaulį sukūrė iš manęs, kosminės sąmonės, pačios mažiausios visatos dalelytės - žvėries(666).  Nes jei būtent aš netikėčiau pasauliu, tai ir nebūtų jokio pasaulio. :)Aš iš vis lyg eičiau per labai, labai , labai ploną lyną ir visas tas pasaulis laikosi ant Dievo vieno plauko. Bet aš tikiu, kad tas Dievo plaukas viską atlaikys. :)
O jei koks piktadaris ir atsiras, tai tiesiog viskas neskausmingai ir labai paprastai išnyks. Bet patikėkite, Dievas nesėdės rankų sudėjęs, o kurs pasaulį iš naujo. Tai va. Dėl to sakau - iš vis dėl nieko nereikia jaudintis. Žinoma pasaulyje yra labai daug skausmo, bet patikėkite, kam pavyksta išeiti anapus, ten laimės yra dar daugiau - per akis. :) Na nenoriu čia jūsų guosti, tai ne mano specializacija, bet taip jau išėjo...

elteide

Citata iš: WakeupLT  lapkričio 07, 2018, 16:12:19Ačiū už mintis. Mano surinkta informacija yra visokia, aš gal tik taip egoistiškai sau atmetu, kad mes mėsos gabalai ir kai mirštam - viskas. Tas man per niekur nesusiveda. O karmos valdovai ar vadint galim, kaip norim, tai ir yra ta paslaptis, anot daugelio žmonių, kad kai mes mirštam, mus pagauna ta balta šviesa, ten ištrinama atmintis, parodo, ką mes blogo pridarėm ir meta atgal. Tai pagal tradicinius karmos suvokėjus, tai yra normalu, nes daug kas, kas buvo near death experience pas tą pačią Dolores Canon, mato visi vienodai, dangų, rojų ir pastoviai tu reinkarnuojies. Jiem tai normalu, nors jie ir jau gal milijontąjį kartą reinkarnuojasi ir tikisi, kad kažkada išpirks šitą karmą, nes karmos išpirkimas gaunasi, kad tu turi nuo gimimo požeminėj uoloj apsigyvent, bet ir ten po mirties tau pasakys, kad tu kirmėlių karalystę sumindei ir padarei kompostą. O kiti hipnozėse ar savo sielos prisiminimuose mato net iš kokio žvaigždyno su kokia misija atvykę ir teigia, kad karma yra pagrindinė apgaulė, nes jei tu kaip siela darai kažką, tai tu darai meilės vardu su pilnu ryšiu su Dievu, o šiuo atveju mes nukirsti esam ir nieks nežino už ką. Kažkas pradeda sukt biznį, sakosi, kad labai nušvitę yra ir viską žino, bet šių klausimų gavus, jie naudojasi savo turimu autoritetu ir vadina kitus durnais, nors patys gal durni yra, nes nėra pasiekė tokio tankio informacijos. Ir juokinga: karma - priežasties ir pasėkmės visatos dėsnis. Baudžiavos dėsnis čia, nes žemėj esant išpirkt karmą yra neįmanoma jokiais būdais, nėra, kaip tu sakai,
Jokių raktų, mes turim rankioti iš neaišku kur info, tai faktas, kad kažkam tai yra aktualu ir paranku. Nu, kaip ir gaunasi sukimas ratais, bet kad taip gaunas narpliojant tą karmą.
karmos, jaučiu, neišpirksi niekad , tai aklagatvis...
reikia judėt kitaip ..nušvytimo link , t.y. pabust , sužinot ir veikt..
kaip?
Jėzus kalbėjo apie Įstatymą ,kuris baudžia kaip kad tu sakai baudžiavos dėsnis, aišku, jis ir atlygina geru , bet dažniau baudžia:) ir Meilės įstatymą- mylėk artimą kaip save patį , nes meilė atperka visas nuodėmes, kadangi tada tau nebeveikia tas Įstaymas  ,t.y.  karma , kaip dabar suprantu
Pat 10,12 Neapykanta sukelia vaidus, o meilė padengia visas nuodėmes.
Raktinis žodis - MEILĖ ....

WakeupLT

Elteide, be abejo, ir aš, ir tu, ir moteris, slapyvardžiu 'boba', bei daug žmonių yra geri ir nori būti geri, visi nori nušvisti, bet tame ir klausimas, kad iš 8 milijardų vienetam ar tik šimtam tai pavyksta. Pavyzdžiui, esu tikrai doras žmogus, vis tobulėju visom prasmėm, visiems padedu visom prasmėm, medituoju, skatinu žmones, visą gyvenimą mokaus ir renku informaciją ir negali sakyti, kad viskas veltui, bet galiu pasakyt, kuo toliau, tuo durnesnis jaučiuos. Esu bandęs ir tų dirbtinų priemonių, kur sklandžiau kaip paukštis, pajaučiau tos visiškos meilės akimirką. Ten žodžiais nenupasakosi, net nežinočiau, kaip paaiškint, tik kad ten galėčiau būti amžinai. Tada tu supranti, kad mes net negirdim nieko, prislopinti net šios žemės garsai šiose penkiose juslėse. Kitiem pavyksta lengvai išeiti iš kūno, aš tai bandau 3 metus ir ateina ta jau vibracijos būsena, širdis daužytis pradeda ir viskas arba naktim paralyžius apima, atrodo, kad grobia kažkas. Po to pasidomėjau, kad nereikia to bijoti ir atsipalaiduoti, tai visai neseniai pajaučiau miego paralyžių, sau sakau, dabar ramiai, ir pajaučiau, kaip išlėkiau iš kūno, bet tada pradėjau stebėtis ir į lova trenkte trenkiaus atgal. Ir visur jauti, kad esi blokuojamas. Dar klausimas 'bobai': tu taip drąsini tiesiog, kad drąsint ar pati turi gal aiškių kokių patirčių savo? :)

elteide

Citata iš: WakeupLT  lapkričio 07, 2018, 22:48:03Elteide, be abejo, ir aš, ir tu, ir moteris, slapyvardžiu 'boba', bei daug žmonių yra geri ir nori būti geri, visi nori nušvisti, bet tame ir klausimas, kad iš 8 milijardų vienetam ar tik šimtam tai pavyksta. Pavyzdžiui, esu tikrai doras žmogus, vis tobulėju visom prasmėm, visiems padedu visom prasmėm, medituoju, skatinu žmones, visą gyvenimą mokaus ir renku informaciją ir negali sakyti, kad viskas veltui, bet galiu pasakyt, kuo toliau, tuo durnesnis jaučiuos. E
o kodėl manai tiek mažai tokių žmonių , kuriem pavyksta nušvisti?
aš asmeniškai nežinau ar nušvitau, prieš metus su pusę maždaug mano pasaulėžiūra/tikėjimas virto kaip bokštas..aišku, jis jau buvo be keletos plytų ...na ir atsirado kitų minčių, patirčių, išdrįsau pažiūrėt į kitus šaltinius ...dar neturiu viso paveikslo, trūksta info

boba

Taip, turiu be galo daug patirčių. O meilė tai yra tiesiog toks žodis, kad nesusipykti. Bet dar stipresnis žodis yra - Gerbiu tavo erdvę. Tiesiog šiame pykčių pasaulyje nėra jokios meilės, bet kad neprisidirbti pastoviai garsiai ar mintyse reikia kartoti - Gerbiu tavo erdvę ( teritoriją), na galima pakeisti žodžiu - Myliu tave. Bet tai iš vis nieko nereiškia, tik padeda nuo kitų atsiriboti, kad tie kiti tavęs nesuėstų. Tai va.

Aukštyn