Interneto vartotojo horoskopas

Pradėjo Benamis, kovo 15, 2013, 14:26:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kas, kiek ir kokiais tikslais naudojasi internetu? Pasirodo, internetinius įpročius gali lemti ir horoskopas.

Avinas

Marso valdomas Avinas (ar bent jau didžioji dalis Avinų) - nuolatiniai sporto portalų lankytojai, skaitytojai, komentuotojai. Avinas siekia naujovių, trokšta visur pirmauti ir, žinoma, pirmasis sužinoti naujausią informaciją. Taigi jis - aktyvus informacinių portalų lankytojas. Seksas - taip pat Marso valdoma sritis, tad Avinas neretai užsuka ir į erotinio pobūdžio svetaines, tik, skirtingai nuo kitų ženklų, nebijo to pripažinti garsiai. Reklaminiai baneriai ir pranešimai jį retai kada sudomina - nebent pats tikslingai ieškotų informacijos apie vieną ar kitą produktą.

Jautis

Praktiškas ir iš prigimties verslininko gyslele apdovanotas Jautis - nuolatinis finansinių portalų lankytojas. Internete jis vienaip ar kitaip ieško praktinės naudos: domisi aukcionais, biržos naujienomis, lygina prekių kainas. Dauguma Jaučių susikuria savo asmeninį tinklalapį. Kadangi Jaučius valdo Venera, šios planetos įtaka labai stipri, šio ženklo atstovai nevengia ir internetinių pramogų, linkę į elektroninį flirtą, noriai buria savo gerbėjų komandą socialiniuose tinkluose ir pažinčių svetainėse. Labiausiai Jaučių dėmesį traukia dailiai apipavidalintos svetainės, vardan „gražaus viršelio" jie noriai spustels ir ant reklaminio lango.

Dvyniai

Šio ženklo atstovų interesų ratas labai platus. Taigi jie - ypač dažni paieškos sistemų, katalogų lankytojai. Jie dievina gerą animaciją, muziką, noriai lankosi svetainėse, kur aptariamos knygos, filmai. Interneto svetainėse jiems svarbiausia - ne apipavidalinimas, o informacijos kiekis ir interaktyvumas. Nevengia jie užsukti ir į mokslinius resursus, poreikis bendrauti juos atveda į forumus ir pokalbių svetaines - veikiausiai pastaruosiuose didžiausias būtent šio ženklo atstovų procentas. Internete Dvyniai praleidžia daugiau laiko nei bet kuris kitas Zodiako ženklas.

Vėžys

Labai atsargūs Vėžiai visų pirma savo naršyklėje nustato patį aukščiausią apsaugos ir konfidencialumo laipsnį. Jie dažnai lankosi pokalbių, pažinčių portaluose, bet labiau ne todėl, kad juos šie interneto resursai ypatingai domintų, o todėl, kad šio ženklo žmonės sunkokai mezga pažintis akis į akį. Juos dažnai galima „sutikti" ir klaidžiojančius po kulinarijos, astrologijos ar psichologijos tematikos portalus, aktyviai dalyvauja įvairiose apklausose. Beveik niekada nespaudžia reklaminių banerių, kadangi iš principo nepasitiki reklama, būgštauja, jog spustelėję parsisiųs kokį virusą ar juos nukreips per kelis adresus nežinia kuria linkme. Neatsispiria pagundai internetu nusipirkti vieną kitą mažmožį sau ar namams.

Liūtas

Niekada nespaudžia ant reklamos banerių ir apskritai nesidomi internetine reklama. To jam daryti neleidžia didžiulis savo vertės suvokimas - liūtui atrodo neoru spausti ant tokio niekingo dalyko, kaip reklamos langelis. Apskritai Liūtai gana daug laiko praleidžia internete - bet ne todėl, kad labai daug kur naršytų, o todėl, kad internetu naudojasi neskubėdami, išdidžiai. Jo interesai labai įvairūs. Retai kada kuria savo puslapius, bet jei jau sukurs - būtinai užsukite, ten tikrai bus į ką pažiūrėti!

Mergelė

Interesų sfera labai plati, todėl Mergelės pačios sunkiai beapibrėžtų, kokios būtent temos jas domina. Kaip atsirinkti - juk įdomu beveik viskas! Internetas Mergelėms - priemonė padidinti savo erudiciją, pagilinti žinias, išplėsti akiratį, sužinoti ką nors naujo. Mergelės dažnai lankosi naujienų, su politika susijusiuose portaluose, dalyvauja forumuose, kur jas lengva atpažinti iš kritiškiausių pasisakymų ir ilgų teorinių išvedžiojimų. Reklamą vertina gana praktiškai, domisi joms reikalingais produktais, bet moka ir pasverti, kur apie juos rašoma tiesa, o kur - tik reklaminiai triukai.

Svarstyklės

Labiausiai jas domina internetinis bendravimas ir visos jo apraiškos. Taigi pokalbių, pažinčių svetainėse ir forumuose Svarstyklių tikrai sutiksite. Be to, jos dievina psichologinius testus. Kaip ir Dvyniai, daug laiko praleidžia internete, lengvai pasiduoda internetinei priklausomybei. Vertina skoningą apipavidalinimą, pateikiamos informacijos ir svetainės apipavidalinimo harmoniją. Dažnai lankosi portaluose, kur gali rasti gražių darbalaukio paveikslėlių savo kompiuteriui.

Skorpionas

Skorpionui patinka sekso, magijos ir ezoterikos portalai. Nevengia lankytis ir ten, kur rašoma apie finansus, kreditą, nekilnojamąjį turtą. Ekstremalus sportas, kriminalinės naujienos, nelaimingi atsitikimai - taip pat temos, į kurias Skorpionas mielai kyšteli nosį. Apklausos rodo, kad Skorpionų pamėgtų puslapių tematika labai praktiška, jie peržvelgia tai, kas susiję su kasdieniu gyvenimu ir apčiuopiama nauda. Taip pat dievina anekdotų svetaines. Jiems arčiausiai širdies - puslapiai, kuriuose tekstas pateikiamas juodame fone, patinka kai svetainė apipavidalinta kontrastuojančiais juodos ir raudonos spalvos tonais.

Šaulys

Šauliai - tikri keliautojai. Todėl tarp jų lankomiausių puslapių būtinai rastumėte ne vieną turizmo agentūros svetainę, taip pat tai - pažintiniai portalai apie tolimas šalis, orą, geografiją. Dar Šauliai noriai varto sporto puslapius, lankosi svetainėse, kur rašoma apie aktyvų poilsį. Žinių troškimas juos atveda ir į mokslo populiarinimo puslapius, aukštųjų mokyklų svetaines. Daugelį šio ženklo atstovų domina ir religijai bei filosofijai skirti tinklalapiai.

Ožiaragis

Konservatyvūs Ožiaragiai apskritai jei tik gali - vengia interneto. Jie beveik nesilanko pramogų portaluose, internete ieško tik būtinos, su darbu ar mokslais susijusios informacijos. Tiesa, noriai domisi internete darbo skelbimais, jei patys yra vadovai - nevengia internetu rinktis darbuotojų. Labiau nei paieškos portalus vertina katalogus, jiems patogiau naudotis informacija kai ji labiau struktūruota.

Vandenis

Internetas - Vandenio stichija. Čia jis sužino visas naujienas, čia jis pasijunta laisvas. Netgi internete jis nepraranda savo originalumo, greitai perpranta naujas galimybes. Pavyzdžiui, nustatyta, kad tarp pirmųjų internautų, ėmusių atsiskaitinėti už buitines paslaugas elektroniniu būdu, daugiausia buvo būtent Vandenių. Populiariausios Vandenių temos - stilius, mada ir kompiuteriai. Jei norite į savo puslapį atsivilioti Vandenį - sugundysite jį informacija apie karščiausias mokslo naujoves, atradimus. Beje, nelabai svarbu, kurios srities - Vandeniams įdomu viskas. Reklaminį banerį spaustų tik tada, kai tikėtųsi jiems tikrai aktualios informacijos.

Žuvys

Tik šio ženklo atstovai apklausoje nurodė, kad juos domina antivirusinių sistemų svetainės. Žuvys, kaip ir Vėžiai, siekia didesnio saugumo. Bet konfidencialumas joms nesvarbu. Noriai lankosi psichologijos, astrologijos svetainėse, domisi informacija apie žmogaus sielą, magiją, praeitus gyvenimus ir NSO. Žuvų ženklo internautai noriai žaidžia kompiuterinius žaidimus „on line" režimu - tai jiems sukuria vandenyno, kuriame jie plaukioja ir nardo, iliuziją. Reklaminiai baneriai juos domina mažai, nedaug tikimybės, kad koks nors blyksintis langelis sužadins Žuvų smalsumą.

Balsas.lt

Ar atitinka aprasymai? :D

.L.U.T.H.O.R.


eternal.bliss

nelabai nusako.

advena

Visai neatitiko.

Phoenix

Pusė tinka, pusė ne  ;D

Asasinas

Nu kad nelabai atitiko.

Iron Tara

Citata iš: Benamis  kovo 15, 2013, 14:26:19
Tik šio ženklo atstovai apklausoje nurodė, <...>


Ir neatitiks visiems, nes čia buvo apklausa, suskaičiuota dauguma, o ne išskaityta iš žvaigždžių..  :)

ajolu

beveik neatitiko

nereikalinga

Ožiaragiui man tik pusiau :)

idenmeyou

Atitiko is dalies  :)

Strategas

  NEATITIKO...

ojura


Aukštyn