Patikimi NSO įrodymai

Pradėjo Sharikovas, liepos 23, 2012, 18:18:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sharikovas

Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2012, 15:03:09
Citata iš: Anonymous  liepos 12, 2012, 14:45:21
dar pasakyk kad netgi ateiviais netiki.. man tavęs gaila, vien dėlto kad esi skeptikas.


Manau, kad statistiškai tikėtina, jog visatoje gali egzistuoti kitos gyvybės formos.
Netikiu, kad jos lankosi žemėje. Nes nėra įrodymų. Visi "įrodymai" - nepatikimų žmonių, kaip inkognito, pasakojimai, bei neaiškūs video ar foto, kuriose gali būti BET KAS. Tai nėra pakankama priežastis tikėti tokiu grandioziniu įvykiu, kaip ateviai žemėje.

Bet nesvarbu, tiki ateiviais, ar netiki. Esmė, kad pasitikėti inkognito atsakymais - nelabai galima. Jis tiesiog rašo istorijas su labai labai LABAI abejotinais faktais (AIDS kilmė, lietuvių kilmė iš atlantų ir pan.), nepateikdamas jokių įrodymų(tik apie juos kartas nuo karto prakalbdamas).

Pasitikėti jo atsakymais galima tiek pat, kiek pasakojimais apie burtus iš Hario Poterio knygos.



Na ir vel tu apsimelavai, tik nezinau ar specialiai ar is visisko nesidomejimo reikalu. Siaip jau pasaulyje yra tukstanciai PATIKIMU zmoniu liudijimu, tokiu kaip pilotai, lakunai, kosmonautai, karininkai, turbut neneigsi ,kad cia yra ITIN patikimi zmones, jau patikimesniu rast kaip ir neimanoma nes savo profesijoj jie nuolatos tikrinami tiek psichologiskai tiek fiziskai. Na kas liecia vaizdo irasus, tai irgi viskas aisku, yra simtai aukstos kokybes, NASA ir kitu organizaciju stebinciu kosmosa vaizdo irasai su sakyciau nedviprasmiska medziaga, taip pat NASA dispeceriu-kosmonautu isklotines nuo pirmu zingsniu i kosmosa kol dar buvo viskas viesa, taip pat senoves iskasenos apie kurias raso Von Denikenas. Jei jau tau tiek irodymu ir faktu per maza, tai sita tema tau nereiktu isvis komentuot nes tiesiog arba apsoliuciai nesigaudai arba tiesiog nesidomi.

TinSoldier

Supranti, tu pamatai youtube video su antrašte: "proof for ufo" su žybsinčia šviesele ir tau tai tampa nepaneigiamas, visiškai patikimas, patikimiausių pasaulyje žmonių pateiktas įrodymas.

Kai kuriems kitiems žmonėms reikia patikesnių įrodymų.

Lakūnai, pilotai, kosmonautai, karininkai taip pat yra žmonės. Ir tu, tikėdamas ateiviais, gali tapti laūku, kosmonautu ar karininku. Ir jie, pamatę keistą iš pirmo žvilgnsio neatpažintą objektą, dėl savo naivaus tikėjimo, gali leptelti, kad tai buvo ateiviai. Ar tai patikimas įrodymas? Ar subjektyvus, abstraktus, asmeninis žmogaus įspūdis, be jokių kitų įrodymų, gali būti laikomas patikimu? Ne.

Taip pat tu dažniausiai informaciją gauni iš žiniasklaidos(aš irgi, bet aš po to dar paieškau papildomos informacijos) ir iš tokių puslapių kaip anomalija.lt . O va šitei dalykai dažniausiai pateikia tik pirminę, įdomiausią informaciją. Kad pastebėti ateiviai, kad aptiktas keistas vaizdo įrašas, kad koks lakūnas kažką leptelėjo. Tačiau tais leptelėjimais ar 'atradimais' niekas neužsibaigia. Jie analizuojami. Išanalizuojami ir tuomet surandama, kas ten iš tiesų buvo. Ir tikrai ne ateiviai. O štai va to žiniasklaida jau nebesivargina pranešti. O kam? Juk tai neįdomu.

Kaip ir 9/11 konspiratoriai naudoja tik informaciją, gautą pirmomis valandomis po nelaimės, kai vyravo sumaištis, chaosas ir t.t.. O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos' - visiems nusispjauti. Nes tai neįdomu, tai neskatina fantazijos, nekuria iliuzijų, nepraskraidina eilinio žmogaus nuobodaus, banalaus ir sušikto gyvenimo.

Taip ir plinta, taip ir išlieka kvaili "įrodymai" apie ateivius ar tokias konsporacijas kaip 9/11.

Nagi, metu iššūkį. Pateik kokius 4, tavo manymu, tvirtus įrodymus apie egzistuojančius ateivius. Lažinuosi, kad mažiausiai trims iš jų sugebėsiu rasti patikimus ir racionalius atmetimus.


Benamis

Sukuriau nauja tema.

Sharikovas

Kuo toliau tuo labiau isitikinu ,kad tu tiesiog fluderis. Jau paciam pirmam sakini paaiskini uz mane kas man yra irodimai ,taip aisku lengviau diskutuot, parasai pats uz oponenta paskui pats sau atsakai, paaiskini ir lieki gudrocium :).

Toliau rasiai, kad nera patikimu liudininku maciusiu NSO ar nezemiskos givybes irodimu, tai as oponuoju, kad tikrai yra ir yra tukstanciai paciu patikimiausiu liudininku, netgi teismui jie butu patikimesni uz pati patikimuma. Jau tada keiti plokstele ,kad jie zmones bla bla bla, tai su tokiu poziuriu tau aplamai nera patikimu liudininku, nes tiesiog viska iskarto atmeti ir tiek ziniu. Siaip tiek lakunai tiek kosmonautai yra pranese dispeceriam apie milziniskus NSO praskridusius ar skrendancius salia ju lektuvo, apie milziniskus abjektus kosmose neitiketinai greit judancius ir galincius betkaip keist krypti, lygtais stebincius kosmonautu darba ir taip toliau...tukstanciai skirtingu liudijimu, kur nerasi zodzio ateiviai, bet pats gali pasidaryt isvadas. Taip pat yra ir irasai is kosminiu stociu, palidovu, NASA filmuoti irasai kurie neturi paaiskinimo, bet pats gali sudeti 1 prie 1.

...ir dar karta kartoju, yra senoves iskasenos, palikti zenklai liudijantis apie ateiviu apsilankyma zemeje, apie tai raso Von Denikenes "Chariots of the gods" berods.

Del 9/11, tai nesigincisiu, akivaizdus inside job, faktai bado akis.

Benamis

Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
Kaip ir 9/11 konspiratoriai naudoja tik informaciją, gautą pirmomis valandomis po nelaimės, kai vyravo sumaištis, chaosas ir t.t.. O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos' - visiems nusispjauti.


Su tuo tikrai nesutikciau, nes tai yra nesamone :) Tikrai niekas nenugincijamai nepaneige to, kad pvz. pastatai sugriuvo tarsi is vadovelio, niekas nepaneige to, kad pries pastatu griuvima buvo girdimi aiskus garsai kurie primine detonuojamus sprogmenis ir pns.

Jeigu nori galime nauja tema uzvesti (zinoma jeigu nekalbi cia tik apie vaizdo irasus) :) Tik cia yra vienas BET. Kaip galime aklai pasitiketi ekspertais kurie yra JAV pilieciai ir kuriu veiksmus ir paaiskinimus galimai kontroliuoja JAV valdzia? Lygiai taip pat negalime pasitiketi ir pvz. rusu ekspertu isvadomis del mums visiems suprantamu priezasciu. Taigi savita aklaviete cia yra. Bet teigti:

Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos'


Tikrai yra trumparegiska :)

Sorry uz off-topa ;)

Teroras

Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
ar tokias konsporacijas kaip 9/11.


Na jau, na jau TinSoldieri... Toks jausmas, kad tu priemi tik tas isvadas kuriuos atitinka tavo poziuri. O tai jau yra negerai.

Del 9/11 tai man cia net abejoniu nera, kad JAV eilini karta savo piliecius myriop pasiunte :) Jau kas, kas, bet jankiai tikrai ta moka daryti.

omcikas

tai, kad filme 9 11 nekalbama apie tai,kad jav pati dangoraizius sprogdino.. jame tik sakoma, kad Bushas ir binladenu seima artimai bendravo ir ,kad po ivykiu binladenu seima buvo isskraidinta is salies, o neapklausta ir kad Irakas neva slepiantis binladena pasirinktas kaip "atpirkimo  ozys". O kad didziosios salys demonstruoja jega siusdamos savo karius i beprasmius karus tai nieko keisto.. Nebusi super valstybe jei karts nuo karto nepademonstruosi savo karines galios.. Na gal isimtis Kinija kuri salyginai rami, bet ji turi kaimyne Rusija kuri lygiai tai pat kaip ir JAV megsta demonstruot savo virsenybe zvangindama ginklais.

Benamis

Bent zinai kiek yra sukurtu dok. filmu apie 9/11 ivykius? :)

omcikas

nu as turejau galvoj 9/11 pagal Farenheitą ..  tai jei ne apie ta pati kalba eina nu tai sorry.  :)

saone

Gryztant prie NSO, tai mano poziuris panasus i Tinsoldier. Tikiu kad ateiviai kazkur yra, bet kad lankosi zemeje ne. Jei ir lankos, tikrai negrobia zmoniu (kazkodel dazniausiai amerikonu) ir zmones to net nezino.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: saone  liepos 23, 2012, 22:17:25
Gryztant prie NSO, tai mano poziuris panasus i Tinsoldier. Tikiu kad ateiviai kazkur yra, bet kad lankosi zemeje ne. Jei ir lankos, tikrai negrobia zmoniu (kazkodel dazniausiai amerikonu) ir zmones to net nezino.


Jav valdžia sudariusi sutartį su kokia nors ateivių rūšimi ir dalina žmones kaip bandymų triušius.

Sharikovas

Na as asmeniskai esu 100% isitikines, kad ateiviai lanko zeme, bet man gal kiek lengviau priimt tuos faktus nes as esu pats mates NSO ir ne siaip sviesele tamsoj o normalu didziuli objekta. Labai senai dar rusu laikas kai buvau vaikas, Maskvoj su tevu diena matem cigaro formos NSO, matesi netgi kazkas panasaus i nedidelius apvalius langus, kaip laive, pradziai kabojo vietoj kelias akimirkas paskui sove pirmyn staigiai pakeite krypti ir sove i virsu, labai sunku nustatyt dydi jo nes pakankamai toli buvo, bet tikrai nemazas. Siaip uzstrigo atminty visam gyvenimui, toks dalykas kuris atrodo neitiketinas, bet va tu matai savo akim, nuo tada ir pradejau dometis visokiais nepaaiskinamais ivikiais, fantastika.
  Va visai neseniai viena mano drauge, kuri man patikimesne liudininke ir uz kosmonautus ar lakunus :) papasakojo dar idomesne vaikystes istorija, kaime su keliom draugem mate tiesiog virs galvu pakankamai nedideliam auksti praskrendancia lekste, na tiesiogiog klise, standartine skaraidanti lekste, matesi aiskiai net langai, pakankamai ispudingo dydzio. Labai gerai isimine nes nei vienos tevai nepatikejo, o kas geriausiai ,kad jinai isvis tokiais dalykais nesidomi ir jai cia nei silta nei salta, tiesiog atsitiktinai kalba isejo ir papasakojo sita sakyciau kiek sokiruojancia istorija. Tai tu tokiu ivykiu istikruju labai daug yra ir netgi ne kazkur tenai uz atlanto, o cia pat, gal tiesiog reikia dazniau galva i dangu pakilnot :).
  Is tokiu garsesniu liudijimu, tai istrigo antro pasaulinio karo metu ar jau pabaigoj amerikieciu lektuvnesis(ar tanklaivis nezinau tikslaus pavadinimo) netoli antarktidos buvo apsaudytas skraidancios lekstes isnirusios is vandens kazkuo panasiu i raudonus spindulius ir cia ne siaip pasakele, nes yra apie 200simtus liudininku karininku.

...na dar imesiu pora idomesniu filmuku is youtube kur NASA tiesiog nekomentuoja : http://www.youtube.com/watch?v=C1QHcP_oOLw
http://www.youtube.com/watch?v=NIWewZnJL7Y&feature=related

TinSoldier

#12
liepos 24, 2012, 20:54:56 Redagavimas: liepos 24, 2012, 21:03:11 by TinSoldier
Citata iš: Teroras  liepos 23, 2012, 21:02:20
Na jau, na jau TinSoldieri... Toks jausmas, kad tu priemi tik tas isvadas kuriuos atitinka tavo poziuri. O tai jau yra negerai.


Atvirkščiai. Kažkuriuo metu tikėjau ir ateiviais, ir dievais, ir 9/11 konspiracija, ir suvaidintu mėnulio nusileidimu ir daugybe kitų nesąmonių. Bet paskyręs šiek tiek laiko paskaityti apie priešingas nuomones pakeičiau požiūrį. Nes tiesiog daugiau įrodymų, daugiau logikos, mažiau fantaziju, mažiau faktų klastojimo, mažiau kvailų išvedžiojimų. Patikėk, man būtų žiauriai faina, jei JAV vyriausybė būtų tai sukėlusi. Nemėgstu aš vyriausybių. Pastoviai kaišioju faktus apie tai, kaip JAV sukeldavo dirbtinius karus/sukilimus išskersdavo tūkstančius civilių, kad kitoje šalyje į valdžią įkištų sau naudingus diktatorius ir pan. Jei 9/11 būtų tiesa, man būtų kaifas, jei turėčiau dar vieną pavyzdį-argumentą kodėl vyriausybės yra iš esmės žalingos. Tiesiog milžiniškas šansas, kad tai padarė teroristai. Galiausiai, pati sušikta Al-quada prisiemė atsakomybę. Tai nieko jums nesako? Bet apie šitą čia nebetesiam. Jei norit, galim keltis į kitą tema - yra kažkur apie 9/11 sukurta. Ten man ir atsakinėkit į šitą žinutę :) Dar plius pora nuorodų: http://www.debunking911.com/ , http://www.youtube.com/watch?v=uFJa9WUy5QI&feature=relmfu

Aš požiūrį keičiu pagal patikimesnes išvadas. O ne atvirkščiai.

Sharikovas, nors teigei, kad yra tūkstančiai PATIKIMŲ įrodymų, nei vieno nepateikei.. Vėl "mano draugė matė, aš mačiau, kažkur internete skaičiau, kad kažkas matė". Aš kartą apsirūkęs gitara grojantį medį mačiau. Koks skirtumas. Tokie pasisakymai nėra įrodymai. Ne tai kad nepatikimi. Tiesiog apskritai nėra įrodymai. Inkognito lygio pasipasakojimai.

Gali bent vieną konkretų atvejį duoti? Istoriją su patikrinamais faktais, atskirą video, ar pan.? Nes kur ten nurodei į įvairių žybsnelių ir skrajojančių objektų kompiliacijas, tai nieko juose nesimato. Nemanau, kad kuris nors iš mūsų yra super duper astronomas, žinanantys kaip atrodo visi kosmoso fenomenai, kad galima būtų teigti, kad kuriam nors iš video nėra jokio paaiškinimo, tik ateiviai. Tokie video nėra patikimi įrodymai. Kas jose matoma priklauso nuo intepretacijų ir nuo to, ką nori matyti.

Dėl pirmo video su STS-80 kosmoso programa. James Oberg'o, žymaus astronomijos specialisto paaiškinimas: http://www.hyper.net/ufo/vs/m20-015.html

Aišku, nemanau, kad skaitysi. Lažinuosi, kad mieliau laiką sugaiši galvodamas koks aš siauraprotis, nei susipažindamas su priešingu požiūriu. Ir, beje, labiau argumentuotu.




saone

Ir beje daugelis tokiu ateiviu matymu yra nesamones vien del to, kad NSO nera lygu ateiviams. Kas pasirodys NSO man, kaimynui, ar kam kitam is sito forumo, bus lengvai paaiskinamas dalykas kokio boeingo ar kukurzniko pilotui ir pan..

Sharikovas

Tinsoldier, siap jau as teigiau, kad yra tukstanciai patikimu liudininku liudijimu, o ne tukstanciai patikimu irodymu. Tokiu kaipo tiesioginiu irodymu, kad juoda ant balto butu, matyt isvis nera, bet yra labai daug netiesioginiu, tiesiog reikia paciam viska susidelioti i viena lentinele ir pasidaryti isvadas.
  As ne koks vaikigalis esu kuris taip beprotiskai nori tiketi i kanors antgamtiska, kad net pasiduoda ale inkognito pigiom pasakelem ir ne naivuolis esu, kad uzkibciau ant kokio pigaus straipsniuko kuriu cia pilna anomalijoj, per gyvenima nemazai maciau, perskaiciau ir i viska visada ziuriu su skepticizmu, kol tai neprasilenkia su sveiku protu.
  Matau, kad vis bandai sumenkint patikimu liudininku liudijimus, vadindamas juos kazkokiais leptelejimais, pasipasokojimais ar panasiai, bet esmes tai nekeicia, yra liudijimai apie matytus NSO arba ateivius, jie skirstosi i dvi kategorijas, pirma kuriai priklausyciau ir as yra nepatikimi liudininkai, tai visokios neturincios ka veikti namu seimininkes, nuo proto is neturejimo ka veikt nusokes pensininkas ir t.t. ,ir yra antra kategorija, tai patikimi liudininkai, kurie dazniausiai yra pilotai ir kosmonautai, jie yra patikimi nes to reikalauja ju profesija ir nesvarbu jis tiki ateiviais ar ne, bet jei kasdiena pilotuoji boinga su simtais keleiviu, tai vadinasi tavim pasitiki ir ta darba gali daryti ne betkoks tipazas, todel jei toks zmogus sako kazka mates ko negalima paaiskinti paprastai vadinasi reikia labai rimtai i tai ziureti ir jokiu budu nevadinti to leptelejimu. Pagal neoficialia statistika 95% pilotu yra mate NSO, bet toli grazu ne kiekvienas apie tai pasakoja, nes gali but palaikytas pamiseliu, netekti reputacijos, netekti darbo, todel kai kurie ryztasi apie tai sneketi anonomiskai, o daugelis isvis nesiryzta, deja toks yra visuomenes poziuris per visokius kvailius ale skeptikus kurie tiesiog atmeta viska kas nepaaiskinama, "negaliu paaiskint, bet tikiu ,kad yra paprastas paaiskinimas", ir dar variantas, kad spectarnybos specialiai kursto toki poziuri ,kad tiesiog nelystu i eteri liudijimai apie ateiviu laivus kuriu danguje pilna.
  Na siek tiek apsvieciau kas yra patikimas liudininkas, o istoriju tai buk malonus ir pats pasiieskok, tik ziurek , kad pasakotu ne kokia namu seimininke. Viena is idomesniu nutikimu as papasakojau, tai amerikieciu lektuvnesis apsaudytas lazeriu skraidancios lekstes isnirusios is vandens, ta mate apie du simtai jureiviu buvusiu denyje, del ju kiekio ir specialybes jie priskiriami prie patikimu liudiniku ir turbut jau ir tau neapsiverstu liezuvis tai vadinti apsirukusio leptelejimais. Cia tikra istorija, ivykes faktas, tik nezinau kaip tau ja surasti, nes as esu mates kelias laidas ir kazkur dar skaites apie sita atsitikima, bet kaip rasti internete nelabai numanau, na gal rasi jei idomu bus, gaires siokias tokias daviau, o i mano asmenini pasakojima tai gali nekreipt demesio, tiesiog pasidalinau ka maciau, man tada atsimenu vaikui padare milziniska ispudi, kaip ir mano tevui, kaip ir dar 10-20zmoniu kurie kartu tai mate. Siaip gaires turi kas yra patikimi liudytojai, tai liudijimu internete manau gali rast nemazai, nes yra tukstanciai liudijimu, tai reiketu pradet nuo to, as per savo gyvenima tiek prisiskaiciau ka zmones yra mate, kad ignoruoti to tiesiog negaliu, tai cia yra pirmas zingsnis.
  Del video, tai ten jokios svieseles, aiskiai matosi objektai skrendantis milzinisku greiciu ir galintis keist krypti kaip joks zemiskas sukurtas objektas ar dangaus kunas negali. Aisku atsiranda vienas kitas ekspertas kuriam teko NASA paliepimu bandyt paaiskinti nepaaiskinama, bet ka tu ten priaiskinsi, kad tu nepaaiskinamu objektu yra simtai

Aukštyn