Inkognito , UPDATE .

Pradėjo Linas Esu, liepos 04, 2017, 23:40:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#15
liepos 07, 2017, 11:36:21 Redagavimas: liepos 07, 2017, 12:13:33 by Linas Esu
Citata iš: TinSoldier  liepos 07, 2017, 09:14:37Tikrai keista, kad hipnozė ir poligrafas kažkam galėjo pasirodyti patikimi tyrimo metodai.
Kažkas pernelyg daug filmų prisižiūrėjo :D
Ką siūlytumėt ? šioje konkrečioje situacijoje ? :D
Gi jis pats tiki kad tai įvyko , iš jo jokios naudos , žmonės net gi "tira" jį . Ieško implantų , gaudo ateivius laukuose , apklausinėja žmones kaime :D

Linas Esu

#16
liepos 07, 2017, 11:50:14 Redagavimas: liepos 07, 2017, 14:38:01 by Linas Esu
Citata iš: San IL  liepos 07, 2017, 07:55:34San IL
Gal tikrai geriau laiką skirkit "tirti" savo draugui Inkognito, neverkšlenęs ir šiame forume :D nešališkas ufologijos tyrėjas prabilo :D niekaip negalit atsakyti , su kokias ateiviais Inkognito susirašinėjo el paštu arba kodėl Evaldui aiškino kad Meškos Ausyje forume yra prisiregistravusių ateivių :D :D

Tegul skaito žmonės ką rašau ir kaip jūs nuo visko išsusukinėjate , ignoruojate . Ši istorija tokia absurdiška , kad tik ir belieka juoktis ir traukti per dantį visus , kurie laiko tai už gryną pinigą :D . Jau esu sakęs , man tai geriau už sci-fi ateivių komediją .

Žinant kaip jis visada muilinasi nuo tikrų tyrimų . Jau galiu pridėti realiausius variantus .

A. Atsisakys
B. Ateiviai ištrins informaciją
C. Seanso metu išsiaiškins , kad jokių kelionių į mėnulį nebuvo , jokie KGB jo nepersekioja , niekada jo nebvo pagrobę

P.S geresnis klausimas bus . Ką pats darytumėte tokiu atveju ?
ar Inkognito toliau sektų pasakas mažiems vaikams ? :D

elteide

nusiviltų anomaliu gyvenimu ir eitų materialios žemės arti :)

Linas Esu

#18
liepos 07, 2017, 12:39:35 Redagavimas: liepos 07, 2017, 14:33:02 by Linas Esu
Štai koks išsamus atsakymas apie galimybę tirti Inkognito , hipnozės arba poligrafo būdu .
Apie tai kalba asmeninis Inkognito tyrėjas , SaniL


Oi kaip Linas ir vėl nepataikė. Visada pro šalį.

Aš labai pritariu iš esmės šitam pasiūlymui.

Tačiau nei hipnozė, nei poligrafas nėra rimti moksliniai įrodymai, jie netiktų net paprasčiausiam teismui - o štai jums būtų patys patikimiausi įrodymai? Aš būtent dėl to ir "einu į lankas", kaip mano Evaldas, kad rasti už ko rimčiau užsikabinti, tačiau jeigu jums tiek mažai pakanka, tiek tikrai galima padaryti.

Problema ta, kad kadangi aš nelaikau nei poligrafo nei hipnozės rimtais dalykais, tai neturiu jokių kontaktų kur tai galima padaryti - jeigu duosite kontaktus, bus galima suorganizuoti šiuos dalykus.

Jeigu nei vienas nenorite dalyvauti (kad paskui galėtumėte vėl bet kaip interpretuoti), tai atsiųskite kokį nepriklausomą žmogų iš savo pusės, be to, nufilmuoti patį procesą tikrai nėra jokios bėdos. Visa kita jūsų iššūkyje - tik laiko ir finansų klausimas.

Aš šiuo metu darau tą patį ką jūs ir norite - bandau sužinoti tiesą. Tik renkuosi sunkesnį kelią, tačiau kuris gali duoti apčiuopiamų rezultatų - nes deja nei hipnozė nei poligrafas, kaip jau sakiau, nieko neįrodytų net pirmos instancijos teisme. Štai jeigu man pavyktų įrodyti jo pagrobimo vietoje vykstančias anomalijas, kaip nors įrašyti/nufilmuoti, daugiau liudininkų tai parodyti ir užrašyti jų nepriklausomus parodymus, jeigu pavyktų ištirti kitus artefaktus laboratorijose ir rasti ką nors nežemiško, medicininius nuorašus gauti kuriuose užfiksuotos anomalijos, rasti dar kai ką ko dabar labai ieškau ir nenoriu pasakoti - manau tai būtų daug svaresni įrodymai, nei hipnozė ar poligrafas, galų gale jie būtų patvirtinti nepriklausomų institucijų ir moksliškai validūs.

Tačiau toks mano darbas pagal jus yra absurdiškas ir grybavimas į lankas. Gerai. Darykim poligrafą. Tačiau iškart prognozuoju rezultatus:

Apie poligrafą. Jeigu poligrafas parodys, kad jis nemeluoja - tai nebus joks įrodymas kad istorija yra tiesa. Kaip Evaldas jau yra minėjęs - žmogus gali tikėti klaidingais prisiminimais, todėl juos pasakodamas nemeluos. Prasmė?

Apie hipnozę. Nėra aišku pirmoje vietoje ar jis išvis pasiduos hipnozei - ne visi žmonės pasiduoda. Hipnozės metu dar niekas neprisipažino, kad meluoja - hipnozė gali nebent padėti atsiminti (arba prikurti) daugiau detalių. Žinoma dėl to, man ir pačiam šiek tiek įdomu, nes tai gali padėti man pačiam rasti už ko užsikabinti daugiau, bet tuo pačiu, jeigu tos detalės bus prikurtos, tai tik pakenks bendram tyrimui. Jūs iš to negausite jokios naudos apskritai. Ir viskas labai priklausys nuo specialisto, o dauguma jų nėra profai, nes pas mus niekas neruošia hipnotizuotojų oficialiai (net nežinau ar kur nors dar išvis ruošia).

Gavę teigiamą poligrafą ir hipnozę - jūs tegalėsite dar daugiau spekuliuoti ir viską sumalti į vieną šūdą.
Vis dar norite? Gerai. Raskite man kontaktus. Padarysim, manau inkognito tikrai sutiks.
Pravers vienaip ar kitaip.

Ar sakysite, kad San IL dabar vėl išsisukinėja?

Vat kad jūs iš tokios kritikos pusės sugalvotumėte daugiau ką nors, nei poligrafas ir hipnozė - tuomet tikrai būtų puiku. Aš rimtai.

Diskusiją galite sekti čia http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/pokalbiai-apie-viska/107-issukis?start=6#564

San IL

CitataŽinant kaip jis visada muilinasi nuo tikrų tyrimų
Dar neatsimuilino nuo nei vieno tyrimo, kurį organizavau aš - tas kuris ant žmogaus nerėkia ir nediskredituoja, o randa bendrą kalbą. O tyrimai būdavo varginantys, užimantys visą dieną važinėjimų ar medicininių procedūrų įstaigose.

 Nuo tokių "tyrėjų", kaip tamsta - tai nežinau kas nesimuilintų...

 Argi nesakiau, kad šioje temoje nebus daugiau nieko apart diskreditacijos?
 

Linas Esu

Evaldas 66

Rezultatai kol kas tokie :
Nelabai sąžininga iš mūsų San iL,o atžvilgiu. Iš mūsų, tai yra neprijaučiantiems seniui yra trys, San iL vienas kol kas.
Pasiskirstėm taip :
Nors aš užvedžiau šitą temą ir iki dabar noriu, kad istorija su senių pasibaigtu visiems laikams ir tuo pačių nenoriu padaryt klaidos, kad vėliau vis tiek atsirastu spraga interpretacijoms. Nežiūrint kokie rezultatai. Man svarbi visų nuomonė. Aš ne labai gerai išmanau tai. Todėl susilaikau.
Iš mano "kompanijos" likę asmenis balsuoja taip :
Vienas už hipnoze , vienas prieš.
San iL prieš hipnoze.
Rezultatas : vienas susilaikęs, du prieš vienas už.
Kol kas. Aš nuo didesnių diskusijų šiek tiek atsiribosiu kas liečia hipnozę, nes kaip sakiau nenusimanau tiek, kad galėčiau drąsiai teigti kažką. Aišku viską skaitau ir mąstau, kaip čia pasielgus.
Kokios toliau mintys ?

Linas Esu

stalker

Žodžiu, aš nelabai matu kaip čia galima būtų tyrimą atlikti, nes S. niekaip nesutiks bendradarbiauti (pamenate tą skandalingą istoriją?).
Teoriškai žinoma galim pasvarstyti, bet vilčių nededu

Linas Esu

San IL

Sutiks. Mums visiems svarbu surasti gerą išeities tašką. Sutiktų ir su prieš tai siūlytu poligrafu ir hipnoze, tačiau klausimas ar tokie tyrimai verti švaistyti laiką ir pinigus, kurie ir taip šiuo metu yra labai riboti, bent jau pas mane.

Nesustokit galvoti, labai prašau. O fizinį darbą palikit man.

elteide

kiek kainuoja poligrafas?..nugi ne milijonus..dėl tokio jums rimto reikalo galėtumėt susimest, krūvoj nebūtų taip skausminga...

TinSoldier

Citata iš: elteide  liepos 09, 2017, 12:02:41kiek kainuoja poligrafas?..nugi ne milijonus..dėl tokio jums rimto reikalo galėtumėt susimest, krūvoj nebūtų taip skausminga...
Jeigu žmogus pats tiki, kuo sako - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu kontrolinių klausimų metu žmogus dėl bent vienos iš milijono priežasčių jaudinasi ar šiaip neįprastai reaguoja į tyrimą - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu tiriamųjų klausimų metu žmogus dėl vienos iš milijardų priežasčių sureaguoja kažkaip netikėtai - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu žmogus pasižymi išskirtinese ramybe ir mažesniu reaktyvumu į emocijas ir pan., - iš poligrafo jokios naudos.

Poligrafas iš esmės tėra žaislas. Nuo patikimo tyrimo jis nutolęs šviesmečiais.

Linas Esu

Poligrafą galit pamiršti . Skambinau vienai įmonei , atsisako padėti , nes jiems ši istorija neturi logikos , nerimta . Kalbėjausi , klausinėjau kad dar užsiima ar ką glėtų rekomenduoti .
Lietuvoje nėra daug kas rimtai užsiimtų tuo apart teisėsaugos institucijų . Radau dar vienus kontaktus , tiesa tik el paštas . Bet turiu įtarimą , jie nebeužsiima ta veikla , nes neatrašo .

Citata iš: TinSoldier  liepos 09, 2017, 13:28:15Jeigu žmogus pats tiki, kuo sako - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu kontrolinių klausimų metu žmogus dėl bent vienos iš milijono priežasčių jaudinasi ar šiaip neįprastai reaguoja į tyrimą - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu tiriamųjų klausimų metu žmogus dėl vienos iš milijardų priežasčių sureaguoja kažkaip netikėtai - iš poligrafo jokios naudos.
Jeigu žmogus pasižymi išskirtinese ramybe ir mažesniu reaktyvumu į emocijas ir pan., - iš poligrafo jokios naudos.

Poligrafas iš esmės tėra žaislas. Nuo patikimo tyrimo jis nutolęs šviesmečiais.
Visi šie teiginiai tiesa , bet iš esmės apgauti poligrafą sąmoningai yra sunku . Labai daug kas priklauso nuo klausimų . Svarbu , jog žmogus prižiūrintis procesą , nusimanytų .

elteide

tai vėl tupykas ? :)

Linas Esu


elteide

baigėsi ir updatai?

Linas Esu

Citata iš: elteide  liepos 11, 2017, 00:56:01baigėsi ir updatai?
Nieko naujo , kas būtų susiję su tyrimais

Aukštyn