Kas yra žvėries ženklas (666)?

Pradėjo Steiblys, lapkričio 24, 2015, 11:36:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Steiblys

Ką tikintieji apie tai mano?



Čia įdomus hebraiškas skaičiavimas:



Biblijoje užrašyta apie netikrą pranašą (antrasis žvėris), kuris privers žmones užsidėti šį ženklą.
Citata"Jis naudojasi visa pirmojo žvėries valdžia jo akivaizdoje ir verčia žemę bei jos gyventojus garbinti pirmąjį žvėrį, kurio mirštama žaizda užgijo.
 Jis daro didžius ženklus, netgi, žmonėms matant, nuleidžia ugnį iš dangaus į žemę.
 Jis suvedžioja žemės gyventojus tais ženklais, kuriuos jam buvo duota daryti žvėries akyse, sakydamas žemės gyventojams padaryti žvėries atvaizdą, kuris gavo žaizdą nuo kalavijo ir išgijo.
 Jam buvo duota suteikti žvėries atvaizdui dvasią, kad žvėries atvaizdas imtų kalbėti, ir padaryti taip, kad visi, kurie atsisakys garbinti žvėries atvaizdą, būtų nužudyti.
Jis vertė visus, mažus ir didelius, turtuolius ir vargšus, laisvuosius ir vergus, pasidaryti ženklą ant dešinės rankos arba ant kaktos, kad nė vienas negalėtų nei pirkti, nei parduoti, jei neturės to ženklo ar žvėries vardo, ar jo vardo skaičiaus.
 Čia slypi išmintis! Kas turi išmanymą, teapskaičiuoja žvėries skaičių, nes tai žmogaus skaičius; jo skaičius yra šeši šimtai šešiasdešimt šeši." (Šv.Raštas, Apr 13,12-18)
Šis ženklas, tiesiogine ta žodžio prasme, bus uždėtas ant rankos arba kaktos, tai nebus paprasta kortelė, kurią žmonės nešiosis. Daug kas spekuliuoja šia tema, kad tai finansinė kortelė, ar štrich (brūkšninis) kodas, ar kad  tai medicininis schemos implantas. Bet aš manau, kad tai nėra žvėries ženklas. Juk žvėries ženklas bus duodamas tik tiems, kurie garbins Antikristą. Medicininė ar finansinė mikroschema, įdėta į ranką ar kaktą, nėra žvėries ženklas. Žvėries ženklas bus paskutiniųjų laikų idetifikacija, kurios reikalaus Antikristas. Žmogui jos reikės tam, kad jis galėtų pirkti ir parduoti. Ji bus duota tik tiems, kurie garbins Antikristą. 



Benamis

Cia samokslo teorija kurioje tiesiog iterpta religija.

Perkeliu tema i atitinkama kategorija :)

Steiblys

Citata iš: Benamis  lapkričio 24, 2015, 11:47:39Cia samokslo teorija kurioje tiesiog iterpta religija.

Perkeliu tema i atitinkama kategorija :)
Na taip, sąmokslo teorija Biblijoje (paskutinė Nauj.Testamento knyga yra vien sąmokslo teorija)?! Bet aš tikiu, kad visas Šv.Raštas yra Dievo įkvėptas,  ir dėsninga, kad Apreiškimo knyga buvo įtraukta į Šventojo Rašto kanoną. Vadinasi, žodis visas apima ir ją. Žodis ,,įkvėptas" reiškia ,,Dievo įkvėptas". Bet mes nenorime pasitikėti Dievu, todėl tai paverčiame mitu, legenda, sąmokslo teorijomis...

klajunas

Čia tai diskusija iš viso apie orą, nes moksliškai patikrinti neįmanoma nei dievo, nei šėtono. Pagalvokit patys, kaip būtų įmanoma atlikti kontroliuojamą eksperimentą, čia forume. Tegul padaro kas nors, kad man apsireikštų šios anapusinės būtybės ir tai galėtų patvirtinti mokslininkų konsiliumas, tada gal ir patikėsiu, o gal ir ne.

Mokslininkai seniai žino, kad Biblija yra kliedesių rinkinys, paprasčiausia mitologija arba rašyti mokėjusių žmonių fantazijos. Tai kokie čia gali būti klausimai.

O įrodymai turi būti čia, dabar forume.

puodukas

Citata iš: klajunas  lapkričio 24, 2015, 12:37:19moksliškai patikrinti neįmanoma nei dievo, nei šėtono.
&&&&&&&&&&&&
Mokslininkai seniai žino, kad Biblija yra kliedesių rinkinys,
Neįžiūri prieštaravimo tarp tų dviejų sakinių?

   p.s. angliškai nesuprantu, tai tų video komentuoti negaliu. Asmeniškai man "666" aiškinimas įtikinamiausias, kad tai pinigų simbolis, o ženklas ant rankos ir kaktos tai žmogaus "pasinėrimas" į pinigų įdeologiją. O kaip realiai bus tai neaišku, net bažnyčioje apokalipsė neskaitoma, nes labai įvairiai galima ją interpretuoti, o žmogaus toks jau būdas, kad užkimba ant labiausiai intriguojančio aiškinimo.

klajunas

Bėgi nuo problemos, tau neatrodo?

Citata iš: klajunas  lapkričio 24, 2015, 12:37:19O įrodymai turi būti čia, dabar forume.

TinSoldier

Dėl tų "įrodymų čia, dabar forume".
Suprantu tavo sarkazmą, ir, kad jį taikai mano klausimui dėl kontroliuojamo eksperimento.

Jį uždaviau, kai maniau, jog tu kalbi apie tą natūralią, prigimtinę telepatiją. Ir iš pirmųjų tavo žinučių susidariau įspūdį, jog tu būtent ją naudoji/patiri. Todėl užklausiau apie galimybę atlikti kokį nors eksperimentą, kurį galbūt būtų pavykę susiorganizuoti ne čia, ne forume.

Tačiau dabar jau aišku, kad nei tą natūralią telepatiją patiri, nei kad būtų sąlygos ką nors patikrinti. Na, ir nesvarbu.

Tai tiek.

P.S. Sorry už offtopic'ą.

klajunas

Kodėl taip nusprendei?  8)

paragraf 78

Tuo siūlau offtopiką ir baigti

puodukas

Citata iš: klajunas  lapkričio 24, 2015, 12:37:19Biblija yra kliedesių rinkinys, paprasčiausia mitologija arba rašyti mokėjusių žmonių fantazijos.
Biblija yra knygų rinkinys, iš kurių didelė dalis istorinės knygos .
Gal galėtum paminėti istoriką, kuris paneigė kokį istorinį įvykį minimą tose knygose?

Nightcrawler

Citata iš: puodukas  lapkričio 24, 2015, 14:32:45
Citata iš: klajunas  lapkričio 24, 2015, 12:37:19Biblija yra kliedesių rinkinys, paprasčiausia mitologija arba rašyti mokėjusių žmonių fantazijos.
Biblija yra knygų rinkinys, iš kurių didelė dalis istorinės knygos .
Gal galėtum paminėti istoriką, kuris paneigė kokį istorinį įvykį minimą tose knygose?
Ten daug nusišnekėjimų yra, pvz kad žemė yra plokščia ar kad žemei tik 6000 metų ir pan.

666 yra Šėtono ženklas, nors realiai, jokio Šėtono, kaip antgamtinės būtybės nėra - tai tik koncepcija krikščionims trolinti.

xsistemax

#11
lapkričio 24, 2015, 14:44:41 Redagavimas: lapkričio 24, 2015, 14:50:15 by xsistemax
Tokių faktų-net suskaičiuoti sunku.
Kad ir tai,jog Egipte žydų niekas neengė,o priešingai,jie barbariškai puldinėjo Egiptą,žudė gyventojus,griovė infrastruktūrą.Ir 10 Egipto bausmių buvo natūralūs gamtos reiškiniai,įvykę per kelių kartų gyvenimo laikotarpį,joks Mozė prie to niekuo neprisidėjo.Ir t.t.
Viskas pateikta vienpusiškai,tendencingai ir,didžiąja dalimi,melagingai.

klajunas

Bent jau kosmoso istorikų, kosmologais vadinamų, pirmas įvykis tikrai paneigtas. Nei datos neatitinka, nei personos. Kosmoso archeologai lig šiol neranda Adomo ir Ievos skeletų ir taip toliau, ir netgi be galo...  :D

Ten daug visko prifantazuota, aš čia į detales nesigilinsiu, sorry, gaila laiko...

paragraf 78

#13
lapkričio 24, 2015, 14:53:33 Redagavimas: lapkričio 24, 2015, 14:57:45 by paragraf 78
Baikite vieną kartą šnekėti nesąmones apie bibliją, o jei kažką sakote pasidomėkite.

Citata iš: Nightcrawler  lapkričio 24, 2015, 14:43:59Ten daug nusišnekėjimų yra, pvz kad žemė yra plokščia ar kad žemei tik 6000 metų ir pan.
Biblinėje koncepcijoje žemė nėra plokščia, o ir apie tai kad žemė 6000 metų senumo joje irgi nieko nerašoma.

Citata iš: xsistemax  lapkričio 24, 2015, 14:44:41Viskas pateikta vienpusiškai,tendencingai ir,didžiąja dalimi,melagingai.
Aha, tik kažkaip keistai biblinius tektus vis patvirtina archeologiniai kasinėjimai :)
Jei žinoma, tu mitus vertini ne kaip simbolinį, o kaip tiesioginį kalbėjimą tada gal ir galima vertinti kaip melus (ir tai tik kai kuriuos pasakojimus), o jei suvoki mitų prasmę, tada supranti kad simbolinis kalbėjimas kalba netiesiogine kalba.

Man apskritai keista, kaip žmonės rimtai nestudijavę biblijos jaučiasi taip puikiai ją išmanantys, nors žmogui kiek labiau pasigilinusiam į biblistiką, nepykite, bet belieka facepalminti

Nightcrawler

CitataBiblinėje koncepcijoje žemė nėra plokščia, o ir apie tai kad žemė 6000 metų senumo joje irgi nieko nerašoma.
Patys krikščionys, bent jau evangelikai, taip sako :)

Aukštyn