Keisti garsai

Pradėjo Sabikas, liepos 09, 2012, 00:57:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

po meditacijos taip? :D

Anonymous

jo, po meditacijos, karts po praktiku, nezinau.

Che-kuolis

#17
liepos 10, 2012, 17:20:09 Redagavimas: liepos 10, 2012, 17:23:36 by Che-kuolis
Kalbant apie pateiktą įrašą, prastoka kokybė tikrai nepadeda. Vis dėlto, gerai žinau, kaip svarbu gera technika įrašinėjant garsą, todėl nieko dabar nepadarysi. Įraše girdimi garsai primena oro baliono kilimą ir manevravimą (arba šiaip srautu deginamas dujas- gal kas kieme su liepsnosvaidžiu vaikščiojo? Svilino kiaulę? Pokštauju, žinoma ;)). Šiaip, man ir pačiam buvo naujiena, bet balionai naktį, pasirodo, skraido!
http://www.oreivystescentras.lt/lt/paslaugos/spec-pasiulymai/naktinis-skrydis/ (ne reklama). Žinoma, šioje situacijoje (žr. nuorodą) ne visiškai atitinka laikas (saulė turėtų tekėti 4:40 am, minus valanda 3:40 am; be to net ir šnypštimas nėra tolygus, turi „intonacijų" (nesu muzikas, negaliu pasakyti terminais). Nesu 100% tikras. Vis dėlto, galbūt skraidyti naktį nėra draudžiama ir galbūt tai buvo kiek paklydęs oro balionas. Gal čia lankosi oreivių?
Minėjai, kad girdėjosi šniokštimas, vėliau sakai, kad tai buvo panašu į tuos „pasaulio pabaigos" klipus, bet tų apokaliptinių balsų bet jau aš šniokštimu nepavadinčiau, be to, juos paprastai apibūdina kaip visaapimančius, o ne  „vaikščiojančius", t.y. judančius nuo balkono link balkono. Ieškok garso šaltinio kitur.

O dėl tų klipų:

Keistas sutapimas (ha), bet pirmąkart minėti garsai pristatyti filme „Red State"(2011 m.) (kai kas netgi bado pirštais į filmą Cloverfield (2008)). Ir tai ne dokumentinis filmas ( : Nuoroda į „trimito sceną":
http://www.youtube.com/watch?v=ItD6dQa5ncw
Trimito todėl, jog pagal bibliją, pasaulio pabaigą lydės septyni angelų pučiami trimitai. Jei pasižiūrėsite video, garsas tikrai turėtų priminti kažką panašaus į ypatingai niūrų, tokį „doom" trimitą, tuo labiau, kad ir filmo kūrėjai jį panaudojo kaip tik tam tikslui. Filmas pirmą kartą  pristatytas 2011 m. sausio mėnesį, tų pačių metų rugpjūčio 11 d. iš balkono filmuotas vaizdas Kijeve pradėjo kitų keistų garsų įrašinėtojų bangą.
Bėda tik, kad a) daugelis iš vėliau sekusių paslaptingų garsų filmukų elementariai panaudojo garso takus iš Kijevo filmuko savo klipams ir taip buvo demaskuoti
b) panašus į Kijeve girdimą efektas egzistuoja (bent jau) garsų redagavimo programoje Apple Logic Pro
c) Pasaulio pabaigos prognozės ir tai daugiau nei dera, o baimės akys didelės.

Geras video: http://www.youtube.com/watch?v=EZEdkzMixh4, patariu pažiūrėti, labai juokinga pabaiga.

Tai tokie reikalai su garsais. Tiksliau, ne su visais, nes yra nemažai video, kuriuose keisti garsai yra kitos kilmės. Kad ir minėtame anomalija.lt straipsnyje - antrajame video garsas yra kitoks, nei pirmame ir trečiame. Va ten yra daug įdomiau.

eternal.bliss

na nežinau kas pas tave ten per fenomenas. Po pasisekusios meditacijos tai girdi tylą, net jeigu ir visur triukšmas, vistiek tas toks tylos "garsas" ausyse.

S3mkA

Dėl to garso. Močiutė buvo išvedusi šunį pasivaikščioti apie 12 val nakties. Girdėjo keistus garsus, bet pamanė, kad ten laidai ūžia. Tai vat .

snofru



JAV: Keisti garsai Indianos ir Kentukio valstijose
2013-sausio-8. Apie keistus, primenančius galingus sprogimus, garsus praneša vietos gyventojai. Pažymima, kad garsai sklinda iš atmosferos. JAV geologinė tarnyba (USGS) praneša, kad seisminis aktyvumas šiame regione neužfiksuotas. Per praėjusius keletą metų analogiški reiškiniai fiksuojami visame pasaulyje. Kai kuriais atvejais žmonės girdėjo rago gausmą arba metalo deformacijas/šlifavimą (lydinčius) primenančius garsus.

Aukštyn