Ateivį/čiupakabrą nufilmavęs amerikietis

Pradėjo Daividas, kovo 05, 2013, 18:49:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Daividas

Sveiki. Manau ši foruma skiltis yra tinkama šiai temai, nes kitur neradau. :D

Taigi jau buvo kažkur straipsnis apie tą amerikietį vaikiną. Štai cituoju:

CitataJaunas, 19-metis vaikinas iš Jungtinių Amerikos Valstijų vardu Kennethas teigia, kad paskutiniuoju metu prie jo namo vis dažniau ateina nežinomos kilmės būtybė. Kennethas pasakoja, jog stengiasi kiekvieną kartą ją nufilmuoti kai tik lauke prie savo namo išgirsta neaiškius garsus.   Nufilmuotų vaizdo įrašų autorius teigia, jog bandė viešinti savo medžiagą žiniasklaidoje, tačiau jo pasakojimų niekas nepatikėjo. Taip pat, kai apie keistus įvykius prie savo namų informavo policija, buvo įspėtas, jog gali sulaukti baudos, dėl to, kad praneša melagingą informaciją ir trukdo policijai vykdyti savo darbą.   Kai Kennethas jau nebežinojo kur galėtų kreiptis, nusprendė visas savo nufilmuotas vaizdo medžiagas paviešinti Youtube svetainėje o apie naujausius įvykius susijusius su nežinomos kilmės būtybė informuoja savo Twitter kanale.   Nuo to laiko, kai visos vaizdo medžiagos tapo prieinamos kiekvienam interneto vartotojui, atsirado daugybė šios keistos istorijos versijų. Vieni teigia, kad jaunas vaikinas nori tiesiog išpopuliarėti, o kiti atvirkščiai tvirtai tiki nufilmuotais vaizdais. Tačiau didžiausia diskusija užvirė apie nufilmuota padara. Kas jis? Kai kurie teigia, jog tai čiupakabra, o kiti yra įsitikinę, jog vaikinui pavyko nufilmuoti ateivį.   Kas iš tiesų užfiksuotas vaizdo medžiagoje nežino niekas. O taip pat negalime būti įsitikinę, jog tai nesurežisuoti vaizdai. Kaip ten bebūtų siūlome Jums patiems peržiūrėti keletą vaizdo irašų ir išsakyti savo nuomonę.

Rasta: http://anomalija.lt/2011/07/nufilmavo-nezinomos-kilmes-butybe/



Kuriu naują temą dėl to, kad man ir galbūt daugumai nerodė video senajame straipsnyje. Šiek tiek "panardžiau" po youtube, ir man pavyko surasti šiuos video. Štai keletas jų:









Jeigu ne viską supratote, kas yra sakoma video, tai gale video yra aprašymai, kas būtent buvo svarbiausia.

Visus šio vaikinuko video apie šį ateivį/čiupakabrą galite pamatyti užėję į jo youtube kanalą, paspaudę šią nuorodą: http://www.youtube.com/user/TheChonecom/videos?view=0

2Pacas

#1
kovo 05, 2013, 19:18:52 Redagavimas: kovo 05, 2013, 19:31:28 by 2Pacas
Fake.cia mano noumone.http://www.youtube.com/watch?v=AyXhBWfYNGA&list=UUAuuhqKWVczsKnVaH5xdEkw&index=9
59sec prasukit....
Ps pazekit ka katik radau beklaidziodamas youtubei va cia tai....
https://www.youtube.com/watch?v=U7r3EL-bzs8

la.benas

Citata iš: 2Pacas  kovo 05, 2013, 19:18:52
Ps pazekit ka katik radau beklaidziodamas youtubei va cia tai....
https://www.youtube.com/watch?v=U7r3EL-bzs8


Primena išsigimusį beždžionės jauniklį. Ne? O tie kiti video, kaip ir beveik visa tokio pobūdžio medžiaga yra klastota. Negaliu tiksliai paaiškint, pagal ką nustatau, bet tiesiog taip yra. Jaučiasi.

2Pacas

Man tai ten varlezmogiukas...gaila kaskaip jo

Teroras

Tas kanalas istrintas, nes pagrindinis autorius pats prisipazino, kad irasai padirbti. Ir jau senokai jis ta pripazino :)

Daividas

Citata iš: Teroras  kovo 06, 2013, 18:19:27
Tas kanalas istrintas, nes pagrindinis autorius pats prisipazino, kad irasai padirbti. Ir jau senokai jis ta pripazino :)


Ah. Nežinojau. :D Ačiū kad pasakei :)

Aukštyn