Ar bijote to kas laukia musu po mirties?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 09, 2011, 16:17:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Phenomena

Citata iš: Mayhem  lapkričio 09, 2011, 14:26:32Mirtis. Kiekvienas ja suprantame skirtingai. Dauguma zmoniu rekia, kad kai numirsti, keliauji kazkur, kur gera, ar bloga, priklausomai nuo nuopelnu. Kiti rekia, kad uzmerkus akis uzeina visiska tamsa ir tu - kirminiuku maistas. Dar kiti zmones saukia, jog reinkarnuojames. Danijos mokslininkai, kurie specializuojasi neuro chirurgijos srity yrrode, jog zmogus numirus, po kurio laiko blykstelna smegenys, t.y neuronai, matosi sviesele, kurie ja pavadino siela. Manau, tai yra paguodos ieskojimas, jog viskas nesibaigia. O jei gryztant y tema, nebijau, netgi gan smalsu. Gyvenimas jau taip sudetas, vieni gimsta, kiti mirsta. Nuo jos nepabegsi, tenka susitaikyti. O jei pradesi bijoti - tai nieko nepakeis.

Phenomena

Mayhem,komentavai pries 9 m.ar jau db tiki mokslininkais,ar jau nebe?

Henrikas48

Manau, kad mirtis tik dar vienas žingsnis link kažko geresnio ir tai ne pabaiga, labai daug pamastymų keliančios informacijos radau šiame straipsnyje https://www.bernardinai.lt/zyma/mirtis/ ir iš dalies man tai padėjo rasti ramybę, ieškant sprendimų į pomirtinio gyvenimo supratimą.

Informacija

Ar bijome mirties, ko gero suprasime tik tada kai su ja susidursime akis į akį, šiandien atrodo, kad visi mirsime ir ko čia bijoti.

for3st

Kiekviena nuodėmė gali būti atleidžiama, žinoma, už ją reikia atgailauti. Dabar kyla diskusijos, kad Dievas gali atleisti viską, tačiau niekada neatleis įžeidimo Šventąjai Dvasiai. Jeigu tiki Dievu, tai nereikia bijoti mirties. Dievas yra pažadėjęs amžinąjį gyvenimą kartu su Juo. Dievas neskirsto žmonių į blogus ir gerus. Jis Savo saulei leidžia kilti visiems. Apskritai, blogų žmonių tiesiog nėra. Yra sužeistos sielos, kurioms reikia pagalbos, supratimo ir atjautos. Dievas gali tokioms sieloms padėti, tik reikia Dievą įsileisti. Arba Dievas siųs žmones, kurie žmogiškais dalykais bandys paadėti tam, kuriam reikia pagalbos. Todėl ne, mirties nebijau. Mirtis nėra pabaiga, tai yra tik pradžia...

Vytautas

#305
liepos 17, 2022, 15:19:39 Redagavimas: liepos 17, 2022, 15:30:08 by Vytautas
Na kadangi viskas čia sukurta taip kad norint egzistuoti reikia suėsti kitą tai čia ne joks dieviškas pasaulis. Tai tik protingesnių būtybių kūrybos vaisus. Kas ir kaip pirmoje Enocho knygos pusėje tai labai gerai matosi. O kadangi šis biologinės gyvybės projektas yra tik protingesnių būtybių kūrybos vaisius ir kažkokiais savais tikslais tai niekas niekam jokio pomirtinio gyvenimo nekūrė. Tuo labiau kai žmonės toms būtybėms buvo tik kaip energetinis maistas. O tai nutiko todėl kad tos protingesnės būtybės sumąstė patekti į tikrą nematerialų pasaulį ir transformavosi į energetinį mastantį lauką bet prarado nemirtingumą ir problemos sprendimui sukūrė žmonės kaip energijos šaltinį sau.

Bet tačiau yra tam tikras niuansas su gyvenimo pratęsimu nykstamai mažam žmonių skaičiui žemėje. Pvz Lietuvoje tokią potencialią galimybę turi iki 70 žmonių. Visame Amerikos žemyne, Kinijoje, Indijoje, Afrikoje tokių nėra nei vieno. O tas pratęsimas įvyksta mirštant. Tiesiog visa sukaupta žmoguje informacija kaip asmenybę perkeliama į kitą naują nemirtingą, nenaudojantį jokio maisto, tobulą kūną kitoje taip pat materijoje. Ir ten žmonės randasi tik dviese moteris ir vyras. Jokio ryšio su kitais žmonėmis. Tiesiog atskira individuali materija porai.

Šiaip šis pasaulis pasmerktas išnykti nes maitinimas vienos gyvybės kita yra tiesiog neleistinas. Išnykimo procesas lėtas t.y. palikuonių neturėjimas ir pabaiga. O išnykus žmonėms išnyks ir ši materija. Tiesiog įvyko nesusipratimas kuris taisomas.  8) Ir gimstamumas "išsivysčiusiose šalyse" viruso dėka krito 15 procentų. Judama tinkama linkme. 

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  liepos 17, 2022, 15:19:39Na kadangi viskas čia sukurta taip kad norint egzistuoti reikia suėsti kitą tai čia ne joks dieviškas pasaulis
Tokia išvada neseka. Taip, čia vienos gyvos būtybės savo kūnus maitina kitų gyvų būtybių kūnais. Bet čia laikinas pasaulis, mirties pasaulis, o tokia mityba tik viena iš mirties formų. Sielos nežūva, jos nusimeta tuos kūnus, palieka juos suvalgyti, ir keliauja toliau.

Kokius serialus žiūrėjai ir kokiais serialais paremtos tavo idėjos? :)



Vytautas

Informacijos šaltinis vis ta nelemta švytuoklė  :) Jokių filmų jau nežiūriu mažiausiai 10 metų. Gavosi toks laipsniškas priėjimas  prie tokios gana nemalonios informacijos. Kaip suvokiau esmę anksčiau ir dabar matosi mano postuose. Blogos naujienos lėtai ir laipsniškai kad nevažiuotų stogas ir būtų mažesnis stresas.

Jokios sielos žmonės neturi. Tai tik gyvenimo bėgyje sukauptos informacijos visuma. Ta visuma kiekvienam žmogui individuali ir tai galima vadinti žmogaus "aš". Normaliai tie kas kūrė žmonės savo reikmėms t.y. maistui negalvojo apie pomirtinį gyvenimą žmonėms. Lygiai taip pat žmonės negalvoja apie savo kūrinių robotų pomirtinį gyvenimą. Bet pačia pomirtinio gyvenimo idėja žmonių valdymui pasinaudojo ir sukūrė įvairias pomirtinio gyvenimo pasakojimų versijas. Jas ir propaguoja religijos. Tokia jų funkcija. Maža to tie kas sukūrė žmonės net techniškai neturėjo pakankamai žinių kaip tai padaryti nes tai tik protingesnės būtybės už žmonės. Jos negalėjo kurti materijos o tik esamą transformuoti. Ir gavosi kas gavosi. Nuo 2012 metų ta kompanija neegzistuoja. Liko tik išspręsti klausimą su žmonėmis. Jokios prievartos tik natūralus išnykimas. Gyvūnijos pasaulį tai liečia taip pat. Tiesiog visumoje uždaromas projektas.

a.t.sielis

O kas judino švytuoklę? :)

Švytuoklė pasakė apie viską Vytautui, o švytuoklę judino Vytautas. Vadinasi, Vytautas pats sau pripasakojo istorijų. Šaltinis: Vytautas.

Kiek patikimumas?

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  liepos 17, 2022, 18:56:23O kas judino švytuoklę? :)
Kiek patikimumas?
Esu save filmavęs kaip naudojuosi švytuokle. Švytuoklė juda nes kažkas judina mano kūną. Ne šiaip kokie rankos virpesiai o juda nežymiai visas kūnas. O kūną kažkas judina "iš išorės". Lygiai taip pat kaip savo laiku kažkas išjungė kūno valdymą ir patekau į komos būseną arba savo laiku buvo pusdieniui išjungta kalbėjimo galimybė. Suprantu ką sako ir žinau atsakymą bet "moku" atsakyti tik taip arba ne. Buvo ir daugiau mane įtikinusių priemonių kad "išorėje" kažkas yra ir gali čia valdyti viską kaip tik nori tik normaliai nesikiša nes tam nėra jokio poreikio. Jai kas ir vyksta tai vyksta tarsi natūraliai.

Kas liečia patikimumą. Na galutinė versija turėtų būti pagal susitarimą rimtai užtvirtinta kitu "neįmanomu" iš žemiškos pozicijos jų veiksmu mano atžvilgiu. Laukiam rezultato. Jei ne reiškia reikia toliau mąstyti. :)

a.t.sielis

Dvi galimybės:
1. Pats judini arba atsitiktinai judi. Rezultatas: idėjos yra sukonstruotos vaizduotės ir atsitiktinių judesių pagalba.
2. Judina tamsios dvasios arba vaiduokliai. Rezultatas: idėjos sukonstruotos vaizduotės ir vaiduoklių išdaigų pagalba.

Abiem atvejais visiškai nepatikima.

Primink, kokia turėjo būti švytuoklės pasakyta pasaulio pabaigos data? Išsipildė?

Kaip pats idėjų paėmimo iš švytuoklės procesas vyksta? Po raidę tau sudėlioja, ar klausimus uždavinėji?

Vytautas

#311
liepos 17, 2022, 19:49:35 Redagavimas: liepos 17, 2022, 19:55:29 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  liepos 17, 2022, 19:28:26Dvi galimybės:
1. Pats judini arba atsitiktinai judi. Rezultatas: idėjos yra sukonstruotos vaizduotės ir atsitiktinių judesių pagalba.
2. Judina tamsios dvasios arba vaiduokliai. Rezultatas: idėjos sukonstruotos vaizduotės ir vaiduoklių išdaigų pagalba.

Abiem atvejais visiškai nepatikima.

Primink, kokia turėjo būti švytuoklės pasakyta pasaulio pabaigos data? Išsipildė?

Kaip pats idėjų paėmimo iš švytuoklės procesas vyksta? Po raidę tau sudėlioja, ar klausimus uždavinėji?
Dėl išdaigų tai kol egzistavo tos protingesnės būtybės švytuoklės rezultatai buvo net remiantis logika labai keisti. Bet tame ir esmė kad suprasti dvigubą įtaką ir išsiaiškinti kas yra kas. Pagavus kampą ir parašius apsaugoti to ko reikia dvigubas poveikis dingo.

Kas liečia datas. Taip jų buvo ir jos neteisingos. Bet tai pretekstas ieškoti teisingo atsakymo ir vystyti mintį. Viską reikia sugalvoti pačiam ir patikrinti taip-ne. Bet nukrypsti į lankas iš kurių logikos pagalba po to reikia išsikrapštyti. Pagalba "iš išorės" kokia netikėta mintis ir judi toliau. Visumoje varginantis procesas ir su ilgomis pauzėmis. Tiesiog nėra minčių. Maža to negeros versijos pateikiamos laipsniškai. Prie jų tiesiog reikia įprasti. Bet visumoje įdomus procesas. Galutinis rezultatas skirtas man suvokti esmę ir tinkamai pasiruošti. Sekanti pasaulio pabaiga kada numirs paskutinis žmogus.  :)  Yra ir paslėptų sąlygų skirtų tik man.  :)

Prisiminus savo paieškų pirmines suvokimo versijas ir dabartinį rezultatą pasidaro net gėda kad buvau toks primityviai naivus. Bet viskas laipsniškai.   

a.t.sielis

Nu gerai, netrukdysiu, paliksiu tave žaisti tavo mėgstamoje smėlio dėžėje. :)

Kostas

Visiškai nebijau, nes ten pabuvojau ir man labai patiko. Todėl nekantriai vėl laukiu susitikimo su savo protėviais ir giminaičiais

vilkaila

Citata iš: Kostas  lapkričio 07, 2022, 11:16:15Visiškai nebijau, nes ten pabuvojau ir man labai patiko. Todėl nekantriai vėl laukiu susitikimo su savo protėviais ir giminaičiais
Absoliučiai pritariu. Laukiu gyvenimo pabaigos ir manau, kad tai vienas geriausių dalykų gyvenime. Nesakau, kad gyvenimas blogas, bet jo pabaiga (mano nuomone) yra pagrindas.

Aukštyn