Juodoji našlė

Pradėjo A.C.A.B, gruodžio 10, 2012, 10:43:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Sveiki,

Toks dalykėlis. Gal prieš pusę metų mirė mano kaimynė (sočiai pagyvenusi). Kiek daugiau nei 10 metų ji vakarais šnekėdavosi ir rėkaudavo su savim. Na, taip sakant, susipykusi su proteliu. Tačiau ką pastebėjau, tai prieš mirtį ji ant savo virtuvės lango prisiklijavo juodosios našlės (na, voriuko) atvaizdą.

Gal kas netyčia žino ar tame yra kažkokios mistikos, ar ta našlė reiškia kažką? Na, aš esu gana skeptiškas tokiuose dalykuose, bet vis tik būtų įdomu sužinoti, jei tai turi kažkokią reikšmę. Vis tik, pripažinkime, ne kiekvienas garbaus amžiaus pensininkas ant lango klijuoja tokias "nesąmones".

paragraf 78

Na jei su proteliu susipykusi buvo, tai galėjo bet ką prisiklijuoti, kad ir mikę pukuotuką. Nemanau kad čia kažkokie mistiniai dalykai buvo.
Nors šiaip žinoma jei ji domėjosi šiaurės amrikos lygumų indėnų mitologija, tai galėjo kaip sėkmės ženklą kabintis. Nes pas lygumų indėnus pamatyti vorą reiškia sėkmę.
Tuo pačiu tikslu kabinamos ir sapnų gaudyklės, nes pirmąją iš jų numezgė voras, iktomis.

inkognito

Šiaip jau žmogiškoji " juodoji našlė" yra visų vyrų siaubas. Jitavo akyse  meili,graži, seksuali ir sugeba greitai apvynioti tave apie pirštą.Tačiau  realybėje ji tave  jau slapčia apdraudžia apvaliai sumai ir jau ieško kilerio darbui atlikti. Tokios moterys dažnai keičia gyvenamą vietą o kartais netgi tapatybes.Jos teikia prioritetą tik turtingiems vyrams,kurie savo turtą užrašo joms testamentu. Gyvena jos laisvai ir laimingai nuo vienos aukos iki kitos. Nebent joms nepasiseka,- yra demaskuojamos ir pasmerkiamos elektros kėdei.
Juodji našlė vorė nepaprastai  plėšri,patinėlis prie jos prisiartinti sugeba tada kai jai pakyla poreikis poruotis,tačiau jis jai jau lieka  ištikimas visą likusį gyvenimą,nes lytinį aktą paprastai pabaigia su jau nukąsta galva... Todėl tokių polinkių turinčios žmonių moterys irgi gauna tokį pat pavadinimą...

Aukštyn