Šio žmogaus name yra portalas pro kurį patenka ateiviai

Pradėjo inthelight, vasario 24, 2016, 17:16:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inthelight

Šis žmogus sako, kad jo name yra portalas pro kurį patenka ateiviai. Interviu metu buvo užfiksuotas ateivis:

Interviu iškarpa - https://www.youtube.com/watch?v=m1UIEdUFb6Y

Pilnas interviu - https://www.youtube.com/watch?v=q_DcU7s1EVE
Kažkokia būtybė praeinanti matosi ties 1:14:00 ir trumpai pažvelgianti nuo 1:16:59 iki 1:17:02. Atrodo panašus į Grey rasę.


Pats žmogus papasakojo, jog labai dažnai mato visokius skraidančius NSO objektus, jog tai negatyvūs ateiviai, nes dažnai nužudo arklius, šunis ir jam pačiam naktį trukdo miegoti pvz. spaudžiant odą su geometrinės formos daiktais. Jo paties daryta nuotrauka, kurioje užfiksuota kažkokia būtybė:



http://www.johnedmonds.info/

Benamis

Idomus zmogus :)

Nuotraukos pateiktos jo puslapyje tai man pasitikejimo nekelia. Tiesiog atrodo, kad fotografavo kazkoki sviesos saltini su ilgu islaikymu (long exposure).

Citata iš: inthelight  vasario 24, 2016, 17:16:10Atrodo panašus į Grey rasę.
Neisivaizduoju kaip sugebejai kazka ten iziureti.

inthelight

#2
vasario 24, 2016, 18:09:09 Redagavimas: vasario 24, 2016, 18:16:19 by inthelight
Reikia nepamiršti, jog ateivių gali būti ir pozityvių. Įsivaizduokime, kad pozityvūs ateiviai galvoja kaip užmegzti 'Pirmąjį kontaktą' su mumis, o pažiūrėję šį įrašą žmonės gali susidaryti įspūdį, jog visi ateiviai yra negatyvūs ir taip mes patys galime atitolinti pirmąjį kontaktą, nes pozityvūs ateiviai pamatys, kad mes priešiškai nusiteikę į nežemiškas civilizacijas, dėl to nepasiruošę (nes susidarėme klaidingą įspūdį apie juos iš tokių patirčių/video).

xsistemax

Nieko tame video paslaptingo neįžvelgiau,nors tu ką. :)
Jei kitos civilizacijos mus lanko-žino apie mus absoliučiai viską.Nerimauti dėl klaidingos nuomonės nėra jokio pagrindo.

Aukštyn