Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bailey

sausio 15, 2014, 12:22:06 Redagavimas: sausio 21, 2014, 10:57:18 by Benamis
Sveiki visi.

Mano vardas Bailey (nežinau kaip lietuviškai galėčiau jį išversti), esu keliautojas laiku. Gimiau 2041 metais vasario 14 d. Dabar man 36 metai. Deja tik tiek galiu apie save papasakoti. Prašau neklausinėti manęs tokių dalykų kaip: parodyk ateities nuotrauką arba pasakyk ką darai šiais 2014 metais. Trumpai atsakysiu kodėl:

- Keliautojams laiku draudžiamu su savimi turėti bet kokias laikmenas. Aš netgi negaliu su savimi pasiimti paprasto laikrodžio. Esame labai nuodugniai tikrinami prieš tai kai mus išsiunčia į praeitį. Vienintelis dalykas kurį mums duoda tai grynieji Jūsų laiko pinigai. Tik tiek.
- Konkrečiai apie misijas negaliu nieko rašyti (jokių kodinių pavadinimų ir pnš.) nes tai būtų atsekta, o man gręstu kalėjimas. Galiu tik užsiminti trumpai apie vizito tikslą.

Tai mano antras vizitas į praeiti. Žinau, kad tuo sunku patikėti, bet aš ir nesistensiu jums ko nors įrodyti. Taip pat atsiprašau dėl savo gramatikos. Lietuviškai rašau tik dėl to, kad pats asmeniškai žinočiau savo gimtąją kalbą ir gramatiką (gimiau ne Lietuvoje).

Dirbu spec. tyrimų policijoje. Mano tikslas stebėti tam tikrus žmones ir vėliau raportuoti apie jų veiklą. Tiksliai įvardinti ką stebiu, kodėl ir kam deja parašyti kaip jau minėjau negaliu.

Taip pat nežinau nuo kada žmonija sugeba keliauti į praeitį. To man niekas nepasakojo. Į spec. dalinį patekau 2074 metais ir jau tada vyko pusantrų metų apmokymai dėl kelionių laike atgal. Pabrežių, kad keliaujame tik atgal ir grįžtame tik į savo laiką. T.y. niekaip negalime nukeliauti į ateitį kurį dar tik bus. Gal tai ir įmanomą, bet bent jau aš apie tai nieko nežinau.

Šiais metais būsiu tik iki sausio 26 dienos, vėliau grįžtu atgal. Paieškos sistemoje specialiai bandžiau rasti forumą kuriame Jūsų laiko piliečiai diskutuoja apie įvairius netipiškus reiškinius, taip ir radau šį forumą. Tikiu, kad čia galima bus rasti daugiau žmonių kurie bendraus etiškai, kad ir kaip būtų sunku manimi patikėti.

Prie kompiuterio ne visada galėsiu prisėsti, nes darbo grafikas labai įtemptas, bet pasistengsiu tai daryti kuo dažniau iki mano sugrižimo atgal, kad galėčiau su Jumis pabendrauti.

Tikiu, kad galiu sulaukti ir klausimų apie ateitį, todėl noriu iš karto pasakyti, kad negaliu niekaip 2014 metais prisijungti prie ateities internetinio archyvo, todėl tiesiog negalėsiu jums padėti nei lamėti aukso puodo, nei parašyti kokių rezultatu sužaidė Jūsų futbolo komandos.

Bet galiu daug parašyti apie didesnius įvykius. Apie tai, kad Lietuvos 2035 metais nebeliks, bus tik Baltijos Valstijos, jokio III pasaulinio karo bent jau iki 2077 taip pat nebuvo, joks Antichristas ar antras Hitleris negimė. Tačiau dar Jūsų laukia dvi didžiausios finansinės krizės (tiksliai nepamenu bet rodos 2017 ir 2037). Per pirmąją ES žlugs. Galėsiu papasakoti daugiau kas domina ir ką pamenu iš istorijos. Žinoma lengviau būtų kalbėti apie tai kaip atrodo gyvenimas 77 metais.

Jau vėlu, todėl turiu nors kelias valandas pamiegoti, rytoj iš ryto prisijungsiu.

Jums geros dienos, o man ramios nakties.

EDIT Benamis:
Visus Bailey atsakymus del ateities galima rasti cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2681

Benamis

Ok, kadangi sioje temoje stutimo jauciu bus daug, as pradesiu tiesiog nuo klausimu ;D

1. Sakai Lietuvos nebeliks, bet bus tik Baltijos Valstijos, kokios pagrindines priezastys ir kokios salys i tas valstijas ieina?

2. Papasakok daugiau apie ES zlugima.

3. Ko galime tiketis is siu ziemos Socio Olympiniu zaidyniu? Nekalbu apie medalius, bet apie pacias zaidynes (terorizmo atvejai ir pns.)

Teroras

Daleiskim tu cia ne trollini (nors zinoma trollini), bet daleiskim... Kokiu tu magisku budu grizti i ateiti jeigu tau tik pinigus duoda? Nusiperki metro bilieta i ateiti?

Sunshine

#3
sausio 15, 2014, 13:32:02 Redagavimas: sausio 15, 2014, 19:50:03 by Sunshine
4. Ar išaiškės istorijos klastotės? Kaip pasikeis mokymo sistema?

5. Ar teks žmonės pabendrauti gyvai su nežemiškos civilizacijos atstovais?

6. Kaip pasikeis pasaulio žemėlapis?

7. Koks klimatas vyraus?

8. Ar bus galima keliauti į artimiausias planetas?

9. Kokia ilgiausia gyvenimo trukmė pas jus?

10. Papasakok apie 2060 - 2077. Kas pasikeitė? Žmonės geresni? Įgijo kokių nors galių, pvz.: bendrauti telepatiškai? Kokios technologijos? Pasaulį valdo viena valdžia ar yra visai kitaip? Kaip su religija?... :)

Ačiū už atsakymus. :)

Ma Deuce

nice try Bailey!

varpainis

Davai man kokiu keliu ateinanciu futbolo varzybu rezultatus numesk tada, skolingas neliksiu  ;D

Benamis

Citata iš: varpainis  sausio 15, 2014, 14:04:24
Davai man kokiu keliu ateinanciu futbolo varzybu rezultatus numesk tada, skolingas neliksiu  ;D


Tai, kad is anksto parase, kodel to negali padaryti :-\

paragraf 78

Ir netingėjo žmogus kurti...

2Pacas

Sveikas, Bailey is ateities!

Marius

''Tačiau dar Jūsų laukia dvi didžiausios finansinės krizės (tiksliai nepamenu bet rodos 2017 ir 2037). Per pirmąją ES žlugs.''

Loreta graužiniene čia jūs taip pokštaujat?

Man tai kvepia eiline-Blogas ES žlugs ir runkeliai bijokit,nenorėkit įsivest euro,nes jis ŽLUGS..čia gal sutapimas,bet visokios net apsurdiškos propogandos galima sulaukti..O šią visą istorija galima pavadint
''inkognito2 the time traveling'' serijos žanru..

eternal.bliss

Na Mariau šį kartą persistengei  :)

idenmeyou

Su tuo ES žlugimu gudriai sužaista, jau ne vienerius metus kalbama, kad Europos Sajunga nera tokia stabili ir jei visa netaps viena valstybe žlugs, tad parinkta netolima data, papraščiausiai jokio čia netikėtumo nepasakei, galima ir dabar pasiskaityti įvairių finansų analitikų, kurie turi prognozes dėl ES žlugimo, bet kiek jos teisios neaišku.

Ir dar vienas klausimas, tu jau minėjai, kad negali atskleisti savo užduoties, bet sakei, kad esi ne iš Lietuvos, tai kodėl būtent tu parašei į Lietuvos forumą, juk pasaulyje yra pilna panašios tematikos forumų.

la.benas

O, naujas vaidmenų žaidimas!

Marius

#13
sausio 15, 2014, 15:22:33 Redagavimas: sausio 15, 2014, 15:25:26 by Marius
Na Mariau šį kartą persistengei  :) ''

Manai?ar parašiau jog esu keliautojas laiku?o gal kažkur parašiau ,kad stalčiui laikau vienaragį?

žmogus rašo y formą tam ,kad pasakytų ,jog nieko negali sakyti,tik kažkokius bendrus išvedžiojimus,kuriuos gali kiekvienas fantazuotojas prisvaisčiot.Na nežinau..kas čia persistengia...

la.benas

Nežinau, kaip jums, bet man tai įdomu. Net jei čia ir fantazijos, vis vien norisi sužinoti, ką tas žmogus galvoja :) Tik aš dar klausimų nesugalvojau  ???

Aukštyn