Nuojauta, arba šeštasis pojūtis

Pradėjo Benamis, lapkričio 19, 2013, 13:46:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kol ziniasklaida aptarineja nukritusio lektuvo Kazaneje ivykius, vel po tokios tragedijos pasipila panasus straipsniai:

Į Kazanę turėjusi skristi mergina: buvo nuojauta

„Neleiskite kam nors užmušti jūsų širdies nuojautos. Aš nujaučiau ir man (nerašysiu lygtais) sakė: „Ne!", - rašė Liudmila vėliau savo paskyroje. Ir pridūrė: „Jeigu malda - tavo kreipimasis į Dievą, tai intuicija - Dievo pokalbis su tavimi. © Motina Teresė".

Žiniasklaida: prezidento sūnus atkalbėjo gražuolę žmoną skristi kartu

Kaip ir iki vestuvių, taip ir jas atšokę, sutuoktiniai buvo tiesiog neišskiriami. Visur ir visada būdavo kartu. Antonia dažnai lydėdavo vyrą, kai šis kur nors vykdavo darbo reikalais. I. Minichanovas dirbo banke „AK BARS", todėl nuolat vykdavo į komandiruotes. Mylima moteris ištikimai sekė paskui jį.

Į Maskvą vyras skrido į svarbias derybas. Jis žmonai pasakė, kad jos padėtyje skraidyti pavojinga - Antonia aštuntą mėnesį nėščia, iki mažylio gimimo liko vos mėnuo. Vyras nenorėjo rizikuoti ir žadėjo sugrįžti kaip įmanoma greičiau. Moteris buvo priversta sutikti. „Boeing 737" avarija padėjo paskutinį tašką poros santykiuose.

Kazanės aviakatastrofa: keleivis paskutinę akimirką pasikeitė tragiškai pasibaigusio skrydžio bilietus



Zinoma, cia galime kalbeti, kad daug zmoniu per kiekviena reisa keicia savo bilietus, bet kadangi lektuvai sekmingai pasiekia tiksla, tai niekas apie tai nesusimasto, bet ar tikrai nuojauta musu gyvenime nieko nereiskia?

Galime rasti daug pavyzdziu:

V. Katunskytė: nuojauta man padėjo ištraukti iš kilpos sūnų gyvą

Taip pat su gyvunais:

Šri Lanką nusiaubusio milžiniško cunamio gelbėjimo brigados pastebėjo įdomų dalyką: nebuvo rasta nė vieno negyvo gyvūno

Vandenyno pakrante drambliais jodinėję turistai po katastrofos papasakojo savo išsigelbėjimo istoriją. Kuo romiausiai besielgę drambliai netikėtai tarsi pašėlo. Nepaisydami čaižių varovų botagų, su turistais ant nugarų kiek kojos leidžia pasileido į džiunglių gilumą. Turistai atsipirko tik dideliu išgąsčiu ir keliomis mėlynėmis, bet išvengė visa niokojančios cunamio bangos.

Aisku cia galime prisiminti ir mokslininku teorijas, neva gyvunai kazkokiu budu jaucia Zemes virpesius (ar kazka panasaus) kuriu nefiksuoja zmones, bet ar si teorija tikrai teisinga?

Seimoje irgi nuojauta ne viena karta ispejo apie svarbius ivykius. Tarkime pries mano senelio mirti, tetis tiesiog labai panorejo aplankyti darbo metu savo tevus. Atvaziavo, mano senele (jo motina) nuejo jam paruosti kavos, o senelis tiesiog pasake, kad nueis truputeli snustelti. Deja, kai nuejo isgelbeti jo jau nebespejo - sustreikavo sirdis ir jis mire. Zinoma kaip visuomet ta mano tevo aplankyma galime nurasyti "racionaliam" sutapimui, bet ar tikrai tik sutapimai cia kalti? :)

lukas11xxf

šeštasis pojūtis?  kalbi apie 'intuiacija" ar kaškas tokio

Benamis

Nuojauta = intuicija.

D.W. I know

Tai kas nors turite nuojautą?(:
Bent jau aš tai turiu, ir ganėtinai stiprią.

lukas11xxf

Trečiąją akis (6 čakra) yra prisistato kaip intuicija ,ją atmerkus&aktyvuojus gaunam tas nuojautas (- intuicija)

Benamis

Nezinau ar pats save supratai, nes asmeniskai as tai tikrai nesupratau ka norejai pasakyti.

Intuicija ir nuojauta tai sinonimai.

lukas11xxf

Citata iš: Benamis  lapkričio 21, 2013, 22:02:44
Nezinau ar pats save supratai, nes asmeniskai as tai tikrai nesupratau ka norejai pasakyti.

Intuicija ir nuojauta tai sinonimai.

Vistiek tą pati norėjau pasakyt  :D

Aukštyn