Šešėlių žmonės

Pradėjo Benamis, kovo 20, 2012, 14:06:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Dieduksjee

Citata iš: Benamis  birželio 18, 2012, 00:10:35
Sveikas atvykes naujoke ;)

Citata iš: Dieduksjee  birželio 18, 2012, 00:00:17
Kas labiausiai ystrigo tai Paraleliniai pasauliai... Sitas priverte susimastyti, is tikruju, jeigu mes yeiname y virtuve ir netycia vel dingsta ta riba tarp pasauliu, ar tas kitas "as" nepamato manes "seselio" formoje?


Idomi teoriija :)

Kas liecia ta busena, kai "jauti, kad tave kazkas stebi", tai bent jau as nurasau ta savo smegenu isdaigom... Prie to dar gali prisideti siaubo filmai ir pns.

Pats asmeniskai, periferiniu matymu LABAI daznai pastebiu, kad kazkas pasirodo koridoriuje ir t.t. Anksciau visada atsisukdavau paziureti, bet dabar jau ant tiek pripratau, kad tiesiog dzin... Nors prisipazinsiu, ne visada tai yra malonu :)
Visu pirma taj aciu.. Na, tu sakai kad prie to jausmo kai jauti kad kazkas tave stebi gali buti prisidejes protas ir jo isdaigos, gali, bet gali buti kad kazkas tave stebi... "nematau netikiu, patikek ir pamatysi"... sita citata labai puikiai tinka ;)

astropasaulis

Ar žmogus turi tik vieną šešėlį? Vieną kartą išsigandau, nes pamačiau, kad turiu tris šešėlius...

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  rugpjūčio 03, 2012, 21:57:51
Ar žmogus turi tik vieną šešėlį? Vieną kartą išsigandau, nes pamačiau, kad turiu tris šešėlius...


Taip...... žmogus gali turėti daugiau nei 1 šešėlį..... Šešėlis nėra tavo kūno dalis, o tiesiog.. šešėlis. Jis priklauso nuo to, kaip į objektą krinta šviesa. Jei šviesos šaltinis bus tau tiesiai virš galvos, gali ir 4 šešėlius turėti.


Sharikovas

Citata iš: astropasaulis  rugpjūčio 03, 2012, 21:57:51
Ar žmogus turi tik vieną šešėlį? Vieną kartą išsigandau, nes pamačiau, kad turiu tris šešėlius...



;D Negi niekada nebuvai futbolo varzybose ?

Public Pervert

COPYRIGHT ALERT. Pradėjau skaityti ir supratau, jog kažkur man pažįstamas prastas rašymo stilius lenda. Aš nieko prieš, jeigu mano darbą naudoja saviems tikslams, bet būkim žmonės, išmokim bent cituojamo teksto autorių paminėti. Kažkaip net pikta pasidarė.

Sharikovas

Public Pervert, maciau tavo bloge sita...o tu cia is niekur neverti, pati rasai ?

Public Pervert

Pažodžiui neverčiu, bet informaciją (dažniausiai bent kelių šaltinių) naudoju. Ir kaip jau minėjau "Overtoun'o tilto" temoje, visas šitas įdomus įvykis privertė suvokti savo asmenines kaltes ir nuodėmes, kurias privalėsiu tolesnėje blog'o veikloje išpirkti. Niekuomet nenorėčiau, kad dėl mano rašyto darbo kas nors taip šlykščiai pasijustų kaip aš šiandien dėl viso šito copy paste'o.

Benamis

Citata iš: Public Pervert  rugpjūčio 15, 2012, 11:33:25
COPYRIGHT ALERT. Pradėjau skaityti ir supratau, jog kažkur man pažįstamas prastas rašymo stilius lenda. Aš nieko prieš, jeigu mano darbą naudoja saviems tikslams, bet būkim žmonės, išmokim bent cituojamo teksto autorių paminėti. Kažkaip net pikta pasidarė.


Cia ne is pikto, gali paziureti, kad visur stengiuosi pamineti saltini ar autoriu :) Dabar net nezinau kodel cia nenurodziau autoriaus :-\ :)

Public Pervert

Na, visi mes esam šiek tiek nusidėję šioje vietoje. No harm done.

O jei kalbant į forumo temą: šis šešėlinis straipsnis kala į klyną :D

InterLord

#39
rugsėjo 20, 2012, 21:26:39 Redagavimas: rugsėjo 20, 2012, 21:29:03 by InterLord
Matau aš jį kasdien ir nemanau, kad verta baimintis ar išviso tikėti tokiais dalykais. Tiesiog žiūri į vieną vietą, susitelki ir tada bet kas gali pasirodyti (mano manymu).
Be to kaip kažkas rašė, kad geriau apsižvalgyti ir saugiau jausiesi. Ką daryti jei pas mane nugaroje nėra akių ir visada atrodo, kad už nugaros kažkas yra? :D

nelogiska

aš jau buvau pradėjus svarstyti galimybę dėl nestiprios šizofrenijos..:D arba čia baisus vienatvės padarinys psichikai tie mano pastoviai matomi/jaučiami šešėliai. o šiaip visos versijos tikėtinos ir galimos. Labai aiškiai prisimenu kai vasarą, grįžus vėlai namo, vos tik įjungiau šviesa koridoriui pamačiau žmogaus pavidalo rūką, šešėlį kuris tiesiog nuskriejo šalin (išbėgau ir užtrenkiau duris drebėdama, žinoma) . dar dažnai būna sėdžiu kambario kampe prie stalo, piešiu ar ką ten darau ir staigiai atsisuku į kitą kambario galą - ten didelis veidrodis - kambaryj prieblanda neaiški, ir veidrodžio atspindyje prie manęs vėl tas pats šešėlis, kuris arba pranyksta arba nuskrieja. tada žinoma vėl panika ar dar kas, pradedu su savim šnekėtis ir bute šviesa visą naktį įjungta :D :) bet kažkaip dar labai lengvabūdiškai žiūriu į tai. nors labai baisu.

eternal.bliss

Juodas šešėlis yra tiesiog žemos vibracijos siela. Ji iš esmės nori energijos, ir yra šalia žmonių iš kurių gali tai gauti, dažnai iš vaikų, bet būna pas visus. Ta siela gali imetinėti mintis, bandyti manipuliuoti ir t.t. kas gali privesti prie išprotėjimo jeigu neatskirsi savų minčių nuo svetimų.

Istillrighthere

Girdėjau kartą vieną istoriją, kurią moteris pasakojo su ašaromis veide. Vis dar su ašaromis.
Ji pasakojo, kaip vaikystėje jos tėvas sunkiai apsirgo ir ištisas dienas ir naktis nesikeldavo iš lovos. Kartą ji ėjo pro jo kambarį ir pro praviras duris išvydo, juodą žmogaus siliuetą palinkusį prie tėvo veido ir kažką jam sakantį į ausį. Labai nusigandusi ji nubėgo pasakyti mamai, kad tėvo kambaryje kažkas yra. Tačiau atėjusi mama nieko nematė ir vis kaltino dukrą išsigalvojimais. Tačiau kad ir kaip ten buvo, nuo to laiko, ji ėmė jį vis dažniau matyti. Visaip imdavo ant jo šaukti ir vyti lauk, bet kaip ji pati pasakoja, jis pakeldavo savo akis pasižiūrėdavo į ją ir vėl nuleidęs galvą kažką jos tėvui šnabždėjo. Kai tik ta "pabaisa" pradingdavo ir nesirodydavo kelias dienas, tėvo sveikata imdavo gerėti, bet kai tik ji sugryždavo, tėvas vėl griūdavo be gyvybės ženklų. Po kelerių tokių "atakos" metų, jis galiausiai mirė visiškai išsekęs...
:-\

Trance

Nemaloni istorija.. Tokiu atveju jei žmogus nebegali su tuo susitvarkyti, reikia egzorcisto, bioenergetiko ar parapsichologo pagalbos.. Gaila, kad niekas apie tai nežinojo, jog bėda ne fiziniame plane..

Istillrighthere

Svarbiausiai, kad ji visiems kartojo, kad tėtei pasveikti neduoda "juodas vyras", bet mama nekreipė į ją dėmesio. Pasakojo, kad iki šiol jai, kai tik užsimerkia, akyse stovi tas vaizdas. Anot jos, ji visiškai įsitikinusi, kad tai tos būtybės darbas, ji tarsi siurbė jos tėvo kūno energiją, kol galiausiai jis mirė...
:'(

Aukštyn