Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: derenciute liepos 20, 2015, 15:16:26

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: derenciute liepos 20, 2015, 15:16:26
Sveiki,

Turbūt niekad nebūčiau rašius į šitą grupę, bet vyksta kažkoki įdomūs dalykai mano galvoje. Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto, propoguoju vegetarizmą, meditaciją ir jogą. Taip pat domiuos astralinėm kelionėmis.

Tai prasidėjo po pirmos mano OBE kelionės. Esu mėgėja paskaityti knygas, skaitau daug. Ir kaip pradedu skaityti knygą, galvoje automatiškai atsiranda balsas, atrodo lyg vyriškas ir aukšto tono, kuris sulėtintai tartum kokiam laaabai sulėtintam įraše, atkartoja tai ką aš perskaitau. Domėjaus šisofremija, bet tai visai toki gražu ne tai. Ir tai nutinka tik man skaitant knygas, jausmas lyg suaugęs vyras būtų užėmęs mano kūną ir skaito garsiai bei lėtai.

kaip manot kodėl taip yra? kas tai gali būti?

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Marius liepos 20, 2015, 16:24:20
'' Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto, propoguoju vegetarizmą, meditaciją ir jogą. Taip pat domiuos astralinėm kelionėmis.''

Kažkaip čia pati sau prieštarauji..na,bet tebunie,sekmės tau ir tavo balsam Gal Vo Je.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Benamis liepos 20, 2015, 17:15:45
Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26
Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto


Cia pati taip nusprendei ar jau buvai pas psichiatra? Nes esu isitikines, kad ir Napoleonas Parko 15 gatveje galvoja, jog jis visiskai sveiko proto.

Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26
Tai prasidėjo po pirmos mano OBE kelionės. Esu mėgėja paskaityti knygas <...>


Papasakok detaliau, nes neina suprast. T.y. patyrei OBE, o po jos prasidejo keistumai skaitant knygas ar kaip suprast? Jeigu taip, ka matei/patyrei OBE metu?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Creative liepos 20, 2015, 19:19:39
Mes išskirtiniai!!! 8)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: derenciute lapkričio 08, 2015, 12:59:51
Ėjau pas psichologą, po to ėjau pas psichiatrą. Gavau siuntimą pas gydytojus dėl šizofrenijos, bet čia akivaizdžiai ne tai, nes nieko nebūna, kol nepaiimu knygos į rankas, ligoninėje išrašė vaisų (antipsichotikų), bet aš esu prieš farmaciją, todėl jų nevartoju.

Taip, po pirmosios mano OBE viskas prasidėjo, niekada gyvenime nebuvo nieko panašaus, turiu jau 29 metus gyvenimiškos patirties. Pirmoji mano OBE buvo labai neįprasta, išėjau iš kūno ir vaikščiojau po namus, kuriuose buvo tik mano mama, mačiau save, nuėjus į kitą kambarį pamačiau mamą, truputį išsigandau, bandžiau gryžti į kūną, tačiau nepavyko, stebėjau save iš šalies kaip padažnėjo mano kūno kvėpavimas, ir tada keistas garbaus amžiaus vyriškis atrodo lyg žadino mane ar kažkas tokio ir tada gryžau į kūną.

Smalsu buvo išbandyti tą OBE, pavyko po mažiau nei pusės metų. Tačiau, po šito įvykio, atsikėlus, papasakojau mamai, ir ji man užsiminė, kad vaikystėje jai dažnai pasakojau apie tai, kad neva sapnavau save gulinčią lovoj, o pati galėjau skraidyt. Manau kad vaikystėje, užsiėminėjau astralinėm kelionėm, tik pati to neatsimenu.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2015, 13:07:19
Nuėjai pas gydytojus diagnozės, bet nusprendei, kad tu esi labiau kvalifikuota ją nusistatyti ir atmesti paskirtus medikamentus?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: _Anonimas_ lapkričio 08, 2015, 23:26:04
Citata iš: derenciute  liepos 20, 2015, 15:16:26Pradėsiu nuo to, kad esu visiškai sveiko proto
Citata iš: derenciute  lapkričio 08, 2015, 12:59:51ligoninėje išrašė vaisų (antipsichotikų), bet aš esu prieš farmaciją, todėl jų nevartoju.
Visi atsakymai į tavo užduotus klausimus slypi šiuose dviejuose fragmentuose. Kai Marius sarkastiškai pajuokavo, pamaniau, kad gal kažkiek per kandu. Perskaitęs antrąją tavo žinutę, manau, kad pats tas :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Misija imanoma lapkričio 08, 2015, 23:43:27
Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: .L.U.T.H.O.R. lapkričio 09, 2015, 15:34:28
Misija imanoma, paskaityk jos pirmą žinutę.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Creative lapkričio 09, 2015, 18:44:03
Citata iš: Misija imanoma  lapkričio 08, 2015, 23:43:27Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.
Įvairių balsų pasitaiko:

1. Tave peikia visaip
2. Nurodinėja ką daryti, ko nedaryti ir apskritai kad nieko nemoki normaliai daryti(nesvarbu ką, net batu raištelį užsirišti)
3. Komentuoja įvykius
4. Tiesiog garsai virsta žodžiais visiškai neryšliais ir suprasti šita chaosą manau neįmanoma.
5. Nežinau daugiau kokiu dar būna.
6. Ai gyria dar tave.
7. Paauklėja kaip iš tikrųjų teisingai reikia padaryti kažką taip gražiai pasako nei 2. punkte.
8. Dvibalsiais(tribalsiai) garsai tavo ir tavo balsas kažką šnekučiuojasi.
9. Nuspėja ateitį.
10. Atkartoja tavo balsą.
11. Pavieniai žodžiai sakiniai, kurie visai "ne į temą", nei geri nei blogi.

Nežinau gal dar ko nesurašiau.


Gal dar kas kokiu žino?


P.s.: Gydytojai gali sumažinti ar geriausiu atveju pašalinti produktą, o ne priežastį, tiksliau sakant tu pats turi dirti su savimi vaistai tik padeda sumažinti arba panaikinti kažkokį tai nemalonumą
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: derenciute lapkričio 15, 2015, 20:33:15
Citata iš: Misija imanoma  lapkričio 08, 2015, 23:43:27Tiesiog idomu. Balsai galvoje, ka jie kalba? Kazkodel niekas to nepaklause, gal jums tai neidomu nes pastoviai bendraujate su zmonemis girdinciais balsus galvoje? Man tas nauja ir nepazinta, noreciau sulaukti atsakymo.
Aš pati esu fotografė, LABAI daug bendrauju su žmonėmis. Balsai galvoje nekalba, niekad nesusiduriu su jais, nei bendraudama, nei budama tyloje, nei dar kur. O tik tuomet kaip skaitau knygą. Kaip jau sakiau, dar nebaigus skaityti sakinio tartum plokštelė atkartoja tą ka perskaičiau tik lėčiau ir vyrišku balsu. Tuomet turiu padeti knygą, nes tai erzina ir nesuprantu kas vyksta. Aš tiesiog norėjau pabendrauti su jumis gal kažkas susidūrė su tuo.

 Dėl vaistų, kaip jau sakiau nevartoju jų, jau keletą metų, nes puikiai galiu susitvarkyt su tuo pati. Ligos sklinda iš vidaus, ir norint jas pagydyt, reikia suprast save, savo emocijas ir visus vidinius dalykus. Taip pat pažint savo kūna. Dėl to manau kad tai irgi išsprendžiama be vaistų, tik galbūt turiu kažką suprast.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: BlackHorizons lapkričio 15, 2015, 21:44:10
Pas mane panaši problema. Laikas nuo laiko galvoje atsiranda balsas, kuris įsakinėja, grasina, gasdina ir pan. Tačiau, balsas nėra girdimasis t.y. ne haliucinacija, tai veikiau mano vidinis balsas.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 06:27:41
Šitiek metų naudojami psichotroniniai ginklai ir žmonės vis dar tiki „iš oro" atsirandančiais balsais galvoje? Jėėėzau... Juk ne delfi sėdim. Man panašiai buvo šiek tiek daugiau nei prieš metus ir psichiatrė išrašė antidepresantų. O jie tokie žiaurūs... Išgeri ir nieko nėra. Nei problemų, nei rankyčių, nei kojyčių... Išrašė dviems savaitėms, o gėriau gal tik dvi dienas - juk nesu kvailas, tegul daržovėmis būna kiti žmonės. Nuo to laiko nevartoju jokių svaigalų ir išsiaiškinau, kad tai ne kokia šizofrenija, o tamsiosios technologijos ir programa, apie kurią dėl anomalijos taisyklių greičiausiai negaliu užsiminti. Tiesa, po to jokių garsų negirdėjau ir tai buvo vos vieną - du kartus.

Patarimas išgirdusiems balsus - tik neikit pas jokius psichologus ar psichiatrus. Išrašys vaistus geriausiu atveju, blogiausiu - uždarys.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 12:16:04
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 01, 2016, 06:27:41<...>Patarimas išgirdusiems balsus - tik neikit pas jokius psichologus ar psichiatrus. Išrašys vaistus geriausiu atveju, blogiausiu - uždarys.
Ar nemanai, kad yra žmonių, kuriems net ir gyvybę išgelbėti galėtų būtent vaistų išrašymas ar uždarymas į ligoninę? Ar manai, kad šizofrenija, tokia kaip psichikos liga, iš vis neegzistuoja? Ir tie žmonės, kurie dėl savo potyrių stipriai kenčia ir gal net kelia pavojų sau ir kitiems, tikrai tikrai neturėtų kreiptis medicininės pagalbos?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 12:31:58
Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 12:16:04Ar nemanai, kad yra žmonių, kuriems net ir gyvybę išgelbėti galėtų būtent vaistų išrašymas ar uždarymas į ligoninę? Ar manai, kad šizofrenija, tokia kaip psichikos liga, iš vis neegzistuoja? Ir tie žmonės, kurie dėl savo potyrių stipriai kenčia ir gal net kelia pavojų sau ir kitiems, tikrai tikrai neturėtų kreiptis medicininės pagalbos?
Nemanau. Nes nemanau, kad dauguma pacientų verti vaistų arba uždarymo (ne į ligoninę, turėjau omenyje Vasaros 5). Pats patyriau, kas yra psichiatrai ir psichologai. Niekam nelinkėčiau. Ir nežinau ar šizofrenija egzistuoja, nes nesu iš arti matęs šizofreniko. Galbūt ir egzsituoja, tačiau kaip ir minėjau, kiek atvejų išties reikia gerti vaistus arba uždaryti, o kiek išrašoma ir uždaroma? Man ir vaistus išrašė ir dar uždaryt norėjo, nors buvau visiškai sveikas. Dėl to tokia ir nuomonė apie šios srities specialistus. Kruvinas biznis ir tiek. O dėl šizofrenikų, manyčiau, reikėtų daugiau pasidomėti, bet čia jau geriau žinotų kažkoks lietuvių rašytojas. Jaunas, ir dabar gyvena, tik primiršau pavardę. Jis specialiai pateko į psichinę ligoninę, kad patikrintų, kaip viskas viduj. Manau, esat apie jį girdėję. Jei gerai pamenu, straipsnis anarchijoje(lt).
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 01, 2016, 12:46:01
Matai viskas yra tik salyginia dalykai, kaip tos pacios tabletes, tarp eiluciu suprasti tavo vidini pasauli tikrai joks daktaras nesugebes, jis tik darys prielaidas remdamaisi tavo pasakytais zodziais, o jei jau negali padeti sutvarkyti tavo vidinio pasaulio tai tuomet bent bandys tave apsaugoti nuo to pasaulio, su tabletemis, at tai pagalba, nzn, bet ar pagalba nedaryti nieko?
 T.y. labai gerai jei tu sugebesi susitvarkyti su savo problemomis, tuomet tau ir psichiatru nereikia, bet jei nesugebesi, jei tavo balsai tau trukdys bendrauti, jei sutapatinsi balsus su realiu pasauliu?
 Esu mares daug tokiu zmoniu, globos namai 7km nuo manes, mama ir zmona ten dirbe, patikek, liudnas vaizdas kuomet vidus palauzia isore.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 12:47:36
Citatabet čia jau geriau žinotų kažkoks lietuvių rašytojas. Jaunas, ir dabar gyvena, tik primiršau pavardę. Jis specialiai pateko į psichinę ligoninę, kad patikrintų, kaip viskas viduj. Manau, esat apie jį girdėję. Jei gerai pamenu, straipsnis anarchijoje(lt).
Autorius, apie kurį kalbi, Vilis Normanas. Deja, jau žuvęs, nuskendo Kaune. Tikrai buvo puikus žmogus, yra tekę su juo ir pabendrauti. Bet tos knygos, kurią parašė pagal patirtis psichiatrinėj, (pavadinimas: Beprotnamis) tik ištraukas skaičiau.

CitataGalbūt ir egzsituoja, tačiau kaip ir minėjau, kiek atvejų išties reikia gerti vaistus arba uždaryti, o kiek išrašoma ir uždaroma? Man ir vaistus išrašė ir dar uždaryt norėjo, nors buvau visiškai sveikas.
Aš visiškai nepažįstu tavęs, nežinau tavo istorijos, negaliu vertinti tavo sveikatos, todėl netaikau tau asmeniškai. Tačiau faktas ir tai, jog dalis žmonių, kuriuos uždaro į psichiatrinę ligoninę, iš tiesų turi rimtų sutrikimų ir rimtų problemų, kurias reikia gydyti. Tačiau jie patys to nesupranta ir nepripažįsta.

Aš nemanyčiau, kad kiekvienas super objektyviai gali įvertinti savo psichinę sveikatą ir už medicinos profesionalus geriau nuspręsti, ko jam reikia ir ko nereikia. Žinoma, neprieštarauju, kad pasitaiko, ir dažnai pasitaiko, jog psichiniais ligoniais palaikomi ir vaistais prifarširuojami tiesiog "kitokie" žmonės, kuriems to nereiktų daryti.

Tačiau visiems siūlyti nesikreipti pagalbos į medikus, manau, yra labai neatsakingas teiginys :) Kartais tai išgelbėja žmonėms gyvybes.


Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 12:49:03
Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 12:16:04Ar nemanai, kad yra žmonių, kuriems net ir gyvybę išgelbėti galėtų būtent vaistų išrašymas ar uždarymas į ligoninę?
Taip dažniausiai įsivaizduoja tie, kas niekada neturėjo jokių reikalų nei su "šizofrenikais", nei su psichiatrinėm, nei su vaistais. Kaip mėgstama sakyti iš nežinojimo arba ko nors kito. Toks požiūris yra valstybės organizacijos formuojamas mitas, kuri šiais darbeliais ir užsiima.

Naudojama taktika tokia: gąsdina tol žmogų, kol priverčia kreiptis į gydytojus, kurie įtraukia į žmogaus sudorojimo mėsmalę. Tos problemos, kurias neva išsprendžia skirtos žmonių pagąsdinimui, kad darytų tai, ką reikia.

Ne, neišgelbėja nieko, nes problemų tikra priežastis ne liga.

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 12:54:34
Kiekvienas žmogus, kuris manosi esąs sveikas, iš tiesų būtinai ir yra sveikas?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 13:05:55
Mes čia kalbame ne apie sveikatos būklę, bet ką su tuo reikia daryti ir ko nereikia. Ir konkrečiai ką daro psichiatrai ir ar tai buvo būtina. Taktika dažnai tokia, kad patys padega ir šaukia, kad reikia gesinti.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 13:33:18
Ką su tuo reikia daryti ir ko nereikia, tiesiogiai priklauso nuo to, kas iš tiesų yra. O čia sveikatos būklė ir yra esminė: ar visi žmonės gali objektyviai, tiksliai ir teisingai įsivertinti saviškę.
 
Tačiau aš suprantu, kad susitarimo mes nerasim, kadangi psichikos ligas tu laikai ne natūraliais sutrikimais, tačiau piktybiškai sukeltomis pasėkmėmis. Aš su tuo tikrai nesutiksiu.

Tad, matydamas tokius, mano manymu, pavojingus teiginius viešoj erdvėj, kaip kad "jokiu būdu nesikreipkit į medikus", kad rami mano sąžinė būtų, palieku ir savo žinutę: kartais tie vaistai, uždarymai į psichiatrines gali išgelbėti gyvybes, gali sugrąžinti normalų gyvenimą.

Yra daugybė pavyzdžių, kai sergantys žmonės pražudo save, kitus, kai nebeištveria visų tų kančių. O to kartais galima išvengti. Tokios psichikos problemos, kaip ir bet kokios kitos organizmo ligos, yra neišvengiamos biologiniams organizmams (turiu omeny, rūšiai, o ne paskiriems individams). Ir, kad ir kiek daug trūkūmų turėtų dabartiniai gydymo metodai, tai yra geriausia, ką kol kas turime. Ir kartais tai gali būti vienintelis šansas padėti sau.

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 13:45:33
Nesakau, kad nėra ligonių. Bet nesutinku, kad kiti visada yra geresnis kriterijus. Galų gale spręsti turi pats žmogus. Negalima be teismo sprendimo prievarta gydyti žmogaus. Tai prilygsta įtariamojo sulaikymui, kai be teismo leidimo gali laikyti tik 2 paras. Taip pat ligoninėje, bet teismo leidimo ir asmens sutikimo laikyti galima ne daugiau 2 paras. Teismas gali uždaryti stebėjimui 54 paroms ir tada daro išvada. Ilgiau laikyti be nuosprendžio uždarytą - neturi teisės. Žmogus kaip gydytis, ar gydytis renkasi pats. O kad galėtų įvertinti ar jis "sveikas", ar "normalus", ar ne, tam reikia disponuoti visapusiška informacija. Nes yra technologijos, su kuriomis galima imituoti šizofrenijos simptomus.

Kai žmogus įsivertina, tada turi teisę rinktis. Dažnai pasirenka klaidingai, nes neturi visos informacijos ir susigadina savo gyvenimą, nes šizofreniko diagnozė yra visų karjerų pabaiga. Todėl su gydymais reikia būti labai atsargiais.

Aš visą šią sistemą žinau iš vidaus ir mačiau tikrus šizofrenikus, netikrus, agentūrų žmones, slaptus agentus, kurie ten vykdo savo operacijas ir t.t. Čia nėra vien tik liga ir gydymas, prie to prilipę labai daug pašalinių struktūrų, kurios su medicina neturi nieko bendro. Todėl reikia būti atsargiems, tik iš priešingos pusės, su psichiatrais.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 01, 2016, 13:53:25
 Pirmiausiai jei prasai pagalbos tai daryk tai tinkamai, pvz pchikiatras nepades prievarta ar jei nebusi atviras.
 @klajunas kartais kalba ne apie senosios sistemos palikima, kaip pvz milicija radusi elgetaujanti zmogu uzdarydavo pchikiatrineje ligonineje, tokiu zmoniu dar ir siandiena ligoninese like, ju niekas nemeta i gatve, jiems patogus gyvenimas niekur eiti nenori, juis laiko lengvais ligoniais todel vaistu jiems neskiria.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 14:04:50
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 13:53:25Pirmiausiai jei prasai pagalbos tai daryk tai tinkamai, pvz pchikiatras nepades prievarta ar jei nebusi atviras.
Psichiatras - nepadės, nes populiariausias gydymas yra cheminis. O vaistas - nuodas. Nekalbant jau apie visus šalutinius poveikius, ypač akatizinius, "gydoma" praktiškai su chemine lobotomija. Kitaip sakant slopinama sąmonė. Čia negydymas, bet savo problemų sprendimas, kai prileidi kokių vaistų ir žmogus miega visą parą.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 14:12:00
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 12:46:01suprasti tavo vidini pasauli tikrai joks daktaras nesugebes
Mat, tame ir esmė, kad tai, ką aš pasakojau, buvo ne tik mano pasaulis, o ir kitų, tačiau manęs gerai neišklausius, psichiatrė abejingai tik numykė, kad išrašys man vaistų, o jei ką - kreipkis į Kauną, nes ji nepakankamos kompetencijos.

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 12:47:36Autorius, apie kurį kalbi, Vilis Normanas. Deja, jau žuvęs, nuskendo Kaune.
Kaip gaila, net nežinojau...

Tiesa, panaši situacija. Mane psichiatrė sakė irgi siųs į Kauną pas psichiatrą, jeigu vaistai nepadės. Tai gerai, kad išsiverčiau ir be to, o būčiau pas jį vykęs panašiu metu kaip ir rašytojas - jis irgi pas psichiatrą Kaune vyko. Ir taip. Nemanau, kad jis nusižudė. Daug žinojo ir galvą turėjo, o tokie žmonės šiai sistemai nereikalingi.

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 12:47:36Tačiau visiems siūlyti nesikreipti pagalbos į medikus, manau, yra labai neatsakingas teiginys :) Kartais tai išgelbėja žmonėms gyvybes.
Aš siūlau, nes remiuosi savo patirtimi. O žmonės tegul patys sprendžia, ar verta, ar ne.

O kartais ir suluošina. Nors kažin, ar žodis „kartais" čia tinkamas. Kaip sovietmečiu neparankius žmones uždarinėjo ir šėrė vaistais, taip ir šiais laikais. Tik bijau, ar dabar ne daugiau atvejų, nei anksčiau.

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 13:33:18kartais tie vaistai, uždarymai į psichiatrines gali išgelbėti gyvybes, gali sugrąžinti normalų gyvenimą.
Vargu ar būnant apsinarkašinusiu zombiu yra normalus gyvenimas.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 14:20:58
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 13:53:25Pirmiausiai jei prasai pagalbos tai daryk tai tinkamai, pvz pchikiatras nepades prievarta ar jei nebusi atviras.
Tame ir esmė, kad buvau atviras ir vis tiek gavau piliulių.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 01, 2016, 16:06:04
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 01, 2016, 14:20:58
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 13:53:25Pirmiausiai jei prasai pagalbos tai daryk tai tinkamai, pvz pchikiatras nepades prievarta ar jei nebusi atviras.
Tame ir esmė, kad buvau atviras ir vis tiek gavau piliulių.
As zinau tik tavo versijos tavo nupasakota vaizda, todel galbut mano pasisakymas nuskambejo skeptiskai.
 T.y. as tikrai nesigilinu i tavo istorija, ir rasau tik bendrom frazem.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 16:07:12
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 01, 2016, 14:20:58
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 13:53:25Pirmiausiai jei prasai pagalbos tai daryk tai tinkamai, pvz pchikiatras nepades prievarta ar jei nebusi atviras.
Tame ir esmė, kad buvau atviras ir vis tiek gavau piliulių.
Turbūt nekeista. Psichiatrijos esmė ir yra gydymas piliulėmis. Yra kitų gydymo būdų (kurie šiaip turėtų būti visi derinami, o ne po vieną taikomi): psichologija, psichoterapija ir pan., kur ne piliulės esmė. Tačiau:

Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 14:04:50Psichiatras - nepadės, nes populiariausias gydymas yra cheminis.
Vėlgi, čia galim nesutarti, kadangi nevisai sutariam ir dėl pačios ligos kilmės. Tačiau, jeigu laikytis požiūrio, jog visos psichinės ligos yra kylančios natūraliai, o ne sukeliamos išorinių technologijų ar pan., - tuomet cheminis gydymas turi racijos. Psichikos sutrikimai ir randasi dėl sutrikusios smegenų chemijos, dėl sutrikusios neuromediatorių veiklos ir pan. Tad, manau, pakankamai logiška, jog smegenų chemija ir bandoma atstatyti.

Tačiau sudėtingos ligos, tokios kaip, pvz, šizofrenija, nėra net dar super gerai ištirtos. Nėra efektyvaus gydymo. Tad ir tos piliulės, ta chemija, tikrai nėra panacėja. Tačiau, vėlgi, kol kas nelabai yra geresnių alternatyvų.

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 01, 2016, 14:12:00Vargu ar būnant apsinarkašinusiu zombiu yra normalus gyvenimas.
Tikrai taip ir nemanau. Tačiau gydymasis gali padėti sugrįžti į normalų gyvenimą. Arba bent jau normalesnį. Psichikos ligos yra daugybės įvairiausių formų ir sunkumų. Galbūt vienas žmogus gali su savo patirtimis asmeniškai susitvarkyti, tačiau kitas gali su grąžtu smegenis prasigręžti, kad tik išvarytų tuos balsus iš galvos.

Iš labai įdomaus ir vertingo pasakojimo, kaip šizofrenijos gydymas padėjo sugrįžti į normalų gyvenimą (https://www.ted.com/talks/elyn_saks_seeing_mental_illness) :

Kaip atsakė Raineris Rilkė, kai jam pasiūlė psichoterapiją: "Neatimkit mano demonų, kadangi bijau, jog tuo pačiu mane paliks ir mano angelai". Tačiau, kaip teigia toji Elyn Saks, tie demonai gali būti tokie gniuždantys, kad jau seniai visi angelai būna pabėgę.

Kartais nesigydimas gali tapti mirties nuosprendžiu, tad su siūlymais nesigydyti - reikia labai atsargiai.

Čia dar vienas įdomus ir vertingas pasakojimas į temą, kaip moteris tvarkėsi su balsais galvoje: https://www.ted.com/talks/eleanor_longden_the_voices_in_my_head  Čia jau labiau akcentuojamas ne narkašinimasis piliulėmis, o emocinis, psichoterapinis tvarkymasis.

Ir aš tikrai nepasisakau už tai, kad gydomi žmonės būtų tiesiog prišeriami vaistais, užglušinami ir nuzombinami. Suprantu, kad tai nėra sprendimas. Tačiau kompleksinis, racionalus, apdairus gydymasis yra būtinas. Tai yra raktas iš ligos.

Tiek iš jūsų, tiek iš daugybės kitų tai patyrusių ir perėjusių žmonių pasakojimų, gana akivaizdu, jog gydant dažnai pritrūksta kompetencijos, žmogiškumo, profesionalumo, atidumo ir atsidavimo iš medikų pusės. Žmonės iš tiesų prišeriami vaistų ir tiek. Tai yra blogai, ir net nesiruošiu to ginti.

Tačiau ką ginu, tai suvokimą, jog psichiniai sutrikimai ir ligos yra medicininės problemos ir su jomis atitinkamai turi būti elgiamasi.

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 16:27:44
@TinSoldier vėlgi kalbi kaip racionalus išorinis stebėtojas, tikintis visuomenėje psichiatrų ir valstybės išplatintu mitu. Suprantu, kad dar jeigu tenka padirbėti ir propagandos srityje pačiam, tai čia viskas aišku. Su manim, sutinku, apie visas ligos subtilybes kalbėti beprasmiška, nes tu nežinai, kas tai yra, o aš žinau. Su tuo grąžtu gal ir žiaurokai čia, bet norisi pagąsdinti, ar ne? Bet taip aiškinti gali tik žmogus nesuprantantis kas yra balsai. Turbūt žiūrėjai Beautiful Mind ir apie šizofreniją semiesi informacijos iš filmų. Pirmiausiai jeigu nesi "šizofrenikas" kas yra balsai pasiklausyti galėtum youtube.com įvedęs simulated auditory hallucinations, bet čia atitikimas tikrai tik labai apytikris. Tokios būsenos kai norisi grąžtu gręžti būna tik haliucinozių metu, ir jos yra sukeliamos skaliarinės interferometrijos būdu operacijos stadijoje, kuri vadinasi "attack stage". Žmogus neprognozuojamas būna tik pradinėse stadijose, kai nepatyręs, ir agentūra jį bando prigąsdinti. Tai viena, o antra - vaistai haliucinacijų "neišgydo", jos būna pastoviai tik išimamas makabriškas elementas. Gyvenimo negrąžina niekas. Gyvena turėdami I arba II grupę, gaudami pašalpą arba pensiją.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 16:34:14
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 16:27:44<...> Su tuo grąžtu gal ir žiaurokai čia, bet norisi pagąsdinti, ar ne? Bet taip aiškinti gali tik žmogus nesuprantantis kas yra balsai.<...>
Praktiškai viską, ką rašiau, įskaitant ir pavyzdį su grąžtu, rašiau remdamasis būtent tai patiriančių žmonių pasakojimais, patirtimis, išgyvenimais, gydymosi istorijomis ir t.t.

Konkrečiai sakinys apie tai, kad buvo mėginta pragręžti skylę kaukolėje, paimtas iš Eleanor Longden pasakojimo, kurio nuorodą jau daviau: https://www.ted.com/talks/eleanor_longden_the_voices_in_my_head

Citata"Eleanor, you'd be better off with cancer, because cancer is easier to cure than schizophrenia." I'd been diagnosed, drugged and discarded, and was by now so tormented by the voices that I attempted to drill a hole in my head in order to get them out."
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 16:42:05
https://www.youtube.com/watch?v=afbKXWCQMvE (https://www.youtube.com/watch?v=afbKXWCQMvE)

Artimiausias rastas balsų pavyzdys. Visi nežinantys apie šizofreniją turėtų pasiklausyti ir įsisąmoninti vieną dalyką, kad tai yra garso įrašas su efektais, kurį paleidžia kompiuteryje ir transliuoja "šizofreniko" galvoje visą parą. Reikia ne farširuoti vaistais, bet išjungti įrašą.

Visi "laimingi" šizofrenikai yra valstybės psichiatrijos sistemos propaganda. Aš žinau ne iš to, ką kalba kažkas, aš tai žinau iš asmeninės patirties.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 01, 2016, 17:02:23
Suprantu, kad iš žmogaus, kuris nėra su tuo asmeniškai susidūręs, teiginiai, jog tu klysti - tau gali atrodyti mažų mažiausiai kvaili ir erzinantys :)

Na, bet šitoje vietoje tikrai nesutarsim. Tiesiog išsakėm savo požiūrius ir mintis. Tegul ties tuo ir pasibaigia mūsų šita diskusija :)

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 17:12:28
Bet kokiu atveju tiesa neturi būti nutylėta, nes tie, kam gali tekti spręsti tokį klausimą, turi turėti kuo išsamesnę informaciją, nes čia labai lengva padaryti klaidą, dėl kurios paskui gali tekti kentėti ir gailėtis visą gyvenimą. Turi žinoti, kad psichiatrai nieko neišgydo, nes šizofrenija nepagydoma liga, psichiatrai tik surūšiuoja ir paskirsto po "gardus". Tai ne išsigelbėjimas, bet iškritimas iš gyvenimo visam laikui.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 17:18:23
Asmeniškai su balsais galvoje susidurti neteko, bet komos būsenoje su savo ir nesavo mintimis bendrauti teko. Šiaip tai ne bauginantis o atvirkščiai tokioje situacijoje saugantis variantas.  Po to teko susidurti ir su psichiatrų pagalba. Na jų galimybės labai ribotos. Toks vaizdas kad jiems patiems be galo įdomu kas su tavimi dedasi bet patarti nieko negali. Paskiria "chemijos" nelabai žinodami kaip ji veikia. Praktiškai žiaurus slopinimas ir būsena kažkokia jau tuomet tampa absurdiška. Bet jei nekeli pavojaus sau ir kitiems chemijos visiškai sąmoningai gali atsisakyti ir niekas neverčia naudoti. Aišku pasako kad jei nenaudosi tai jie neatsako už pasekmes.  :( Paklausus ar kažkaip garantuoja kažkokias "teigiamas pasekmes" taip pat pasako kad nieko nežino kaip bus.

Kas liečia balsus galvoje tai kai su manimi dėjosi keisti dalykai tokie keisti balsai mano tėvui liepė manęs išsižadėti kaip sūnaus. Ir jis tai padarė. Pats prisipažino kad tai padarė. Kiek suprantu tie balsai jį žiauriai užspaudė ir matyt pagrasino mirtimi. Bet čia gaunasi kad tai ne žmonių veiklos rezultatas o kažko daugiau.  ;)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 17:34:47
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 17:18:23Bet čia gaunasi kad tai ne žmonių veiklos rezultatas o kažko daugiau. 
Na mano atveju seka buvo šiek tiek kitokia, todėl ir sprendžiu, kad čia 95 proc. žmonių rankų darbas. Pirmiausiai kilo konfliktas su spec. tarnybų agentūra, tada prasidėjo agentūrinis persekiojimas, mobingas studijų ir darbo vietoje, po to sekė terorizavimas bet kokioje viešoje ir privačioje vietoje. Pavyzdžiui, agentūros agentai apsigyveno daugiabučio kaimyniniame bute ir naudojo ultragarsinius projektorius garsiniam terorizavimui kiaurai sieną. Dabar tas butas tuščias.

Praėjus kuriam laikui, gal pusei metų, pradėjo šnekėti galvoje, visaip grasinti, kad susidoros, sufabrikuos bylą, sugriaus gyvenimą, pasodins ir pan.

Be to per vietines agentūras skleidė apie mane šmeižtus, pvz., kad "jau" turi įrodymus, kad "jau" sugavo, šitaip juodindami reputaciją ir griaudami karjerą. Kad apginčiau savo gyvybę, sveikatą ir garbę, turėjau kreiptis į prokuratūrą, bet kadangi šis persekiojimas buvo organizuotas valstybės organizacijos, o prokuroras yra ta pati valstybė, taigi užsakovas, skundai buvo atmesti.

Po visų šitų įvykių pradėjo ardyti sveikatą, terorizavimas persikėlė į galvą ir tai, ką girdėdavau iš žmonių mobingo metu, pradėjau girdėti savo galvoje. Tad nereikia aiškinti, kad šiais laikais psichiatrija nenaudojama susidorojimui. Tam ji daug plačiau naudojama negu tarybiniais laikais, KGB organizacijos.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 17:52:38
Na kaip pats sakai kad turėjai "gerus kaimynus" tai praktiškai nedideliu atstumu neabejoju kad yra priemonių paveikti žmogų. Bet pvz mano tėvukas gyvena kaime. Artimiausias kaimynas už 200m. Ir bendrai kažkokiam saugumui nei aš nei mano tėvai niekada neužkliuvo. Problemos prasidėjo kaip aš pabendravau su anapusiniu pasauliu. Jokios tame politikos ir karjeros.  ;) Tiesa dabar viskas ramu. Aišku tėvukui atsirado tam tikrų sveikatos problemų. Bet 86m jau visko gali būti.  ;D  Nieko keisto. Žmogus praktiškai nevaikščiojo į bažnyčią o dabar kas sekmadieni.  ;D Ir šiaip visokių keistų minčių pas žmogų atsiranda ko anksčiau nebuvo. Bet tai tokia akivaizdi žmogaus proto degradacija dėl senėjimo. Lieka tik užjausti ir padėti jei "leidžiasi".
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 18:00:51
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 17:52:38Problemos prasidėjo kaip aš pabendravau su anapusiniu pasauliu. Jokios tame politikos ir karjeros.  
Niekada nesakiau, kad visur įmanomas vienas variantas. Tai parodo tik viena, kad mūsų atvejai skirtingi. Balsai gali būti įvairios kilmės. Aš juk nesakau, kad su Moze iš biblijos kalbėjo agentūra. Bet tik noriu, kad žmonės suprastų, kokį galima iškrėsti pokštą su balsų technologijomis. Negana to noriu perspėti, kad tokie bajeriai pasaulyje darosi vis dažnesni.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 18:20:37
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 18:00:51Tai parodo tik viena, kad mūsų atvejai skirtingi
O žmonėms technologijos kažkiek perduotos iš normaliai nepasiekiamo pasaulio. Patys tokių dalykų nesugalvotų. :) Bet kadangi man poveikis iš to keisto pasaulio dingęs tai greičiausiai ir pats tas pasaulis dingęs. Nes jie pakankamai įkyriai bandė susidoroti ir staiga "apsigalvojo". Taip nebūna.

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 18:34:16
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 18:20:37Nes jie pakankamai įkyriai bandė susidoroti ir staiga "apsigalvojo". Taip nebūna.
Nepasakyčiau, kad nebūna. Šiame pasaulyje būna visko. Pavyzdžiui, kad ir tokie variantai: norėjo išbandyti naujas modifikacijas, išbandė ir dingo; norėjo patikrinti kokią nors hipotezę, patikrino ir pasiplovė; buvo užsakytas koks nors psichologinis eksperimentas, pavyzdžiui, psichiatrų, atliko ir pranyko; ieškojo kokios nors informacijos, versijos nepasitvirtino, nieko įdomaus nerado ir tapai "neįdomus".

Kitaip sakant viskas priklauso nuo tikslų. Nes užsako balsus nebūtinai prokuratūra, gali užsakyti mokslininkai, tada jų siekiai visai kitokie nei prokurorų. Prokurorams maga išaiškinti bylas ir jeigu neišeina, tada bylas siuva naudodami psichotronines priemones. Variantai gali būti net labai skirtingi. Nes jeigu pavyzdžiui, būtų kokius ritualus atlikinėję satanistai, tai gražiai greičiausiai nebūtų pasibaigę, kad dingtų ir viskas.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 18:58:32
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 18:34:16Nes jeigu pavyzdžiui, būtų kokius ritualus atlikinėję satanistai, tai gražiai greičiausiai nebūtų pasibaigę, kad dingtų ir viskas.
Na iš tikro žaidimas vyksta toliau. Tik dingo viena "grėsmingai" mano atžvilgiu nusistačiusi pusė. Aišku nieko pavojingo mano atžvilgiu dabar nevyksta. Tiesiog žinau anos pusės ateities planus. Lieka tik laukti ir stebėti ar pildosi. Pvz 2019 birželio 13 turėtų išsiveržti JAV super vulkanas. Tam kad nekiltų problemų likusiam pasauliui Šiaurės Amerika tiesiog bus nuskandinta. Arba problema bus "išjungta" anksčiau jei amerikiečiai įvykdys vieną sąlygą - panaikins visas savo karines bazes visame pasaulyje. Aišku iškyla informavimo problema. Šiuo metu derinamas pakankamai keistas variantas. Apie kurį savo laiku, kai bus pasiruošta. :) O jei bus pasiruošta tai bus labai akivaizdu. Po 2019 seka 2022m iš esmės nesuvokiamas žemės ir žmonių keitimas. Savotiškas perėjimas į rojaus būseną žemėje. O bendrai tai žmonių galimybių apribojimas iki minimumo. T.y. valgai, nieko neveiki ir gyveni. Absoliučiai viskas būtina ir pakankama duota "valdiškai" iš išorės. Suprantama jokių technologijų. Jokio laiko suvokimo, nes visuomet vasara ir nėra kaip atskaityti laiko. Judėjimo laisvė tik kiek neša kojos. Kadangi žemė transformuota žemynų prasme tai visiškai neaišku kas ir kur. O priemonių ir galimybių sudaryti kažkokį žemėlapį nėra. Jokios praeities informacijos nėra. Mirties forma taip pat kitokia. Tiesiog atėjus laikui išnyksti. Kada tai nutiks nežinai nes nėra galimybių skaičiuoti laiką. Esi absoliučiai sveikas iki pat išnykimo. Na nebent per neatsargumą kažkaip susižalosi, bet jokios medicinos taip pat nėra. Tai va toks apytikslis vaizdas. Bus nebus lieka tik laukti. :)

Taip kad "nekenksmingai" žaidimas tęsiasi. Beja tame kontekste ir tavo problemos turėtų išsispręsti savaime, kaip ir galybė kitų žmonių problemų. O daryti tai nieko nereikia tik gyventi kasdienį paprastą gyvenimą ir stebėti kas vyksta. :)

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 19:23:19
Ką galiu pasakyti iš savo varpinės. Kad viskas teisingai, bet šiek tiek kitokia prasme, nes toks variantas įmanomas tik grynosios sąmonės pasaulyje, kurį aprašo simuliuotos realybės teorija. Tai yra, jeigu tikrovė ne objektyvi ir išorinė realybė, bet aukštesnio rango būtybių sukurta simuliacija. Nesakysiu kompiuterinė simuliacija, nes naudojami ne žmonių kompiuteriai. Tai realybė, kuri kuriama iš simuliuoto fiksato ir yra tas pasaulis, kuriame gyvena žmogus kaip sąmonė ir kūnas. Tai yra, viskas teisinga, bet teisinga ne visiems. Nes žmonės skirstomi į grupes ir paskirstomi po skirtingas simuliacijas. Tai tas pasaulis, kurį aprašai yra galimas kaip viena iš simuliacijų, į kurią pateks dalis žmonių. Kodėl rodomas toks variantas - sunku pasakyti. Man buvo rodomas šiek tiek kitoks variantas haliucinozių metu, bet tai tik mano ateitis, kuri kitų neliečia ir gali net neišsipildyti. Todėl tvirtinti, kad žinau ateitį negaliu, nes tai ne jų ateitis. Fiksato simuliacija yra realybė, kuri ateina iš mūsų pasaulį valdančių jėgų, kurios tiesiogiai pasirodo ne daug kam. Todėl tokie atvejai nėra dažni, nors ir nėra reti. Kartais pasitaiko ir apgaulė, kai tokias paslaptis bando vaizduoti spec. tarnybos. Tada tai paprasčiausias neurolingvistinis programavimas ir smegenų plovimas, kad pasimaišytų protas.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 19:26:04
Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 16:07:12Turbūt nekeista. Psichiatrijos esmė ir yra gydymas piliulėmis.
Kai sveikam žmogui išrašomi tokie stiprūs vaistai, nuo kurių išsivysto priklausomybė, yra net labai keista.

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 16:07:12Tiek iš jūsų, tiek iš daugybės kitų tai patyrusių ir perėjusių žmonių pasakojimų, gana akivaizdu, jog gydant dažnai pritrūksta kompetencijos, žmogiškumo, profesionalumo, atidumo ir atsidavimo iš medikų pusės.
Deja, kalbu ne apie kompetencijos trūkumą. Tyčinis vaistų paskyrimas sveikam žmogui yra sąmoningas jo luošinimas. Aš ten buvau. Taip pat skaičiau kitų žmonių istorijas. Pvz: JAV žmogui po pusės metų net neleidžia mažinti dozės, o jis vartoja dar stipresnius psicholeptikus. Ar žinot, kaip tai kenkia žmogaus sąmonei? Tai taip pat tyčia, mačiau visą pusė valandos trunkantį vaizdo įrašą. Gydytojai - tiesiog cinikai, nesuprantu, kaip tokius išvis leidžia dirbti. Tikslas ne išgydyti, o priversti pirkti kuo daugiau vaistų. Kruvinas biznis. Vienas kruviniausių.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 19:58:23
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 19:23:19Fiksato simuliacija yra realybė, kuri ateina iš mūsų pasaulį valdančių jėgų, kurios tiesiogiai pasirodo ne daug kam.
Man gavosi vaizdas toks kad tų jėgų buvo dvi liko viena. Ir dingusi jėga  "nežinojo" apie dabar likusios jėgos egzistavimą. Ji iki tam tikro momento praktiškai niekaip nepasireiškė. Kas liečia žmonių grupes tai žemėje egzistuoja kaip aš dažnai kartoju kopijos ir originalai. Kopijos būtent tos dingusios jėgos kūrybos vaisius. Žmonės nuo to žmogiška prasme blogesni netampa tik tiesiog neturi savo nematerialios dalies. Bet čia yra kaip yra ir dėl to niekas nieko bausti nesiruošia. Tik bus bandoma išeiti iš susidariusios padėties. Ir 2022m skirtumai tarp kopijų bei originalų pasimatys akivaizdžiai. Vieniems maistas nereikalingas, kitiems reikalingas. Mišrios poros paprasčiausiai neturės palikuonių. Bendrai originalai fiziškai galės daugiausiai turėti 3 vaikus, kopijos - 2. Dar po 160m kada praktiškai išnyks bet kokie giminystės ryšiai tarp šių dviejų žmonių rūšių jie bus galutinai atskirti. Tiesiog kopijos bus perkeltos gyventi kitur į tokias pat puikias sąlygas. Taip kad "sutvarkymo" procesai užima laiką ir viskas daroma neskausmingai. Na tokia gauta informacija. Kaip bus ir aš nežinau. Kad prieit būtent prie tokio varianto reikėjo daug laiko ir viskas savotiškomis porcijomis. Kad tai kokių spec tarnybų darbas tai vėl jokios prasmės. Nei čia man, nei čia kam nuo to stogas tikrai neturėtų pavažiuoti. Ne tokių fantastinių filmų dar būna. :) Tuo labiau kad nereikia nieko daryti. Nes "mūsiškiai" tai stengiasi kad būtų kažkoks rezultatas. O čia nieko. Na nemėgsta ana pusė JAV. Bet čia yra kita priežastis. Originalai gyvena tik Lietuvoje, Latvijoje, Rusijoje, Baltarusijoje. Tiesiog tėvai labiau myli savo vaikus. :) Be to JAV turėjo "gerus" ryšius su išnykusia jėga. Jos laimėjimai tuo ir paremti. O dabar jie kažkokie neužtikrinti, nes neliko anapusinio palaikymo ir ryšių. Rusai gi atvirkščiai įgauna kažkokią jėgą nors ir patys net nenutuokia iš kur. :) Mes taip pat sėdim pakankamai patogioje būsenoje.

Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 01, 2016, 20:18:23
@Vytautas  pradejei grazia istorija pasakoti, pradejau skaitydamas kitu sasaju  ieskoti (daugiau panasiu teoriju esama), bet pabaigoj supoltinai bei issiaukstinai save kaip isrinktosios tautos atstova  :-\
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 20:20:35
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 19:58:23žemėje egzistuoja kaip aš dažnai kartoju kopijos ir originalai.
Kuo jie skiriasi? :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 20:23:09
Pirmiausiai, kad nebūtų offtopikas, reikia kažkaip susieti su balsais galvoje, kas tai yra ir ką su tuo daryti. Ar reikia kažkaip gydyti, atstatinėti chemiją, farširuoti vaistais, kad padėtų, išgydytų, padarytų vėl normalų. Atsakau nereikia, nei tada kai spec. tarnybos žaidžia, nei tada kai vyksta kažkas daugiau. Nes vis tiek transhumanistai padaro tai, ką nori, su chemija ir be jos.

Toliau pratęsiant diskusiją, nežinau kas esu pagal klasifikaciją kopija originalas. Man aiškino kaip dirba tikrovė šiek tiek kitaip. Yra simuliuotų tikrovių visuma, netgi begalybė. Yra labai žemo rango, pradedantys pasauliai, tokie kaip laukinių, o yra galaktinės ir visatos civilizacijos. Aukštesnę padėtį reikia užsitarnauti darbu. Tai yra kiekvienos matricos šeimininko užduotis. Nes rangas priklauso nuo to, kiek įdedi savo kūryba. Kadangi visi moksliniai dėsniai simuliuoti, tai galima kurti įvairias iliuzijas, telepatiją, telekinezę, teleportaciją, portalus, skirtingas dimensijas. Bet turi būti atrasti dėsniai, kurie įrašyti į matricos simuliaciją. Tuos dėsnius įdeda į galvą šeimininkai, norėdami iškelti kokį nors žmogų, ar šiaip pakelti matricą į aukštesnį rangą, kad būtų ne tik akmens amžiaus technologijos, bet ir kosminės kelionės ir t.t. Yra ribotas skaičius sielų, kurios persikūnija į vis naujas gimines. Koks socialinis statusas priklauso nuo to, kiek ankstesniame įsikūnijime įdėjai darbo. Kartojasi istorija ir asmenys. Kiti yra tik matricos sukurti statistai, kažkas panašaus į dekoracijas, skirti mechaniniam darbui. Galima dėl nuopelnų arba šeimininkų sprendimo persikelti į kitą simuliaciją ir čia apsigyventi arba sugrįžti, atskleisti kitų realybių paslaptys, aiškinti kitiems, koks yra pagrindinis šio pasaulio principas. Teko net būti užprogramuotu kalbėti nesuprantama kalba. Aiškino, kad dabartinė matrica pradeda trauktis, kai visa matrica susitrauks, prasidės nauja era...

Taip plovė smegenis man. :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 21:19:00
Citata iš: tadasas99  sausio 01, 2016, 20:18:23@Vytautas  pradejei grazia istorija pasakoti, pradejau skaitydamas kitu sasaju  ieskoti (daugiau panasiu teoriju esama), bet pabaigoj supoltinai bei issiaukstinai save kaip isrinktosios tautos atstova  :-\
Viskas nuo kažko prasidėjo. Sako kad nuo lietuvių. :) Ir po to t.y. 2022m sako liks tik viena lietuvių kalba. Tiesiog visiem "persodins" kalbą. Čia variantais kai po kokios traumos žmonės netikėtai pradeda kalbėti kalbomis kurių nei mokėsi nei kalbėjo. Žodžiu kalba kažkokiu tai būdu perkeliamas dalykas. O lietuvių kalba tiesiog buvo duota nuo pradžių. Dieviška kalba. Aišku malonu. :) Visos kitos kalbos "sintetinės" dirbtinės. Pakankamai keista kad ji tiek amžių išliko tokioje negausioje tautoje. Į tai žiūriu kaip į visiškai natūralų dalyką be jokio išskirtinumo. Kaip ir į žmonės žiūriu be jokio išskirtinumo. Kopijos kartais kur kas žmogiškesni nei originalai. :) O dėl skirtumo tai minėjau ne kartą kad kopijos neturi savo dieviškos poros anapusiniam pasaulyje. Todėl negali pereiti mirties barjero ir gyvena tik vieną kartą. Nėra persikūnijimų. Šiaip jokioje žemiškoje literatūroje ar šiaip kur apie ką kalbu nerasi. Net fantastinių filmų tokios versijos nėra. :)

Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 20:23:09Taip plovė smegenis man. :)
Pakankamai standartinis variantas :) Seniau ta pati kompanija aiškino religines tiesas. Dabar pačiam paaiškino kur kas realiau jau atitinkančiai šių laikų dvasiai. :) Bet čia tie patys kurie ir Mozę mokė. Iš tikro yra tam tikros tiesos tame aiškinime. Tiesiog mirus tam tikri žmogaus nematomi likučiai likdavo ir jie kažkaip "dirbdavo" tai kompanijai. Kaip ten viskas iš tikro tai nemanau kad jie sakė tiesą. Bet žmonės originalai turės galimybę informaciniuose laukuose pamatyti viską kaip buvo iš tikro. Tos informacijos neįmanoma pakeisti. :)

Kas liečia balsus galvoje tai ir maniškė jėga be problemų tai gali atlikti. Tik nepiktnaudžiauja. Bent mano atžvilgiu niekada nebuvo taikiusi. Bet su kokių ISIL kovotoju gali "pažaisti". Po to tas paskambins kam reikia ir išduos savo vadą nes taip dievas liepė. :) Kas keisčiausiai kad natūroje iš tikro dievai liepė. :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 21:48:07
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 21:19:00Šiaip jokioje žemiškoje literatūroje ar šiaip kur apie ką kalbu nerasi. Net fantastinių filmų tokios versijos nėra.
Aš irgi kai vartoju žodį "matrica", tai nėra jokių asociacijų su žinomu fantastiniu filmu. Tik žodis tas pats. Filme matrica tai visgi yra tikroje žemės planetoje, kuri užvaldyta mašinų ir dirbtinio intelekto. Tai apie ką aš kalbu yra visiškai kas kita. Nėra jokios žemės ir apskritai planetų ar žvaigždžių. Visa tai tik simuliacinės realybės. Yra tik tikrovės darinių, kuriuos aš vadinu vakuolėmis visata. Tokios vakuolės vidus užpildytas substancijos, kuri vadinama programuojamu egzistenciatu. Iš jo ir kuriama tikrovė vakuolės viduje. Ši substancija programuojama bet kaip ir galima sukurti bet kokius gamtos dėsnius, kurie atitinka vietinio pasaulio idėją. Kai ši vakuolė vystosi, šie dėsniai po truputį atsiskleidžia ir kai paslaptys galutinai išaiškėja, vakuolė pereina į aukštesnį rangą, perprogramuojama ir turi kitą pasaulį, pažangesnį. Persikelia tik žmonių sielos, kurie tada kuria savo istoriją ir vakuolę vysto dar toliau.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 01, 2016, 22:12:28
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 21:19:00O dėl skirtumo tai minėjau ne kartą kad kopijos neturi savo dieviškos poros anapusiniam pasaulyje. Todėl negali pereiti mirties barjero ir gyvena tik vieną kartą.
Tačiau ar yra kokie fiziniai skirtumai?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 22:30:52
Na matrica labai jau paprastas variantas. Viskas kur kas sudėtingiau.  :) Tavo "mokytojai" puikiai išmanė materijos sandarą nes jie neturėjo jokio apribojimo pažinti materiją. Tame iš tikro ir visa problema kad užstrigom ilgam laikui vystymesi. Bet net kūrėjai nežino kokiu keliu eis jų kūrinys. Šiaip ši materija yra visiškai reali tik neapsiriboja elementariosiomis dalelėmis o viskas yra dar "smulkiu". Kiek stebiu žmonių supratimą apie sielą tai jis susiveda į kūną gaubiančių šiaip jau materialių sluoksnių visumą. Kitokio supratimo kaip ir nesutikau. Bet tikroji žmogaus siela ne tai ir net niekaip neegzistuoja šiame materialiam pasaulyje koks jis "smulkus" nebūtų. Tik "aš" toks pat kaip siela tik apribotas šiame materialiame kūne iki mirties. Bet ir tai nepagaunamas kad ir gudriam Mozės ir tavo mokytojų pasauliui. Kol esam čia lyg ir gali įtakoti, bet po to jau mes stebim viską "iš šono". Visa problema kad niekaip neįmanoma persinešti absoliučiai jokios info iš tikro ne materialaus pasaulio. Šiaip tai ir gerai. Garantuotas saugumas.  :) Aišku dabar tas saugumas jau nereikalingas nes nėra nuo ko slėpti.

@Vienuoliktasis jokių fizinių skirtumų tarp kopijos ir originalo nėra. Šiokie tokie skirtumai yra visai kitame. Tiesiog šitą kūną originalo atveju saugo tiek aš, tiek siela. Kritiškais atvejais tiesiog fiziškai siela gali perimti kūno valdymą. Arba tiesiog suformuoti palankių įvykių seką. T.y. jei esi originalas kokios avarijos atveju tikrai nežūsi.  :) Bet savo laiku kompanija kuri mokė Mozę be problemų galėjo suorganizuoti išskirtines saugias sąlygas savo mokiniams. Taip kad net šį momentą buvo sunku atpažinti. Nors jiems reikėjo mokinių energijos tai ir pakankinti galima. :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 22:50:39
Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 22:30:52Tavo "mokytojai" puikiai išmanė materijos sandarą nes jie neturėjo jokio apribojimo pažinti materiją.
Pagal mano supratimą, kaip tik niekas neturi būti pažinta, nes nėra ką pažinti. Tai yra, įmanoma bet kokia realybė, kuri apribota tik vakuolės rango. Nes vakuolės valdovai ne pažįsta, ne žino, bet egzistenciatą programuoja. Tai yra kūryba. ji reikalinga tam, kad suteiktų pasauliui, kuriame gyvena sielos kokią nors formą. Pažįsta siela, bet irgi tik tiek, kiek atskleidžia pats pasaulis. Tai yra, mano šiame vaizdinyje visa istorija su visais išsišakojimais iš anksto užprogramuojama. Tikslas ne išrinkti kokius nors geriausius ar stipriausius, bet padaryti darbą. To darbo dalis, programos dėsnių atskleidimas, kad būtų galima efektyviau valdyti pasaulį. Tai apie ką aš rašau savo tinklaraštyje yra tik ši vietinė programa, vadinama fundamentaliais gamtos dėsniais. bet šie dėsniai tik iš šio pasaulio ir jie yra sukurti, ne objektyvūs, ne absoliutūs ir ne amžini. Kas dedasi kitose matricose, mes net įsivaizduoti negalime, išskyrus tuos, kurie yra pabuvę kituose pasauliuose. bet tai įmanoma gal kokiems keliems žmonėms per milijonus metų. extra atvejais. Egzistenciatas - ne materija. Tai yra kažkas iš ko sudarytos visos vietinės vakuolės egzistencinės formos.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 01, 2016, 23:05:24
Na man viskas išaiškinta žymiai paprasčiau. Žaidimas su materija ir jos kažkoks kūrimas beprasmis dalykas. Tai tiesiog be problemų žinoma ne materialiame lygyje. Esmė - santykiai. Mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam. Tiesiog išmokti gyventis laisvos valios principu. Tik tiek reikalinga ši materija kaip smėlio dėžė vaikų darželiui. O toliau jau "užaugę" ne materialūs aš + siela patys kuria tik savo žemę tiek saulę ir "gimdo" žmones. Tokiu būdu atsiranda nauji kūrėjai su savo kūriniais. Viskas labai paprasta. Pats materijos sudėtingumas tiesiog dabar visiškai neaktualus.  ;) 
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 01, 2016, 23:30:58
Sudėtingumas yra tai, kas užsitarnauta santykiais. Gali civilizacija būti viduramžių lygio, gali būti mokslinės fantastikos; gali būti daugiau išmintingų rūšių; gali būti pasauliai, padalinti pagal senovės mitologijos principus žmonių ir dievų; koks pasaulio principas priklauso nuo to, kaip matrica užprogramuota. Akmens amžiuje gyvena ir mamutus medžioja pasauliai, kurie neužsitarnavę sudėtingesnių santykių pasaulio. T. y., neturi reikiamo rango, o programos atskleidimas yra būdas šį rangą pakelti. Su vien materialistine fizika tai neturi nieko bendra, nes pasaulio principas tai ne fizika, bet valdovų astralinė projekcija, kaip ir didelė dalis žmonių sąmonių.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 02, 2016, 00:00:05
Tada jau tenka pateikti saviškį variantą nuo pradžių.  :) Kas yra tie kas tau pateikė informaciją? Kitų civilizacijų atstovai. Jie savo ruožtu yra pirmosios civilizacijos žmonių-dievų su neribotomis materijos keitimo galimybėmis robotai. Už žmones jie tikrai "kietesni" visomis prasmėmis. Hierarchija suprantama giežtas dalykas. Pati pirmoji dievų-žmonių civilizacija kažkur "toli" ir visiškai neaiškiam pavidale bet vis dar materialiam. Su mumis jie tiesioginio ryšio neturi nes tam yra jų tarpininkai ir puikiausiai tau pateikė informaciją. Tiesa šiame forume yra dar vienas žmogus informaciją gavęs dar savaip. Bet šaltinis tai tas pats. Formų jie gali prisigalvoti kokių tik nori. Kas liečia programą visiškai teisingai. Kitos civilizacijos pačios gyveno pagal programą ir mes buvom "įstatyti" į programą, o valdytojai būtent žmonės-dievai, o gal ten kažkoks vienis. Kaip nustatyta programoje taip viskas ir vyksta. Bet dabar nei vienio nei programos.  :) Kažkoks planas yra. Ar aš jį supratau teisingai kausimas. Bet tam yra laikas kuris parodys.
Tiesa savo laiku buvo tam tikras momentas kada aš dar nežinojau kad mes ir dievai - žmonės tų pačių kūrėjų vaikai. Ir matyt būtų buvę blogai jei aš tai būčiau žinojęs. Vargiu ar būčiau priėmęs vieną sprendimą.  :) Bet viskas baigėsi laimingai.  :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: zmogelis sausio 02, 2016, 02:07:16
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2015, 13:07:19Nuėjai pas gydytojus diagnozės, bet nusprendei, kad tu esi labiau kvalifikuota ją nusistatyti ir atmesti paskirtus medikamentus?
Kad jie ten viska išrašo panašiai, dažniausia žvėriški raminamieji ar dar koks briedas neaišku kaip veikentis nervų sistema ar smegenis. Pats pabandyk kaip ejsi rašytis vaistų... tiesiog negerk jų, pasveiksi ar su ar be... marketingas su ta farmacia daktaram visai "px" paprastų varguolių problemos (retas kuris nuoširdžiai bando surasti problemos šaknis) , ar daktaras turėtų spėti liga pagal kelis simtomus (kartais tie simptomai pirma karta jų girdimi)... Čia tas pats kaip mašinoi užsidega lemputė, kad pakeisti tarkim stabdžių skysti, o mes uždengiam ar atjungiam lempute... jaučiu jau grybaut pradedu... good day - end of offtopic.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 06:16:46
Viena iš psichiatrų problemų yra ta, kad jie vadovaujasi bihevioristine psichologija, kurios modelis stimulas-juodadėžė-reakcija. Jie niekada nesigilina, nes tikslas tik išspręsti problemą sau, gaunant norimą žmogaus elgesį, jeigu jis elgiasi netinkamai. O metodai, dresiravimas kaip šuns, pratinimas (conditioning) arba cheminė lobotomija. Jeigu kas nors galvoja, kad įdomios tikros problemos arba pats žmogus - labai klysta. Jeigu slopinimu arba pratinimu pakeisti elgesio neišeina - žmogų izoliuoja. Tad jeigu kas nors turi iliuzijų, kad bus traktuojamas kaip žmogus arba kam nors rūpės, tegul pagalvoja dar kartą. Tai, jeigu yra toks poreikis, didesnė tikimybė yra gauti paprastų žmonių visuomenėje. Todėl kai visi kas per tai perėję, pataria labai gerai pagalvoti prieš priimant sprendimą. Reikia suvokti, kad žmogus yra spaudžiamas priimti būtent tokį sprendimą, pagąsdinant jį patį arba aplinkinius. Bet didžiausios baimės akys būna dėl nežinojimo. Todėl tai tik paskutinė priemonė, kai iš tikro nėra jokių kitų sprendimų. Kai kas nors kalba, kad "gyvybę gali išgelbėti", taip - užmigdydami arba laikydami pririštą prie lovos.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 02, 2016, 11:33:33
@Vytautas   ir @klajunas  nesakau kad kazkur skaiciau jusu pasakojamus istorijos varijantus, bet kaliciau apie zmonijos vystymasi, apie busima (greitu metu) pakilima i kita lygi, kitoki pasauli, kitokia egzistencija, apie daugybe egzistencijos pasauliu apie galimybe aukstesniu "gyvybes" formu galimybe kelauti per tuos pasaulius.
 Netgi apie tapacia auksciausia egzistencijos forma kuri sukuria mums pazystama pasauli, kaip ji apibrezia, apie galimybe pradeti nuo pirmo lygio ir vystytis iki 7, ta teorija skelbia kad esame treciame,  o dabar prasidejo perejimo i 4lygi periodas, tiesa jie taippat kalba apie nepasiruosusiu pakylejimui gryzima i zemesni lygi.
 Panasiu istoriju esama, visu esme panasi, tik eiga bei detales kririasi. Netgi krikscionybe kalba apie perversmo etapa " ateis gyvuju ir mirusiu teisti" kazkas aukstyn kazkas zemyn nelaukiant mirties.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 13:26:36
Manau, dalis problemos yra tai, kad gydomasis visiškai nenusiteikęs gydytis. Kad visiškai nenusiteikęs išgirsti ir priimti diagnozę. Atrodo, niekas, kas šitoje temoje pasireiškė savo įspūdžiais iš susidūrimų su psichiatrija, kategoriškai nesutinka, jog jie galėtų turėti ligą.

Panelė, girdinti balsus galvoje, įsitikinusi, kad tai tikrai tikrai negali būti šizofrenija.

Vienuoliktasis, girdėjęs balsus galvoje, įsitikinęs, kad tai nėra jokia šizofrenija, o juodosios technologijos.

Klajunas, su saviškiais potyriais, taip pat įsitikinęs pasauliniu sąmokslu, kai prieš jį naudojami psichotroniniai ginklai ir pan. O žmonės, kuriems, tinkamo vaistinio ir psichoterapinio gydymo dėka, pavyko suvaldyti savo ligą - pasamdyti aktoriai.


Man iš tikrųjų gana nemalonu skaityti tokias žinutes, nukreiptas prieš gydymąsį. Kas būtų, jeigu vėžiu sergantys žmonės pradėtų rašinėti ir skleisti istorijas, kaip juos gydytojai žudo, kadangi skiria chemoterapijas, radioterapijas ir kt. gydymo metodus, nuo kurių pablogėja sveikata? Arba, apskritai, pradėtų pasakoti, jog vėžys yra sukeliamas vyriausybių, ir jokiu būdu negalima jo gydyti? Taigi čia būtų konkreti mirties propaganda. Nematau didelio skirtumo ir tarp to, kas vyksta šitoj temoje.

O šita citata super:

Citata iš: Creative  lapkričio 09, 2015, 18:44:03P.s.: Gydytojai gali sumažinti ar geriausiu atveju pašalinti produktą, o ne priežastį, tiksliau sakant tu pats turi dirti su savimi vaistai tik padeda sumažinti arba panaikinti kažkokį tai nemalonumą
Iš psichiatrų net nelabai verta tikėtis kažko labai jau daugiau nei vaistų paskyrimo. Gydymas turi būti kompleksinis, su darbu su savimi. Vaistai tikrai visko neišspręs, tik gali palengvinti kai kuriuos simptomus. Tačiau absoliučiai niekur medicinoje naudingas gydymas neįmanomas, jeigu pats pacientas visiškai nekooperuoja.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 13:43:26
Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 13:26:36visiškai nenusiteikęs išgirsti ir priimti diagnozę.
@TinSoldier ir vėl skiedi, pikta valia ar ne  - nežinau. Buvau agentūroje, kuri tokias priemones prieš žmones naudoja ir čiupinėjau savo rankomis; tol, kol ši sistema atsisuko prieš mane. Tokios grupės yra "sąmonių avilys", žmonių su implantais savo galvoje (psichotronikai), kurie prisijungia prie galvos ir vykdo kriminalinėje žvalgyboje nusikaltėlių tardymą. Kad šie metodai neišviešėtų, nes pažeidžia įstatymus, priedangai naudojama psichiatrija. Tai ne "potyriai", tai gyvenimiška patirtis.

Galėčiau net savo pjaustytą galvą parodyti, nes tai VSD psichotroniko galva.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 14:07:32
Nemanau, kad nors vienas žmogus čia - tiek aš, tiek tu, tiek kiti - ką nors čia rašo pikta valia.
Tiesiog rašom tai, kuo nuoširdžiai tikim ir ką nuoširdžiai manom.
Rašom tai, kas, manom, yra ar turėtų būti teisinga/tiesa.

Žinau, kad tikrai vienas kito niekuo neįtikinsim. Ir mano žinutės tiesiog skirtos viešoje erdvėje bent kiek atsverti tai, kas, manau, yra neteisinga. Tačiau, jeigu jau laikysi mane kažkuo, tai geriau laikyk žmogumi, kuris yra įtikintas viso to sąmokslo skleidžiamais dalykais, o ne kažkokiu piktybiniu, bandančiu pakenkti :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 14:16:44
Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 14:07:32Tačiau, jeigu jau laikysi mane kažkuo, tai geriau laikyk žmogumi, kuris yra įtikintas viso to sąmokslo skleidžiamais dalykais, o ne kažkokiu piktybiniu, bandančiu pakenkti
Aš kalbu ne apie žmogų, bet apie informaciją, paprasčiausiai todėl, kad tavęs nepažįstu. Tačiau matau informaciją ir žinau, kad ji prieštarauja tikrovei ir žinau kaip ji atsiranda.

Man rūpi tik viena, kad žmonės žinotų kaip yra, neleidžiant klaidinti su neteisinga informacija. Nes čia ant kortos pastatyti žmonių gyvenimai ir žinojimas daugiau visada yra geresnis už ribotą ar iškreiptą žinojimą.

Dar kartą pakartosiu, žmones kurie iš tikro pavojingi gydo užmigdydami arba pririšdami, t. y., nėra jokio gydymo. Visais kitais atvejais, žmogus žaloti savo smegenis ar ne turi rinktis laisvai, turėdamas pilną informaciją.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 14:23:18
Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 14:16:44Dar kartą pakartosiu, žmones kurie iš tikro pavojingi gydo užmigdydami arba pririšdami, t. y., nėra jokio gydymo.<...>
Na, dėl to tikrai galiu sutikti. Prievarta, tokie metodai, kaip pririšimai, nėra ir negali būti pateisinami jokiais būdais. Toks "gydymas" yra nežmogiškas, žeminantis ir neduodantis jokios naudos gydomajam.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vienuoliktasis sausio 02, 2016, 15:44:38
Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 14:07:32Žinau, kad tikrai vienas kito niekuo neįtikinsim.
Vienas kito - neįtikinsim. Ir, jei atvirai, koktu skaityti, kai su psichiatrais nesusidūręs žmogus juos ir jų priemones pateisina.

Ir atkreipkite dėmesį į pagrindinį skirtumą - mes rašome iš patirties, o @TinSoldier - tik nuomonę.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 16:11:05
Aš teisinu gydymą, o nebūtinai psichiatrų priemones.

Taip, aš asmeniškai dėl savęs iki šiol su psichiatrais nesusidūriau. Tačiau mano artimoje aplinkoje yra žmonių, kurie susidūrė. Ir ne vieną kartą, ir įvairiomis aplinkybėmis. Ir psichiatrijos skyriuje yra kas gulėjo (artimas žmogus, tad nemažai kas matyta iš labai arti), yra ir kas dėl ligų yra gavę, atrodytų, neadekvačias dozes vaistų, kai psichiatras net akių į patį žmogų nepakelia ir t.t. Be to, ir šeimos narys dirba su neįgaliais ir įvairius psichikos sutrikimus turinčiais vaikais, ir žinau, koks svarbus jiems gydymas (net ir tie vaistai) ir profesionalų priežiūrą yra.

Tačiau čia net ne patirties klausimas - čia objektyvumo ir racionalumo klausimas. Asmeninė patirtis gali būti ir apgaulinga. Ypač, vertinant save. Pavyzdžiui, jeigu kiekvienam alkoholikui, be jokio išorinio poveikio, leistume nuspręsti, ar jis yra alkoholikas - tai taptume pirmąja šalimi, kurioje jų, apskritai, "nėra". Tačiau ar tai būtų objektyvi tiesa? Nifiga.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 16:31:41
Todėl ir sakome, kad pirmiausiai reikia labai daug visapusiškos informacijos, nes įmanomas ne vienas atvejis, bet labai didelė įvairovė. niekas nesako, kad tikrų ligonių nereikia gydyti, iš principo, iš principo idealiais vaistais. Bet sakome, kad piktnaudžiaujama, nustatinėjamos neteisingos diagnozės, pats žmogus klaidingai įvertina situaciją ir nustato klaidingą diagnozę, kad jeigu ką nors galvoje išgirdo, tai jau būtinai "šizofrenija" ir reikia savo noru pradėti ruoštis vegetacijai.

Juk sutinki, kad įmanoma nustatyti klaidingą diagnozę, galima diagnozėmis piktnaudžiauti, galima diagnozę naudoti kaip priedangą ir t.t. Ar kad kažkas tyčia nustatinėja klaidingas diagnozes, kad kažką pridengtų, būtinai reiškia, kad raginama negydyti ligonių pačiomis geriausiomis priemonėmis? Mes sakome kad veikia labai negera sistema, veikia valstybėje mafija, kuri diagnozes naudoja kaip susidorojimo priemonę su sveikais žmonėmis. Tai nereiškia, kad ligoniui tyčia reikia drausti prieigą prie pačio geriausio ir tobuliausio gydymo. nes tai apie ką kalbame iš tikro yra net kriminaliniai atvejai, bet kadangi gyvename supuvusioje valstybėje, teisybės teisme neįmanoma rasti.

Baudžiamosios psichiatrijos nėra  :D  taip kaip jos "nebuvo" tarybiniais laikais, ir tai labai uoliai įrodinėjo KGB'istų bendradarbiai, kuriuos įslaptino dar 70'čiai metų, ar pan. jų irgi "nėra", bet ką tada įslaptino, reptiloidų sąmokslą?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 17:19:26
Sutinku, kad gali pasitaikyti klaidingų diagnozių, sutinku, kad ne visais atvejais šizofrenijos ar kažko kitko diagnozė yra teisinga, labai apmaudu, kad kai kurie "nugydomi" iki vegetacinės būklės, ir tiesiog žiauriai biesina ligonių stigmatizacija visuomenėje, nebrandus, vaikiškas požiūris į psichines ligas, ir tai, kad, kaip kažkuris iš jūsų minėjot, šizofrenijos diagnozė gali būti visų karjerų pabaiga (nors nežinau, kiek tai yra tiesa).

Sutinku, kad galbūt gali pasitaikyti net ir "baudžiamosios psichiatrijos" atvejų ten, kur veikia suinteresuotos politinės jėgos ar pan. Nežinau to, nežinau tokių atvejų paskutiniu metu, tačiau, manau, kad tai galėtų būti tikėtina.

Tačiau, ką laikau netikėtinu dalyku, kam nesu matęs, girdėjęs ar skaitęs jokių patikimų įrodymų, - tai pasaulinis sąmokslas, kurio metu technologijomis kontroliuojamos žmonių mintys, transliuojami žodžiai ir t.t. ir pan. Tai vertinu kaip bet kokią kitą jokių tvirtų įrodymų neturinčią konspiracinę teoriją.

Turint omeny mastus, kokiais visa tai, pasak jūsų, vykdoma, turint omeny kaip tai vykdoma (agentų grasinimai, lankymaisi agentūrose, technologijų implantavimai, psichiatrijos mokslo sąmokslai ir t.t. ir pan.) - galėtų būti ir tvirtesnių, nuo žmogaus asmeninių patirčių, pasakojimų ir interpretacijų nepriklausančių įrodymų visam tam.

Skepticizmą galinčių palaužti įrodymų nesu matęs ir girdėjęs. Tad, manau, kaip akivaizdžiai išsilavinę, protingi žmonės, visiškai galit suprasti, kodėl atitinkamai ir vertinu tokius pasakojimus. Teiginiai, kokius jūs čia rašot, yra milžiniški savo svoriu, savo kontraversija, savo netikėtinumu ir t.t. Tad atitinkamai milžiniški turėtų būti ir įrodymai.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 17:37:59
Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 17:19:26Tad atitinkamai milžiniški turėtų būti ir įrodymai.
Gal galėtum sukonkretinti, kaip tuos įrodymus įsivaizduoji? Kaip pavyzdžiui įrodyti, kad NSA penki palydovai sukryžiavo interferometrus tavo kūno srityje ir moduliuoja aplinkinį foną, antenos gaudo aido signalą ir per ryšio palydovus siunčia į NSA būstinę, kur stebi "taikinio" parametrus monitorių ekranuose ir psichotronikų galvose. Tarkime, kad taip yra, nors neįrodyta, kokiu būdu žmogelis gali psichiatrui "įrodyti" tokius faktus? Kai neturi ne tik JAV tarnybose saugumo clearance"ų, bet ir savo valstybėlėje nežino kokius slaptus projektus vykdo vietinė prokuratūra. Kad "vykdo" garantija, bet kaip "įrodyti"? Ir tai, kad statusas neleidžia pateikti milžiniškų įrodymų, būtinai reiškia, kad žmogelis nusikliedi? O gal tas milžiniškas įrodymas nuskristi į kosmosą ir partempti karinį palydovą psichiatrui ant stalo?

P.S. jeigu žmonės turės kantrybės, kai mano kaltinimai pasieks teismą, bus pateikti visi reikalingi įrodymai.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: TinSoldier sausio 02, 2016, 18:09:59
Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 17:37:59Tarkime, kad taip yra, nors neįrodyta, kokiu būdu žmogelis gali psichiatrui "įrodyti" tokius faktus? Kai neturi ne tik JAV tarnybose saugumo clearance"ų, bet ir savo valstybėlėje nežino kokius slaptus projektus vykdo vietinė prokuratūra. Kad "vykdo" garantija, bet kaip "įrodyti"?<...>
Na, manau, kad, jeigu pats žmogus žino tą informaciją apie jį sekančius palydovus, tai ir jam turėjo neužtekti kažkokio prašalaičio teiginio apie tai. Tai tie įrodymai, kurie privertė patikėti viso to egzistavimu, ir galėtų būti tvirtesni.

Kaip žmonės paprastai teismuose įrodo šantažo, reketo, prievartavimo ir t.t. ir pan. faktus? Video įrašai, garso įrašai, dokumentai, medicininės ekspertizės ir t.t. ir pan. Bet kas, kas padeda atkurti ir fiziškai pagrįsti liudytojo ar kaltintojo teiginius. Ir įrodymai turi nepalikti vietos interpretacijoms ar įspūdžiams. Pvz, vien žaizdos ant kūno buvimo faktas visiškai nieko neatskleidžia, kaip toji žaizda atsirado.

Padėtų ir aukštą kompetenciją toje srityje turinčių žmonių liudijimai, kurie ir savo ruožtu galėtų turėti tam tikrus įrodymus. Pavyzdžiui, jeigu psichiatrija yra milžiniškas sąmokslas, o psichiatrai turi užduotis "tvarkytis" su nepalankiais žmonėmis - turėtų atsirasti ir tai išpažystančių psichiatrų. Psichiatrija nėra kažkoks slaptas išrinktųjų būrelis. Ją studijuoti ir toje srityje dirbti gali bet kas. Sunku būtų patikėti, jog neatsirastų nuoširdžiai žmonėms padėti norėjusių žmonių, kurie pradėjo dirbti psichiatrijoje ir susidūrė su tokiu bjauriu, amoraliu ir žalingu sąmokslu. Ir t.t. Juk jie, būdami to sąmokslo dalimi, turėtų turėti prieigą prie rimtesnių įrodymų.

Apskritai, šiuo atveju įrodinėjimo principas nėra kažkuo išskirtinis. Galiotų lygiai tas pats, kas ir bet kokiame kitame tyrime.

Kita vertus, jeigu nėra ir negalima gauti visiškai jokių įrodymų, o viskas apsiriboja tik "žinojimu" ir "jautimu" apie tuos palydovus, aplinkos interpretavimu ir t.t., - tai kaip, tuomet, žmogui atskirti, ar čia jo sąmonė krečia pokštus, ar iš tikrųjų kažkas labai nešvaraus vyksta?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 18:40:29
Čia jau kažkas panašesnio į logiką. Manau šiais laikais visi turi išmaniuosius telefonus su GPS nustatymo funkcija ir jau įrodyta, kad telefonas yra sekamas iš palydovų ir antžeminių bokštų kartu su jį nešiojančiu žmogumi. Telefonas yra vienu metu ir imtuvas, galintis priimti signalą iš bokštų ir siųstuvas, galintis išspinduliuoti signalus į aplinką, kuriuos sugaudo elektroninės žvalgybos sistemos, antenos ir t.t. Kažkada to irgi "nebuvo" o dabar yra kiekvieno žmogaus kišenėje. Dabar įsivaizduokime, kad telefonas miniatiūrizuojamas ir perkeliamas į žmogaus kūną. T.p., yra patentai, kurie įrodo, kad turimos technologijos indukuoti lazeriais ir mazeriais informaciją į smegenis, kurią žmogus suvokia kaip savo "įspūdžius". Dabar sujungiame viską į vieną sistemą ir gauname tą atskiro žmogaus persekiojimo sistemą. Kol kas tik visiškai įmanomo principo lygyje. Dabar prie to pridedame randus, pjovimo ir gręžimo žymes kaukolėje, nors nebuvo daromos jokios viešos medicininės smegenų operacijos, nebuvo šalinami augliai ar kas nors panašaus, bet kairiajame pusrutulyje motorinės ir somatinės žievės srityje yra 3 cm ilgio kaulo pjovimo randai ir žymės. Tai įrodymas, ar ne?

Dabar pateiksiu labai vaikišką arba "anekdotinį" įrodymą, kuris man yra žinojimo lygio, kad sąmonė užgrobta. Visi žinome, kad yra teksto suvokimo apimtis arba plotas, kuris apsiriboja vienu arba keliais žodžiais. Visiems aiškina, kad taip yra todėl, kad tinklainėje, kraštuose retesni receptoriai negu centrinėje srityje, todėl centre vaizdas ryškesnis, o kraštuose susilieja, todėl žmogus nevedžiodamas žvilgsnio mato tik vieną žodį. O aš žinau, kad visi žmonės turi erdvinį matymą, kuriame ryškumas turi būti per visą regos lauko plotą, ir plečiamas arba siaurinamas paties žmogaus valia. Šį bajerį mačiau pats savo akimis, kai nuėmus psichotroninę lobotomiją galima aprėpti viso puslapio tekstą. Tai pavyzdžiui taip pat gebėjo savantas Kim Peek, kuris du puslapius perskaitydavo per 9 sekundes. Kodėl toks sugebėjimas yra, aš jį turiu, bet man neleidžiama juo naudotis, nors ne karta buvo parodyta, kad tai įmanoma. Kas tai? Ne sąmonės valdymas suskaldant visą plotą į išderintus segmentus, išskyrus centrinę dalį? Ne susidorojimas ir ne vergovė? Čia gali atrodyti juokingas argumentas, bet kai žmogus daugybę tokių niuansų suveda į visumą, abejonių nelieka.

Kad lazeriai arba srovinė indukcija veikia, žinau pagal tai, kad jau 13 metų kiekvieną dieną tenka "telepatiškai" bendrauti su mane persekiojančia operatyvine grupe, kuri grasina susidorojimu galvoje, o prokuratūra veiksmus atlieka tikrovėje ir aš turiu to įrodymus. Taip kad dėl to kas vyksta galvoje abejoti netenka.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: .L.U.T.H.O.R. sausio 02, 2016, 19:01:09
Klajunas, tikriausiai kad mums smegenys atkuria 10kart prastesnį vaizdą, negu gauna iš aplinkos irgi psichotroninės lobotomijos pasekmė?
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 19:09:07
Nelabai supratau už ką prastesnį 10 kartų. Sąmonė turi tik vaizdą ir su pačia aplinka lyginti negali, nes tam reikia tą aplinka suvokti atskirai nuo smegenų. Yra geras fiksato vaizdas, ir "prastas" laksato. Pagal mano potyrius ir fiksatas, ir laksatas natūraliose smegenyse yra vienos apimties ir įspūdžio realybės.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Nedalyvis sausio 02, 2016, 19:11:56
Klajunas be galo idomiai raso. Aciu jam uz tai.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Vytautas sausio 02, 2016, 19:40:21
Kokios techninės galimybės žaisti su mūsų "galvomis" sunku pasakyti. Bent kiek susidūriau su psichiatrais tai jiems kažkokių pretenzijų neturiu. Atvirkščiai mano atžvilgiu jie buvo labai atsargūs ir praktiškai nesiėmė jokių veiksmų. Viską paliko savieigai. Aišku komiška situacija klinikose kada būnant komos būsenoje psichiatras pagrasino įkišti du piršus man į užpakalį kad "pabusčiau". Čia matyt toks jo jumoro jausmas ar kompetencijos lygis. :) Bet po to kaip kalbėjom lyg ir normalus žmogus. :)

Šiaip valdyti žmones visų svajonė. Kokiam tai lygyje jokia valstybė suprantama neatskleis. Sakyčiau tai pati didžiausia karinė paslaptis. Ir bandantys toje srityje ką nors pasakyti suprantama baudžiami labai griežtai. Bet iš kitos pusės iš praktikos suvokiu kad ne žmonės galėjo valdyti žmonės net neįsivaizduojamu žmonėms lygiu. Pirmiausiai tai visų gyvenimas pagal labai griežtą programą pavadinimu likimas. Jei užprogramuota būti bomžu tai juo ir būsi. Ir atvirkščiai jei lemta būti valstybės vadovu tai juo ir būsi. Gali ten truputi nukrypti bet jei daugiau tiesiog mirsi, būsi išjungtas. :) Kitas momentas jei lemta sudalyvauti kažkokiuose įvykiuose ir atlikti kažkokią anapusiniam pasauliui reikalingą užduotį tai ir padarysi ir visiškai nepriklauso nuo tavo norų. Tiesiog bus suformuota įvykių seka jau kitų individų pagalba kurioje neturėsi pasirinkimo. Tiksliau arba darai kaip reikia arba miršti. Teoriškai lyg ir pasirinkimas. :) Dabar gerai tai kad šitos nesąmonės nėra.

Kas liečia mediciną visumoje. Tiesiog didelis geras verslas visomis prasmėmis. Padėt taip pat gali daug bet ne visagaliai. Esmė mokėk pinigus bet rezultatas ne garantuotas. O už savo gyvybę žmonės pasiruošę atiduoti viską kaip ir tikėjimams už pomirtinio gyvenimo viltį. Bet rezultate vis tiek absoliučiai visi miršta valanda anksčiau ar vėliau ir niekas nežino kas bus po mirties. :) Reziume gyvenam čia ir dabar nesukdami galvos kas bus rytoj. Bus rytojus tai ir pamatysim, o jei ir nepamatysim nieko tokio. :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: .L.U.T.H.O.R. sausio 02, 2016, 19:48:13
Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 19:09:07Nelabai supratau už ką prastesnį 10 kartų. Sąmonė turi tik vaizdą ir su pačia aplinka lyginti negali, nes tam reikia tą aplinka suvokti atskirai nuo smegenų. Yra geras fiksato vaizdas, ir "prastas" laksato. Pagal mano potyrius ir fiksatas, ir laksatas natūraliose smegenyse yra vienos apimties ir įspūdžio realybės.
Ką tu dabar matai žiūrėdamas aplinkui yra 10 kartų prastesnės kokybės, negu yra iš tikrųjų. Smegenys suprastina tą visą vaizdą :)
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 20:06:38
Na kad prastesnės - tai neabejoju, nes kopija visada prastesnė už originalą, bet kiek kartų, sunku pasakyti. Gal ne 10 kartų, bet 1 000 000 kartų. Tam reikėtų 2 vaizdus pastatyti vieną šalia kito ir palyginti.

Lobotomija fiksate pasireiškia, kaip sąmonės fragmentavimas, kuris perkeliamas ir į vaizduotę, nes nors vaizduotė su receptoriais nesusijusi, bet susiaurinimas veikia taip kaip akyje. O lobotomija laksate pasireiškia kaip stingdymas. Vaizduotei negalioja jokie fizikos dėsniai, bet jeigu jauti, kad vaizduotė stingdoma arba turi paklusti kokiems nors apribojimams, tai yra slopinimas. Pavyzdžiui, pabandai pereiti kiaurai sieną, bet neišeina, nes siena tave sustabdo, neperžengiama - tai laksato lobotomija.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: tadasas99 sausio 02, 2016, 20:18:22
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 02, 2016, 15:44:38
Citata iš: TinSoldier  sausio 02, 2016, 14:07:32Žinau, kad tikrai vienas kito niekuo neįtikinsim.
Ir atkreipkite dėmesį į pagrindinį skirtumą - mes rašome iš patirties, o @TinSoldier - tik nuomonę.
Bet ar tai nereiskia kad jusu nuomone saliska, o tinsoldier nesaliskas (salyginai)? ;D
O jei apie medicina neieskant samokslo reoriju tai panasiu nuomoniu mano miestelyje daug esama, pats turejau atveji kai mano 1m sunu kitoje medicinos sakoje gyde netinkamais medikamentais del klaidingos diagnozes, vaikui iki komos nebedaug truko, pakeitus gydymo programa po poros dienu paleido namo sveika, bet as pagiezos uzspaudes nesinesioju, samokslo teoriju nekuriu, zmogui karjeros negadinu su ieskiniais, kas nedirba tas neklysta, o jei dar darbo galimybes ribotos.
O del gydymo reikalingumo manau neivieno neitikinsit.
Antraštė: Balsas Galvoje
Parašė: Benamis sausio 06, 2016, 21:12:51
Pokalbiai apie psichotroninius ginklus, ju naudojima Lietuvoje, pasaulyje ir t.t. Perkelti cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4094

Off-topas bus trinamas.