Mūsų Kūryba

Pradėjo Creative, rugsėjo 10, 2017, 00:46:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SPACE

Šitas buvo senai ir neteisybė. Smetona senai pasirašė įsaką, draudžiantį Brisiams myžti per kelnes ir nepakėlus kojos.

Lucas

#16
balandžio 20, 2018, 23:57:24 Redagavimas: balandžio 20, 2018, 23:59:34 by Lucas
Keista, kad dauguma gyventojų gerai suvokė, esantys gydymo įstaigoje tarp žmonių su, sakykim, nedidelėmis protinėmis problemomis, bet visi jie ligi vieno pateisino savo buvimą ten:
Napoleonas manė, kad tai sąmokslininkai jį uždarė tarp protiškai pašlijusių kareivių;
Apaštalas tikėjo, kad tai Dievas jį siunčia skleisti tikėjimo šviesos šiems beprotybės tamsumoje skęstantiems protams, tik su jo pagalba įmanomas pasveikimas;
Brisius, kaip padorus kalbantis šuo, buvo įstaigos sargas;
Žmogus-Voras gydėsi traumą, kuri staiga nebeleidžia jam panaudoti savo ypatingų galių;
Regimantas čia buvo saugiai valdžios slepiamas, kol bus daugiau aiškumo iš ateivių pusės, reikalaujančių Regimanto, o galbūt tam, kad tarnybos galėtų surinkti daugiau jo turimų paslaptingų žinių.
Ir gydytojas Petrauskas, nors neturėjo nedidelių protinių problemų, žinojo ką čia veikia - jis turėjo kovoti su tomis kitų nedidelėmis problemomis, ar bent jau užtikrinti, kad gyventojai nepadarys nieko blogo nei sau, nei kitiems, šiltai ir sočiai gyvendami šioje įstaigoje. Daugumos situacija atrodė jau kaip ir nelabai teikianti vilčių, ir atrodė akivaizdu, kad jie čia apsigyveno ilgam. Bet karts nuo karto pasikartojantys pagijimai (tas "karts nuo karto" reiškė kokį kartą per 8 metus) teigdavo vilčių. Štai, kad ir gal penki mėnesiai iki Regimanto pasirodymo įstaigą, kaip "sveikas" žmogus paliko prezidentas Smetona. Tas pats, kuris net buvo parašęs įsaką draudžiantį Brisiui visur myščioti (bėda tik ta, kad šunims į įsakus nusimyšt).
Na, bet nesirgdamas negali pasveikti.

SPACE

@Lucas Galaktikos šviesos federacija siunčia tau papeikimą, taip pat ir gyd. Petrauskui su skaudamu pirštu.

Creative

#18
lapkričio 04, 2018, 17:16:07 Redagavimas: lapkričio 04, 2018, 17:50:01 by Creative
Prezidentūra ir kiti svarbus valdymo organai gavo laišką:
- Mes žinome, kur bandėte paslėpti Regimantą. Mes jį pasiimame.

Tą patį vakarą, kai visa ligoninė buvo beužmigusi, staiga pro langus įsiveržė keistos šviesos į visas patalpas. Kai kas prabudo ir pradėjo klykti, prabudo ir kiti, kartu su darbuotojais. Prasidėjo masinė panika. Šviesos greitai dingo.

Kai sumaištį darbuotojai jau beveik nuramino ir buvo bebaigę skaičiuoti visus gyventojus, Regimanto nerado savo palatoje, kaip ir kitur. Dingo lyg į vandienį.

Lucas

Gydytojas Petrauskas praleido visą dieną užsidaręs savo kabinete, prie kompiuterio, ieškodamas informacijos apie tą patį keistąjį namą, apie kurį jam teko skaityti kareivio dienoraštyje. Visus savo darbus jis buvo patikėjęs jaunesniems kolegoms ligoninėje. Informacijos apie patį namą nebuvo, bet jam pavyko internetinėje parduotuvėje susirasti kaip knygą išleistą kareivio dienoraštį. Petrauskas ją užsisakė ir tęsė savo paieškas ieškodamas daugiau informacijos nebe apie patį namą, bet apie dienoraščio autorių.

***

Regimantas pramerkė akis ir suvokė, kad jis nebe ligoninėje. Jis gulėjo ant žolės, žvelgė į giedrą pritemusį dangų. Viską ką jis galėjo atsiminti iš nakties įvykių, tai staigiai iš kažkur palatoje nušvitusi ryški šviesa, dūžtančių langų garsai, riksmai ir keli, berods trys ar keturi siluetai. Vienas siluetas tarė Regimantui ramiu tonu: ,,radome tave, dabar gali sapnuoti''. Tuomet Regimantas dar atsiminė pajutęs smūgį į koją ir trumpai trukusį skausmą, atrodo, perėjusį per visą kūną. Ir viskas. Štai jis čia, ant žolės.
Jis pasuko galvą į vieną šoną ir pamatė, jog jis guli šalia didelio namo. Namas buvo labai ilgas, mūrinis, su keletu siaurų langų palei stogą.  Ant sienos buvo užrašyta Hertzsprung-Russell-Diagramm. Durų nesimatė. Regimantas pasuko galvą į kitą šoną ir pamatė - okeaną su kažkuo panašiu į bliak hol tolumoje. Virš okeano švietė saulė. Ji buvo tamsiai geltonos spalvos ir atrodė, jog nekeitė pozicijos.

Creative

Ir jie abu - Regimantas ir gyd. Petrauskas, vienu metu pagalvojo:
"Mes esame tik kažkokie tai pėstininkai, kažkieno tai dideliame žaidime."

SPACE

kubuś puchatek

 शून्यता

Prie tos salos atplaukdavo toks žmogas žvejoti iš kontinento. Sakė, kad toliau yra kita sala, virš jos yra Heaviside-Kennelly layer ir pagal Maxwell-Boltzmann-Statistik galima buvo užmegzti radio ryšį. Sala buvo in Monochromatic Light.




SPACE

And they stood at the nether part of the mountain. Ex. XIX, 17.

Dar vėliau žvejys pasakė, kad saloje yra 3 kosmonautai, ir vienam dar neišoperuotas hemorojus.

Galena. - a mineral crystal of lead sulphide (PbS) used as a detector in wireless reception. The crystal is of cubic form and is of leaden-grey colour.



el tiempo apremia

SPACE


   



Sie sind ferner nach dem Wortlaut von 1, 1 f. Fremdlinge und Beisassen in dieser Welt nicht vermöge
äußerer Lebensschicksale, sondern vermöge einer Erwählung von selten Gottes, also
auch gemäß einer Vorherversehung Gottes und vermittelst Bekehrvmg und Taufe.

Millihertz quasi-periodic oscillations and thermonuclear bursts from Terzan 5: A showcase of burning regimes

   

Clarkson Frederick Stanfield - Mount St. Michael, Cornwall 1830


Saloje vienas gulėjo pasirėmęs ant šono, matyt tas, su hemorojum. Kitas atrodė kaip negyvas. O trečias, kaip transgenderis, matyt, amerikietis. Sakė, kad gali matyti raudonojo taško zonoje. dar nusižiovavo, ir sakė: ой люли люли


elteide

ir taip begulint horizonte jie išvydo jį ,kaip Aušrinės žvaigždę užtekančią vakaro danguje-naują dar vieną gydytoją, atvykstantį į pagalbą . Jis stovėjo ant laivelio denio ir susikaupęs su rūpesčiu žvelgė į salą . Jo vardas buvo Spaces.Tai buvo geras gydytojas , kurio specializacija buvo proktologija. Atvyko į salą dėl padažnėjusio hemorojaus atvejų, kaip jis pats įtarė.

Creative

#25
sausio 11, 2019, 19:17:34 Redagavimas: sausio 11, 2019, 20:26:25 by Creative
Regimantas žiūrėjo ir staiga vaizdas pradėjo išskysti ir temti, kol visai užtemo ir jis pajuto kaip traukia jį atgal.

Jis atsimerkė, pasirodo jis grįžo atgal į savo kūną. Tie pasirodo buvo tik sapnai ir vaizdiniai iškylusios iš jo pasąmonės.  Apsižiūrėjo, jis gulėjo pilkame kambaryje ant minkštos lovos, ant sienos kabėjo kaip ir televizoriaus ekranas, kuriame pavaizduotas žmogaus siluetas ir daugybė nuorodų, besikeičiančių skaičiūkų, grafikų aplink.

Jis pagalvojo:
- Greičiausiai, mano būklės rezultatai.

Ir vėl pamatė savo vaizduotėje vaizdinį apie salą, horizontą ir visą kitą ir valios pagalba jį išvaikė.
- Na jau ne, užteks man tų vaizdų. Reikia kabintis į tai kas supa aplink, į tai kas tikrą. Visai atsiskyriau nuo realybės. - sau pratarė.


--

Tuo metu gydytoją Petrauską apklausinėjo policijos ir valdžios atstovai, kur ir kaip galėjo pradingti be pėdsakų jų vienas iš ligonių. Jų atkaklumas sukėlė įtarimų, kad neviskas čia švaru.

Creative

#26
sausio 12, 2019, 20:33:27 Redagavimas: sausio 12, 2019, 20:47:42 by Creative
Atsivėrė durys ir į kambarį įėjo vyras su idomia apranga. Regimantas labai nustebo, tokio apdaro dar nebuvo niekur matęs.

Vyras pažiūrėjo į ekraną, sau linktelėjo ir atsisukęs į jį tarė:
- Taigi, yra toks dalykas. Tu matai vizijas, tai yra vaizdinius ir jie netik tavo pasąmonės darinys, bet ir susimaišęs su aiškiaregyste. Taip pat tavo vardas kilęs nuo žodžio "regėti", Regimantai. Tau yra trys galimybės. Pirma - išsiaiškinti aiškiaregystę ir ją bandyti vystyti, tai yra atskirti nuo savo minčių ir priimti kitą informaciją ir pamiršti savo asmenines mintis. Antra - atstumti aiškiaregystę ir galvoti, kad tai tik tavo pasąmonės darinys, tai yra pamiršti, kad buvo tau aiškiaregiškos vizijos ir gyventi savo pasaulėlyje, galvoti, kad tai tik tavo paties mintys. Ir trečia - palikti taip kaip yra, nei šis nei tas. Rinktis tau. Turi dar laiko pagalvoti. Mes tuoj grįšime.

Ir išėjo vyras iš kambario. Regimantas pagalvojo, kad jis net neprisistatė ir net neįsivaizduoja su kuo šnekėjo, apranga buvo keistoka, tačiau nesakė jam apie jokį vilkinčiojo statusą, taip kad jis nusprendė negalvoti apie tai, o susitelkti į tas tris išeitis, apie kurias ir šnekėjo nepažistamasis.

Creative

#27
sausio 13, 2019, 20:07:29 Redagavimas: sausio 13, 2019, 20:22:28 by Creative
Siužeto labirintai:


SPACE

Exodus XX. 24 - "An altar of earth thou shalt make for Me"



Tam, kur su hemorojum, Czech constitution įkišo į rūrą su Gelomertol Forte ir iškart pasveiko.
amerikiečiui: Wesenschau, - усмотрение сущности.

Gyd. Petrausko pirštas ištino iki 2 metrų, reikėjo spec. padėklo iš Vokietijos, kad galėtų vaikščioti koridoriuje.

His nunc præmium est, qui recta prava faciunt.

SPACE

Tą numirusį nutempė į bunkerį 332. Įprastas bajeris 3 kartai į dešinę, 2 į kairę ir tiesiai, neveikė, nes vienoje vietoje siena buvo veidrodinė ir žmonės nueidavo ne ten, išvis išeidavo iš pasaulio, arba pradėdavo iš naujo. Po kaire buvo Gyd. Petrausko kabinetas, keista, ant krėslo dulkių nebuvo, o ant stalo buvo.
Ant stalo buvo byla:
Дима Dmowski
nuclei corporis manes
gravitational gyroscope

Apmirusį nutempėm į kambarį, spintelė su nežinomais vaistais, visi lobotomijos reikmenys.
Kad kūnas negęstų, po to jį nusprendėm perkelti į moonlight chamber.
 

Aukštyn