Kaip pasigaminti talismaną norų išsipildymui

Pradėjo Vendigo, spalio 28, 2015, 15:13:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

Supera

Gali būt naudojamas siūlas? Ir kaip suprast 12 supynimų, nelabai įsivaizduoju.  Tipo tas pats kai mezgant megstinį 12 eilučių (kitokio palyginimo nesugalvojau xD) gaunasi?

Vendigo

Kasą moki pinti iš trijų sruogų? :) Dedat vieną sruogą, po to kitą, po to trečią, va jums ir vienas supinimas ir taip kartojat 12 kartų. Pasidedat ir skaiciuojat :)

Supernatural

Paprasyk avino, gimusio antraja dekada, kad tau sukurtu talismana, tam tereik iduot jam i ranka tavo norima daikta ir paprasyt, kad jis ikrautu ji, avino zenklo zmones- tai geriausi talismanu ikrovejai, ieskok tokio, nes ugnies energija skelidzia sviesa, o sviesa apsaugos

Supernatural

Zinot ta sena saules daina? Gavau is avino ugnies, zvaigzdynuose jis selo, iskele blyksni is uolos, maza jo kanopele...tad norit apsaugos, ieskokit avino..sekmingo avino..sviesa nesa butent jis, tai be galo stiprios energijos zmogus, galintis ikrauti talismanus

kiskis

O ka daryt jei avinas kazkoks pavarges ir neatrodo , kad l stiprios energijos, o kiti ugnies zenklai netinka?

Supernatural

Avinai ilgai pavarge nebuna, cia jums ne kokia zuvis, ar svarstykles, ar neduok die vezys ar mergiote :D avinai atsigauna taip pat greit kaip ir diena keicia nakti, tai vieni telis zenklas savyje neturinti mirties baimes, vienintelio organizme nesigamina mirties nuodai, todel energetika tokiu zmoniu itin tinkama talismanu ikrovimui. O tie silpnuciai zenkliukai kaip zuvytes ar veziukai ar svarstykles- va ten tai katastrofa (jei pastebite ne veltui visi dvigubi), va ten geriau nieko is ju neimt, nes patys su savim nesusitvarko.

Aukštyn