Saules keistenybe

Pradėjo Benamis, kovo 12, 2012, 18:19:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Vakar Solar Dynamics Observatory satelitas nufilamavo Saules aktyvuma. Taciau visu demesi prikauste viena uzfiksuota 'keistenybe' prie saules.

Vaizdo irase galime pastebeti milziniska ovalo formos objekta(?) kuris yra tarsi 'sujungtas' sukurio pagalba su Saule. Sunku tai apibudinti, siulau paziureti vaizdo irasus:







Ka apie tai manote?

BloodyMary

Cituosiu antro video viena užrašą "WTF?"

Benamis

Tai, kad dar niekas taip ir neatsake, kas ten per ... !? Lauksime ziniu, belieka tik spelioti.

2012

Citata iš: Benamis  kovo 12, 2012, 18:43:57
Tai, kad dar niekas taip ir neatsake, kas ten per ... !? Lauksime ziniu, belieka tik spelioti.


Ir ka tu tikiesi isgirsti? Kaip imanoma sedint cia, paaiskinti tai kas daros ten? Nors kiekviena diena tokie kaip Tinsoldier mala shuda apie tai, kokie mes protingi, ir kaip viska zinom kai paziuri tokius video supranti kad zinom labai mazai  :o

Speliot galima, bet konkreciai tau niekas negali pasakyti, nenuskrisi ir nepatikrinsi.

Benamis

Gali atsakyti, kad ir pvz. Solar Dynamics Observatory atstovai, kas cia buvo: ar optine apgaule, ar irangos sistemine klaida, ar kazkokie trukdziai, ar tiesiog Saules anomalija ir t.t. ir pns.

2012

Citata iš: Benamis  kovo 12, 2012, 22:15:50
Gali atsakyti, kad ir pvz. Solar Dynamics Observatory atstovai, kas cia buvo: ar optine apgaule, ar irangos sistemine klaida, ar kazkokie trukdziai, ar tiesiog Saules anomalija ir t.t. ir pns.


O jie iki saules skraido ar kaip? Jie zmones, nesvarbu kad moka skaiciuot ir turi didziulius ackarikus bet jie irgi klysta, nezinau ko visi sureiksmina kazkokiu pedantu nuomone, jie daro spejimus kaip ir mes. Is kuriu beje naudos 0

Benamis

Na zmones ir iki Saturno nebuvo nuskride, taciau tai nekeicia fakto, kad tokia planeta egzistuoja.

Teroras

Kol cia 2012 su*o malimu uzsieminejo, pagooglinus suzinojau, kad tai yra taip vadinamas "saules viesulas", kuris kartais ivyksta Saules pavirsiuje. Zemiau video:


Hekate

#8
kovo 13, 2012, 20:07:28 Redagavimas: kovo 13, 2012, 20:53:22 by Hekate
Na net nežinau, gal dėl saulės aktyvumo ''netaip'' medžiagos susimaišė ar kokie laukai  :D ... tik pasakiau ką išmasčiau  :-X
P.S. vee net nepaskaičiau žinutės virš manosios, ot apsikvailinau  >:(  :D

Benamis

Is 15min.lt:



Mokslininkai niekaip nesutaria, kokį objektą NASA teleskopai užfiksavo netoli Saulės paviršiaus. Buvo paviešinti kadrai, kuriuose matyti tamsus objektas, susijungęs su Saule kažkuo panašiu į virvę, ir sklendžiantis virš žvaigždės.


Šie kadrai buvo užfiksuoti Saulės dinamikos observatorijoje. Space.com rašo, kad internete įdėtas vaizdo klipas sukėlė tikrą ažiotažą: vieni žmonės spėjo, kad jame pavaizduotas kosminis laivas, kiti, kad tai - naujos žvaigždės gimimas.

Prie bendros išvados nepriėjo ir mokslininkai. NASA dirbantys Josefas Hurmanas ir jo kolega Alexas Jang spėja, kad tai yra mažai tyrinėtas, tačiau palyginti dažnas reiškinys - protuberantas. Tai yra karštos plazmos kilpa arba žiedas, iškilęs virš Saulės paviršiaus.

„Kai protuberantai kybo virš Saulės paviršiaus, tai ženklas, kad jie tuoj tuoj atitrūks, ką ir padarė užfiksuotas protuberantas", - kalbėjo J.Hurmanas.

Tuo metu Lebedevo fizikos instituto Astronomijos laboratorijos darbuotojas Sergejus Bogačevas „RIA Novosti" teigė, objektas, kurį kiti laiko kosminiu laivu, tėra magnetinė audra.

Aukštyn