Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Tai daryti verčia įgimtas smalsumas.Kolumbas tik dėl jo leidosi į nežinią.  :)

ponaitis

kad spiritizmas nieko pavojingo,kai atsargei paklausinėjau šeimos nariu,tai turbut genuose užkoduota kviest dvasias mano giminėje :D (mama kvietė,senelė kvietė ir t.t.)
P.S.nu pavojinga tik tiek kad gali namuose kanors just,ir bet koki garsa išgirdes apsišiksi iš baimės ;)

Marius

Prisibijo,bet po tokių dalykų bandymų,kai namie nesamonės pradeda darytis..tada kita tema buna :''kaip išvaryti dvasia..prisižaidžiau..bijau apie tai pasakyt mamai...''

xsistemax

Prieš kokius du metus LTV per Panoramą parodė siužetą.Jame buvo nufilmuota kažkokio bokšto griovimo operacija sprogdinant.Peržiūrint medžiagą po kadrą pastebėtas tamsus neapibrėžtų formų objektas,kuris sprogimo metu milžinišku pagreičiu startavo iš gretimo pastato ir per akimirką dingo danguje.Objektas buvo dvigubai didesnis už krepšinio kamuolį ir labai panašus į stebimus spiritizmo seanso metu.
Nesuprantu,kodėl ieškom proto brolių visatoje,kai juos turime po ranka.Susisiekti su jais nereikia didelių kapitalinių įdėjimų.
Net jei tai koks nors mūsų pačių pasamonės pasireiškimas(kam prieštarauja labai daug faktų),šito reiškinio kruopštus ištyrimas duotų milžiniškos naudos .
Manote kitaip?

omcikas

Neperprantu aš tavęs Xsitemax .. tu neigi religijas, Dievą, bet tiki dvasiom?

paragraf 78

Kad spiritizmo seanso metu jokios dvasios neateina, bendraujama su savo emocijų sukurtu astralo padaru, kuris negali nieko doro pasakyti.

Marius

Būtų visai idomu jei tą siužetą rastum ir čia idėtum ,tada galima butų kažką konkrečiau pasakyt..O dabar tik speliojimai,kas būtų jeigu būtų..O Dėl tu ''kamuolių'' jų tikrai nemažai yra stebėta ir žmonių nufilmuota.tik kažko abejoju,kad ten dvasios..greičiau jau kokie nso zondai ,ar dar kokia kosminių buržujų technika..

ponaitis

Citata iš: omcikas  vasario 04, 2013, 19:26:38
Neperprantu aš tavęs Xsitemax .. tu neigi religijas, Dievą, bet tiki dvasiom?

aš irgi dievu netikiu,bet tikiu dvasiom
Citata iš: paragraf 78  vasario 04, 2013, 19:31:05
Kad spiritizmo seanso metu jokios dvasios neateina, bendraujama su savo emocijų sukurtu astralo padaru, kuris negali nieko doro pasakyti.


:D

paragraf 78

Knygas skaitau ir praktikos nemažai turėjau. Iš ten ir žinau.

xsistemax

#39
vasario 04, 2013, 20:02:59 Redagavimas: vasario 04, 2013, 20:20:20 by xsistemax
Netikiu aš jokiomis dvasiomis,nejuokinkit.Aš stengiuosi išsiaiškinti,kiek realios visos mistinės sritys:spiritizmas,NSO,religijos ir tt.
Skaičiau ir aš apie tuos astralus,neįtikino.Manęs nei Dievas,nei dvasios už rankos tikrai niekada nėra trūktelėję kokio pusės kilogramo jėga.  :)
Spiritizmu domėjausi vien vedamas smalsumo.Beje,tų pašnekovų logika tikrai kardinaliai skiriasi nuo žmogiškos.Gal ir kamera fiksuoja fantazijas?  :)
Pabandykit patys,skeptikai.Realių reiškinių nereikia nurašinėti.  :) Juos reikia tyrinėti.
Omcikai,aš neneigiu Dievo buvimo,tik šitą reiškinį vadinu kitaip,neapipindamas mistika,kaip religijos.Ir daugybę kartų pabrėžiau,kad religijose yra daug neįkainojamos tiesos.Ko čia nesuprasti?

omcikas

Dabar daug aiškiau  :)

xsistemax

Dar truputėlis apie spiritizmą iš asmeninės patirties:
Į klausimus atsakinėja noriai,bet jeigu atsakymo nesupranti ir klausi to paties iš naujo-atsako lygiai taip pat,nedetalizuoja,kaip žmogus.
Pats astralas klausinėti nenori,pasiūlius užduoti ir man klausimų atsakė,kad ir taip viską žino.Bet po kiek laiko nusileido ir paklausė:kas yra MIRTIS,NAKTIS ir RYTOJ.Atsakymų nesuprato.
Keista būtybė.Jiems reikia energijos,pas mus šito gero per akis,gaila,kad nepaklausiau,ką duotų mainais.  :)

Benamis

Citata iš: xsistemax  vasario 05, 2013, 19:54:23
Jiems reikia energijos,pas mus šito gero per akis,gaila,kad nepaklausiau,ką duotų mainais.  :)


Kas dabar neleidzia to paklausti?

omcikas

nevėlu paklaust  :)

xsistemax

#44
vasario 06, 2013, 17:59:30 Redagavimas: vasario 06, 2013, 20:44:19 by xsistemax
Tai jau praėjęs etapas ir nekeičia to,ką sužinojau.O sužinojau tą,kad reiškinys realus,tik apipintas mistika ir netyrinėtas rimtai.
Omcikai,aš kritikuoju ne tik religijas,bet ir fizikos grandus dėl jų stereotipinio mastymo.Pvz.:Hawking aiškina,kad nėra jokių galimybių patikrinti,ar nusisukus nuo stalo(kai jo nestebi)stalas vis dar egzistuoja realiai.Nes vienas esminių kvantinės fizikos postulatų skelbia,kad kvantiniame lygmenyje fiksuota realybė neegzistuoja,jei nėra stebėtojo.Makropasaulyje turėtų būti taip pat.
Taip ir norisi jam pasakyti,kad pavažiuotų savo vežimėliu atbulas(atsitrenks-supras).Kodėl neveikia kvantinės mechanikos dėsniai makropasaulyje?
Todėl,kad mes iš inercijos tais stebėtojais laikom tik save,žmones protinguosius.Visiškai nekreipiam dėmesio į milijardus kitų,mikroskopinių.Mikrobų,esančių ant to paties stalo.Jie savo sensorių pagalba taip pat stebi tą stalą ir taip palaiko jo stabilią egzistenciją.
Bet mes taip susireikšminame,kad net darome tokias absurdiškas klaidas...Dėsniai galioja visai realybei.Jei jie tikri.

Aukštyn