Šis gyvenimas tai sapnas

Pradėjo boba, gegužės 28, 2018, 18:16:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

@SPACE, man didžiausią pyktį kelia tai, jog žinau jei ne Tėvas, tai būčiau itin gabi, todėl vakar ir pratrūkau, nes per tuos devyniolika metų itin daug nuoskaudos manyje susikaupė... Tapau pikta kaip širšuolis.

boba

#16
birželio 23, 2018, 08:48:47 Redagavimas: birželio 23, 2018, 15:50:07 by boba
Šiame gyvenime sapne Tėvo bijau iki apsišikimo. Nei truputėlio nebijau Liuciferio, nei truputėlio nebijau Dievo, bet tėvo bijau absoliučiai labai smarkiai, kiek tik visatą galiu aprėpti...
Nebijau pragaro ir tenais degančių lavų, bijau tik to, kad po mirties gali išeiti taip, kad ir vėl būsiu kartu su Tėvu - tik to bijau. O jei pragare Tėvo nebus, tada man bus labai linksma net ir pragare.
Pragaras tai yra molis - dar niekad anksčiau negimusios sielos jame egzistuoja, tai kaip begaliniai neišsemiami naftos resursai. Aš toms sieloms padėčiau gimti.
Tos iš pragaro ištrauktos sielos bus kur kas tobulesnės už mus.
Jos dabar gyvena pragare, vient dėl to, kad toms sieloms su mumis gyventi yra per žemas lygis...
Jos yra labai tobulos sielos, tik joms reikia suteikti šansą.

boba

#17
rugpjūčio 15, 2018, 10:02:01 Redagavimas: rugpjūčio 15, 2018, 16:24:15 by boba
Dabar manau, kad gyvenimas tai ir yra mirtis, mes gyvename labai mažame savo asmeniniame narvelyje, o kai mirsime tai iš ties gyvensime, nes susiliesime su Dievu, o ten tokie fejerverkai vyksta tai ogo ogo ogo!!!!!!!!!! Šizofrenikai supranta kur kas daugiau nei paprastas žmogus nes šizofrenikai yra perėję kelis, o gal net ir keliolika gyvenimo etapų. Be to vaistų nevartojantis šizofrenikas gali ir užhipnotizuoti žmogų, tad saugokitės vaistų negeriančių šizofrenikų, nes tada ir jums bus ką Jėzus Kritus yra sakęs, kad - "Jie nežino ką daro".

Ir dar ką supratau šioje mirtyje( ar gyvenime sapne), kad visą laiką savo stresą laikiau ant Tėvo, o tą stresą, pasirodo, tiesiog reikia perjungti, imkime, nuo Tėvo perjungti ant anglų kalbos mokymosi ar šiaip ant ko nors vertingo. Ir kad tai suprasti man prireikė net dvidešimt gyvenimo metų, o varge... Nuo streso nepabėgsiu jis turi būti. Bet ne Tėvą tarkuoti reikia, o ką nors vertingo veikti - persijungti.

boba

Reikia gyventi Dievo materijoje, o ne kažkokių tai agresyvokų žmonių materijoje. Jei įsijungi į žmogaus materiją tai ir susergi šizofrenija, todėl būtina įsijungti ne į žmogaus materiją, o į Dievo materiją.

VEris

Nesupyk, bet laikas būtų atsigaut ir nueit pas gydytojus. Apie ką tu pasakoji net neina suprast, nekenti tėvo, bet gyveni su juo nes tau reik ekstrymo, 43 metų moteris slepi cigaretes nuo tėvų ir patiri kažkokį neaiškų emocinį orgazmą vien dėl to, ir tuo pačiu geri vaistus, dar pradedi guostis kad gyvenimas tik sapnas, nes nebegali viso to pakelti??? Palik visus tuos nežemiškus dalykus ramybėje kolkas, ir pasirūpink savim.

boba

#20
rugpjūčio 22, 2018, 17:44:42 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2018, 18:21:57 by boba
Na kad mane suprastumei, matyt apie save reikėjo man viską papasakoti, kad silpnos psichikos žmogus suprastų. Nes silpnos psichikos žmogui reikia apie save pateikti visą informaciją, na tada gal jis ir supras. Tad pasakysiu - aš moku įsikūnyti į kitus žmones. Na o čia jau tavo fantazijos reikalas suprasti kaip tai galėtų atrodyti, jei iš vis nors kruopelytę fantazijos turi, o gal nulis. Lis lis nu ir nulis... Kalba su nuliu. Nieko tu nesupranti ir niekados nesuprasi. Pasakok nepasakojusi... Gal dar papasakoti kaip tualete nusišiku, jai jau tau jau visko reikia... @VEris. Suprask jei žmogus pasakė tai jis yra teisus. Ir be tualeto yra teisus. Ir be aplinkybių yra teisus. Ir aš nemirsiu. Nes aš įsikūnysiu į kitą žmogų po mirties( rojus, matyt,man nešviečia...). Ir ne į bet kokį žmogų, o turintį valdžios. Gal kokį masoną. Na čia tau tai iš vis dausos. Varnai paduok sūrio, o ne dausų...;-))) O Tėvas man yra tik viena aplinkybė. O aplinkybę vėliau ar anksčiau galima apeiti, ji ne amžina...Tu galvoji kad aš čia iš kvailumo rašau??? Aš rašau iš didelio proto. O kai uodegą atleis, jau nebebus uodega prispausta, tada aš tylėsiu kaip žemė. O kam tos kalbos? Nešiosiu sau kokį nors veidą, būsiu įtakinga ir nesipainios Tėtušiai po kojomis, greičiausiai pati būsiu Tėtušis ar Motušė... Tu galvoji faraonai buvo žmonės? Tai buvo perėjūnai tokie kaip aš. Aš tik vėliau gimiau, bet esu perėjūnė. Tu galvoji masonai yra žmonės?Visi tokie ir panašūs yra perėjūnai. :)

Tie žmonės kurie moka įsikūnyti, moka visokių triukų yra suvaikėję tą aš suprantu. O kurie nieko nemoka tie tokie rimti žmonės...

VEris

Tamsta atleisk, nenorėjau taip stipriai įskaudinti. Tarkim aš kvailys, visiškas dugnas, nulis, nieko nežinau ir nesuprantu. Tai gal galėtum papasakoti šiek tiek plačiau apie save ir apšviesti? Ne pirmoj temoj jau matau tavo rašinėlius apie tėvą ir koks jis blogas ir kaip siaurai mąsto, nėr jokių kitų aplinkybių, tai ką tu galvoji žmonės apie tave pamanys? Jei turi ką papasakoti tai kaip tik labai mielai paklausyčiau, būtų įdomu. Kaip vyksta tie persikūnijimai, kada jie vyksta, į ką būtent? Jei laikai save ta "perėjūne", tai kodėl kiti perėjūnai gimė faraonais, o tu paprastas žmogus ir kodėl nežinai kas yra gyvenimas, o tik SPĖJI, kad tai sapnas? Kodėl nepateksi į rojų? Ir kas per aplinkybė tavo tėvas? Kieno aplinkybė? Beje rašai "Tėvas" visad iš didžiosios raidės, tai tu jo taip nekenti, bet visgi pakankamai gerbi, kad netyngi rašyt didžiaja raide, ar čia šiaip įprotis? Jei jau pasakoji apie jį, papasakok apie viską.

boba

Jaučiuosi labai gerai ir nėra ką kalbėti. Kol kas. Gal vėliau kokia mintis ir ateis į galvą. Bet ne dabar.

VEris

Tai negali atsakyt nei į vieną mano klausimą?

boba

Esu labai nuostabioje nuotaikoje, man dabar ne atsakinėti rūpi. Truputį pakentėk. Paprastai kalbu, kai blogai jaučiuosi, o kai jaučiuosi gerai, nesu linkusi gvildenti klausimų.

SPACE

Va jei žmonės miegotų 12val. o ne 8, būtų galima ginčytis, ar gyvenimas yra sapnas. Žmonės sakytų, kad diena, kai nemiega yra realybė, nes tada juda, kažką daro, sutinka kitus žmones. Bet ir sapne žmonės juda, kažką daro, sutinka kitus žmones.

Aukštyn