Stojantys laikrodžiai

Pradėjo Samanta777, balandžio 29, 2014, 13:29:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Samanta777

Sveiki, keista, bet man visuomet stoja laikrodžiai tuo pačiu metu. Pakeičiau penkias gyvenamas vietas, bet laikrodžiai sustodavo būtent be 20min 3. Net darbe laikrodis sustojo tuo pačiu laiku. Kaip manote, kaip tai galima paaiškinti? Gal ir jums kažkas panašaus yra nutike? :o

Benamis

Citata iš: Samanta777  balandžio 29, 2014, 13:29:53
Sveiki, keista, bet man visuomet stoja laikrodžiai tuo pačiu metu. <...>


Daznai taip atsitinka? Laikrodis vienas ir tas pats ar skirtingi?

Samanta777

Ne, visi laikrodžiai skirtingi. Kam pasakojau, daug kas galvojo, kad čia sutapimas tiesiog, bet man keista..

Benamis

Sutapimais daug kas aiskinama :) Jeigu tai butu vienas ir tas pats laikrodis tai dar galima butu "apkaltinti" laikrodzio mechanizma, bet jeigu laikrodziai skirtingi tai net sunku pasakyti kodel taip atsitinka, aisku atmetant versija, kad istorija pagrazinta ir laikrodziai tikrai sustoja lygiai be 20 min. 3 valanda, o ne tarkime sustoja 2 val. ir 15 min, bet pritempiame prie mums tinkamo laiko :)

Daznai taip atsitinka?

Samanta777

Stodavo be 20min 3, todėl ir atkreipiau dėmesį, nes jei būtų stoję pvz 2.15, tada keista nebūtų, nes tai jau skirtingas laikas. O stodavo kiekvienuose namuose pagyvenus kažkiek laiko, nes keičiau gyvenamas vietas. Per 4metus pakeičiau 5 gyvenamasias vietas. Dabar naujame bute gyvenu jau metus, kai sustojo laikrodis, taip ir palikau jį. O naujame darbe sustojo laikrodis prieš kelias savaites

nereikalinga

Kiekvienoje naujoje gyvenamoje vietoje,kurioje ir sustodavo laikrodis tą pačią valandą,jūs tuose namuose neužsigyvenote. O dabar tai nutiko darbe,gal tai bus,kad pakeisite darbo vietą. Taip kaip su gyvenamom vietom :)  Bet tai yra kasdienybė,tokie dalykai atsitinka,ir be sustojusių laikrodžių :)
Bet geriau stengtis manau nesigilinti į šiuos gal būt paprastus reiškinius .

Benamis

#6
balandžio 29, 2014, 22:44:07 Redagavimas: balandžio 29, 2014, 22:45:56 by Benamis
Jeigu autore nemeluoja, tai nesakyciau, kad reiskinys yra toks paprastas ar iprastas. Cia ir tikimybiu teorijos nereikia, kad zmogus tai suprastu :)

Beje, kokio tipo laikrodziai tai buvo?

Supera

Aš irgi manau kad čia nepaprastas sutapimas. Jei taip būtų nutikę porą kartų, tada gali būt ir sutapimas, o dabar tai tikriausiai kažkoks ženklas.

nereikalinga

Na taip todėl, todėl mėginau tik nuspėti paskutiniojo laikrodžio sustojimą darbo vietoje :)

Supera

Dar įdomu, ar prieš sustojant laikrodžiams buvo galvota apie būsto keitimą ar ne.

Samanta777

Tai buvo sieniniai laikrodžiai, paprasti. O laikrodžiai stodavo jau man galvojant, bet dar galutinai nenusprendus išeiti. Naujajame darbe man labai nepatinka, labai pikta ir bjauri aplinka ir aš taip pat iš ten išeinu. Tik atejus i nauja darba nieko blogo negalvojau, bet paskui pradėjau svarstyti dažnai, kad gal geriau išeiti, o paskui laikrodis stojo. Vienintelis laikrodis dar nestoja tai tas kurį nešioju ant rankos, bet jis dažnai atsilieka, bet to tikrai nesureikšminu, nes čia normalu  :)

Supera

Tai galbūt yra patvirtinimo ženklas, kad reikia elgtis, kaip galvojot.

Samanta777

Net sunku suprasti ka tai reiškia, galbūt tai tikrai ženklas. Man pastaruoju metu daug keistu dalyku dedasi, galvoju gal reiketu kažkur kreiptis. Gal pas kokį ekstrasensą, nežinau  ???

paragraf 78

Aha, pas ektrasensą nuėjusi tai jau tikrai išspręsi visas problemas. Kiek teko domėtis šiuo klausimu, tai religijotyrininkai tokie kaip mircea Eliade ir G. Beresnevičius pastebi jog po ekstrasensų įsikišimo viskas persimeta artimiesiems, o po to sugrįžta su daug didesne jėga atgal. Taigi blogiausia ką gali padaryti tai kreiptis į ekstrasensą

Samanta777

Dekoju, kad pasaket, aš to nežinojau  :)

Aukštyn