JAV de facto pripažino NSO fenomeną

Pradėjo exopolitics.lt, balandžio 08, 2015, 09:04:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Pasiektas svarbus lūžis susijęs su informacija apie NSO fenomeną. Jungtinės Amerikos Valstijos išslaptino dokumentus iš kurių išplaukia de facto NSO fenomeno egzistavimo pripažinimas.

Kalbant konkrečiai, buvo paviešinti John Burroughs, buvusio JAV kariškio vieno iš ''Rendlesham miško incidento'' liudininkų, medicininiai įrašai, kurių dėka jis pripažintas neįgaliu dėl radiacijos nuo "neatpažinto aplinkos fenomeno". Informacijos apie nežemiškų civilizacijų veiklą planetoje viešinimo bendruomenė ir politiniai aktyvistai dėkoja respublikonų senatoriaus John McCain biurui už tarpininkavimą ir pagalbą.

John Burroughs medicininiai įrašai laikyti valstybės paslaptimi apie 30 metų ir buvęs kariuomenės seržantas negalėjo pretenduoti į pensiją, nors patiria sunkius sveikatos sutrikimus.

Kova dėl šių medicininių dokumentų išslaptinimo prasidėjo po organizacijos Paradigm Research Group organizuoto renginio Citizen Hearing on Disclosure, kuriame ir buvo pristatyta J.B. situacija.

Štai pora video:




Benamis

Man tik idomu ka veike USAF JAV narys John Burroughs Rendlesham miske kuris randasi Anglijoje?

O naujiena idomi.

exopolitics.lt

Anglijoje pilna JAV karinių bazių, vienoje kurių ir tarnavo.

_MmM_

Exopolitics maladec. Ir toliau informuok musu pilkaja mase: http://balsas.tv3.lt/naujiena/831133/jav-netiesiogiai-pripazino-nso-egzistuoja - gal prades ne putkinu dometis o kas pasaulyje vyksta kas musu supratima pakeisti apie supancius dalykus gali.

Aukštyn