Ar Lietuvai gresia ateityje teroristiniai ispuoliai?

Pradėjo Benamis, gruodžio 10, 2014, 00:12:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supera

CitataAišku dar yra maža galimybė, jog kažkas surengtų išpuolį tik tam kad nukreiptų akis nuo kažkokių didesnių įvykių,


Va tokius dalykus labai valdžia mėgsta, aišku ne išpuolius, bet jei atkreipėt dėmesį, tai prieš priimant kokį labai pavadinkim sudėtingą, įstatymą/rimtą sprendimą visada spaudoj atsiranda koks skandalas, kuris nukreipia nuo to sprendimo rinkėjų dėmesį.

Nors manau, tie patys išpuoliai irgi panaudojami suinteresuotų asmenų, kad nukreiptų visuomenės dėmesį.

elteide

#46
birželio 04, 2017, 12:30:02 Redagavimas: birželio 04, 2017, 12:34:07 by elteide
dar vienas teroristinis aktas Londone , neseniai Mancestery ....panasu, prasidejo po pabegeliu atejimo ir teroristu infiltracijos...niekas neapsaugotas , tai kad ir  Lietuvoje gali buti , nors nuo islamu tai mazai tiketina

.L.U.T.H.O.R.

Būtų nebent nuo tų kur užsikabinę ant ideologijos, bet su teroristais nesusiję. Kaip ir su ISIS, prisiėmė, kad jų darbas visi išpuoliai, bet tyrimai parodė ryšius tik su keletu išpuolių. Nors pas mus gal nėra labai už ką, bet jei kam susisuks galvelė, tai nieko nepadarysi.

P.S. Bet pasak @Vytautas , mes lyg ir dalinai apsaugoti nuo tokių dalykų :D 

Mekabciel


Linas Esu

niekam mūsų valsybė neįdomi , nėra reikalo nerimauti

elteide

#50
birželio 05, 2017, 12:19:21 Redagavimas: birželio 05, 2017, 12:21:35 by elteide
Citata iš: Mekabciel  birželio 04, 2017, 19:32:08Tarpkitko: galima pažiūrėt dvejopai, trejopai...
http://www.unilad.co.uk/news/guy-running-from-terror-with-beer-in-hand-becomes-symbol-of-londons-spirit/

:) kieta psichika...ir brangų alų išpilt baisiau už teroristą ..nors minioje gal ir netaip baisu

vytra

Citata iš: Linas Esu  birželio 04, 2017, 22:26:54niekam mūsų valsybė neįdomi , nėra reikalo nerimauti.
- pagrindinė klaida, kuri bujoja, kad islamistai kovoja fanatiškai už religiją. Tai netiesa, nors kovotojai dažnai šaukia "Alach", kaip kad krikščionys "Dieve". Teroristinį kovos metodą jie renkasi dėl europiečių ir USA invazijos į jų kraštus, o paskutiniu laikotarpiu ir rusų invazijos dėka rusai turėjo visą eilę teroro aktų.

p.s.
.. kadangi oficialiai Lietuva dalyvauja misijose jų kraštuose, budrumą būtina stiprinti.

:(

kiskis

Kaip ji stiprint budruma? Jei teroristam rupetu, kuo daugiau auku, jie gali sprogdint belekur, kur yra zmoniu: gatvej, trulike, pleze vienu zodziu, pamato kruva zmoniu ir sprokdinasi, kaip tu nuo ju apsisaugosi ???(siulau visiem i galva ir dar kur po cipsa idet(pradziai imigrantam, o poto ir aborigenam(link to ir einam)) ir visa teroristo seima baust, kaip Izraelij tada busim saugus.... bet idomiause, kad kareivius i ju salis siuncia valdzia ( kuri yra visiskai saugi) o kencia visai nekalti(nekalti?) zmones.

vytra

Citata iš: kiskis  birželio 06, 2017, 12:18:52Kaip stiprint budrumą? siūlyti visiem į galvą po čipsą dėt?
- na ar "čipsai" tinka čia, labai abejoju.. nors prie alaus gan gerai.. :)

p.s.
.. budrumas? sakykim kaip galėjo atimti didelį vilkiką iš lenkų vairuotojo? aišku nebuvo budrumo.. Tas pats ir Lietuvoje, dažnai matau "laikinai" paliktą automobilį su rakteliais ar net užvestą, dažnai ieškoma "chaltūros" už kapeiką ir imami bet kokie pakeleiviai.. į mąsinius renginius eina kas nori ir su kuo nori, kad ir toną trotilo gali įnešti.. ką veikia saugumo pajėgos? medžioja neklaužadas iš seimo?

:(

elteide

visiskai pritariu vytrai, kol neatsitinka beda ziuri musu salis pro pirstus ...prisiminkim kad ir tuos vargsus nuzudytus vaikus ir atatin. instanciju reakcijos greiti, veikla.

kiskis

Citata iš: vytra  birželio 06, 2017, 12:42:44.. budrumas? sakykim kaip galėjo atimti didelį vilkiką iš lenkų vairuotojo? aišku nebuvo budrumo..
:D juokini, o kaip gali neatimti, ginkluotas is neginkluoto, vienuzodziu reik pamirst zodi saugumas ir pasiriangti susitikt su Kureju betkuria akimirka.

vytra

#56
birželio 06, 2017, 14:10:18 Redagavimas: birželio 06, 2017, 14:16:32 by vytra
Citata iš: kiskis  birželio 06, 2017, 13:01:07juokini? kaip gali neatimti ginkluotas iš neginkluoto?
- na "kiški", aš tikrai įsitikinau, kad nesi "vilkas".. :)



p.s.
.. mano žiniomis užpuolikas teturėjų džichajų durklą.. jei neklystu, turėti AK-47 savigynai galima ne tik USA, Islamo šalyse, Rusijoje - bet ir EU?

:)

kiskis

Citata iš: vytra  birželio 06, 2017, 14:10:18.. mano žiniomis užpuolikas teturėjų džichajų durklą.. jei neklystu, turėti AK-47 savigynai galima ne tik USA, Islamo šalyse, Rusijoje - bet ir EU?
Nu negali tu vaiksciot su pirstu ant gaiduko visa laika... ar nesupranti, prisileidom musulmonu, o dabar bliaunam kaip avys , kad mus skerdzia, neesu as vilkas, parasyta kiskis, o musulmonai , kaip vilkai tarp aviu jauciasi, ar daug is musu ne nemirkteleja nuzudytu zmogu?

mcgyver

Jo prisileidom, dabar bus iprasta pykst autobuose ar kur kitur Vakaru Europoje.

vytra

Citata iš: mcgyver  birželio 06, 2017, 14:44:14Jo prisileidom, dabar bus įprasta pykšt..
- na "anomalija.lt" turi anomalius dalyvius iš anomalios erdvės.. :)

p.s.
.. Lietuvoje 200000 darbuotojų gauna (uždirba?) 200eu/mėn.. Visi pabėgėliai seniai pabėgo iš šio "verslininkų" valdomo ubagyno, kur niekas nesuvokia apie "apyvartinį kapitalą".. Žodžiu nebus "pykšt".. Teisi senovės išmintis: "nėra to gero, kas neišeitų į blogą".. Iš kur jie žinojo internetą ir "BLOGĄ"?

:)

Aukštyn