Ar Biblijos Dievas yra gailestingas?

Pradėjo Steiblys, spalio 10, 2014, 00:08:27

« ankstesnis - sekantis »

Ar biblijos dievas yra gailestingas

Taip
Ne
Kita (komentaras)
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 14, 2014, 17:54:07
Žodžiu, jei toliau taip tęsi tai rakinsiu šias beprasmes temas, nes čia ne religinis forumas. Taip mes galime jame diskutuoti apie religiją, bet tai neturi būti pagrindinės vystomos temos. Taip kad jei nori religinių diskusijų eik į jėzus.lt ir ten teršk jų forumą, pas us gi diskutuok temomis susijusiois su paranormmaliais reiškiniais ir anomalijomis.

Tai paskutinis įspėjimas


Na, nesinori stoti ginti Steiblio, bet paskutinės žinutės tikrai buvo mažiau panašios į propagandą. Labiau panašu į nuomonės dėstymą ir pan. O ne kaip prieš tai varė vien savo citatomis ir lunatiškais kliedesiais.

Na, aišku, lunatiški kliedesiai liko - bet bent jau rašomi jie labiau diskusijas ir nuomonės reiškimą primenančiu stiliumi..

paragraf 78

Na gal ir taip, gal be reikalo karščiuojuosi, pasitaiko, tiesiog forumas dėka Steiblio pavirto religiniu :) o to visai nesinori, kad būtų, nes ne tam jis skirtas. Žodžiu, nedarykime balagano.

Steiblys

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 14, 2014, 17:54:07
Taigi, kai sakau fundamentalistas, tai suprask tai kaip: eretikas, klaidatikis, melagis, tiesos iškreipinėtojas, sąmokslo teorijų gerbėjas bei kūrėjas ir panašiai...

Būk nors truputėlį nuoseklus, juk temą į lankas nusukai tu su druwiu. Ir šiaip, esu įsitikinęs, kad jei krikščionis fundamentalistas tai tas nuoširdus tikintysis, kuris nedaro kompromisų su pasaulio purvu (nuodėme ar demoniškais mokymais). Žinoma ir tarp krikščionių fundamentalistų (kurie save taip įvardina) pasitaiko visokių nukrypimų, bet tema juk ne apie tai. Nuomone pateikiau, bet kiek suprantu ji prieštarauja tavo nuomonei, vadinasi savo nuomonę šiame forume pateikti yra draudžiama. Žinosiu.
Štai fenomenaliai tu čia išvartai - Taigi, kai sakau fundamentalistas, tai suprask tai kaip: eretikas, klaidatikis, melagis, tiesos iškreipinėtojas, sąmokslo teorijų gerbėjas bei kūrėjas ir panašiai.... Tinklapis-forumas vadinasi anomalija.lt anomãlija [gr. anōmalia -- nelygumas], nukrypimas, netaisyklingumas, nenormalumas; išimtis, nereguliarumas. Turint tai mintyje toliau gąsdini - Žodžiu, jei toliau taip tęsi tai rakinsiu šias beprasmes temas, nes čia ne religinis forumas. Taip mes galime jame diskutuoti apie religiją, bet tai neturi būti pagrindinės vystomos temos. Taip kad jei nori religinių diskusijų eik į jėzus.lt ir ten teršk jų forumą, pas us gi diskutuok temomis susijusiois su paranormmaliais reiškiniais ir anomalijomis. Tai paskutinis įspėjimas...
O tai jei čia kas forume rašinėja sąmokslo teorijas ar koks eretikas, jis bus rakinamas? Taigi, kas iš čia esančių yra tikrasis "anomalistas" (jei žvelgti į žodžio reikšmės atitkmenį) - nukrypęs, netaisyklingas ar nenormalus? Ar jūs su druwiu išties tikite (susidomėję) paranormalias reiškiniais ir anomalijomis? Ar įsivaizduojate save neklystančiais specialistais visose mokslo srityse? Jei taip, tai sėkmės rakinant, baninant, deginant ant laužų...


Citata iš: TinSoldier  lapkričio 14, 2014, 18:08:58
Na, nesinori stoti ginti Steiblio, bet paskutinės žinutės tikrai buvo mažiau panašios į propagandą. Labiau panašu į nuomonės dėstymą ir pan. O ne kaip prieš tai varė vien savo citatomis ir lunatiškais kliedesiais.

Na, aišku, lunatiški kliedesiai liko - bet bent jau rašomi jie labiau diskusijas ir nuomonės reiškimą primenančiu stiliumi..

Na, kad Biblija tau lunatiškas kliedesys tai nieko nuostabaus. Pacitavau tik viena kartą, tai be reikalo pyksti. Bet šiaip, kaip matau esi žmogus be jokios nuomonės, štai kad ir ši "mintis"
Citata iš: TinSoldier  balandžio 16, 2012, 21:57:43
Iš kur ištraukei, kad tie žmonės - sąžiningi?
Buvo ir mano gėdos laikotarpis: kai buvau susidomėjęs visokiai psi reiškiniais ir juos praktikavau. Vien todėl,kad juos bandžiau(nors ir nepavyko), vien todėl, kad jais domėjausi, buvau sukūręs šūdpuslapį apie psichokinezės treniravimosi technikas ir pan. Ir taip nuoširdžiai aš jį kūriau... Nepaisant to, ten buvo vien gryniausias bullshit.

Be to, net jei ir nemeluoja tie žmonės, jei jie sąžiningi ir nuoširdžiai tiki kiekvienu savo žodžiu, tai nereiškia, kad jie teisūs. Kaip jau rašiau ir rašiau, ir rašiau: asmeniniai potyriai nėra ir negali būti patikima realybės pažinimo priemonė. Todėl tuos tuos tavo anekdotinius įrodymus iš karto praleidžiu ir neigiu. Net jei ten pasitaikytų tiesa - niekas to niekada nesužinos.
Tad kokį klausimą šiame forume galima būtų tau užduoti?! Apie psichokinezės treniravimosi technikas?  Ne, nes pats sakai, kad tai vien gryniausias bullshit. Pvz., kad ir ši tema - "Ar Biblijos Dievas yra gailestingas?" Ar klausimą į temą pats nors kartą užklausei? Ar tik tai, kad biblinis tikėjimas yra propaganda parašyt nesuteršdamas nesusilaikei...Jei tau gyvenime nesiseka, kam lieti savo negatyvą ant kitų? Juk taisyklėse parašyta, sorry, pacituosiu, kas draudžiama
Citataužgaulioti kitus diskusijų dalyvius; - sąmoningai provokuoti floodus, fleimus ir t.t.;

Jei kažkuo tau nepatikau ar negalėjai parašyt žinutę asmeniškai? Manau, kad neparašei, nes bijai. Baimė ir ciniškumas čia pat. :)

paragraf 78

Kadangi tema nuklydo į lankas ir pavirto į diskusiją apie neaišku ką, ją rakinu.

Aukštyn