Juodi padarai gąsdina Rusijos daugiabučių gyventojus

Pradėjo Benamis, lapkričio 24, 2013, 15:20:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Seseliai labai gerai matosi snofru pateiktame vaizdo irase.

Phoenix

Nežinau kodėl, bet man tas padaras ar būtybė primena žmogų su išsitempiančiomis galūnėmis, panašiai kaip tas veikėjas iš filmo "Fantastic Four" :D pats įrašas atrodo įtikinamai, manau kad jei tai būtų koks triukas, tai to gyvio judėjimas neatrodytų taip realiai, nesimatytų šešėlių ir t.t. O daugiau nėra nieko naujo apie tai parašyta?

snofru

konkrečiai apie šį atvejį tai tik tame rusiškame forume pavyko surasti, dar poroje saitų kurie perpostino naujieną, komentaruose buvo minimi analogiški atvejai (taip pat nutikę Rusijoje) bet jų nelydėjo nei kokie išsamesni tekstai nei linkai, nei video.

Master

Jatau, koks baisus. Jei būčiau žiūrėjusi naktį, turbūt bučiau nebeužmigusi...  ;D
O jei rimtai, patiko toks netradicinis variantas. O aš maniau, kad nieko baisaus jau nebeįmanoma įsivaizduoti.
Šiaip man tai keistas vienas dalykas.... Kodėl filmuoti pradedama nuo pat pradžios, tik pradedant lysti padarui iš už namo? Lyg būtų buvę žinota ar suplanuota. Jeigu tai būtų pastebėtas padaras, jis būtų imtas filmuoti jau viduryje veiksmo (juk nespėsi taip kameros staigiai išsitraukti)
Jeigu tai būtų netyčia užfiksuotas vaizdas, jis taip nedrebėtų. Be to kokybė būtų geresnė ir pats filmuojamas vaizdas prasmingesnis.
Šitai man nesueina.

snofru

Citata iš: Master  sausio 18, 2014, 17:27:59Šiaip man tai keistas vienas dalykas.... Kodėl filmuoti pradedama nuo pat pradžios, tik pradedant lysti padarui iš už namo? Lyg būtų buvę žinota ar suplanuota. Jeigu tai būtų pastebėtas padaras, jis būtų imtas filmuoti jau viduryje veiksmo (juk nespėsi taip kameros staigiai išsitraukti)
Jeigu tai būtų netyčia užfiksuotas vaizdas, jis taip nedrebėtų. Be to kokybė būtų geresnė ir pats filmuojamas vaizdas prasmingesnis.
Šitai man nesueina.
kaip rašo tas neva video autoriaus draugas: anas vėlai vakare sėdėjo virtuvėje ir gurkšnojo alų, vėliau ant kaimyninio namo stogo pamatė kažką vaikštinėjant, tipo prieina prie krašto ir žiūri žemyn. pagalvojo, kad ten koks savižudis mokinukas nori nušokt nuo stogo. išsitraukė telefona ir nutarė nufilmuoti mokinuko nuotykius. kažkaip va taip va :)
[spoiler]Сидел он поздно вечером на кухне пил пиво и курил, потом заметил что на крыше соседнего дома кто то есть и часто подходит к краю и смотрит вниз. Он подумал что это какой то суицидный школьник решил с жизнью попрощаться ( уж не знаю с чего он это решил, хотя, я лично на крыше по ночам людей не видел, а то не известно что бы я подумал ). Ну короче он достал телефон и попытался снять приключения человека на крыше, а в итоге вышло это... [/spoiler]

Kasius

Kažkaip labai jau gerą telefoną turėjo...
Na, nesvarbu, naują temos kryptį sugalvojau - o jūs gerbiami diskusijos dalyviai pamatė tokį prajovą ropojant ką darytumėte:
a) filmuočiau-fotografuočiau toliau - tokia jau sunki mūsų - fotografuotojų-filmuotojų dalia ;)
b) toliau gerčiau alų :)
c) eičiau miegoti, nes tikrai, velniai nematė kas tai bebuvo, bet geruoju tai tikrai nesibaigs, o rytą gal viskas kas bus aišku  :o
d) bėgčiau su kamera ar kuo tik įmanoma pažiūrėti, kur tas "tvarius" nuropojo  8)

Aš pats kankinčiausi tarp c ir d variantų, bet pasirinkčiau b

Aukštyn