Kaip apsisaugoti nuo keru?

Pradėjo ruta, birželio 05, 2013, 16:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ruta

sveiki,gal galit pasakyti ar imanoma apsisaugoti nuo uzkeikimo.istorija trumpa,radau popieriaus lapuka su nupiestais 2 zmonem,ir subadyta visa adatelem.

Benamis

As nesu sios srities specialistas, taciau siek tiek teorijos turiu. Klausimai:

Kur radai lapuka?
Ar lietei ji plikomis rankomis?
Kur tas lapukas dabar/ka su juo padarei?

ruta

#2
birželio 05, 2013, 16:14:25 Redagavimas: birželio 05, 2013, 16:17:18 by Benamis
radau pas drauge,maniau kad mes drauges,taip lieciau,nelabai tikejau tokeis dalykais bet paskutiniu metu su sveikata dideliu problemu turiu,o kai radau ta lapely man viskas tapo aisku.

lapuka palikau ten kur ir radau.nieko su juo nedariau.

Teroras

Klausyk, o galiu paklausti kiek tau metu?

Ir is kur zinai, kad tas lapukas susijes butent su tavim? Ar ta drauge vien su tavimi bendrauja o daugiau neturi pazistamu? Ir kodel manai, kad tai butinai kerai? Gal ji taip ant kieno nors savo ituzi islieja?

ruta

#4
birželio 05, 2013, 16:22:41 Redagavimas: birželio 05, 2013, 16:27:29 by Benamis
lapuky kaip ir minejau nupiesti du zmones as ir mano draugas.an kekvieno parasyta vardai ir perverta per svarbiausius kuno organus adateles,sirdis galva pilvas.as nezinau kaip tai butu galima dar paaiskinti.

man 40metu.

Benamis

Cia pas jus kita situacija. Mano teorines zinios baigiasi ties tuom, jeigu jus ta lapuka butumete rade kur nors prie savo buto/namo duru. Taciau jeigu pas drauge, tai asmeniskai as negaliu nieko pasakyti :-\ Gal kiti forumieciai tures ka pridurti.

ruta

esme tame kad mes gyvename viename bute,tik atskiruosia kambariuosia.ir manau kad tai buvo palikta tam kad mes rastume.sunku viska paaiskinti nes as asmeniskai likau sukresta tokio dalyko.

2Pacas

#7
birželio 05, 2013, 16:49:58 Redagavimas: birželio 05, 2013, 16:55:47 by 2Pacas
Tikrai neismanau situ temu as.Bet galiu duot patarima nuo saves: kaip galvosi taip ir bus. Siuo atveju sakai kad radai lapuka ta ir prasidejo visokios probelmos gal cia tik atsitiktinumas?Ir lapukas neturi nieko bendro su uzklupusiom problemom.Kartoju kaip galvosi taip ir bus, jai ir toliau tikesi kad cia kaltas lapukas tai ir toliau bus taspats.

Sephriel

Pirmiausia reik istraukt tas adatėles ir lapuką sudegint o adateles irgi sunaikint reikia,imest į tekantį vandanį arba užkast į žemę.Deginant lapuka reiktu pasakyt kokius tai žodzius,kad antai kaip sudega šis lapukas lai sudega prakeiksmas.Na esmė tokia.
Bet nesat apsaugota,kad tai vėl nepasikartos.Nes kol nesunaikinsi lapuko,tol niekas nepageres,nes tai kaipo simboline primityvi raganystė.
Taigi ateičiai reiktu kažkokių tai amuletų.Arba nešiotis druska su savim ir jei tik pablogėja ta sena išpilt ir keist į naują.Bet šiaip tai reiktu čia jau naudot aukštesnę magijos rušį kaipo energoinformacinį programavimą-apsaugų kurima savyje o ne išorės ir amuletu pagalba.

preacher

#9
birželio 05, 2013, 17:02:43 Redagavimas: birželio 05, 2013, 17:20:43 by preacher
Ruta, kartais ne bendrabuti jūs ten gyvenat? Kažkaip tavo aprašyta istorija primena "24 valandų" lygio absurdą  :D 
Vau kokia reakcija, čia džentelmenus vaidinat ar gerai išauklėtus? Huh.. nebūkite juokdariais  ;)

ruta

pirma mintis kuri man buvo sovus galvon ,tiesiog susesti ir pasikalbeti su tuo zmogumi,kodel taip yra,kad zmogus griebes tokiu dalyku.

Benamis

Citata iš: ruta  birželio 05, 2013, 17:04:22
pirma mintis kuri man buvo sovus galvon ,tiesiog susesti ir pasikalbeti su tuo zmogumi,kodel taip yra,kad zmogus griebes tokiu dalyku.


Kodel to nepadaret? Kas trukdo ta padaryti?

ruta

atsakau in priestai rasiusio kolegos komentara,zmogus gyvena ten kur leidzia galimybes jem gyventi.o kodel nepasikalbejau,atsakysiu saziningai isigandau zmogaus reakcijos in uzduota klausima.nezinau kaip ji sureguos.

preacher

Koks skirtumas kas ten kaip reaguos? Klausk ir viskas.

ruta

pabandysiu pasinaudoti jusu duotais patarimais. :)

Aukštyn