Samoningi sapnai per 30 minuciu

Pradėjo Benamis, sausio 08, 2013, 00:09:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Siandien narsydamas po Anomalijos Facebook'a, radau stai tokia ju samoningo sapnavimo technika (spustelkite ant paveikslelio jeigu bloga kokybe):



Gal kas bande? :)

Marius

Esu sapne supratęs,jog sapnuoju,bet kad galėčiau kažką keist sapne,to tikrai nebuvo,tiesiog sapnas,kaip realiam gyvenime tęsėsi,tik skirtumas tas ,jog žinojau sapnuojas.Aplomai man tokie žaidimai su sapnais ar astralais baugina,nežinia kur gali nuklyst o poto negryžt,nes valdyt tai manau retas kuris gali ir ar aplomai gali..

Puutuls

Bandžiau penkias naktis iš eilės. Galiu pasakyti nieko neišeis iš pirmo karto :) Man buvo pavyke lyg ir.. ir tai sapnavau, kad sapnuoju sąmoninga sapną :D

.L.U.T.H.O.R.

Yra nebloga dviejų dalių knyga "Sapnų valdovai I,II". Va ten tai tikrai daug apie sapnų valdymą. Na ir pagal tai ką jie rašo, tai jie kuo puikiausiai sapnus valdyt gali.

RoxiO

Citata iš: Šešėlis  sausio 08, 2013, 00:49:56
Yra nebloga dviejų dalių knyga "Sapnų valdovai I,II". Va ten tai tikrai daug apie sapnų valdymą. Na ir pagal tai ką jie rašo, tai jie kuo puikiausiai sapnus valdyt gali.


Autorių gal žinai?

.L.U.T.H.O.R.

Na googlėj tikrai lengvai atradęs būtai, o šiaip M. Forčun.

Ignas1992

as irgi esu bandes, taciau apima kazkokia nezmoniska ir nepaiskinama didele baime, kai uzspaudzia krutine ir buna sunku kvepuot, seip tikrai nesu kazkoks bailys, todel mane labai stebina tokia didele baime tuo metu.. todel taip ir nera pavyke pasiekt ss tokiu budu

ponaitis

šita mates demotivacijos formatu:D

la.benas

Čia juk WILD metodas... Sunku labai šitaip, bei baisiai nepatogu. Plius nevisada išeina. Jau geriau tuos reality check'us daryt, patikimiau ir daug lengviau, pats bandžiau:)

advena

Hm...dar šiandien bandžiau, nors buvau neskaičiusi šios temos :). Tiesiog atsipalaidavusi meditavau, nes buvau pavargusi. Gulėjau ant nugaros, bet rankos buvo išskėstos (nemanau, kad tai kažką keičia). Kaip visada kūnas sustingo. Begulint į galvą pačios ėmė lįsti mintys, ėmiau suptis, jaučiau kažką kojomis. Taip išgulėjau gal 20 minučių. Pastaruosius kartus tokios meditacijos metu man kartais tarsi imdavo spausti krūtinę, bet baimės tai nekeldavo. Man visada ima niežėti kažkuri veido vieta  ??? Kai pabudau iš tos "komos" dar kurį laiką vaikščiojau svirduliuodama, bet vėliau "išsiblaiviau" :D.
Pliusas yra tas, kad aš niekad neužmiegu ant nugaros, tad galiu gulėti tiek kiek noriu, bet mano sąmonė neužmigs.

Markamis

Senai jau taip bandau daryti. Dabar dėl to tik ant nugaros ir užmiegu. Man tai tik padeda užmigti. Kadangi neprisimenu savo sapnų tai nežinau ar sąmoningus susapnuoju ar ne. Dar būna kartais mintyse skaičiuoju: 1...2...3...t.t. Šiaip pojūčio kokio nors labai didelio nebūna, tik lyg siūbuot pradėtų.

Aukštyn