Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: zhy gegužės 27, 2015, 19:09:15

Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy gegužės 27, 2015, 19:09:15
Mirtį nešantis video(mano istorija)
Viskas prasidėjo 2015-01-28, (Tą diena sirgau) kai ryte atsikėles labai užsimaniau visokių mistiškų dalykų, apsilankiau panormalių reiskynių puslapyje http://apiemistika.lt kuriame skaičiau apie visokius vaiduoklius, ateivius ir t.t. Bet jau tada jaučiausi kažkaip keistai.Na ir netyčia atradau tą video(mereana moldegard glesgorv) niekaip neišdrysau peržiurėti to video, tačiau pradėjau labai keistai jaustis, ilgai skaičiau komentarus, ir ten visi jokiesi išto video, tik kažkokia mergina rašė kad jos draugė pradėjo verkti o paskui nusižudė pamačiusi šita video. Ir kažkaip visoje šeimoje prasidėjo barniai, mama vos nenudūrė tėvo.  Kambaryje pasidarė šalta, ir baisu.Atiejo vakaras ir netikėtai nusprogo lemputė(Skaičiau kad kažkam taip jau buvo). Sulaukiau nakties ir pagalvojau: ko greičiau nueisiu miegoti to greičiau viską užmiršiu.Užgesinau šviesas ir atsiguliau į lovą, noekaip niejo užmigti vis akyse vaidendavosi tas žmogus raudoname fone. Stengiausi užmiršti bet niekaip neišėjo.Atrodė kad gulėčiau ant žemės o ne ant lovos. Ir vienu momentu kai užsimerkiau akyse pamačiau tą žmogų raudoname fone ir jis man sakė: nusižudyk, nusižudyk, nusižūdyk... Aš pradèjau rėkti, buvau persigandes,net visi namiškiai sukilo. bet kažkaip užmigau.Ryte atsibudau maždaug 70:00 ryto, kai mano brolis ėjo į mokyklą o aš gulèjau lovoje nes sirgau.
Vistiek jaučiau baimę ir šaltį.Pačia pirma savaite vakarais jausdavausi nekaip, nežinodavau ką daryti, nors dienomis buvo dar blogesnė situacija . Kai pradėjau eiti į vėl į mokyklą man truputi pagerėjo. Praėjo daug laiko ir paruodžiau tą video savo klasiokui, tai jis apie pusvalandi buvo išbalęs ir išsigandęs.Apie tą video labai daug žinau, turiu prisirinkęs daug tuo žmogaus foto (http://up.finx.lt/file.php?143274178546.png) (http://lurkmore.so/images/thumb/f/fb/Mereana_Mordegard_Glesgorv(real).jpg/220px-Mereana_Mordegard_Glesgorv(real).jpg)
(http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/277/061/f74.jpg) išvertus iš norvegų kalbos mereana moldegard glesgorv reiškia: žmogžudystės garas. o verčiant iš senosios lotynu kalbos tai reiškia: išpjautų akių pasaulis.Tame video yra naudojamas 25 kadras, žemi ultragarsai+ ten yra jo pykčio aura, ir dar iš klasioko sužinojau kad 3 kartus naktı pasakius žodį mereana, pas jus ateis dvase ar šmèkla(nesvarbu). Žinau apie tą video beveik viską.Gali būti taip kad to video dar net nepamačius, o tik pamačius to video foto gali per ekraną pas jus patekti to senio šmėkla.No to laiko jaučiu lyg mane kas nors stebėtu ir vos pagalvojus apie kokia laimingą akimirką man išsykio smegenyse atsiranda tas kvailas video, Niekam nepatarčiau jo žiurėti, nes tas video daug blogiau nei prakeiksmas!!! :(
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Sneroq gegužės 27, 2015, 19:53:10
Pažiūrėjau tą video, tai kažkokia nesąmonė pasirodė ir tiek.  :-\
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Regux gegužės 27, 2015, 21:44:02
Man kažkodėl galva neišneša, kai tu papasakojai šitą istoriją. Man kyla klausimas kaip imanoma per video išsikviesti dvasią ? Gal imanoma, gal ne. Kadangi esu jautri asmenybė ir į tokius dalykus reguoju neigiamai, tad susilaikysiu nuo to video, nors galiausiai smalsumas nugalės :(
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: illuminati gegužės 28, 2015, 00:03:59
sito isvis nepatariu ziuret...

https://youtu.be/LIksCPzXBB0
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: paragraf 78 gegužės 28, 2015, 07:42:24
Iš to ką rašai, labiau panašu į įsikalbėjimą.
Taip jau veikia mūsų sąmonė, kad patikėjus kokiu dalyku mes pradedame daryti sąsajas tarp nesusijusių reiškinių. Tos sąsajos mums patvirtina įvykio ar tikėjimo objekto tikrumą ar realumą. Jei nebūtų buvę išeities taško į tuos įvykius nebūtų atkreiptas dėmesys.
Čia liečia bet kokią sferą, nuo naujo išgirsto žodžio iki religijos ir tikėjimo ateiviais bei dvasiomis.
Nesakau kad nebūna tikrų dalykų ir sąsajų, tačiau didžioji dalis tokių reiškinių tėra mūsų psichologinė reakcija. Ir taip, ji gali privesti ir prie beprotybės ir prie savižudybės ir kitokių baisių dalykų.
Tų sąsajų pavyzdys galėtų būti atsiradusi paranoja. Ar teko kada bendrauti su paranojišku asmeniu? Tarp kitko labai įdomu juos stebėti. Tokias sąsajas padaro kad tu pats niekaip nesuvestum.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas gegužės 28, 2015, 13:44:58
Citata iš: zhy  gegužės 27, 2015, 19:09:15No to laiko jaučiu lyg mane kas nors stebėtu

Kai perskaiciau tavo straipsni man irgi atrode kad uz nugaros kazkas stebi. Paskui trumpam kazka kita atlikti nusprendziau, kai atlikau muzika isijungiau ir klausiau (nebuvo tokio jausmo). Kaip vel atsidariau langa tavo temoje vel atrodo kad kazkas stebi.

Manau taip yra del to kad tu pats manai kad ten uz nugaros kazkas turetu buti. Jeigu kas nors sukrebzdetu ar pan. irgi pamanytum kad tai to senio vaiduoklis? :)

Beto as noreciau paziureti ta video, nu tikiuos senis manes pasigailes  ???

P.s noredamas ivesti i google "mereana moldegard glesgorv video", mane paeme kazkoks keistas jausmas, bet padariau "beeeh" balsu ir galva staigiai nusipurciau ir viskas baiges. Tikriausiai senis pradejo dirbti.. :)

Va perziurejau nieko man nera, na tik biski isigandau kad tylu tylu buvo ir sast muzika is oro kaip vare. :D Skaiciau kad jis ant galo turejo tipo sypsotis bet nieko nebuvo. Beje tema jau buvo sukurta http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=274.0

Ir labai idomu, del ko cia https://www.youtube.com/watch?v=GdhmmTLTRNU video kitoks nei https://www.youtube.com/watch?v=Ovwg9fcQMPU nors tipo tas video nesa mirti? :DD zmones kazka prisigalvoja o paskui dauguma net kazkoki video bijo perziureti..  :-\
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Regux gegužės 28, 2015, 14:42:17
Gavosi taip, kad susigundžiau ir pažiurėjau, nieko nenustebau. Aš esu mates tą video anksčiau, bet apie ji nieko nežinojau, išjungiau ir ramei gyvenu iki dabar :) o dėl to, kad čia visi sneka, kad žudosi, tai čia gal iš dalies tiesa, nes kai tau prišneka vėju ir tiki. Ne visada reikia tykėti ką kiti rašo, tačiau čia yra mūsų pačių reikalas reikalas. Mažiau žinosi, geriau gyvensi.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 08, 2015, 22:21:01
Aš kažkaip dabar ušsimaniau peržiuret tą video ir pažiurėt ar man kas nors bus, bet vistiek bijau nes viel nenoriu patirti to ka patyriau ankščiau.Beje aš nesuprantu kaip jums nei vienam nieko neatsitiko, galit detaliau papasakoti ar ka nors pajautet peržiureja šitą video?
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Benamis birželio 09, 2015, 00:15:30
Kaip gali kazkas atsitikti jeigu tai paprastas niekuo neipatingas vaizdo irasas? Ypatingas galbut tuo, kad kazkas sekmingai sukure siaubo aprasyma prie jo ir tiek :)
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 09, 2015, 11:57:20
As jau pries kiek dienu perziurejau ta video (ir net kitokia to video versija), ir nieko, sveikas gyvas :D

Citata iš: zhy  birželio 08, 2015, 22:21:01
galit detaliau papasakoti ar ka nors pajautet peržiureja šitą video?

O ka nors jauti kaip ziuri koki siaubo filma?
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 13:43:25
Gal jums ir nieko nebuvo, pvz mano broliui irgi nieko neatsitiko, bet aš labai kentėjau, turbut jaigu dabar pažiurečiau ta video atsigulčiau I kapus.Žmonės turetu daryti viska kad surastu ta mižniu kuris sukūre ta video, nors ir kviesti viso pasaulio kariomenę, nes jūs net nesuprantat kokias kančias man sukėlė tas video.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 09, 2015, 14:04:53
Tas video yra manau padarytas is foto kur pats ir nurodei:

(http://lurkmore.so/images/thumb/f/fb/Mereana_Mordegard_Glesgorv(real).jpg/220px-Mereana_Mordegard_Glesgorv(real).jpg)

Tik ideta muzika, ir ideta daug raudonos spalvos ir t.t. Cia manau tas pats ka kiti zmones bijo ziureti siaubo filmus - vieni nieko nereaguos ziuredami ta pati filma, antri gal truputi o treti bus susiguze kamputyje ir net ziureti negales nes bus per baisu. :)

P.s gal ir dabar i pona byna bijosi irgi paziureti?

(http://s010.radikal.ru/i314/1011/e5/df1dbcfdc634.jpg)
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: TinSoldier birželio 09, 2015, 14:17:06
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 13:43:25
Gal jums ir nieko nebuvo, pvz mano broliui irgi nieko neatsitiko, bet aš labai kentėjau, turbut jaigu dabar pažiurečiau ta video atsigulčiau I kapus.Žmonės turetu daryti viska kad surastu ta mižniu kuris sukūre ta video, nors ir kviesti viso pasaulio kariomenę, nes jūs net nesuprantat kokias kančias man sukėlė tas video.


Ir labai gerai - atsimink tas kančias. Įsidėmėk kiekvieną fizinį, mirtinai realų ir kankinantį pojutį ir diskomfortą kurį jautei. Tą žinojimą, jog tuos tikrus ir realius pokyčius tau sukėlė tas video.

Ir, kai galiausiai galutinai suprasi, jog, pvz, Benamis ir Synkas sako tiesą: tai paprasčiausia nuotrauka su pridėta fantastine siaubo istorija - nieku gyvu nepamiršk tų kančių, kurias jautei.

Tai bent jau padės įsiminti, kokia galinga tavo sąmonė tavo paties kūnui ir kokius galingus dalykus tavyje gali sukurti. Juk tos visos tavo kančios buvo iki skaumos realios, fiziškos, tikros. Na, bet tam tikra prasme - visiškai netikros. Įsikalbėtos. Susikurtos. Įtikėtos. Nes ta nuotrauka - tik paprasčiausia nuotrauka.

Manau, kad labai svarbu savyje pastebėt tokias akimirkas ir susivokti, kokie nepatikimi asmeniniai potyriai ir pojučiai gali būti. Kaip stipriai realybės suvokimas priklauso nuo tikėjimo, įsitikinimo. Net ir pati asmeninė realybė priklauso nuo minčių.

Tą susivokus ir įsidemėjus, tikrai, pažadu, kils mažiau problemų ateityje su tokiais ir panašiais "reiškiniais". Ir, apskritai, bus paprasčiau realybėje susivokti. Susitvarkyti su nemaloniais asmeniniais potyriais ir t.t.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 14:21:15
Aš taip pat galvoju kad ten yra tik juo notrauka, muzika ir raudona spalva, bet užmiršai paminėti kad ten yra naudojamas 25 kadras, ir ten ne paprasta muzika o žemi ultragarsai.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 14:23:29
Citata iš: TinSoldier  birželio 09, 2015, 14:17:06
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 13:43:25
Gal jums ir nieko nebuvo, pvz mano broliui irgi nieko neatsitiko, bet aš labai kentėjau, turbut jaigu dabar pažiurečiau ta video atsigulčiau I kapus.Žmonės turetu daryti viska kad surastu ta mižniu kuris sukūre ta video, nors ir kviesti viso pasaulio kariomenę, nes jūs net nesuprantat kokias kančias man sukėlė tas video.


Ir labai gerai - atsimink tas kančias. Įsidėmėk kiekvieną fizinį, mirtinai realų ir kankinantį pojutį ir diskomfortą kurį jautei. Tą žinojimą, jog tuos tikrus ir realius pokyčius tau sukėlė tas video.

Ir, kai galiausiai galutinai suprasi, jog, pvz, Benamis ir Synkas sako tiesą: tai paprasčiausia nuotrauka su pridėta fantastine siaubo istorija - nieku gyvu nepamiršk tų kančių, kurias jautei.

Tai bent jau padės įsiminti, kokia galinga tavo sąmonė tavo paties kūnui ir kokius galingus dalykus tavyje gali sukurti. Juk tos visos tavo kančios buvo iki skaumos realios, fiziškos, tikros. Na, bet tam tikra prasme - visiškai netikros. Įsikalbėtos. Susikurtos. Įtikėtos. Nes ta nuotrauka - tik paprasčiausia nuotrauka.

Manau, kad labai svarbu savyje pastebėt tokias akimirkas ir susivokti, kokie nepatikimi asmeniniai potyriai ir pojučiai gali būti. Kaip stipriai realybės suvokimas priklauso nuo tikėjimo, įsitikinimo. Net ir pati asmeninė realybė priklauso nuo minčių.

Tą susivokus ir įsidemėjus, tikrai, pažadu, kils mažiau problemų ateityje su tokiais ir panašiais "reiškiniais". Ir, apskritai, bus paprasčiau realybėje susivokti. Susitvarkyti su nemaloniais asmeniniais potyriais ir t.t.


Gal tu ir teisus :) .
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: TinSoldier birželio 09, 2015, 14:27:49
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 14:21:15
Aš taip pat galvoju kad ten yra tik juo notrauka, muzika ir raudona spalva, bet užmiršai paminėti kad ten yra naudojamas 25 kadras, ir ten ne paprasta muzika o žemi ultragarsai.


25 kadras neveikia, o ultragarsas, net jei ir ten įkištas, nedaro jokios įtakos.
Garbės žodis :)
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 14:38:54
Citata iš: TinSoldier  birželio 09, 2015, 14:27:49
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 14:21:15
Aš taip pat galvoju kad ten yra tik juo notrauka, muzika ir raudona spalva, bet užmiršai paminėti kad ten yra naudojamas 25 kadras, ir ten ne paprasta muzika o žemi ultragarsai.


25 kadras neveikia, o ultragarsas, net jei ir ten įkištas, nedaro jokios įtakos.
Garbės žodis :)


Tu bent žinai kas tas 25 kadras?
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: paragraf 78 birželio 09, 2015, 15:36:10
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 14:38:54
Tu bent žinai kas tas 25 kadras?


Manau, kad čia visi žino, kas tas 25 kadras. Tik ne visi žino kad realiai čia yra urbanistinis mitas kuris realiai neveikia :)
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 15:47:37
Citata iš: paragraf 78  birželio 09, 2015, 15:36:10
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 14:38:54
Tu bent žinai kas tas 25 kadras?


Manau, kad čia visi žino, kas tas 25 kadras. Tik ne visi žino kad realiai čia yra urbanistinis mitas kuris realiai neveikia :)


Kiek žinau 25 kadras padaro taip kad žmogaus pasamonėje tas matytas dalykas užsibūtu ilgiau.Tai kodel kai peržiurėjau ta video man niekaip niejo jo užmiršti? nors paprastai pamirštu tokius dalykus jau po pusvalandžio.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: TinSoldier birželio 09, 2015, 16:02:31
Pasąmonėje matytas/girdėtas/pajaustas dalykas užsibūna amžinai.
Tai, kas sąmonėje užsilieka ilgiau, priklauso nuo į tą dalyką sutelkto dėmesio ir jo kartojimo.

Nei 25 kadras, nei 24-tas, nei 6-tas neturi nieko bendro su tuo, kiek tu laiko apie kažką galvojai.

25 kadras, tipo, teorijoje apeina sąmonės filtrą (kadangi akys, tipo, nepastebi to 25 kadro) ir iš karto patenka į pasąmonę, kur kadre buvusi informacija veikia žmogų, jam pačiam to nežinant. Tačiau visa tai yra nesąmonė praktiškai nuo pradžios iki pabaigos :)

Ir pamatyti tą 25 kadrą akys gali, ir sąmonę jis veikia ne daugiau, nei bet koks kitas pro akis praslenkantis dalykas. Jokios magijos nėra, jokios hipnozės nėra. Tik, kaip paragraf minėjo, urbanistinis mitas.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 09, 2015, 17:23:48
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 15:47:37
Tai kodel kai peržiurėjau ta video man niekaip niejo jo užmiršti? nors paprastai pamirštu tokius dalykus jau po pusvalandžio.

Jeigu tarkim tas video is tikro veiktu kaip cia sako, nu sakykim tarkim, tai veiktu visus. Tai kodel tada tik tave paveike?
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: paragraf 78 birželio 09, 2015, 18:09:31
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 15:47:37
Tai kodel kai peržiurėjau ta video man niekaip niejo jo užmiršti? nors paprastai pamirštu tokius dalykus jau po pusvalandžio.


Atsimeni greičiausiai todėl kad buvai girdėjęs apie mistišką žudančią jo galią. Greičiausiai tai paveikė tave, išsigandai ir todėl prisigalvojai keistų dalykų ir pritempei visas patirtis. Tai normalu, visiems taip būna su vienokiais ar kitokiais reiškiniais ar nutikimais
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 09, 2015, 18:45:10
Citata iš: Synkas  birželio 09, 2015, 17:23:48
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 15:47:37
Tai kodel kai peržiurėjau ta video man niekaip niejo jo užmiršti? nors paprastai pamirštu tokius dalykus jau po pusvalandžio.

Jeigu tarkim tas video is tikro veiktu kaip cia sako, nu sakykim tarkim, tai veiktu visus. Tai kodel tada tik tave paveike?

Netik mane paveike, yra dar vienas pasakojimas apie ta video:  http://anomalija.lt/2011/07/skaitytoju-istorijos-zudantis-vaizdo-irasas/
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: paragraf 78 birželio 09, 2015, 19:50:07
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 18:45:10
Netik mane paveike, yra dar vienas pasakojimas apie ta video


Žr. mano paskutinį pranešimą kodėl paveikė :) ir jokios mistikos
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 09, 2015, 20:41:47
Man labai idomu, jeigu tas zmogus is tikro egzistuoja, ar ji uzdarytu i kalejima del zmoniu zalojimo panaudojant jo atvaizda arba del kokiu tai nuostoliu youtubei?

Citatayoutube bande trinti si irasa, bet sistema vis mesdavo errorus, tada buvo pakviesti baltieji magai, bet vos pradejus apvalymo rituala serveriai imdavo ir pakibdavo ir nebudavo imanoma pabaigt.

Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 10, 2015, 20:49:21
Kentėjau tiek laiko. Ir vėl pajutau tas kančias, nusižudysiu!!!
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Benamis birželio 10, 2015, 21:02:02
Nemegstu perdeto sarkazmo ar trollinimo, taciau nematau kaip kitaip galetume tau padeti ar tau paaiskinti, kad sis video yra tiesiog Urban-legend, HOAX tipo kurinys.

Jeigu tave taip neigiamai paveike sis video, tai siulau paziureti si (kazkur skaiciau, kad panaikina bet kokia bloga energija ar prakeiksma):



Jeigu pagooglintum suzinotum, kad Mordegard Glesgorv "gime" legendiniame 4chan forume, kur renkasi visi Anonymous tipo vartotojai. Kartais jiems pavyksta sukelti tikra surmuli internete. Vienas tokiu paskutiniu buvo Iphone Bend:

(http://cdn0.dailydot.com/uploaded/images/original/2014/9/24/apple_bend1.png)

Amerikonai patikejo ir pradejo savo Iphonus lankstyti kaip isproteje...
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Regux birželio 10, 2015, 22:39:53
Man atrodo, tau per tokius dalykus išsivystė baimės fobija, mano manymu nekreipk dėmesio, užsiimk kokia veikla per kuria užmirštum. Jeigu jau taip gavosi, kad vis lenda į galvą tos mintys, tai žiūrėk tv, ar šjp youtube kokį gameplay, DIY ir t.t, jeigu miegot neina, tai siulau tą patį varianta žiūrėk tv su nustatytu sleeptimeriu, kad išsijungtų, kai tu jau miegosi. Būk dažniau su draugais, neleisk savęs užgošti toje vietoje kur tu leidi jau prisiminti tą video. O minčių gydytoją pavadinčiau salę, iš savo patirties sakau, kad ten budamas apie nieko neina galvoti, todėl, kad koncentruojamasi į tikslą kurį sieki. Yra daug dalykų, kaip nekreipt dėmesio, tavo reikalas kaip Tu spresi. Šiuos išvardyti dalykai, mano nuomone yra veiksmingiausi ir nereik jokių psichologų, todėl, kad jie gali žinot tik apie 30% kas vyksta tavo galvoje, o visą kitą turi daryti pats. Peace.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: nereikalinga birželio 10, 2015, 22:49:53
Citata iš: zhy  birželio 10, 2015, 20:49:21
Kentėjau tiek laiko. Ir vėl pajutau tas kančias, nusižudysiu!!!


aplankyti psichologą , psichiatrą siūlyčiau. Reikia gyvos pagalbos o ne iš virtualybės. 
Juk tiesa,  patvirtins ir kiti, jog nereikia būti durnium,  kad tik tokių specialistų reikėtų.  Tiesiog bent išbandyk tai. Sakoma nuo vieno vizito iš kart nepalengvėja. Laikas tikrai padės.

Tu tiesiog silpnesnis, ar labiau įtaigus . Todėl tu patiri tai ko nereikia.

Ir pamėgink nueit į bažnyčią, mišiose pabūk. Po mišių nueik pas kunigą, kuris priima žmonės tam tikrais reikalais, pasipasakok. Paprašyk pagalbos. Gal pasiūlys kas tau padės.

Kaip ir kiti sako. Turi veikti pats link savo palengvėjimo. 
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: zhy birželio 11, 2015, 00:23:39
Ačiu visiem.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 27, 2015, 18:23:13
Jeigu kazkas dabar ziurit tv, isijunkit tv3, kaip tik rodo apie ta video.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: paragraf 78 birželio 27, 2015, 18:38:19
Na ir kokių gi mistikų purviasklaida pateikė?
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Synkas birželio 27, 2015, 20:41:22
Citata iš: paragraf 78  birželio 27, 2015, 18:38:19
Na ir kokių gi mistikų purviasklaida pateikė?

Nu as tik gala maciau, rode per ekstrasensu musi man rodos, na pasake kad atseit zmones akis pjaustosi pamate, ir tiem ekstrasensam liepe pasakyt kas ten nufilmuota (tv ekranas buvo kitoje puse, zodziu savo "galiu" pagalba liepe pasakyti kas ten yra), ir visi ant galo galutinai nusprende kad tas video nieko nekenkia ir yra nepavojingas ar kazkas pan.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: Vitus birželio 27, 2015, 21:01:45
Citata iš: zhy  birželio 09, 2015, 14:21:15
Aš taip pat galvoju kad ten yra tik juo notrauka, muzika ir raudona spalva, bet užmiršai paminėti kad ten yra naudojamas 25 kadras, ir ten ne paprasta muzika o žemi ultragarsai.


"Žemi ultragarsai"?
@zhy (http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;u=2168), eitum geriau ir paskaitytum fizikos vadovėlį, tada nereikėtų rašinėti visokiausių nesąmonių.
Antraštė: Mirtį nešantis video(mano istorija)
Parašė: kazaminas liepos 02, 2015, 02:17:45
tiki tuo kuo nori tiketi. Siuo atveju esi "prisigydes" save seis mistiniais reikalais.. ir tavo pasamone veda link.. zodziu nieko as cia naujo nepasakysiu, viska tau isdeste virsui forumo nariai :D nebuk paranojikas