Išsipildantys sapnai

Pradėjo deividas.petrauskas.50, rugsėjo 11, 2015, 20:57:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Sapnas užprogramuojamas pasąmonėje, o pasąmonė daro visalaik ką tau patinka. Daugumoje situacijų sąmoningai žmonės tikrai nesielgia, jie pasielgia pagal senąjį mastymo modelį, iš to savaime aišku kyla visi tie dalykai kai žmonės skundžiasi jog vis kažkas nepasisekė, nepavyko.

Čia pavyzdys jeigu norėsi kažką padaryti, pasiekti, bet turėsi baimių, abejonių, labai tikėtina jog tau išmokti kažką ar pasiekti labai sunkiai seksis, nes pasąmonė į tai gali įžvelgti kaip į gresmę, kažką naujo kas neatitiktų senojo modelio, atitinkamai ji bandys tave apsaugoti ir viskas tęsis toliau.

Taip ir šioje minėtoje autoriaus situacijoje, jeigu giliai pasąmonėje žmogus turi įsitikinimą, kaip šiuo atveju jog sapnas išsipildo, tai pasąmonė viską padarys jog taip ir įvyktų. Nors tai skamba kiek beprotiškai, nes atrodo kam žmogus gali norėti pakenkti pats sau, bet taip yra.

Dėlto žmogaus pasąmonė gali žmogui būti arba didžiausiu priešu, nuolatos kaupianti ir skleidžianti įvairias baimes, įsitikinimus, arba priešingai žmogui kelti savivertę, įkvėpti. Jeigu sąmoningai sugebėsi įtikinti save, kad esi sėkmingas žmogus, gyvenime tau tikrai pradės labiau sektis, nes paprasčiausiai po vieno, kito kritimo savęs taip nesmerksi ir nebausi, o tiesiog žinosi jog ankščiau ar vėliau įrodysi savo.

666

Citata iš: idenmeyou  rugsėjo 13, 2015, 12:42:13Sapnas užprogramuojamas pasąmonėje, o pasąmonė daro visalaik ką tau patinka.
Klausimas kas tada tą sapną užprogramuoja?

idenmeyou

Citata iš: 666  rugsėjo 16, 2015, 20:21:53Klausimas kas tada tą sapną užprogramuoja?
Tai tavo protas ir užprogramuoja. Kaip pavyzdys būtų įsivaizduokim vaiką, kuris dar neturi tikro savojo "aš". Jo pasąmonė informaciją ryja dideliais kąsniais, tas kas jam pasakoma formuoja jo pasaulėžiūra iš dalies, tai vadinama auklėjimu.

Tad jeigu tėvai vaiką vadins nevykėliu, mokykloje iš jo tyčiosis, užaugęs jis ir jausis nevykėliu, prastesniu už kitus, su kompleksais, baimėmis. Nes tai ką jis girdėjo ilgam įsirašė į pasąmonę ir jis tikrai pats tiki, kad yra toks, nors visi tie dalykai yra tiesiog jam primesti.

Noriu pasakyti, kad žmogus retai elgiasi sąmoningai, dažniausiai pagal kitų primestas taisykles. Aplinka gali žmogui padaryti daug naudos, bet ir daug žalos.

Protas galingas ginklas, jei tikėsi prietarais, baimėmis nereikia nustebti, kad tai išsipildys.

Aukštyn