Nesuvokiama

Pradėjo Erikas, liepos 12, 2015, 15:00:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Erikas

Sveiki visi skaitytojai noreciau pasidalinti savo patirtimi.Seniau mano seneliai gyveno kaime pas juos atvykau atostogauti tuo metu pamenu buvo kaledu metas man buvo 18 metu.Nakti miegojau pas juos ir paryceis jau buvo prasvite miegodamas girdziu kaip kazkas lyg prie mano ausies piltu vandeni is kibiro i kibira bet staiga atsimerkiau ir nieko nebuvo bet garsas buvo itin nearelus ir itikinantis ir girdejosi ieinancio zmogaus koju bildesei.Veliau praejus gal savaitei atsiguliau y lova uzmigau buvo naktis ir nakti pajutau jog miegu ant kieto pavirsiaus eme nugara skaudeti pramerkiu akis regiu kad as guliu nebe lovoje o ant svetaines stalo emiau panikuoti nusokau nuo stalo atsisedes pasiziuriu y lova tos lovos ant kurios gulejau nebebuvo tik saltos grindys medines sirdis plake atrodo kad isleks sau emiau gnybti y ranka manydamas kad sapnuoju prasitryniau akis ziuriu visvien regiu ta pati ir adaras miegamojo duris kurias visada uzdarydavau o buvo labai tamsu kad atrodo durk y aki su pirstu nieko nematyti seip ne taip dasigavau y virtuve uzdegiau sviesa ir likuse nakties dali miegojau ant raskladuskes senelio ir babos kambaryje :/.gryzau is po atostogu namo y buta tada vel yvyko staigmena atrodo kad kazkas persekiotu uzmigau nakti savo lovoje  atmerkiu akis o ant manes guli kazkoks antzmogis su nulupta oda dantys ispuve matosi jo sonkaulei ir jis mane buvo apglebes su rankom ir kojom kad nepajudeciau ir buvo taip sunku kvepuoti kad nejo pratart ne zodelio bet surase man durna mintis emiau sulenkes rankas jam su pirstais kutent per sonkaulius suemes uz liemens ir dingo it sviesa gal kazkam si istorija pasirodys isgalvota ar kaip bet taip man buvo nutike jusu reikalas ar tuo tiket ar ne ar is to juoktis ar ne,aciu dievuj jau tai nebesikartoja.

Bla

Na Anomalijoje lankytis dėl to ir įdomu, kad tokių istorijų čia atsiranda. Tai pamėginsiu šiek tiek paaiškinti, koks galėtų būti logiškas paaiškinimas tam. Pirma dalis istorijoje (atsibudimas ant kažkokio stalo) gali būti paaiškinama lunatikavimu. Tiesiog būna tokių žmonių, kurie lunatikuoja. Vieni tą daro kasnakt, kiti rečiau. Kitiems tas išvis atsitinka vos kelis kartus gyvenime. Tai gali būti, kad ir tau taip nutiko. O duris lunatikavimo metu atsidarei pats.

Toliau kitas epizodas - kažkoks neaiškus kaulų maišas su išpuvusiais dantimis ant tavęs gulėjo ir po to tiesiog pranyko. O čia gai būti ta situacija, kad tavo vaizduotė tą sukūrė arba tai buvo tiesiog miego paralyžius. Maždaug vienas iš milijono tą patiria nuolat, tačiau yra ir tokia prielaidą, kad tą kartais patiriame kiekvienas (jeigu tau lengvai skaitosi pop kultūros straipsniai, gali paskaityti čia - http://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/kodel-busdami-is-kosmaro-regime-vaiduoklius-negalime-pajudeti-ir-saukti.d?id=59219549 ).

Žinoma, tai tik vienas iš galimų paaiškinimų, kodėl taip nutiko, bet gali būti ir kitų. Tačiau pati esmė tokia, kad pirmiausia geriau ieškoti tokių paaiškinimų, kurie yra patvirtinti moksliškai (dar vadinami logiškais), o ne bandyti tą suvokti kaip mistinę patirtį.

Creative

Kaip tu išlikai toks ramus, aš, kai man į langą bakstėlėjo nežinia kas tai iš tos baimės vos tiesiogiai į kelnes nepridėjau. Nors kas tai tik bakstėlėjimas o mano vaizduotė jau kūrė kažką gresminga, tik pasijuokti iš jos :D

Erikas

Apie langa dabar kaip paminejai tai kai gyvenau su mama anksciau senam bute viena nakti pastovei kazkas barskino per nakti y balkono langa sale to lango mano lova stovejo tik atsikeldavau paziuret pro langa staiga nustodavo barskinti tik nusisukdavau eit link lovos ir vel teko net migdomus gerti vaistus zinok bet tai girdejo ir mama kartu tai nesivaideno abiem tuo paciu metu buvo kraupu

Aukštyn