Negera energija namuose

Pradėjo Samanta777, gruodžio 03, 2014, 21:42:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Samanta777

Sveiki visi :) Noriu paklausti, gal zinote kokiu budu kaip isvalyti namus nuo neigiamos energijos? Nes visu pirma kas neramina, tai zvakes, kurios visos dega neramiai, lipsnos sukiojasi I visas puses, daznai sukasi ratu.. Jauciu namuose salti praslenkanti, darausi irzli, ir jauciu dideli nerima budama namuose. Gal galite kazka patarti? Gal buvo kazkas jums namuose ne taip?

Alaska

Čia žiūrint kuo tiki ir kuo netiki. Vieni valo su smilkalais, kiti - su šventintu vandeniu.
O žvakės ir pas mane sukiojasi tik aš kažkaip nesureikšminu to. Įsitikinai, kad ne nuo skersvėjo arba tavo judesių žvakės tokios neramios?

.L.U.T.H.O.R.

Su smilkalais(Oras), su vandeniu(Vanduo), su žvakėm(Ugnis), druska(Žemė), pravalyk su visais keturiais elementais kartodama kokią nors afirmaciją savo sugalvotą energijai pravalyti. Kartais užtenka ir vizualizacijos. Bet visų pirma siūlau fiziškai išvalyti visus namų kampus ir išvėdinti viską.

Master

Kyla klausimas, ar pravalymo reikia, nes jau sudarei sutartį su "šėtonais", ar šiaip misticizmas pranašaujantis galimas pasekmes...
Bet kuriuo atveju, akivaizdus perdėtas misticizmas, savidestrukcija ir netinkamas ezoterikos naudojimas.

...


;D @Teroras , štai tau puikus praktinis pavyzdys, kodėl ezoterika neturi būti kiekvienam rekomenduojama...
Ir manau apie pasekmių/atsakomybės reikšmes nebeverta kalbėti..

Teroras

Citata iš: Master  gruodžio 03, 2014, 22:11:30
;D @Teroras , štai tau puikus praktinis pavyzdys, kodėl ezoterika neturi būti kiekvienam rekomenduojama...
Ir manau apie pasekmių/atsakomybės reikšmes nebeverta kalbėti..


Kur cia tas puikus praktinis pavyzdys? ;D Jeigu as sau aki plastmasine sakute isdursiu tai ka kitiems jos irgi negalima bus pirkti ar jomis naudotis? :D

Temos autorei galiu patarti mano seimos recepta: nueiti i cerkve (nebutinai turi buti staciatike), pasimelsti, nupirkti ten 2 zvakes, viena pastatyti cerkveje uz ramybe, o kita uzdegti namie ir praeiti po visus kambarius ir kampus. Ten kur zvakes liepsna pasidaro "nerami", tiesiog ilgiau pastoveti.

Aisku cia tuoj gali rasyti, prie ko cia tas ar anas, kodel religija kisama kur nereikia, bet patikek, blogiau tikrai nebus, o visai realu, kad ir pades :)

Master

Nežinau kaip galima to nesuprasti ar nematyti.

Tas pats vaikas prašęs pagalbos kairiąjame kelyje, dabar prašo ezoterinės pagalbos dėl smulkmės.
Tai įrodo, kokie yra jo sugebėjimai. Kokie yra jo motyvai.
Toks žmogus be patirties, be psichologinio pasirengimo atlikinėdamas rimtesnį ritualą taip prisidirbtų, kad jau reikėtų pagalbos sugrąžinant save į pirminę padėtį... Ir tada vėl ašaros, vėl pagalbos parazitavimas. Lyg kokia narkomanija. Ir juk būtent įstatymai draudžia skleisti tokią informaciją nepilnamečiams. Ar tai bent jau neetiška/nemoralu. Klystu?

Ir tu nori visiems skleisti ezoterines žinias? Aklai ir chaotiškai. Nesugebėdamas prisiimti atsakomybės už tai ką darai ir "švaistydamas kiaulėms perlus, su kuriais jos išsilaužys dantis?"

Gali vedžioti, filosofuoti ir maištauti. Bet tai taip akivaizdu, kad turi sąmoningai blokuoti realybę, jog to nepastebėtum.




Teroras

Man rodos as paaiskinau kas man labiausiai uzkliuvo praeitoje temoje. Jeigu nenori suteikineti informacijos kurios prasoma - tai nesuteikinek. Tu nenori - galbut panores kitas. Taciau is magijos forumo daryti psichologines pagalbos foruma irgi nereiketu. Kam viesai rasyti kazkokius zmogui visiskai nereikalingus patarimus ar moralizavimus ne i tema. Nenori tai nenori, tiesiog praleidi. Arba jeigu jau taip norisi padeti is kitos puses, tai visuomet galima AZ parasyti.

Kiekvienas zmogus turi asmenine teise pagalvoti ar jam kur nors listi ar ne. Internete pilna informacijos kaip bombas pasigaminti, kaip nuzudytais zmoniu kunais atsikratyti ir t.t. ir pan. bet ar tai reiskia, kad kiekvienas ta informacija naudojasi? Ne. Lygiai taip pat ir su magija.

Kaip ir praeitoje temoje, nesiruosiu pilstyti is tuscio i kiaura, tad cia irgi pasikartosiu, kad tai mano paskutine zinute kuri liecia informacijos/moralizavimo suteikimo/nesuteikimo tema :)

Master

Mmmm... Neracionalūs/amoralūs įžeidimai/pasisakymai ar nei kiek nešmaikštūs "palaidymai" pateisinami, bet va realiems/praktiniams patarimams čia ne vieta?
Jeigu jau kalbame apie bendrą etikos taisykles, tai ir kalbėkime apimdami visą forumą ir jo kultūrą. (:

Ir vėlgi, ką reiškia patarimas iš bent prie to kažkiek prisilietusio (tam ir forumas, dalytis patirtimi, nuomone) ir iš to, kuris rėkia "darykit, darytik", bet pats nė karto nėra bandęs ir ar vargu žino apie ką eina kalba.
Nes juk žinios neturinčios praktinės kilmės apakina sukurdamos žinojimo iliuziją...

Aš taipogi nematau reikalo gaišti čia laiko.


TinSoldier

Master, o ką tu esi prisidirbusi su ta ezoterika? Kas tau tokio blogo yra įvykę dėl jos?

paragraf 78

@Master ir @Teroras dabar kiekvienoje temoje apie tai diskutuosite? :)
Gal vis tik norėtumėte susikurti atskirą temą ir joje diskutuoti apie maginio forumo psichologines ypatybes? :)

Samanta777

Master, gal tu nebejuokink zmoniu :D man 23 :) o tavo patarimu del psichologijos ar isvedziojimu kas blogai, nereikia :) jei tokia pikta ant viso pasaulio, nueik pas psichologa, pades :) Negrazu ir neetiska elgtis taip :) nepatinka - neskaityk ir nerasyk :)

eternal.bliss

Pala pala, :D neetiška? šiuo atveju nusispjaut ant etikos. Nori neigiamumo, turėk  ;D
Nepatinka- pasakai. Kas čia per idijotiškas nuomonės suvaržymas? Bijai vilko neik į mišką.  ;D

paragraf 78

Baikit offtopiką. Tema nėra apie etikos dalykus. Tolimesnį offtopiką trinsiu be atskiro perspėjimo. Dėkui už supratingumą

Whitenblack

#13
gruodžio 04, 2014, 22:11:44 Redagavimas: gruodžio 04, 2014, 22:35:47 by Whitenblack
Iš kur Jūsų namuose galėtų būti ši neigiama energija? Visad gydyk ligos priežastį , o ne jos simptomus. Apvalymo būdų yra tiek , kiek šiuo klausimu yra mąstančių žmonių. Geriausia yra susikurt savo ritualą šiam reikalui. :)

nereikalinga

Dabar vyksta kunigų kalėdojimai,tai manau būtų neprošal ir išsikviesti. Gal visai ne į temą,bet prisiminiau,kad kai namie taip pat buvo negerumai,kuriuos juto visi buvusieji,ir svečiuojantys nors nežinojantys nieko . Kai buvau vaikas,kažkada girdėjau močiutė pasakojo apie šventintų kadagių smilkinimą namie. Tai prisiminusi,aš tiesiog surizikavau,buvau paauglė,viena namuose ,paėmiau ir taip padariau,kelias dienas iš eilės,ir kada prisimindavau . Smilkindavau kadagius po namus ir poteriukus tariau :) buvo kaip buvo ,gal ir juokingai,bet padėjo :)
Ir dar blogas energijas neša,pikti,niūrūs,pagiežingi,veidai,vaizdai,statulėlės,raganos ir t.t. Tai taip pat patirta,tik ne savuos namuos,jų reikėtų atsikratyti :)

Aukštyn