Demono Sargo paieškos. Švytuoklės metodas.

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., sausio 15, 2015, 05:55:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bla

Iš tiesų, tai taip ironiškai užklausiau. Tiesiog įdomu sužinoti žmogaus, rašančio tokį strapsnį, pačio patirtį, kad būtų galima susidaryti bendresnį vaizdą. Iš tiesų, šitas ritualas yra veiksmingas, esu išbandęs jį seniau, bet kartu pastebėjau, jog reikia nesusitelkti vien ties magija ir ritualais. Viskas yra gerokai plačiau. Jeigu bandysime remtis kažkokia konkrečia mintimi, ar tai būtų magija, ar religija, ar mokslas, tai mes būsime panašūs į būtybes, kurios matuoja begalinės sferos tūrį vienmačiu siūleliu. Akivaizdu, kad taip neišmatuosi. Turi nedelsiant pereiti prie plokštumų, o tada ir konkrečių figūrų, kad matmenys bent susivienodintų.

Vienuoliktasis

#16
sausio 08, 2016, 22:39:56 Redagavimas: sausio 08, 2016, 23:32:14 by Vienuoliktasis
Įdomi tema. O ar galima sužinoti, kas yra šalia (demonai ar angelai) per daug nenaudojant kažko labai magiško?

Tiesa, jeigu kas nors išbandėte, ar tai yra pavojinga? O ir demonų vardų svetainė, sakyčiau, šiurpoka. Bet šiaip būtų visai nieko šalia turėt ką nors iš kito pasaulio.

illuminati

"Mylėkite savo Sargą. Jis/Ji jus taip pat myli, tą jums pažadu!" nejau čia be sarkazmo? :)

.L.U.T.H.O.R.

@Vienuoliktasis išbandyta ne vieno žmogaus tame tarpe ir manęs :) Švytuoklės metodas, sakyčiau vienas mažiausiai magiškų, jeigu galima taip pasakyti. Va @Vytautas naudoja, o jo manymu magija neveikia išvis.
@illuminati praktikos skiltyje esi, jokio sarkazmo čia :)

Vienuoliktasis

@Legionas ,o negalima prisižaist? Kokie pavojai, jeigu yra tokių? Nes kviesti nenoriu, tiesiog noriu pasžiūrėt, kas šalia manęs, nes man šiaip labai šalta, dažnai purto. Nebijau, bet jaučiu. Na, čia tikriausiai jautresni žmonės supras. Bet svarbiausia, ar nėra kokių pavojų? Nes jeigu užmegsiu ryšį, nežinosiu, kas tai, nes neturiu gebėjimo matyti ir nežinosiu, kokie tos būtybės tikslai. O ką patyrėte jūs? Ar padeda tie angelai/demonai ir ką jie pasiima už tai? :)

.L.U.T.H.O.R.

#20
sausio 10, 2016, 14:52:52 Redagavimas: sausio 10, 2016, 14:54:30 by Legionas
Pavojus, jeigu aklai tikėsi visais gaunamais atsakymais ir tuomet kokių nesąmonių pridarysi, vykdysi prašymus :)
Žinoma, kad padeda. Patyrimai/pamokos įvairios. Bet čia tai kas man asmeniškai svarbu. O savavališkai jie nieko neima. Vyksta energetiniai mainai, jei galima taip pavadinti. Dažniausiai kaip padėka paliekamas maistas/gėrimai ar atliekami ritualai.

Vytautas

#21
sausio 10, 2016, 16:53:55 Redagavimas: sausio 10, 2016, 17:42:25 by Vytautas
Citata iš: Legionas  sausio 10, 2016, 14:52:52Pavojus, jeigu aklai tikėsi visais gaunamais atsakymais ir tuomet kokių nesąmonių pridarysi, vykdysi prašymus
Tai kad jokių prašymų iš anos pusės nebūna. Gyvenk kaip nori. Nebent kai kas pačiam blogai klausi ką daryti. Ir jei patarimas suveikia tai atvirkščiai puiku. O už pagalba elementariai pasakai "ačiū". To visiškai pakanka. Kiek buvę netikslių atsakymų tai savotiškas blogos naujienos pasakymas ne iš karto. Kad nepatirtum per didelio streso. :) Taip kad realiai pavojų nėra. Tik kiek žinau "svyruoja" veikimas. Kartais veikia kartais ne. Na čia dėl techninių šio pasaulio keitimo problemų. :) Betgi artėja 2022m kada viskas iš esmės bus keičiama. :) Reikia pasiruošti ir viskas užima laiką.

Kas liečia patį žmogaus saugojimą tai kas turi savo antrą pusę t.y. žmogus originalas yra saugojamas nepriklausomai žino apie tai ar ne. Kitu atveju žmonių kopijų niekas nesaugoja tik jie patys save. Paskutinai kraupūs nutikimai Lietuvoje parodo kad tų žmonių niekas nesaugojo ir jie tik kopijos nesvarbu ta vaikai ar suaugę. Bendrai žmonių originalų skaičių minėjau apie 0.5 milijardo. Bet čia buvo "pagerinta" žinia kad nestresuočiau. Pagal "paskutinius duomenis" tik 7 milijonai visame pasaulyje. Ir tas pasaulis tik Lietuva, Latvija, Rusija, Baltarusija. Na dar apie 18 milijonų šiuo metu "atostogaujančių" anapus. :) Na anksčiau nebuvo jokio intereso čia įsikūnyti. Dabar susidomėjimas išaugęs nes aiški to prasmė.

.L.U.T.H.O.R.

#22
sausio 10, 2016, 17:21:09 Redagavimas: sausio 10, 2016, 17:23:41 by Legionas
Neturėjau galvoj to dalyko, su kuo tu bendrauji švytuokle tu @Vytautas :) Man švytuoklė puikiai veikia bendraujant su demonais :)

Vytautas

Citata iš: Legionas  sausio 10, 2016, 17:21:09Neturėjau galvoj to dalyko, su kuo tu bendrauji švytuokle tu @Vytautas :) Man švytuoklė puikiai veikia bendraujant su demonais :)
Galimi du variantai arba bendrauji su savo antra puse jei ją turi arba pats su savimi. O kaip pats su savimi tai jau gali atrodyti kad ir su demonais. :) Bet aišku čia mano nuomonė ir neprivaloma priimti už tiesą. :)

Vienuoliktasis

Mat kaip. O tai kaip atskirti, ar su demonais kalbu, ar su antra puse? Juk jeigu demonas, tai gali ir primeluot, ar ne? :)

Vytautas

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 10, 2016, 19:00:21Mat kaip. O tai kaip atskirti, ar su demonais kalbu, ar su antra puse? Juk jeigu demonas, tai gali ir primeluot, ar ne? :)
Kadangi demonų pusės nėra tai kiek pats sau primeluosi priklausomai nuo nuotaikos tiek ir turėsi.  :) Negi ant savęs pyksi. :) Beja laikas nuo laiko paklausk tų pačių klausimų. Grynai nuo nuotaikos atsakymai bus skirtingi. Šiaip žmogus originalas Lietuvoje kažkur kas 20. Atitinkamos ir pabendrauti su ne savimi galimybės. Iš kitos pusės net nėra reikalo to daryti. Vis tiek bus pasirūpinta jei turi savo anapusinę porą. Taip kad ramiai gyvenam kasdienį gyvenimą be jokių švytuoklių. Kas turės įvykti tiek su jumis tiek su šiuo pasauliu įvyks be jūsų norų ir pastangų. Suprantama viskas tik į gerą pusę. Svarbiausiai nedaryti kvailysčių kenkiančių tiek jums tiek aplinkiniams.

Vienuoliktasis

Susidomėjau. Tikriausiai jau niekas neatkalbės :) O galbūt bandė kas nors padaryt ką nors kitaip, nei kiti? Tarkim siūlyt tam kažkam uždavinėt klausimus, o ne atvirkščiai.

Benamis

As tik pridursiu, kad tai ka raso Vytautas tai grynai jo poziurio taskas.

Vytautas

Citata iš: Benamis  sausio 10, 2016, 20:12:41As tik pridursiu, kad tai ka raso Vytautas tai grynai jo poziurio taskas.
Aš ir pats stengiuosi priminti kad tai mano specifinis "pasaulyje neturintis analogų" požiūris kuriuo nereikia vadovautis bei kažko daryti. Bet pavasariui man žada suteikti galimybę "pademonstruoti viešai" kad šis pasaulis valdomas "iš išorė". Palaukim ir pažiūrėsim. Man pačiam įdomu ar ta galimybė bus.  :) 

Vienuoliktas

Vadinasi, viskas ko reikia, tai nusipaišyt didesnes raides, skaičių keletą, dvi puses - taip ir ne - ir siūlo su adata, jei neturiu švytuoklės. Ir viskas? Tiesa, demonų nekviesiu, norėčiau kalbėti su tuo, kas pasitaikys.

Aukštyn