Cindy's Allinger žmogžudystė

Pradėjo A.C.A.B, gruodžio 26, 2013, 14:02:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Žiūrinėdamas dokumentinį serialą apie mokslo naudą tiriant įvairiausius nusikaltimus (Forensic Files) užtikau gana įdomią istoriją. 1996 Lakewood mieste (Vašingtono valstija, JAV) buvo pagrobta, išprievartauta ir nužudyta 9 m. mergaitė vardu Cindy Allinger.


Policija bei vietos savanoriai nesėkmingai ieškojo jos kūno, tačiau viskas pasikeitė, kai į policiją paskambino moteris, kuri teigė, jog ji "susapnavo" kur yra dingusios mergaitės kūnas. Vienas iš vietinių kriminalistų nuvyko į tą vietą ir.... rado Cindy Allinger kūną...

Vėliau buvo sulaikytas vietinis niekšelis, vardu Guy Rasmussen

Žiuri nusprendė jog jis yra kaltas, o teismas jam skyrė kalėjimą iki gyvos galvos.

Įrodymai buvo: neišlaikytas melo detektoriaus testas, aukos kraujas ant kaltinamojo marškinių, tokios pat rūšies augalų liekanos tiek ant aukos, tiek ir ant kaltinamojo drabužių.

Vis tik lieka neaišku, kokiu būdu "aiškiaregė" sugebėjo nustatyti tikslią aukos buvimo vietą?

Benamis

Moters tapatybe kuri susapnavo vaiko kuno vieta buvo nurodyta?

A.C.A.B

Ji turėjo alibi (pasak TV laidos). Jos vardo ar pavardės nežinau.

Benamis

Citata iš: A.C.A.B  gruodžio 26, 2013, 14:29:14
Ji turėjo alibi (pasak TV laidos). Jos vardo ar pavardės nežinau.


Ne, ne as cia ne apie prielaida, kad galbut ji zinojo zudika/ar pati zude. Galvojau tiesiog daugiau apie ja paskaityti, nes ieskojau informacijos bet nieko konkreciai apie ta moteriske neradau.

Teroras

Man tai tikrai nieko keisto, kad kaikurie zmones sapnuoja tai ko racionaliai nelabai imanoma paaiskinti. Kodel taip atsitinka nezinau, ir kas atsakingas uz siuos sapnus irgi sunku pasakyti bet, kad tai tikra esu isitikines 100% vien del to, kad seimoje turiu dede, kuris sapnuoja galima sakyti pranasingus sapnus (deja nelabai linksmus). Apie tai jau esu rases forume:

Citata iš: Teroras  liepos 29, 2013, 18:33:05
Pvz. seimoje yra narys kuris susapnuoja tam tikra zmogu savo sapne ir jau zino, kad kazkas is seimos rato keliu dienu begyje mirs. Ir is tiesu, kiek kartu man skambino klausdamas ar pas mane viskas tvarkoje (sieja artimas giminystes rysis), aiskindamas tuo, kad nerimauja nes vel susapnavo sapna, o veliau paaiskedavo, kad po keliu dienu mire kas nors is giminiu (pusbroliai, tetos, seneliai ir t.t.). <...>

snofru

paskaitinėjau truputį čia http://www.corpus-delicti.com/rasmussen.html
kažkokia keista istorija..  ???

A.C.A.B

Citata iš: snofru  gruodžio 26, 2013, 14:43:24
paskaitinėjau truputį čia http://www.corpus-delicti.com/rasmussen.html
kažkokia keista istorija..  ???


Tikrai keista. O šitas tekstas, tai toks gana vienašališkas. Jei nieko nepraleidau, tai jame neminima jog Guy Rasmussen anksčiau sėdėjo 10 m. už išprievartavimą ir 10 m. vaiko užpuolimą?

Teroras

#7
gruodžio 27, 2013, 18:12:00 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 18:14:04 by Teroras
Kartais tai ne Discovery kanalo programa "Psychic witness"? Nes vakar irgi panasia ziurejau kur pareigunai, liudytojai ir zmones susije su nusikaltimais pasakoja apie tai kaip parapsichologiniu galiu zmones padedavo iminti nusikaltimus.

A.C.A.B

Ne, tai ši laida http://en.wikipedia.org/wiki/Forensic_Files

Joje yra šnekama ir rodoma kaip mokslininkai padeda įminti įvairius nusikaltimus, dažniausiai nužudymus. Jei domina, tai yra visas packas piratebay (;

Aukštyn