Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Magija, burtai ir užkeikimai => Temą pradėjo: Vendigo lapkričio 27, 2017, 17:49:59

Antraštė: Simoronskio ritualas pinigams
Parašė: Vendigo lapkričio 27, 2017, 17:49:59
Ritualą galima daryti bet kurią dieną, bet ypač efektyvu išeinančio mėnulio dienomis. Taip pat per pilnatį/jaunatį. Šito ritualo užduotis yra paleisti negatyvą ir užprogramuoti naujas harmoniškas pinigų programas.

Taigi, jums reikės raudono popieriaus lapo, vokas ir rašiklis bet kokios spalvos. Ant popieriaus gražiai rašom:

Įsakymas Nr. 27

(Numeris būtinai 27) nuo...(parašom rašymo dienos datą)

Pagal sąskaitų papildymo Departamentą įsakau

1. Pervesti į mano piniginę sąskaitą piniginį ekvivalentą x 27 visas svetimas mintis ir pasisakymus mano adresu praeityje, dabartyje ir ateityje, išgryninti ir pristatyti adresatui, tai yra man - burtininkui/burtininkei... (jūsų vardas) iki ...( nurodyti iki kurio laiko)

2. Pervesti į piniginį ekvivalentą x 27 į mano piniginę sąskaitą, išgryninti ir pristatyti man visas mano negatyvias mintis praeityje, dabartyje ir ateityje.

3. Pervesti į mano piniginę sąskaitą piniginiu ekvivalentu iki begalybės visas negatyvias mintis, išsakytas praeityje, dabartyje ar ateityje visos mano giminės ir pažįstamų ir visų žmonių apie mane, mano gyvenime ir mano ateityje.

4. Pervesti man į mano piniginę sąskaitą visus pinigus, kuriuos kažkada man atsitiktinai ar tyčia pamiršo sumokėti arba grąžinti.

Pervedimas skubus.

Įsakymas įgauna galią nuo pasirašymo momento (datos)

Te būna taip! Data/parašas.

Po parašymo įsakymą perskaityti garsiai. Įdėti į voką, užklijuoti ir saugoti namuose savaitę, paskui jį galima su dėkingumu paleisti. Ritualą rekomenduojama pakartoti per pilnatį/ jaunatį.
Antraštė: Simoronskio ritualas pinigams
Parašė: elteide lapkričio 27, 2017, 19:19:49
šiandien kaip tik 27 diena irgi...