Knyga: Levitavimo pagrindai

Pradėjo massuer, rugpjūčio 11, 2014, 13:03:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

puodukas

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 12, 2014, 00:42:05

Dirbau su zydais ilga laika. Tai grynu gryniausia tiesa - mes jiems kaip tarnai :)
Greičiausia, kad čia tie faktai-tiesa su kuriais "suvalgome" ir dozę "chemijos".
Dažnai panašus metodas naudojamas politikoje ypač per rinkimus, kai pateikiami teisingi faktai kritikuojant valdžią, bet .....

paragraf 78

rugpjūčio 12, 2014, 09:14:58 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 09:28:48 by paragraf 78
Kiek man teko bendrauti su žydais, didžioji dalis buvo puikūs žmonės.
Čia greičiausiai iš serijos: visi lietuviai vagys, o suvalkiečiai skūpūs.

Master

rugpjūčio 12, 2014, 09:32:47 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 09:35:34 by Master
Asmeninė patirtis apimanti mažą diapozą yra netiksliausia.
Aš irgi pažįstu suvakarėjusių musulmonų, hinduistų ir etc..
O vakarų Europa gali pasigirti "pažįstanti" dėl pašalpų emigravusius Lietuvius ;)

Ilgai galvojau, kaip reiktų kovoti su globalia žmonijos problema- tamsuoliškumu.
Mano manymu, žmogus prieš interpretuodamas ir darydamas savo išvadas turi paklausti savęs o iš kur aš tai žinau?
Jeigu suvoksi, kad atsakymai kyla iš niekur, iš kiti taip mano (arba jie tokie elementarūs, kad neverti kvescionavimo...) Tada verčiau užsičiaupti. Ir kol tiksliai tuo nepasidomėsi, apie tai nė nešnekėti.
Tad su šiuo sakiniu šia tema ir nutylu :)

paragraf 78

Tai jei norėsime padiskutuoti apie mėnulį, siūlysi irgi ten nuskristi ir tik tada diskutuoti? :)

Na bet kuriuo atveju tokie globalizuojantys teiginiai kaip kad visi lietuviai vagys, o visi žydai mus laiko vergais, yra mažų mažiausia netikslūs.
Vienoje socialinėje grupėje gali būti pačio įvairiausio būdo žmonės. Bus ir tokių ir kitokių. O mes dažnai sutinkame iš tos grupės vieną ar du ir tada nusprendžiame pagal juos apie visą grupę.
Čia į tą pačią seriją eina ir socialinės panikos efektas. Va pasirodė keli straipsniai apie kunigus pedofilus, tada didžioji dalis žmonių nusprendė jog visi kunigai yra tokie ir to jau iš jų neišmuši, kokius faktus bepateikinėsi.
Gal reikėtų vertinti kiekvieną žmogų atskirai, o ne pagal vieną apie visus?

massuer

Kad isitiknt tereikia su senyvo amžiaus žmonėmis pakalbėti, Lietuvoje aišku nebuvo nei vieno tikro 100% žydo, bet ir ju daugelis kažka valde. Pasakojo kaip vienas žydas restoraną turėdamas prislapindavo į sriubą, kuria veliau valgydavo mūsų žmonės. Jiems malonu mus pažeminti, daug realių tvėjų močiutė pasakojo kaip jie džiaugdavos kai tu puoli klūpoto jiems, o jie valdo situaciją.

massuer

rugpjūčio 12, 2014, 09:45:37 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 09:47:09 by massuer
Bet žydai sugalvojo lombardą, paskolas, bankus, turgus, pasakas kurių niekad neskaito vaikams, kodėl? Ir šiaip imant tikrą žydą su gojum jie niekad nesutars ir nesusidraugaus.
Atsiprašau už du pranešimus :)

Master

Paragrafe, būtent apie tai ir kalbu, kad nei viena pusė negali daryti savo išvadų.
Galiu paraleliai paiimti veganizmą ir palyginti principą.
Teiginys, kad veganai yra "preacheriai".
Profanai dažnai turi perdėtą pasitikėjimą savimi ir išties įžūliai grūda veganizmo ideologiją, apeliuoja į sažinę (iš čia gali kilti pasipiktinimas). Atsiranda ir tų, kurie maitinasi veganiškai dėl savęs (iš čia kyla priešprieša). Bet ilgametis veganas akcentuoja ne savo ar kito veiksmą, o patį faktą, kad reikia suvartoti kuo mažiau gyvūnų. Jis kaip objektą ima ne save, o mus. Todėl jis puikiai perpratęs manipuliaciją, laužo tradicinę veganinę ideologiją ir taip stengiasi bent kiek paveikti kitus.
Mums ir reikia rasti būtent tą koncentratą. Pačią idėjos ištaką. Mes to padaryti negalime, nebūdami toje aplinkoje.
Mano nuomonė.

puodukas

rugpjūčio 12, 2014, 10:06:38 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 15:01:16 by puodukas
Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 12, 2014, 09:14:58
Kiek man teko bendrauti su žydais, didžioji dalis buvo puikūs žmonės.
Čia greičiausiai iš serijos: visi lietuviai vagys, o suvalkiečiai skūpūs.
Vertinant pačią tautybę ar kiekvieną žmogų atskirai tai taip, bet yra toks dalykas kaip ideologija sukurta savaip interpretuojant ST, kuri tikrai daro daug įtakos pasaulio politikai.
p.s. iš žmogiškos pusės mažai kas susilaikom nepažiūrėję į kitus iš aukšto. (bent jau mintyse)

paragraf 78

Ir kokią gi įtaką tai daro politikai?

puodukas

Susilaikysiu nuo komentaro, nes tai būtu dar viena konspiracinė teorija, nuo per didelio domėjimosi kuriomis tik vidinė žala, o naudos mažai, net jei ta teorija ir teisinga.

.L.U.T.H.O.R.

Kažkoks apgaulingas pavadinimas, maniau jau apie levitavimą/levitaciją  bus parašyta :D

paragraf 78

O kaip pavadintum? Aš irgi iš pradžių pagalvojau kad bus apie levitaciją
Kaip suprantu pavadinimas kyla nuo Levitų pavadinimo, tai rodo normaliai padarytas, net sakyčiau gudriai :)

Aukštyn