čupakabros

Pradėjo reptile, lapkričio 08, 2011, 15:28:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

reptile

lapkričio 08, 2011, 15:28:07 Redagavimas: lapkričio 08, 2011, 15:46:03 by reptile
Argentinos nacionalinio parko, gyventojai tvirtina prie gyvulių kaimenių regėję vidutinio ūgio keistą humanoidą raudonomis akimis, išsikišusiais dantimis, apžėlusį kailiu ir pirštais besibaigiančiais ilgais aštriais nagais.

Būtybę matė Chalchaque srities slėniuose esančiuose 750 km į šiaurės rytus nuo Buenos Aires ir 400 km į rytus nuo Calama rajono Čilėje, kur nuolat pastebimos čupakabros.

Pirmoji apie būtybę pranešė Maria Rufina Cayo, 73 m. amžiaus avių ir ožkų piemenė gyvenanti su 79 m. amžiaus seserimi Benita atokioje srityje, kur 33 ūkiai išsibarstę dideliuose kalnuotuose plotuose.

2002 m. vasario 11 d. ji sakosi ginusi gyvulius su šunimis namo. Temo ir ji meldėsi, kad Dievas duotų lietaus. Tuo metu kažkas išgąsdino gyvulius, kurie pasileido bėgti. Besižvalgydama į šalis ji pamatė keistą būtybę - pusiau žmogų, pusiau žvėrį. Apie 1,7 m ūgio būtybė buvo už 12 metrų. Ji triskart pažvelgė į moterį ir greitai nuliuoksėjo ant užpakalinių kojų keldama dulkes. Ant galvos kratėsi didelės ausys.

Išklausęs Maria pasakojimą lydimi kaimynų pasižvalgyti išėjo 30 m. am-iaus Santos Jaimes ir 34 m. Ruben Colque. Jiems einant taku šunys staiga atsisakė eiti į priekį ir ėmė gailiai staugti. Išgirdę keistus garsus jie nubėgo pasižiūrėti. Už kelių krūmų jie išvydo būtybę ir sustingo iš išgąsčio.
Tai buvo baisi būtybė žiūrėjusi į juos raudonomis akimis. Tupėjusi ant užpakalinių kojų, ji pašoko ir nubėgo Cerro Negro kryptmi. Pėdos atrodė kaip karvės kanopos, bet užpakalyje turėjo pentiną. Kitą dieną nuėję pasižiūrėti, jie rado jos paliktus pėdsakus.

Nors būtybė elgėsi neagresyviai, gyventojai sunerimę dėl savo gyvulių. Tad prie NSO pranešimų prisideda ir ši keista būtybė.

paragraf 78

Iš kur paimtas straipsnelis?


Aukštyn