NSO Rusijoj

Pradėjo Skunk, rugsėjo 06, 2012, 22:03:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skunk

Skrydžių kontrolieriai iš Sibiro tvirtina, kad juos pribloškė dideliu greičiu skrendantis NSO, iš kurio kažkas kalbėjo nesuprantama, panašia į kniaukimą kalba.

Paslaptingas objektas netikėtai pasirodė Jakutsko oro uosto skrydžių valdymo centro ekranuose. Kaip manoma, jo greitis buvo apie 9656 km/h, jis greitai keisdavo skrydžio kryptį.

„YouTube" paskelbtame vaizdo įraše dispečeris davė aiškiai suprasti, kad jis siekė užmegzti kontaktą su NSO. Girdisi darbuotojų balsai skrydžių valdymo centre, bandant užmegzti kontaktą su laivu.

Skrydžių radare matosi, kaip NSO greitai juda danguje, kai aplink esantys lėktuvai skrenda daug lėčiau.

„Aš vis girdėjau kažkokį moterišką balsą, tarytum moteris miauktų", - pasakojo jis praskrendančio „Aeroflot" lėktuvo pilotui.

Sakoma, kad dispečerio pokalbį su rusų lėktuvu pertraukė garsai iš NSO.

Skrydžių radaras automatiškai suteikė NSO numerį „00000", nes jis neturėjo reiso numerio


Vaizdo įrašas buvo paviešintas praeitą mėnesį, bet neaišku, kada jis nufilmuotas. Už langų nesimato sniego, kuris Jakutske būna apie aštuonis mėnesius. Vienu momentu NSO nutolo nuo Jakutsko, po to dideliu greičiu sugrįžo į miestą.

Oro uosto atstovai kol kas nekomentavo įrašo.

Kai kurie ekspertai tvirtina, kad plačiai žinoma, jog NSO užmezgė kontaktą ir nusileido ant žemės, bet įvykio detalės niekada nebuvo paskelbtos.



Saltinis Alfa.lt

Kaip manot, tiesa tai ar ne ?


Aukštyn