Didžiojoje Britanijoje vyks pirmoji konferencija apie kontaktus su ateiviais

Pradėjo Ezekiel, balandžio 24, 2014, 15:22:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

balandžio 24, 2014, 15:22:18 Redagavimas: balandžio 24, 2014, 17:30:25 by Ezekiel
Jei manote, kad buvote pagrobti ateivių - nesijaudinkite, jūs ne vieni.

Pirmoji Didžiojoje Britanijoje paramos grupė žmonėms, kurie tiki patyrę ateivių pagrobimą ar kitus su jais susijusius nenormalius reiškinius rengia savo metinę konferenciją kitą mėnesį.

Anomalios proto būsenos valdymo, pagrobtųjų ir kontaktuotojų pagalbos linija „Ammach" organizuoja "pasėkmių dėl atskleidimo" atveju suteikti platformą, kad žmonės galėtų dalintis savo nežemiška patirtimi be kritikos arba baimės būti išjuoktais.
"Tai nėra reta, kad žmonės galėtų pranešti apie paėmimą į laivą ir jame gauti medicininę apžiūrą".

Linija gavo maždaug 1500 skambučių kai ji atsirado prieš trejus metus nuo žmonių, kurie teigia esa „pagrobtieji" arba "kontaktuotojai", taip pat žinomi kaip "patyrusieji ". Kontaktuotojai yra tie, kurie sąmoningi susidūrė su ateiviais ir pagrobtieji yra tie, kurie įtraukiami prievarta į ateivių laivus.

Įkūrėjas ir direktorius Joanne Summerscales sakė IBTimes JK: "Tai nėra neįprasta, kad žmonės galėtų pranešti apie įtraukima į laivą ir medicinininę apžiūrą, kai kartais įmamą sperma ar kiaušinėliai, arba dedami implantai.

"Pagrobtieji paprastai žino, kad kažkas atsitiko. Kartais jie prisimena pagrobimą ir praneša simptomus, pavyzdžiui negalėjimą judėti. Akivaizdu, kad mūsų kosminiai draugai visiškai kontroliuoja laiką ir materiją, nes kai kurie žmonės ne tik jaučią, bet ir žino, kad jie buvo paimti ir grįždavo per masyvius objektus, pvz sienas, duris ir langus.

"Vienas iš patyrusiųjų man pasakė, kad jie sąveikavo su būtybe, kuri atrodė kaip vabzdys maldininkas, išskyrus tai, kad buvo nuo septynių iki devynių pėdų ūgio, stačiai stovėjo ir buvo aukšto intelekto."

Ji teigė, kad kai kurie patyrusieji sakė yra apie 60 skirtingų ateivių rūšių saveikaujančiųjų su žmonija ir Žeme, viena iš šių grupių yra „skandinaviškieji" ateiviai  taip vadinami dėl skandinaviškos išvaizdos, su šviesiais plaukais.

Summerscales mano, kad kuo daugiau žmonių išvystis pasitikėjimą dalintis tokia savo patirtimi, tuo daugiau žmonių sužinos apie didingesnę, platesnę tiesą apie "mūsų tikrąją istoriją" ir "kur yra mūsų vieta šioje galaktikoje".

"Pagrindinis „Ammach" tikslas išplėsti žinias, ištirti ir tyrinėti, ir paskelbti jas viešai dialogo įkvėpimui", pridūrė ji.

" Mes esame mūsų planetos būsenoje ir jei tai yra tiesa kai tai bus priimta kaip neabejotina tiesa tai bus revoliucinis žmonijos žingsnis ir mūsų plėtra".

Konferencija White Rock teatre Heistingse, rytų Sasekse Gegužės 31 nuo 9:30 iki 6:30 pristatys šešis žmones, kurie palaikė kontaktą su ateiviais, įskaitant buvusį kareivį Maiklą Smitą ir kitus tyrėjus, kurių specializacija šioje srityje. Daugiau informacijos rasite Ammach.
Vertas straipsnis iš puslapio: http://www.ibtimes.co.uk/uks-first-alien-abduction-support-group-holds-conference-east-sussex-1445841

Aukštyn