Žmonėms išjungiama dauginimosi galimybė

Pradėjo Vytautas, lapkričio 07, 2019, 11:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

lapkričio 07, 2019, 11:57:48 Redagavimas: lapkričio 07, 2019, 12:06:32 by Vytautas
Na tokia keista informacija iš anapus. Nuo 2020 sausio 1d. žmonėms išjungiama dauginimosi galimybė. Žmonės negalės susilaukti palikuonių. Paskutiniai vaikai gims kažkur 2020 spalio mėnesį ir viskas. Šiaip tai nieko keisto jei pasaulis keičiamas iš esmės 2030. Paskutiniai vaikai jau bus 10 metų ir jau bus aišku juos priskirti prie blogų ar gerų žmonių. Kitu atveju būtų toks rūšiavimas neteisingas vaikų atžvilgiu.

Na bus tai ar ne nesunkiai ir greitai įsitikinsim. Aišku bent keletą mėnesių niekas nieko kaip ir nepastebės. Bet jei kažkas yra anapus tai jokia problema "išjungti" dauginimąsi ir geriems žmonėms su laiku "įjungti" amžino gyvenimo galimybę. Aišku jei žmonės to norės. Tai va tokios mintys pamąstymui nepriklausomai tai realizuosis ar ne. Tiesiog kas nutiktų jei viskas pakryptų tokia paprasta linkme be jokių apokalipsių. :) 

elteide

jau seniai palaipsniui išjunginėja per maistą, vaistus, higienos priemones ..tt
vyrų nevaisingumas padidėjo pagal statistiką beveik 3 krt

.L.U.T.H.O.R.

Nu duodi @Vytautas. Pažiūrėsim  :D

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  lapkričio 07, 2019, 11:57:48Nuo 2020 sausio 1d. žmonėms išjungiama dauginimosi galimybė. Žmonės negalės susilaukti palikuonių. Paskutiniai vaikai gims kažkur 2020 spalio mėnesį ir viskas.
Tai tik metai liko.

Ką sakysi, kai tai neįvyks?

Nes gi visi žinom, kad tai neįvyks, ir tu pats tikriausiai žinai, tiesiog patinka tuo tikėti, kad kažkas įvyks.

O šiaip pagal visokias tokias idėjas galėtum fantastinius apsakymus rašyti, gal taip ir išspaustum iš to kažkokią prasmę.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  lapkričio 08, 2019, 11:04:29Ką sakysi, kai tai neįvyks?
Neliko nei metų :) O įvyks ar ne nuo manęs nepriklauso. Neturiu aš tokių galių. Bet informacija gauta tokia. Visame mano supratime labai logiškas variantas. Kitas momentas šio mėnesio gale ar kito pradžioje iš loterijų turėčiau "pasiimti" virš 120 milijonų €. Būta tokių "siūlymų" ir anksčiau bei sužaidimų bet kaip žiūriu iš dabartinės pozicijos tam nebuvau pasiruošęs "techniškai". Dabar viskas paruošta taip kaip priklauso. Geriau tiesiog neįmanoma. Ir 3 bilietus pirksiu tik tada kada bus suderinta tai daryti, nes lošimas be "pagalbos" beviltiškas dalykas.  :) Jai kas nuostolis labai minimalistinis. :) Maža to viskas dar susieta su mano asmeniniu gyvenimu. Jei neįvyks asmeniniam gyvenime kas planuojama tai ir "lošti" net nereikia bandyti. O jei vis dėlto "lošimas" įvyks ir bus atitinkamas rezultatas tai ir dėl gimimų viskas įvyks. Bendrai "lošimo" paskirtis atkreipti žmonių dėmesį ir užmokėti už  FB reklamą kur 1 diena reklamos  turėtų kainuoti apie 6 milijonus €. Čia kad pasiekti visus FB vartotojus. Ir bendrai kodėl aš čia rašinėju tokias nesąmones. :) Jei suveiks  tai kaip įrodymas kad viskas žinoma iš anksto. Jei ne tai eilinį kartą pabūsiu durniaus vietoje. :) Įprasta pozicija. :) 

a.t.sielis

#5
lapkričio 08, 2019, 12:39:53 Redagavimas: lapkričio 08, 2019, 12:43:47 by a.t.sielis
Žodžiu, nepatikrinta informacija, kuri 99,99999999999999999999 % nepasitvirtins.

Bet jeigu išloši milijoną, numesi man kelias štukes eurų, ne? Kada loši?

CitataNeliko nei metų :)
Jo, jau sausio pabaigoje bus aišku, nes jeigu sustos visi nauji nėštumai, gydytojai iš karto pastebės, kad neateina naujų nėščiųjų, laikraščiai rašys kaip apie sensaciją.

Vytautas

#6
lapkričio 08, 2019, 13:08:53 Redagavimas: lapkričio 08, 2019, 13:48:03 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  lapkričio 08, 2019, 12:39:53Bet jeigu išloši milijoną, numesi man kelias štukes eurų, ne? Kada loši?
Be problemų kelios štukės :) jai suprantama bus. O lošimas turėtų vykti kai susikaups reikiama suma (šio mėnesio galas) ir tam tikri asmeninio gyvenimo pokyčiai. Savotiška sinchronizacija. Jei nors viena sąlyga neišpildyta vyksta delsimas. Bet pvz šiandien lošimas. Bilietai aišku neperkami nes ne laikas. Bet gali būti rezultatas ir 90 milijonų ir 10. Žodžiu kol kas stebiu iš šono ir nedalyvauju. Visumoje jei kažkas yra "išorėje" tai "padėt" ale lošime jokia problema. Ir tai būtų man pačiam įrodymas kad visas paskutinis mano supratimas teisingas. Nėra ko daugiau ieškoti ar tobulinti. Pinigai šiuo atveju tik šalutinis produktas ir jų egzistavimo laikas tik iki 2030. Čia esminis momentas kad taip būti negali tiek man tiek kitiem žmonėms. :)

O nėštumų nebuvimas tai tikrai kur kas didesnė sensacija nei kokie ten laimėti milijonai. Bet reikalingas "komplektas" įvykių kad būtų galima paaiškinti kame esmė. Žodžiu laukiam ir žiūrim. Nieko daryti kaip ir nereikia. :) 

xsistemax

Žmonių galimybę daugintis bando riboti patys žmonės,t.y.politikos viršūnėse sėdintys šulai.Mat visiems beveik aštuoniems milijardams reikia resursų,turčiams per mažai lieka.

San IL

#8
gruodžio 04, 2019, 09:12:44 Redagavimas: gruodžio 04, 2019, 09:18:44 by San IL
Citata iš: xsistemax  lapkričio 23, 2019, 13:37:19Žmonių galimybę daugintis bando riboti patys žmonės,t.y.politikos viršūnėse sėdintys šulai.Mat visiems beveik aštuoniems milijardams reikia resursų,turčiams per mažai lieka.
Sakyčiau, prastai stengiasi tie šulai.... Arba iliuminaitai, kaip kitose konspiracijos teorijose.

Žmonių skaičių sumažinti būtų galima daug greičiau ir efektyviau :)
Nes 8 milijardai tikrai per daug yra.

Sausio mėnėsį pasiteirausiu kas dirba prie akušerijos-ginekologijos, ar pradingo nauji nėštumai ir atraportuosiu čia, jeigu jau tokios pranašystės imtų pildytis, tai medikai pirmieji pastebės. Tačiau turiu jus patikinti, kad vaisingumą lemia daug komponentų, ir jį "išjungti" visiems žmonėms tai čia jau būtų oho :D Pamažu nuodyti žmonės, siekiant sterilizacijos - sutinku, įmanoma, bet išjungti :) O tai gyvūnams irgi "išjungs", ar čia tik mums, susireikšminusioms beždžionėms galioja? :)

.L.U.T.H.O.R.

Kūrėjai gi visagaliai, spragtels pirštais ir išjungs :D

Vytautas

Na tai mano sugalvotas variantas atšaukiamas.  :) Po naujų metų nieko matomo neįvyks. :) Kaip gyvenom taip ir gyvensim. Atsiprašau už suklaidinimą. :) Bet visa įmanoma ir kur įmanoma informacija panaikinta. Jei kas ir bus tai niekada daugiau nebus iš mano pusės viešinama. Žmonėms nereikalingi papildomi stresai. :) Dar kartą atsiprašau.  :( 

San IL

Citata iš: Vytautas  gruodžio 14, 2019, 20:44:44Na tai mano sugalvotas variantas atšaukiamas.  :) Po naujų metų nieko matomo neįvyks. :) Kaip gyvenom taip ir gyvensim. Atsiprašau už suklaidinimą. :) Bet visa įmanoma ir kur įmanoma informacija panaikinta. Jei kas ir bus tai niekada daugiau nebus iš mano pusės viešinama. Žmonėms nereikalingi papildomi stresai. :) Dar kartą atsiprašau.  :( 
Na, bent jau spermos bankas gali lengviau atsikvėpti.

a.t.sielis

Sveikas sugrįžęs į realybę :)

Geriausia būti realistu.

Aukštyn