Ar tikite

Pradėjo mzicka, balandžio 20, 2018, 01:32:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mzicka

balandžio 20, 2018, 01:32:53 Redagavimas: balandžio 20, 2018, 01:39:38 by mzicka
Sveiki ar tikite ,kad yra ekstrasensu ? ir panasiu paranormaliu zmoniu ? man buvo tris kartus kai nuspejau zmogaus mirti ir gan artimu zmoniu ,tas pajutimas visad toks pat ,pirma kart pajutau savo senelio mirti ,sakau turiu bloga nuojauta ,reik jam gal paskutine kelione i siltus krastus nupirkti ,bet nespejau ,antra karta kriksto tevu senelis ,kazkaip su draugeliu sedim masinoi ir sakau man rodos jis greit mirs ir mire po 3 dienu ,trecia karta mociutes sese ,nors buvo sveika nuveziau ja su mociute i kaima ir kazkaip supratau ,kad jai nedaug liko .nzn cia sutapimai ,pasamone ,ar kas ,bet kartais nujauciu mirti...ps pas mane jau keli metai kambary ivairus garsai tai spynta ,tai televizorius ,tai kompas,jau persikeliau kitur ,bet tie garsai vistiek visad  buna ypac nakti ,va dabar kaip rasau ,zinau ,kad uz keliu min bus garsu ivairiu,sapnuose pvz.. nieko nematau. sapnai geri dazniausiai mazai logiski ,atsikeliu pailsejas.

Linas Esu

Citata iš: mzicka  balandžio 20, 2018, 01:32:53Sveiki ar tikite ,kad yra ekstrasensu ? ir panasiu paranormaliu zmoniu ?
Telepatija, bendravimas su dvasiomis, vaiduokliai, telekinezė, skraidančios lėkštės/ateiviai, kriptozoologinės būtybės ir t.t.

Nėra nenuginčijamų įrodymų, kad tokie dalykai egzistuoja. Beveik visi, kurie dedasi kažką sugebantys/patyrę, tiesiog darosi lengvus pinigus, manipuliuodami žmonių tikėjimu ir naivumu. Yra ir tokių, kurie kaifuoja tiesiog nuo dėmesio, apsimeta netikrais pranašais.

mzicka

tai taip ,bet man buvo keli nutikimai ,kai tokia nuojauta aplanko ,kad zmogus artimas greit mirs ,cia aisku galbut del senatves ir pan ta pasamone suveikdavo,bet tik norejau paklaust ,gal dar kazkam is forumieciu panasiu tokiu dalyku nutiko ? as i visokius supersugebejimus irgi skeptiskai ziuriu ,bet neatmetu niekad

Registras

Tikiu viskuo kuo imanoma tikėti , nes taip idomiau gyventi :D

Aukštyn