NSO prie Babtų

Pradėjo inkognito, liepos 14, 2012, 09:17:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Štai čia dar vienas mano seniau žadėtas video siužetas, kurį nufilmavo mobiliu telefonu iš automobilio  mano draugas važiuodamas į žemaitiją pro Babtus :

http://www.youtube.com/watch?v=HrUozjPt8OM

Ta vieta taip pat netoli Josvainių,o tai įvyko prieš kokius 4 metus.

Teroras

Na gaila, kad tokia vaizdo iraso kokybe... Sunku ka nors spresti... Tas objektas gali buti nuo NSO iki kinisku zibintu...

likehsvilius

Citata iš: Teroras  liepos 14, 2012, 13:56:58
Na gaila, kad tokia vaizdo iraso kokybe... Sunku ka nors spresti... Tas objektas gali buti nuo NSO iki kinisku zibintu...

Tikrai ne žibintas, nes svyti ivairiom spalvom :) .

paragraf 78

Na, žinant kokia kamera buvo filmuota, tai apie spalvų kaitą kalbėti neverta, nes tikrai nefiksuoja telefonų kameros normalių spalvų.

inkognito

Kas nors kiek gaudotės skridimo greičiuose atkreipkite kad objektas kurį laiką skrenda išilgai autostrados ir dar sugeba užlėkęs automobiliui už akių jį aplenkti ir perskristi skersai autostrada dar jam neprivažiavus objekto. Jei kas žinote ir suprantate  fizines kinų žibintų galimybes tai tikrai nekils abejonių kad čia joks ne žibintas.Vėjas jį turėjo nešti didesniu nei 130 km val greičiu ir dar sugebėti padaryti 90 laipsnių posūkį,tik visiškam neišmanėliui dar gali kilti kokių nors abejonių.

.L.U.T.H.O.R.

Na man tai kažkaip panašu, kad tas objektas nejuda ir iškart stovi jis toliau nei automobilis, jokio lenkimo nematau ir tuo labiau nė per kur nesimato jog tas daiktas perkrido skersai autostradą. Na bet čia iš mano perspektyvos, gal ne taip žiūriu.

marko

http://www.youtube.com/watch?v=hG1LZ2LChj4 Inkognito turetum zinoti, kad tokiu aparateliu ir lietuvoje yra ir ju greiciai labai gan nemazi ;)

hyperpacas

Visko gali būti ir nso ir paprasčiausias lėktuvas :-[

Aukštyn