Laiko sulėtėjimas

Pradėjo a.t.sielis, liepos 17, 2017, 10:10:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Pačio gražios mintys bet maniškė gauta info šitoje vietoje labai pesimistinė. Apie ką kažkada esam kalbėję. Ir jeigu vyks realizacija to ką sakau tas mano pesimistinis variantas tik bus kaip patvirtinimas. Aišku labai gaila kad nėra jokios egzistavimo prasmės net kūrėjams išskyrus egzistavimą vienam dėl kito ir vardan vienas kito. :) Ne materialus pasaulis sau, materialus pasaulis sau.   :'( Tokia info. Laukiam praktinių įrodymų. :) Logiškai lyg ir nėra ko slėpti nuo žmonių. Net būtų nesąžininga. :)

a.t.sielis

Begalybė nėra taip lengvai suvokiama. :) Priešingai - ji nesuvokiama. Todėl kalbėti kad begalybė nežino savo pačios prasmės, arba neduoda prasmės savo dalelėms - galima taip kalbėti ir mąstyti, bet tai tik ribotos dalelytės žodžiai ir mąstymai.

Vytautas

na pagal mano supratimą begalybės nėra. :) Materialus pasaulis labai ribotas. O kas už jo visiškai neaišku iš esmės. Bet tai ne begalybė. Tai kažkas nesuvokiamo ir materijai tarsi niekas. Ir dar tokia nauja info apie biblinį dievą. Aišku jis tik tikrų kūrėjų vienas iš 500 materialių intelektualių būtybių. Bet žmonių atžvilgiu tai dievas nes sukūrė kartu su kitais tokiais pat visą biologinį pasaulį ir pačius žmonės. Jame įdomu tai kad kai liko vienas transformavosi į lauką. Kažkas panašaus į elektromagnetinį lauką. Tai ir gavosi tarsi viskas jame. Iš čia ir mintys apie agregorus ir "vienį" :)     

a.t.sielis

Fantazuoji :D

Vytautas

laikas parodys :)

a.t.sielis

Kiek laiko reiks? :D

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  spalio 20, 2019, 13:18:43Kiek laiko reiks? :D
na argumentai turėtų pasirodyti pusmečio bėgyje :) Jei bus suprantama. Iš savo pusės aš viską kaip ir paruošęs. O galutinis rezultatas - keitimas 2030 kovo mėnuo. :)

a.t.sielis

Oho, tai dešimtmetį lauksi :D

Ar pasiteisino kažkas iš ankstesnių laukimų?

Vytautas

na man viskas turėtų būti aišku ir iki šių naujų metų :). O pasiteisinimas bent šioje vietoje nebuvo galimas nes nepadaryti "namų darbai". Didžioji problema suprast kaip ir ką daryti. Todėl judama tokiu priartėjimo būdu. Maža to su visu tuo dar susijęs ir mano asmeninis gyvenimas. Gaunasi labai plati visko sinchronizacija. Ir viskas vyksta pakankamai lėtai. Tiesiog gyvenimas teka ramia natūralia eiga. Taip kad viskas normos ribose. Ir visumoje laiko atsargos į priekį yra daug. 

a.t.sielis

Po Naujų metų aiškumo nebus, ir vėl prasidės nauji laukimai ir pasiruošimai :D

Vytautas

#70
spalio 20, 2019, 14:11:02 Redagavimas: spalio 20, 2019, 14:16:38 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  spalio 20, 2019, 14:01:36Po Naujų metų aiškumo nebus, ir vėl prasidės nauji laukimai ir pasiruošimai :D
na pvz dėl kažkokių priežasčių, kurių aš šiam momentui nežinau, viešumas nereikalingas. Tokiu atveju paprasčiausiai niekas neskelbiama. Ir visokios paieškos ties ta vieta baigiamos. Nors ir dabar turiu savo visko suvokimą ir nieko neieškau. Šiam momentui grynai žaidimas su "techninėmis" realizacijos detalėmis. Bet visa esmė dėl to niekaip nekoreguojama jau labai ilgas laikas. Bet kuriuo atveju vyksta ramus kasdienis monotoniškas gyvenimas. Atšoktų tie "techniniai" klausimai būtų dar ramiau. :) Nesupykčiau. :) Ir iki tų naujų metų turėtų būti galutinai aišku tai to kad ir "tekstinio" viešumo reikia ar ne. :)

Hermione

Citata iš: Vytautas  spalio 20, 2019, 14:11:02na pvz dėl kažkokių priežasčių, kurių aš šiam momentui nežinau, viešumas nereikalingas. Tokiu atveju paprasčiausiai niekas neskelbiama. Ir visokios paieškos ties ta vieta baigiamos. Nors ir dabar turiu savo visko suvokimą ir nieko neieškau. Šiam momentui grynai žaidimas su "techninėmis" realizacijos detalėmis. Bet visa esmė dėl to niekaip nekoreguojama jau labai ilgas laikas. Bet kuriuo atveju vyksta ramus kasdienis monotoniškas gyvenimas. Atšoktų tie "techniniai" klausimai būtų dar ramiau. :) Nesupykčiau. :) Ir iki tų naujų metų turėtų būti galutinai aišku tai to kad ir "tekstinio" viešumo reikia ar ne. :)
Sutinku su jusu nuomone.

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  liepos 20, 2017, 17:16:24Pažiūrėsim po 4 metų, kokiais 2022. Manau, kad aš gersiu šampaną. Šitą reikia užarchyvuoti.  ;)

Tie kas dabar dirba, jie dirba prie komercinių modelių. Nekomercinius jau naudojam.  :D
Atėjo 2022-ieji. Nėra už ką kelti šampano taurę, tikriausiai, ne?

klajunas

Ir taip, ir ne. Iš tikro šampaną gėriau net 2017 m. liepą, tačiau kadangi neturiu įrodymų, o jie turi būti vieši ir pripažinti, tai dar negeriu šampano, bet ir nesu visiškame nulyje. Jeigu kalbėti apie Elono Musko brain computer interface, tai progresas randamas internete

https://neuralink.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Neuralink

Manau, pažangą šiek tiek pristabdė Covid krizė.

Kitų technologijų dar reikės palaukti, manau dešimtmečius.

Aukštyn