Astraliniai išėjimai, kurių visai nenoriu ir nepraktikuoju

Pradėjo rainiukee, birželio 17, 2012, 03:37:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rainiukee

Citata iš: Šešėlis  liepos 03, 2012, 00:02:58
Astralan galima eit prieš miegą arba iš ryto. Nebent nauji pojūčiai ir euforija, miegot neleidžia ;D


Nauji pojūčiai ir euforija miegot leidžia bet ir tai kokias 4-6val per parą ir tada gaunasi grynų grynas miegas, tiesiog krenti į patalą ir užmiegi.

Galėčiau netgi sukurti temą ,,Kaip išsivaduoti nuo per didelio džiaugsmo'' priešingai nei kai kūriau apie išsivadavimą iš liūdesio. Visada pas mane extreemas arba per daug blogai arba per daug gerai. Dabar bandau tiesiog aplamai nurimti.  :)

XmgX

Citata iš: astropasaulis  liepos 02, 2012, 23:19:29
Citata iš: XmgX  birželio 30, 2012, 22:14:05
Na gal kam pravers http://www.gintaropokalbiai.lt/2010/05/astraline-projekcija/

Nieko naujo nepasakė...  ???


Tai čia tik ištrauku gabaliukai iš 3,5 val. trukmės filmo, aišku, kad čia nieko nepasako  ;D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: XmgX  liepos 03, 2012, 12:04:26
Citata iš: astropasaulis  liepos 02, 2012, 23:19:29
Citata iš: XmgX  birželio 30, 2012, 22:14:05
Na gal kam pravers http://www.gintaropokalbiai.lt/2010/05/astraline-projekcija/

Nieko naujo nepasakė...  ???


Tai čia tik ištrauku gabaliukai iš 3,5 val. trukmės filmo, aišku, kad čia nieko nepasako  ;D


Tai ir šiaip nieko gero nepasako :D

rainiukee

Sveiki, na štai po ilgos pertraukos šiandien pagaliau patyriau įdomų epizodą. Ir pagaliau, kaip manau, pažengiau į priekį, arba įvyko šis tas įdomaus, bet apie viską nuo pradžių.

Taigi priguliau pailsėti pietums, užsistačiau žadintuvą 30min ,,snaudimui''. Ir taip guliu guliu, neatsijungiu iki galo, jaučiu, kaip vaikas ramiai žaidžia prie kojų, staiga sumąsčiau, kam man keltis po pusvalandžio, galiu ir kokią valandą numigt, tada pradėjau ieškoti telefono iš po pagalvės, kad pasivėlinti žadintuvą. Kai suradau ir bandžiau nustatyti laiką, supratau, kad netikra, nes skaičiai buvo atvirkšti, bet labai keistas jausmas šįkart, nes pačią aplinką jaučiau tikrai realiu laiku: muzikos grojimas kambary, vaiko mašinėlių trankymas į kojas. Taigi, supratau, kad ,,netikrai'' aš tą žadintuvą bandau nustatyt, bet kažkodėl sukaupiau visas jėgas ir koncentravausi į skaičius, kad tik pamatyt juos reikiama tvarka, bet po kelių bandymų, kai viskas pynėsi akyse, įniršau ir kaip mečiau tą telefoną į tolį... Tada pajutau, kad tapau šiek tiek sąmoningesnė ir atsiskyriau nuo sąmoningo sapnavimo, bet neatsibudau galutinai. štai tada ir įvyko ,,įdomioji'' dalis. Man rodos, pirmą kartą sutikau, ar tiksliau išgirdau kažką kitą astraliniame pasaulyje. Nes kai supykau ant savęs, kad TIK sąmoniningai sapnuoju, staiga išgirdau moterišką balsą, nepamenu tikslių žodžių ir frazių, bet esmė buvo tokia: ,,Rasa, ką tu čia dabar darai, staigiai kelkis, kol turi dar laiko, jau greitai skambės žadintuvas, tiesiog kelkis iš kūno''. Tada iškarto pajutau vibracijas ir nesipriešinau, tiesiog ,,kaifavau'' kad galėjau ,,judinti netikras rankas'' ir aplamai tas kėlimosi procesas buvo labai malonus. O tas balsas nuolat kažką kalbėjo, vis juokėsi, man pasirodė iki skausmo pažįstamas, lyg klausyčiausi senos, geros draugės, ir ji, rodės, buvo visai čia pat, kambaryje, bet nieko nemačiau...
Bet vos tik jau grynai atsikėliau ir tapau visiškai sąminininga ir vaikščiojau po kambarį - balsas dingo, kažkodėl tada suvokiau kad tikrai laiko daug neturiu, tas užsimaniau, kad noriu ,,extreemo''  :D Nuvariau į balkoną, ir sakau sau: ,,vat šoksiu iš 5 aukšto ir skrisiu, ot bus įdomu''  :o
Jau kaip ir ,,ropščiausi'' pro tą langą... bet... staiga pajutau, kad kažkas judina ranką, atsimerkiu: ogi sūnus stovi prieš aky su tuščiu bliūdu prieš akis: ,,Mama noriu valgyt''.
,,Va čia tai jau realybė'' - pagalvojau...  :D :D

Benamis

Ispudingi patyrimai :) Visuomet idomu skaityti tavo astralinius ispudzius :)

rainiukee

Citata iš: Benamis  liepos 16, 2012, 23:10:54
Ispudingi patyrimai :) Visuomet idomu skaityti tavo astralinius ispudzius :)


Dėkui, vat kas mane labiausiai dabar ,,užkabino'' ir dėl ko parašiau visa tai čia tai tas balsas. Kažkodėl dar vis norisi išgirsti ir suprasti, kas ten tokia kalbėjo, kodėl? Kodėl aš visai nebijojau ir man suteikė tokį didžiulį komfortą.

Bet tas komfortas ir buvo tik man ,,atsijungus''. O šiaip visiškai pabudus kelias mintues jaučiausi tragiškai, labai išsemta, net 4 metų sūnus, kuris vienas ir tematė mane tada snaudžiančią man pasakė: ,,Mamyte, tu labai sirgai dabar, bet ar košę vis tiek išvirsi?''  :D Štai ir supratau, kodėl negaliu patirt tų astralinių kelionių ar velniai žino ko pernelyg dažnai, nes tikrai atima kažkaip jėgų. Nu bet iš kitos pusės - velniškai įdomu.  8)

astropasaulis

O tas isejimas savaime gaunasi ar reikia galvoti butent apie kazka, kad atsiskirtum?

rainiukee

Citata iš: astropasaulis  liepos 17, 2012, 20:26:37
O tas isejimas savaime gaunasi ar reikia galvoti butent apie kazka, kad atsiskirtum?


Nors nesu ir nedrįstu save vadinti experte šiame reikale... Bet parašysiu labai abstrakčiai:

Žodžiu tyčia labai stengtis nereikia, tačiau domėtis astralinėm kelionėm ir aplamamai būti dvasiškai turtingu visom prasmėm tikrai būtina. Štai iš savo asmeniškos patirties: net nežinojau kas yra tos astralinės kelionės, bet prievarta ar netyčia patyriau tai, išsigandau, pradėjau ieškoti informacijos daugiau apie tai, gilinausi ir domėjausi apie šį reikalą. Ir tuo pačiu supratau vieną auksinę taisyklę, galbūt ji priktaikoma tik man:  (labai norėčiau pakalbėti su kitais visa tai patiriančiais, bet šiame forume, kaip matau visi tik dar pradedantys, bet nepatyrę... Nes man įdomu ar kažkas kitas patiria tai ką ir aš. ) O ta auksinė taisyklė: niekada nesistengti per prievarta: kiek kartų prieš eidama miegoti sau pasakiau: na va dabar nesu per daug pavargusi ir tikrai ,,paeksperimentuosiu'' ir pamėginsiu kažką įdomaus, bet nieko nesigauna, užmiegu kaip reikalas.  :D Bent jau man visa tai nutinka kai mažiausiai viso to tikiuosi. Tikrai per prievarta visa tai neišeis, bet ir visiškai atsitiktinai - taip pat, protas ir siela turi žinoti ,,teoriją'' ir ,,kažkaip'' pasiruošti... O gal tai ne kiekvienam skirta patirti... Net nežinau kaip tiksliau ir įtikinamiau visa tai paaiškinti, juolabiau, kad šiame forume niekas kitas nesidalina astralinių kelionių patirtimi apart manęs... O taip įdomu būtų išgirsti ir palyginti...

Benamis

rainiukee norejau paklausti, kaip pas tave atrodo pats atsiskyrimo nuo kuno momentas? Tu matai pvz. kaip is tavo kuno atsiskiria tavo astralinis kunas? Kaip pats astralinis kunas atrodo? Kuom skiriasi? Is anksto aciu uz atsakymus :)

rainiukee

Citata iš: Benamis  liepos 20, 2012, 11:19:37
rainiukee norejau paklausti, kaip pas tave atrodo pats atsiskyrimo nuo kuno momentas? Tu matai pvz. kaip is tavo kuno atsiskiria tavo astralinis kunas? Kaip pats astralinis kunas atrodo? Kuom skiriasi? Is anksto aciu uz atsakymus :)


Mano situacijoje astralinio kūno pojūčiai, mąstysena ir visa kita - beveik nesiskiria nuo tikrojo fizinio kūno. Dažniausiai prieš vibracijas pajuntu, kad galiu laisvai judinti galūnes, nors tikrosios nejuda, tada prasideda vibracijos, aš būnu užsimerkusi taigi ir astralas tuo metu nieko nemato, lieka tik pojūčiai ir begalinės, tikrai sunkios pastangos keltis iš kūno. Jau galop tvirtai atsiskyrus ,,atsimerkiu'' ir matau viską prieš akis, kambarį ir t.t.
Na o kaip pats astralas atrodo tai geras klausimas  ::) Vat neseniai supratau, kad kai sąmoningai sapnuoju savo rankas laisvai galiu pamatyti, o kai esu astrale tai niekada nematau savęs kaip kūno, jaučiuosi kaip kažkokia esybė... nežinau net kaip palyginti, rodos einu, skrendu, bet savęs nematau lyg būčiau vėjas koks. Išimtis - veidrodžiai, vat juose jei pasižiūriu - pamatau savo veidą, ir jis dažniausiai atrodo toks melsvos spalvos, bejausmis, kraupokas prisiminus.

Dar pridėsiu, kaip tik norėjau parašyti ir pagrįsti savo ,,pamokymą'' anksčiau, kad norint patirti astralinę kelionę ar bent jau kažką įdomaus reikia pamėginti ,,numigti'' įtampoj. Tai va šiandien kaip tik žinojau, kad turėsiu svarbių reikalų po pietų, bet vis tiek priguliau kartu per sūnaus poguliu. Na ir ką - du netikri pabudimai ir kažkoks nesąmoningas blaškymasis tarp realybės ir ,,anapus''. Šį kart kažkodėl į astralą neišėjau. Nebuvo labai malonu, bet jau pripratau prie to...  :o

rainiukee

Bet aš dabar taip sau pagalvojau... kiek čia prirašyta istorijų ir vos ne vadovėlių, patarimų kaip išeiti į tą astralą ir visur pabrėžiamas begalinis atsipalaidavimas, visokie kvėpavimo pratimai ir pan.
O aš čia ėmiau ir ,,pamyniau'' viską su skatinimu palikti protą/sąmonę audringu. Iš karto atsiprašau tų kurie tiki ir praktikuoja kitą versiją... Tiesiog rašau viską iš savo asmeninės praktikos ir jei aš bandau grynai atpalaiduoti kiekvieną raumenį tai ir atsipalaiduoju - užmiegu  :D

Bet kiekvienam savaip, kam reikės tiem ir bus naudinga visokia info.  ;)

Bildukas

Citata iš: rainiukee  liepos 17, 2012, 23:10:30
Citata iš: astropasaulis  liepos 17, 2012, 20:26:37
O tas isejimas savaime gaunasi ar reikia galvoti butent apie kazka, kad atsiskirtum?


Nors nesu ir nedrįstu save vadinti experte šiame reikale... Bet parašysiu labai abstrakčiai:

Žodžiu tyčia labai stengtis nereikia, tačiau domėtis astralinėm kelionėm ir aplamamai būti dvasiškai turtingu visom prasmėm tikrai būtina. Štai iš savo asmeniškos patirties: net nežinojau kas yra tos astralinės kelionės, bet prievarta ar netyčia patyriau tai, išsigandau, pradėjau ieškoti informacijos daugiau apie tai, gilinausi ir domėjausi apie šį reikalą. Ir tuo pačiu supratau vieną auksinę taisyklę, galbūt ji priktaikoma tik man:  (labai norėčiau pakalbėti su kitais visa tai patiriančiais, bet šiame forume, kaip matau visi tik dar pradedantys, bet nepatyrę... Nes man įdomu ar kažkas kitas patiria tai ką ir aš. ) O ta auksinė taisyklė: niekada nesistengti per prievarta: kiek kartų prieš eidama miegoti sau pasakiau: na va dabar nesu per daug pavargusi ir tikrai ,,paeksperimentuosiu'' ir pamėginsiu kažką įdomaus, bet nieko nesigauna, užmiegu kaip reikalas.  :D Bent jau man visa tai nutinka kai mažiausiai viso to tikiuosi. Tikrai per prievarta visa tai neišeis, bet ir visiškai atsitiktinai - taip pat, protas ir siela turi žinoti ,,teoriją'' ir ,,kažkaip'' pasiruošti... O gal tai ne kiekvienam skirta patirti... Net nežinau kaip tiksliau ir įtikinamiau visa tai paaiškinti, juolabiau, kad šiame forume niekas kitas nesidalina astralinių kelionių patirtimi apart manęs... O taip įdomu būtų išgirsti ir palyginti...
Kaip idomu .Kai man buvo sustojus sirdis (klinikine mirtis), as tiesiog kabejau kaip helio pripustas balionas prilipes prie lubu ir stebejau save ir aplinkinius.Gal tai buvo isgastis .

astropasaulis

#57
rugpjūčio 08, 2012, 21:28:30 Redagavimas: rugpjūčio 08, 2012, 21:44:47 by astropasaulis
Kol pats nepatekau į astralą, tol negaliu nieko teigti... Kažin, kodėl kiti nenorėdami, savaime gali į jį patekti?

.L.U.T.H.O.R.

Gal jie praeitame gyvenime jau buvo tą pasiekę? Pas kitus gal kokios vibracijos aukštesnės ar dar kas. O gal pas juos veiklesnė kuri nors iš čakrų.

rainiukee

Sveiki visi, 100 metų kaip neprisijungus buvau  :o darbai darbeliai ir galo nesimato...

Norėjau tik skubiai papasakoti paskutinį potyrį, pusiau liucid dream (galbūt) pusiau astralą?.. Deja tai nebuvo vienas maloniausių, kažkas baisaus ir naujo... Po tų vibracijų išėjau, pasivaikščiojau po kambarį, bet jaučiau, kad lyg kokios nematomos ribos, neleido man išeiti toliau nei iš buto ribų... Nesijaučiau iššsigandusi, bet niekaip negalėjau išeiti pro duris, iššokti pro langą ir panašiai. Tada staiga kambaryje atsirado asmuo/būtybė, jis buvo pavidalo to žmogaus gyvenime su kuriuo santykiai itempti. Bet tik pavidavo, pristatė save kaip velniu/šėtonu. Juokėsi ironiška šypsena, kalbėjo kažką tokio, kad ,,dabar įkliūvai į mano nagus, nėra šansų sugrįžti, aš priversiu tave daryti tai ką norėsiu, tu žlugusi'' ir panašias kalbas. Ir tikrai tuo metu man prasidėjo vizijos apie pačius nemaloniausius ir šlykščiausius dalykus kokie tik gali būti... Ten man prasidėjo kaip traukuliai kokie, pasijutau tarsi valdoma kažko, lyg be sąmonės... Tada staiga išgirdau malonų šnabždesį i ausį, nepamenu žodžių, bet tonas buvo tooooks raminantis... Ilgai man ten šnabždėjo kol galiausiai sukaupusi visas jėgas pasukau galvą į tą pusę ir pamačiau ,,iki skausmo pažįstamą jaunuolį'', bet pažįstamą ne realiam gyvenime, o ten. Supratau, kad tai mano angelas, ar kažkas panašaus. Jis labai šypsojosi man, liepe nežiūrėti atgal, o tik į jį... Staiga išgirdau, kad man skambina telefonas, ilgai lauktas darbo skambutis. Bandžiau keltis, pabusti, bet niekaip nesiseke, o tel vis dar skambėjo. Kai tik banžiau tikrai atsikelti, vis pajusdavau, kad tiesiog vis išnyru į astralą iš naujo. Garsiai sau pradėjau rėkti ,,kelkis, kelkis!''. Prisiminiau tada forume skaitytus patarimus ką daryti tokioj situacijoj: bandyti griūti ant žemės ir ,,užmigti'' arba tiesiog ramiai stovėti vietoj, bet niekas nepadėjo. ,,Šakės, įstrigau'' - pagalvojau jau panikuodama. Bet staiga taip stovėdama astrale kambary ant sienos pamačiau ryškią švieselę, tarytum žvaigždę ir pradėjau eiti link jos... Va tuo metu ir pabudau realybėj, širdis daužėsi neišpasakytai... Patikrinau tel - tikrai praleistas skambutis...

Tai va, nepykit už ilgą rašliavą, ir palinkėkit kad to daugiau nebūtų... Nors tą ,,angelą'' visai dar norėtųsi sutikti... Bet matyt jie ir padeda tik tokiose extremaliose situacijose... Bent jau taip galvoju.

Aukštyn