Astralinė Projekcija

Pradėjo Benamis, balandžio 07, 2013, 12:41:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Jau bandote atsiminti sapnus? Gal kam netyčia pavyko sąmoningai sapnuoti? Gerai.. Tai buvo lengvoji dalis. Pereisime prie pačio įdomiausio momento - astralinės projekcijos. Šį terminą turbūt esate girdėję, tačiau retas kuris ištikrųjų žino, ką jis reiškia. Norėčiau perspėti - jei sąmoningas sapnavimas yra realus mūsų pasaulio reiškinys, astralinė projekcija - nepaprastai daug ginčų, svarstymų ir spėliojimų keliantis dalykas, todėl tik Jūs galite pasirinkti - tikėti tuo, ar ne.

Kaip jau rašiau, sąmoningas sapnavimas vyksta kai Jūs sapnuojate ir tai suvokiate. Kai tik tampate sąmoningu, pasaulis aplink Jus paklūsta norams. Tačiau svarbu suvokti, kad tai yra tik sapnas. Tuo tarpu astralinė projekcija yra kur kas daugiau.

Astralinė projekcija, arba "patirtis be kūno", įvyksta kai žmogaus siela/dvasia ar sąmonė palieka kūną ir įžengia sferą vadinama astraline sfera. Tai nėra sapnas! Tai visiškai kita vieta, tai nebėra įprastas mūsų pasaulėlis.

Palyginkime sąmoningą sapną su astraline projekcija:

Sąmoningai sapnuodami:

- Jūs miegate
- Patiriate sapną
- Vieta kurioje esate, gali būti bet kur - dangus, žemė, po žeme, ateitis, praeitis
- Sąmonė yra kūne
- Jūs valdote aplinką ir žmones
- Kai sąmoningas sapnas baigiasi, Jūs paprasčiausiai atsibundate

Astralinėje projekcijoje:

- Jūs atsibundate, tada persikeliate
- Patirtis yra tikra
- Patirtis prasideda miegamajame kambaryje, ar kur yra Jūsų kūnas
- Sąmonė yra ne Jūsų kūne! Kūnas paliekamas be jos
- Aplinką galite nežymiai keisti, tačiau negalite niekaip įtakoti astralinės sferos būtybių
- Kai patyrimas baigias, Jūs grįžtate į savo kūną, o sąmonė su juo susilieja

Būdų, patekti į astalinę projekciją yra nemažai. Apie veiksmingumą negaliu nieko pasakyti, nes šioje sferoje man pabūvoti neteko.

Išėjęs iš savo kūno individas jaučiasi taip, kaip kaip jis jaučiasi kasdien. Tiesa, savo miegantį kūną jis mato iš šono, ar viršaus. "Patirtis be kūno" labai dažnai įvyksta per klinikinę mirtį ar panašius atsitikimus. Žmonės neretai pasakoja, kad jaučiasi kybantys ore, ir virš savo kūno matantys dirbančius medikus.

Bandantys išeiti iš savo kūno dažnai jaučia milžinišką baimę, kuri labai panaši į mirties. Todėl ši patirtis daugumai atrodo vengtina. Tiesa yra tokia, kad reguliariai treniruojantis, individai sėkmingai susitvarko su savo vidine baime ir sėkmingai atlieka astralines keliones.

Pateikiu vieną techniką, kurią bandžiau. Beveik suveikė. Todėl manau, kad ji turi būti veiksminga.

Norint įgyvendinti išėjimą iš savo kūno reikia:

- 100% atsipalaiduoti
- 100% išlaikyti budrią sąmonę
- Nugalėti vidinę baimę
- Treniruotis

Pirmiausi du dalykai yra patys svarbiausi. Bandant pradėti astralinę kelionę, rekomenduojama sėdėti, nes gulint 9 atvejais iš 10 - užmigsite. Atsisėsti reikia nepaprastai patogiai. Įtampos neturite jausti nė vienoje savo kūno vietoje. Siūlyčiau atsisėsti į patogų krėslą, turintį galvos atlošą. Rekomenduotina vilkėti laisvus drabužius, o temperatūrą palaikyti tokią, kokią paprastai naudojate miego metu.

Kvėpavimas. Įkvėpdami, skaičiuokite iki keturių, tada sulaikykite orą skaičiuodami iki trijų, iškvėpkite vėl suskaičiavę iki keturių, prieš įkvėpdami skaičiuokite iki trijų. Toks ciklas įgalina tolygų kvėpavimą ir skatina susikaupimą.

Atpalaiduokite kūną. Pradėkite nuo kojų pirštų: įtempkite, palaikykite porą sekundžių ir atpalaiduokite. Taip pereikite per visus kūno raumenis. Visus! Nepamirškite net veido raumenų. Pakartokite visą ciklą kelis kartus. (Atsipalaidavimo technikų yra tikrai nemažai, jei įdomu, pasiieškokite internete).

Toliau kvėpuokite pagal metodiką aprašytą viršuje. Po truputį atsikratykite visų minčių. Jei taip padaryti sudėtinga (o aš žinau, kad tikrai sudėtinga), bandykite įsivaizduoti kiekvieną skaičių, sakomą kvepavimo metu. Nematykite nieko kito, kaip tik skaičiaus formą. Stenkitės įžiūrėti kokio jis dydžio, kokia faktūra jis padengtas. Taip tęskite, kol galvoje neliks nė vienos kitos pašalinės minties.
Sunku pasakyti per kiek laiko, bet kūne pradėsite jausti virpulius, dar vadinamus vibracija. Nekreipkite į jas jokio dėmesio! Jokio! Toliau kvėpuokite.

Vibracijos dažniausiai prasideda nuo kojų/rankų ir kyla iki galvos. Pradžioje jos gali pasirodyti tikrai baisios: atrodo kad jūsų kūną purto milžiniška elektros srovė, o širdis tuoj sprogs. Tačiau realybėje jums nejuda nė vienas raumuo. Kai vibracijos sustiprės ir jas pradėsite jausti visur, tikėtina kad kūną sukaustys paralyžius. Tai yra visiškai normalu, tas paralyžius kitaip dar vadinamas miego paralyžiumi, garantuoja, kad per sapnus nevaikščiosite.

Kai kūną sukaustys, o vibracijos pasieks epopėją, atėjo laikas pabandyti "keltis", tačiau ne fiziškai. Pradžioje bandykite pakelti galvą, paskui rankas, paskui visą kūną. Tikėtina, kad ausyse girdėsite keistus garsus, zyzimą, gal net žmonių balsus. Dėl to jaudintis nereiktų.

Neįmanomo nėra, yra tik per mažas tikėjimas.

http://ispanas.blogspot.com/2007/10/astralin-projekcija.html

2Pacas

#1
balandžio 07, 2013, 12:57:06 Redagavimas: balandžio 07, 2013, 13:02:25 by 2Pacas
Nekarta esu patyres vibracijas, kaip jos prasideda  buna nezmoniskai baisu, negaliu to nusakyt net, tesiok kaskas labai didelio,  labai didele baime buna,bet kas svarbiausiai man tos vibracijos nutinka nesamoningai taprasme dazniausiai buna taip:miegu miegu pabundu nakti ir bandau vel uzmikt po kiek laiko buna kad prasideda idomus dalykai ir jau suprantu kas bus gale, pirma buna kad galvoja dazniausiai ima girdetis muzika aiskei aiskei, poto seka ivairios haliucinacijos garsu/vaizdu, buna kad girdziu kad kaskas kambari vaiksto,o finale tos vibracijos kad ir kaip stengious atsipalaidout per jas nes zinau kad jos greit baigsis bet tesiok neiseina ziauri baime suima po to jos pasibaige, ir jau nedaug ka pamenu turbut atsijungiu ir tiek o taip tai esu bandes ir samoningai jas pasiekt su atsipalaidavimais visokeis ir t.t.t bet niekad neisejo,aplamai esu turejas daug samoningu sapnu esu ne karta mates savo kuna is virsaus bet tai turbut buvo samoningas sapnas,labai daznai kai suvokiu kad sapnouju sapne iskart pagalvoju apie veidrodi savo kambari ir iskart atsirandu/ateinu prie jo ir matau save lygei toki pat kaip realybei dabar,net buna ilgi plaukai jai ilgais plaukais db,jai trumi db tai su trumpais kiekviena smulkmena pvz jai bunu apsiskutes realei tai ir veidrody apsiskutes barzda taprasme :D

Sabikas

Pabandžiau pakvėpuot pagal nurodytas rekomendacijas, tai rankų pirštų galiukai vienu metu žiauriai pradėjo dilgčiot ir praėjo tik po kokių 20 min.

.L.U.T.H.O.R.

Na čia dilgčiojimas tai gal labiau fizinis dalykas, dėl to pačio kvėpavimo pobūdžio :)

LMX

Na pagal man zinoma informacija apie sapnus, tai VISU sapnu metu "samone" yra ne kune, o kazkurioje tai sferoje, sapnas tai tik tos sferos sava interpretacija.

CitataIšėjęs iš savo kūno individas jaučiasi taip, kaip kaip jis jaučiasi kasdien

Tikrai ne. Vaizdas buna ryskesnis ir jautciamas toks lengvas kuno "rush'as".

Norejau dar paklausti forumieciu ar esate save mate is sono to neitakodami ? Man taip budavo kai as krisdavau, pries sutrenkima... Pvz kai dar darydavau BackFlipus, kartais nusileidimai nevisada budovo tikslus :D tai matytdavau save is sono kaip krentu ir nukrentu... Idomomiausia, kad tas vaizdas is sono atsirasdavo pries ivykstant nukritimui...

rutulys

Aš save esu matęs iš užpakalio ar iš šono tik miegodamas. Nesu tikras, ar tam tinkamas žodis sapnas. Turiu mintyje, ne tai, kai pasakoja, kad išėję iš kūno mato save iš viršaus ar pan. Aš pats išėjęs iš kūno niekada savo kūno lovoje nemačiau, o ir nerūpėjo jis man.
Man tai panašu į telepatiją - žvilgsnį į save kito akimis. Vieną kart aš buvau net ne žmogus, o kažkoks rožinis, mažas padarėlis, galintis nardyti oru.


Aukštyn